Orijinalini görmek için tıklayınız : Borusan İkame Araç Ve Şehir Dışı
ertantamer
09-03-2018, 16:13
Aracımızı servise bıraktık bugün hafta sonu olduğu için ikame araç aldık. Pazar günü İstanbul seyehatimiz var aldığımız araçla gidilmesi yasak denilmiş. Böyle bi kanun vs var mı ? Gitsek başımız ağrır mı ?
Aracımızı servise bıraktık bugün hafta sonu olduğu için ikame araç aldık. Pazar günü İstanbul seyehatimiz var aldığımız araçla gidilmesi yasak denilmiş. Böyle bi kanun vs var mı ? Gitsek başımız ağrır mı ?
Yasak olduğu nereden çıktı km sınırlaması mı gelmiş ?
Ben Gaziantep’e gidip gelmiştim geçen sene teslim ederken km zaten belliydi sorun olmadı hgs durumunu hatırlamıyorum
onursumer
09-03-2018, 20:59
işimizi goremedikten sonra ikame araç vermelerinin ne anlamı kaldı hiç duymadım boyle birşey
ProdriveSTI
09-03-2018, 23:32
Kasko hangi şirkete ait.
hddsheriff
10-03-2018, 00:03
Kasko hangi şirkete ait.
Sanırım kasko ile alakalı değil , Borusan bakım için gelenlere de ikame araç veriyormuş.
arabayı teslim alırken bir şeyler imzalanmış mı ? imzalandıysa il sınırları dışına çıkılamaz vs gibi bir ibare var mı ?
Nightfish
10-03-2018, 06:55
İstanbul - Etkili Servis'ten aldığımız ikame araçla şehir dışına çıktık biz. Kimse de neden çıktınız demedi :)
kelalper
10-03-2018, 08:41
ikame otomobilin km si uçmasın diye kafalarınca bir sınırlama getirmişler. Ben dinlemem çıkarım. Bi haltta yiyemezler. İnsanların dolaşma özgürlüğünü ellerinden alamazlar.
istediğiniz yere gidin. benim antalyaya tatile giden tanıdığım oldu ikame araç ile :D
golgeoyunu03
10-03-2018, 10:49
Doğuş otodan verilen ikame araç ile istanbul-ankara, istanbul-çeşme yapıp vermiştim.