PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MMPower Garage "BUSTED" Day! ( DİKKAT! Aşırı Derece Gürültü İçerir! )

mehmet_genc
12-03-2018, 17:48
Tarih 03 MART 2018, Günlerden Cumartesiydi. Garajda Canı Sıkılan MMPower Team Chief ( Mustafa İLHAN ) "Hadi Dostum! Bugün Biraz Ortalığı Karıştırmayalım mı? " dedi. ve Herşey Böyle Başladı...
İnstagram MMPowerGarage Takipçilerimizin "Hadi Mustafa Abi BUSTED Yapmıyor muyuz?" Çağrısına da Sessiz Kalmayan MMPower Team Chief, Garajdaki 2 Hızlı Makineyi Çıkararak Ortalığı Biraz Karıştırdı ve Caddelerde Yakalayıp Fotoğraflayan Tüm Takipçilerin Kullanıcı İsimleri ile Resmi İnstagram Adresimizde Yayınladı. "BUSTED" Günününden Bizlere Kalan Görüntüler ile Sizlerleyiz.

https://youtu.be/7dSb1TwyJzA

RedCan
12-03-2018, 18:53
6:30'dan sonra kızlara davranışınızdan dolayı kapattım. Videolarınızın devamı olmaz umarım.

AşkınS.
12-03-2018, 19:13
14 dakikayı toplasan 360 derece açı veremedi galiba.. m4 gibi bi makinayla 10 derecelik açı vermek zor tebrikler
Ayrıca 6.30daki davranışınızdan dolayı sövdüm. Saygılar.

bomonti
12-03-2018, 19:31
1- Kavşakta kıç attırmak için 3.16i gayet yeterli m3-m4 sizlere fazla gelmiş.

2- Kuduz gibi kadınlara laf atıyorsunuız, bir de utanmadan marifetmiş gibi paylaşıyorsunuz... Şans işi onlardan biri benim karım olsa kız kardeşim veya bir yakınım olsa, o dombiliyi çıktığı yere sokmak benim hakkım mı değil mi?

MeRtCaN
12-03-2018, 19:44
Bızde cadde de gazlayıp apacılık yapıyoruz
ama bayanlara atılan laf hıc hos olmadı
bende o goruntulerı koymasaydınız keske
herkesın kız arkadası eşi annesi ablası var yakışmadı...

MK8800
12-03-2018, 19:53
Böyle ar namustan bir haber karaktersizler yüzünden milletin eşi , kızı , kardeşi sokakta rahatsız oluyor .

Umarım o hareketi yapan arkadaşa egsozu monte edip kesiciye sokarlar da yaptığının yanlış olduğunu öğrenir .

oKsEAt
12-03-2018, 20:00
Görmemişlik mi sonradan görme mi bilmiyorum..

Bu videodakilerinde bacıları vardır herhalde, onlara böyle laf atıldıklarında da 32 dişleriyle gülebiliyolar mı acaba ?

calamityeas
12-03-2018, 21:20
Sarjetki tayfadan bi farkınız vardı, bu video ile onların daha hd prodakşınlı hali olmuş o kadar.Yakışmadı

ufuksaracci
12-03-2018, 21:28
Aynı hareket kendi bayan arkadaşlarına, kız kardeşlerine ya da bir tanıdığına yapılsa dakikasında foruma konu açardı; Şu plakalı otomobili tanıyan var mı diye?

mehmet_genc
12-03-2018, 22:05
Arkadaşlar videonun sonunda tüm Kayseri hakkından yazılı olarak özür diledik aslında. Ama eleştiriler yolumuzu aydınlatacaktır.

Değerli tüm yorumlarınız icin teşekkürler.

300E
12-03-2018, 22:27
Bu yaşınıza gelip aydınlanamadıysanız, buradaki eleştiriler yolunuzu aydınlatmaz malesef.

safaks
12-03-2018, 22:51
Yazdim yazdim sildim.. Kendimi banlatmiyim bari.. Gereken cevaplar forumca verilmis zaten..

fthdrn
12-03-2018, 22:56
Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da adam olmak herkese nasip olmuyor.
Biz kaldırımda yürürken önümüzde bir hanım varsa ondan hızlı yürüyüp önüne geçiyoruz bunlar milletin bacısına laf atıp bir de delikanlılık yapmış gibi böbürlenerek gülümsüyorlar.

bomonti
12-03-2018, 23:05
kadına kıza laf atmamak gerektiğini forumdan öğreniyorsanız, vay memleketin haline...

hddsheriff
12-03-2018, 23:07
Tepki gelmeseydi bir şey yayınlamayacaktınız , kimse kimseyi kandırmasın.

ozoozo
12-03-2018, 23:14
Sorun
Nefret söylemi veya aşağılayıcı dil barındıran içerik

Seçilen zaman damgası
6:30

Ek bilgiler
Toplumu rahatsız etmek amacıyla çekilmiş ve sadece çevre kirliliğine sebep olan videonun kaldırılması gerekiyor. 6:30 zaman damgasında gencecik kızlara laf atarak hem insanlara kötü örnek olunuyor hemde toplum ahlakını zedeleyici hareket sergilenmektedir. Toplum ahlak kurallarına aykırı olan utanılacak durum veya davranış sergilenmektedir.

Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği anlaşılırsa bu içerik kaldırılacaktır.

Bunu yaparsak herhalde devamı gelmez , getirilemez :)

EOZDAG
12-03-2018, 23:24

Seçilen zaman damgası
6:29

Ek bilgiler
Toplumu rahatsız etmek amacıyla çekilmiş ve sadece çevre kirliliğine sebep olan videonun kaldırılması gerekiyor. 6:30 zaman damgasında gencecik kızlara laf atarak hem insanlara kötü örnek olunuyor hemde toplum ahlakını zedeleyici hareket sergilenmektedir. Toplum ahlak kurallarına aykırı olan utanılacak durum veya davranış sergilenmektedir.

Zor değil 30sn. sürüyor.

rain man
12-03-2018, 23:30
Videoya koyacak kadar normalleşmiş bir şey sizin için herhalde. Çeken, derleyen, yayınlayan...Bu olaya şahit olan herkesin az çok düşünce yapısı ortada. Para ile her şey alınır da karakter satılmıyor...

fthdrn
12-03-2018, 23:36
Videoya koyacak kadar normalleşmiş bir şey sizin için herhalde. Çeken, derleyen, yayınlayan...Bu olaya şahit olan herkesin az çok düşünce yapısı ortada. Para ile her şey alınır da karakter satılmıyor...

Ne kadar yozlaşmış bir toplum haline gelmişiz değil mi ? Eskiden abilerimiz hatta annelerimiz anlatırdı kendi mahallerindeki kızlara erkekler sahip çıkar korur kollarmış. Biz mesela yazın köşe başında bira sohbeti vs yaparız semt kültürü tamam yanlış bir olay ama mesela bi kız geçsin önümüzden kafamızı kaldırıp da rahatsız olmasın diye bakmayız bile.

rain man
12-03-2018, 23:45
Yani ben böyle bir videoyu paylaşıyor olsam ya da kanalımda yayınlıyor olsam izlerim. Ve izlersem de rahatsızlık duyar küfreder sadece o kısmı çıkarmam onu yapanı da yanımdan uzaklaştırırım. Ama demek ki kimseyi rahatsız etmemiş bu durum. İlla karınız, kızınız, kardeşiniz mi olmak zorunda. Empati diye bir şey kuramıyor musunuz? Ya yazılacak çok şey var da, suç bunu yapanlardan çok bunlara çanak tutanda.

Bi de önceleri mahallenin delikanlı abileri olurdu, yanlış yapanı uyarır kulağını çekerlerdi. Şu hareketi yaptığı gibi egzoz borusu niyetine arabaya takmıyorlar ya, sorsan da delikanlıdır alayı...

Genellemeleri hiç sevmem ama bazı yerlerde ***** uzuv alışmayınca don durmuyor. Kayseri de bu şehirlerden biri. Kimse kızmasın bana...

Anadolu'nun her bir toprağı görmemişlik, yobazlık kaynıyor. Sonumuz hayır olsun.

Kullanıcı
12-03-2018, 23:51
Aminyum ... Kekolardan ne olur anca bu kadar lafta hepsi adam hepsi delikanlı ar namus adamlık dilden hiç düşmez hep lise çağındaki çocuklara öğütler yok ben böyleyim şöyleyim filan fakat gerçekler pezev...k

Eskilerin pantolonla adam olunmaz diye güzel bir lafı vardır.

tuner faruk
12-03-2018, 23:52
Parayla pulla arabayla ADAM olunmadığını bir kez daha görmüş olduk.

Emrecan-R
13-03-2018, 00:01
instagram fenomeni değil adam olmayı öğrenmek gerek.

300E
13-03-2018, 01:24
Yanlız harbi BUSTED oldunuz, ne olduğunuzu görmüş olduk, zaten bu busted dalgasını paylaştığınız gün takipten çıkmıştım sizi iyi oldu, 3 tane arabayı 50 kere paylaşıp durdunuz busted diye diye.

eregli42
13-03-2018, 01:35
''aynı yurtdışı'' diye bi tabir türemişti otomobil camiasında. Zaman zaman yaptığınız işlere,videolara biz de ''aynı yurtdışı'' dedik,takdir ettik. Ama mesele uçkur olunca hiç yurtdışı olamıyoruz abi. Orada adamlar buluşma yapıyolar herkes sevgilisiyle,eşiyle,çocuğuyla geliyor. Hadi bu ülkede otomobil buluşması yap bu insanların içine sevgilini,eşini,çocuğunu götür. Yazık.

Leonardo
13-03-2018, 01:44
Abiler burdakiler sizi tam olarak tanimiyor benim az cok konusmuslugum var bence bu videoyu öncelikli olarak Techturkey den sonrada youtube dan kaldırmalısınız burda çok adam taşlıyorlar öneridir yalnış anlaşılmasın.

fthdrn
13-03-2018, 01:54
Abiler burdakiler sizi tam olarak tanimiyor benim az cok konusmuslugum var bence bu videoyu öncelikli olarak Techturkey den sonrada youtube dan kaldırmalısınız burda çok adam taşlıyorlar öneridir yalnış anlaşılmasın.

Kardeş adam olanı taşlamazlar, öneride bulunur forum halkı. Sende sıçtıkları boku sıvamaya çalışmışsın.

Leonardo
13-03-2018, 01:59
Kardeş adam olanı taşlamazlar, öneride bulunur forum halkı. Sende sıçtıkları boku sıvamaya çalışmışsın.

Pardon da ne demisim ? Yaptiklari hitaplardan dolayi taşlıyorlar dedım taşlamıyorlarmı ? Videoyu kaldırmalısınız dememişmıyım ayrıca ? Ne var dediğimde??

fthdrn
13-03-2018, 02:11
Pardon da ne demisim ? Yaptiklari hitaplardan dolayi taşlıyorlar dedım taşlamıyorlarmı ? Videoyu kaldırmalısınız dememişmıyım ayrıca ? Ne var dediğimde??

Forumdakiler sizi tanımıyor ama ben az bucuk tanıyorum burada adam taşlıyorlar videyu kaldırın dediğin cümlende forum halki sizi tanimiyor ama tanisalar severlerdi, mazur görürlerdi tarzında bir yaklaşım çağrıştırdı bana.

Emrecan-R
13-03-2018, 02:18
iyikide tanımıyoruz zaten

Leonardo
13-03-2018, 02:18
Forumdakiler sizi tanımıyor ama ben az bucuk tanıyorum burada adam taşlıyorlar videyu kaldırın dediğin cümlende forum halki sizi tanimiyor ama tanisalar severlerdi, mazur görürlerdi tarzında bir yaklaşım çağrıştırdı bana.

Hayir niyetimi ben bilirim herhalde nasil insanlar oldugunuzu bilmiyorlar demek istedim benim samimiyetim yok ancak bir kac kez konustugum icin az cok biliyorum demek istiyorum yapilan yalnis ama hitaplarda yalnis cok agir . Iyi geceler uzatmayi gerektircek bir durum olmadigini dusunuyorum.

KemalHDH
13-03-2018, 03:26
İlk defa forumda bir videoya eksi bastım. Yapılmaması gereken birçok tehlikeli hareket yapılmış, ahlak dışı davranılmış üstüne birde paylaşılmış. Birde benim M4üm olacak ben bu tür trafik saçmalıklarının derdine düşecem vay be.

Tunacan
13-03-2018, 07:54
Dikkat barzo çıkabilir...

rahmitanir
13-03-2018, 08:02
Allahınızdan bulun...

Korollacı
13-03-2018, 08:08
yorum yazmaya bile degmeyen tipler. boyleleri yuzunden gercekten otomobil sevdalisi insanlar toplum gozunde bunlar gibi algilaniyor.

KaanBRS
13-03-2018, 08:11
Bak hele şekillere kafalara bak bugün biraz ortalığı karıştırmayalım mı falan hayırdır ya? Nereyi karıştırıyosun aga sen diye sormazlar mı adama biri höd lan bana bak dese o altındaki miniyle dip gaz kaçacak yer ararsın ama insan safrası seni.

wolkanku
13-03-2018, 08:23
yorum yazmaya bile degmeyen tipler. boyleleri yuzunden gercekten otomobil sevdalisi insanlar toplum gozunde bunlar gibi algilaniyor.

ne güzel yorum ya.
yeni tanıştığım insanlarla konuşurken otomobil sevdam var, arabalarla çok ilgiliyim demeye utanıyorum bu farzetkiler,bustedcilar,turkeydriftciler vb. yamyam tayfa yüzünden.
bitmediniz .

MCN21
13-03-2018, 08:24
Benzinlik çıkışındaki çamur gibi muhabbetten sonrasına dayanamadım!

onurc
13-03-2018, 08:35
bak bak aksanlara bak,sanki new yorkta falan yasıyor,dostum ortalığı karıştıralım,busted falan yapalım.
arabanın camından laf atma olayına yorum yok zaten,baslarına gelınce anlarlar.
tez zamanda..

safaks
13-03-2018, 08:45
Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da adam olmak herkese nasip olmuyor.
Biz kaldırımda yürürken önümüzde bir hanım varsa ondan hızlı yürüyüp önüne geçiyoruz bunlar milletin bacısına laf atıp bir de delikanlılık yapmış gibi böbürlenerek gülümsüyorlar.

Aynen oyle yemin ederim. Asansorde bi bayanla denk geldimmi eve cikana kadar nereye bakcagimi sasiriyorum.. Bence bunlar uc bes toplaninca boyleler. Bizde yaptik bu laf atma islerini ama orta okul zamaninda bi ergnlenlik patlamasindan dolayi. Sonrada atlattik cok sukur. Bunlar halen orada kalmislar.. boyleleri bu kadar rahat para kazanip bu kadar rahat yasiyorlar ya harbiden zoruma gidiyor..

altugkocer
13-03-2018, 08:53
Kayseri'de 6 yılımı geçirdim. Mezun olduktan sonra diplomamı dahi almaya gitmediğim, adım atmadığım kadar var.

Ayrıca Kayseri'deki tuning sektörü hakkında o kadar çok şey anlatılır ki roman! olur.

wolkanku
13-03-2018, 09:04
şimdiden buraya yazıyorum..

ilgili kişiler tüm yorumları okuyup sindirip, neredeyse yorum yazanları mahçup etmeye yönelik "bizlere küfürler ettiniz canınız sağolsun bizler yine sizleri seviyoruz sizler için işimizin başındayız" vb. cevaplar yazacaktır.
günümüz türkiyesinde baştakinin de yaptığı bu, en çomarının yaptığı da bu çünkü.

B16
13-03-2018, 09:07
Arkadaşlar videonun sonunda tüm Kayseri hakkından yazılı olarak özür diledik aslında. Ama eleştiriler yolumuzu aydınlatacaktır.

Videoda ki kadınlardan bir tanesi sizin anne/abla/sevgili olsaydı ve bu hareketleri başkası yapsaydı sonuç ne olacaktı?
Sanırım M4/M3 ile adamın üzerinden patinaj çekerek ortadan ikiye bölerdiniz.
Şeytan diyor gir ekşi'ye MMPOWER rezaleti diye aç başlık ve otur izle "Let the linç begin"
Sonra BUSTED'ı görürdünüz. Bimer, polis ve savcılığa yüzlerce şikayet ile uğraşmak zorunda kalırdınız.

Kendi adıma teşekkür etmek istiyorum. Videolarınıza ara da göz gezdiriyordum. Şimdi kanalınızı engelliyorum.

TechTurkey'e mesaj; like ve disslike vermekten ciğerim soldu lan yavaş.

B16
13-03-2018, 09:08
edit yok ekleme olsun.
Video silinirse diye hem olayın o kısmını streamable ile aldım hemde video'yu indirdim.

B16
13-03-2018, 09:24
https://i.hizliresim.com/kORN4y.png

En altta ki yorum da dislike atan eller götüne girsin'e kalp atılmış ama burda 'eleştiriler yolumuzu aydınlatacak'

Bunun adı nedir?

Youtube'da dislike atanlara söven'e kalp burda 'özür mesajı diledik'.

ef186
Evren

mmpower - Streamable (https://streamable.com/alepb)

Yukarıda ki linkten youtube'da ki videolarının bir kısmı bulunuyor. Biz burada taciz ve tecavüzcüye söverken. Kadınlar'a laf atılmasını tartışırken bu arkadaşlar bunları yapıyor utanmadan videoyu youtube'a atıyor ve gelip burda konu açıyorlar. Yaptıkları hareket onlar için o kadar normal ki video düzenlerken rahatsızlık duymayıp yayınlamışlar. Halbuki o görüntüler silenebilirdi.

onat
13-03-2018, 09:25
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=U9KWYEjTlQs)

Link bir motosiklet festivalinin videosu içerir. Brezilyadaki motor kullanıcıları ve yanlarındaki taytlı g stringli kadınları bolca göreceksiniz. 1 senedir falan bu tarz brezilyalı motovlog kanallarını takip ediyorum. Adeta benim için sosyal deney içeriyor. varlık sorgulatıyor. neden Türkiye dedirtiyor. orada hiçbir erkeğin o tarz giyinmiş kadınları ve hatta kadın motosiklet kullanıcılarını rahatsız ettiğini yada baktıklarını görmedim. Sonra döndüm bizim ülkeye baktım. Fuar alanlarında motorları tanıtan kızlara bile neler yapıyorlar... İşte bu bizim görmemişliğimiz , içimizdeki araplık ve eğitimsizliğimiz. Hepimiz erkeğiz , çok beğenebiliriz bir kadını. Fakat yanlarından geçerken yavaşlamak , arkasından bağırmak şerefsizliktir. Ben bu gibi insanlar yüzünden eşime baskı yapmak zorunda kalıyorum. Arabası ile sokağa çıkarken başına iş gelecek diye dokuz doğuruyorum. Motosiklet kullanmak için yalvarıyor asla diyorum ki 10 senedir motor kullanıcısıyım. bu ülke muhafazakarlığı devam ettirirken eğitimsiz olmayı seçtiği sürece bunlar gibileri görmeye devam edicez.

Sport
13-03-2018, 09:27
abi zaten konuda yazılan metini okuduktan sonra videoyu izlemeden yorumlara baktım ve hiç şaşırmadım. Ama şunu gayet iyi anladım ki insanlar artık popülerlik yolunda herşey mübahtır diyip kendilerine sövdürmeyi seviyorlar demek ki.

.::EmrE::.
13-03-2018, 09:36
M4 yerine 3.18i alsalarmiş keske onla biraz alistirma yapsaymis. O kizlardan biri ben olsaydim cantayla arabanin her yerini cizerdim.

M_PROJECT
13-03-2018, 09:43
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=U9KWYEjTlQs)

Link bir motosiklet festivalinin videosu içerir. Brezilyadaki motor kullanıcıları ve yanlarındaki taytlı g stringli kadınları bolca göreceksiniz. 1 senedir falan bu tarz brezilyalı motovlog kanallarını takip ediyorum. Adeta benim için sosyal deney içeriyor. varlık sorgulatıyor. neden Türkiye dedirtiyor. orada hiçbir erkeğin o tarz giyinmiş kadınları ve hatta kadın motosiklet kullanıcılarını rahatsız ettiğini yada baktıklarını görmedim. Sonra döndüm bizim ülkeye baktım. Fuar alanlarında motorları tanıtan kızlara bile neler yapıyorlar... İşte bu bizim görmemişliğimiz , içimizdeki araplık ve eğitimsizliğimiz. Hepimiz erkeğiz , çok beğenebiliriz bir kadını. Fakat yanlarından geçerken yavaşlamak , arkasından bağırmak şerefsizliktir. Ben bu gibi insanlar yüzünden eşime baskı yapmak zorunda kalıyorum. Arabası ile sokağa çıkarken başına iş gelecek diye dokuz doğuruyorum. Motosiklet kullanmak için yalvarıyor asla diyorum ki 10 senedir motor kullanıcısıyım. bu ülke muhafazakarlığı devam ettirirken eğitimsiz olmayı seçtiği sürece bunlar gibileri görmeye devam edicez.

Zihniyetini siktklerim yuzunden kendi alanlarimizi daraltiyoruz amk memleketinde .

Tunacan
13-03-2018, 09:44
Zihniyetini siktklerim yuzunden kendi alanlarimizi daraltiyoruz amk memleketinde .

En azından şu zihniyeti bu forumdan uzaklaştırsak bari Mustafa..

M_PROJECT
13-03-2018, 09:47
En azından şu zihniyeti bu forumdan uzaklaştırsak bari Mustafa..

Atmak kolay , bence dursun video , uyelikler de , herkesin diyecegi var nasilsa yaziyor .

Birazdan eksiye de duser , atmak kovmak yerine boyle boyle icimizde eritmek daha iyi bence .

Yediniz bi *** cekin ceremesini .

Bugraaa
13-03-2018, 09:51
bizde güzel bi söz var götünün çapına bakmadan hasan dağına oduna gidiyosun derler :)

onat
13-03-2018, 09:55

malesef aynen dediğin gibi.. kendi özgürlük alanlarımızı daraltmak durumunda kalıyoruz. zevk aldığımız , hobi olarak benimsediğimiz birçok şeyden feragat etmek durumunda kalıyoruz. işte bunların hepsi din odaklı yaşayan toplumların bastırılmışlıklarının dışa vurulmuş hali.

ayku82
13-03-2018, 10:10
Her anlamiyla videodan kalitesizlik akiyor. Konusmalar, hitap sekilleri, yolda gecen insanlara laf atmalar, gunduz vakti yayalarin motorsikletlerin oldugu daracik caddelerde gereksiz gazlamalar, abuk sabuk egzos bagirtmalar.

Yeni Turkiye'ye hosgeldiniz, hanzolugun sonradan gormeligin prim yaptigi kalitenin yerlerde surundugu.

yusufcan_k
13-03-2018, 10:14
mesele jant takıp pirocekt kar yapmakta değil mesele karıya kıza laf atmadan adam olabilmekte..

B16
13-03-2018, 10:16
Atmak kolay , bence dursun video , uyelikler de , herkesin diyecegi var nasilsa yaziyor .

Birazdan eksiye de duser , atmak kovmak yerine boyle boyle icimizde eritmek daha iyi bence .

Yediniz bi *** cekin ceremesini .

Abi ben gazımı alamadım. Ekşi'den feminist bi arkadaşa başlık açtırıcam.

Let the linç begin

XoR
13-03-2018, 10:19
Garajınızında şefinizinde arabanızında Allah belasını versin!

Faydalı oksijeni boşa tüketen zavallı ezik organizmalarsınız.

B16
13-03-2018, 10:22
Garajınızında şefinizinde arabanızında Allah belasını versin!

Faydalı oksijeni boşa tüketen zavallı ezik organizmalarsınız.

Chief o chief şef olsa duramazsın.
To continue in English please press 9

ayku82
13-03-2018, 10:41
Videoda konusulan Turkce'den hic bir sey anlamadim, goruntulerde konusmalarda Recep Ivedik.

XoR
13-03-2018, 10:42
Chief o chief şef olsa duramazsın.
To continue in English please press 9

Youtube yorumları zaten nasıl beyinsiz bir topluluğa hitap ettiklerinin göstergesi.

Sonra bu ülke neden gelişmiyor. Sebebi belli ülkede beyin yetişmiyor çünkü.

Mutlu Değerli
13-03-2018, 10:45
İnternet fenomenliği insanları şımartıyor, bkz.

dkaya87
13-03-2018, 11:08
Bunun fenomenlikle youtuber'lıkla alakası yok aile terbiyesi almamış herkesin zaman mekan bağımsız yaptığı şeyler bunlar. Eğitim küçüklükten aileyle başlar, öğretmenle devam eder eş ile tamamlanır bence. Bunların ailesinde kabahat, muhtemelen bölgelerinde durumları iyi olduğu için öğretmenler de çok bişey yapamamıştır muhtemelen veya nası olsa babamın parası var diye adam gibi okumamışlardır da. Eşlerine ve gelecekteki çocuklarına Allah kolaylık versin.

fthdrn
13-03-2018, 11:19
Bunun fenomenlikle youtuber'lıkla alakası yok aile terbiyesi almamış herkesin zaman mekan bağımsız yaptığı şeyler bunlar. Eğitim küçüklükten aileyle başlar, öğretmenle devam eder eş ile tamamlanır bence. Bunların ailesinde kabahat, muhtemelen bölgelerinde durumları iyi olduğu için öğretmenler de çok bişey yapamamıştır muhtemelen veya nası olsa babamın parası var diye adam gibi okumamışlardır da. Eşlerine ve gelecekteki çocuklarına Allah kolaylık versin.
Doğuştan zengin insan böyle sokak ortasında terbiyesizlik yapmaya utanır emin ol. Bunlar düne kadar açlıktan ağzı kokan ama bişekilde yoluna düşüp parayı bulan tayfadan.

B16
13-03-2018, 11:20
Youtube yorumları zaten nasıl beyinsiz bir topluluğa hitap ettiklerinin göstergesi.

Sonra bu ülke neden gelişmiyor. Sebebi belli ülkede beyin yetişmiyor çünkü.

XoR mode on

https://i.hizliresim.com/QVGbkj.png

XoR mode off

mert5
13-03-2018, 12:12
Bu konu altında yapılan her yoruma katılıyorum ama bir soru sormak istiyorum...

Burada çok sevilen el üstünde tutulan, YouTube ve birçok mecrada video paylaşımı yapan, sağa sola yumruk sallayan bu mahlukat larla aynı vilayet de yaşamını sürdüren, ortak olarak çalıştıklarını ifade ettiği ve belki kurgusu elinden çıkan insan neden buraya gelip birşey söylemiyor ?

Veya bu konuyu neden kendi açmıyor ? Veya bu konu başka isim ile açılsaydı burada ki eleştiriler aynı mı olur du ?

YouTube mecrasında yaptığı yorumu burada da görmek isterim ...

fthdrn
13-03-2018, 12:18
XoR mode on

htj.png

XoR mode off
Videonun altındaki yorumlarda sırf etkileşim alabilmek için övgü dolu mesajlar atan foruma da üye olan kanal sahipleri hakkında bir düşüncen var mı sevgili k20 bey ?

oselami
13-03-2018, 12:30
İçeriği bildirdiğiniz için teşekkürler
Sorun

Seçilen zaman damgası
6:29

Ek bilgiler

onat
13-03-2018, 12:35
kaldırılmış...

cookies
13-03-2018, 12:38
Elden tesbih nargile düşmez.. Neyse herkes yazmış zaten kapasitesi olan adama anlatırsın.. Suç duyurusu yapsan haklıyı kim xkler bu ülkede..

altugkocer
13-03-2018, 12:49
Kendileri mi kaldırdı yoksa youtube tarafından mı kaldırıldı acaba

ayku82
13-03-2018, 13:04
Populer fenomen olucam derken itici olmak olayin ozeti :)

B16
13-03-2018, 13:20
Kendileri mi kaldırdı yoksa youtube tarafından mı kaldırıldı acaba

Screenshot by Lightshot (https://prnt.sc/iqjugr)

kendileri kaldırmış ama sorun değil. Video'yu youtube'dan indirdim ve streamable ile yapılan barzoluğun ufak kısmını aldım.

North remember!

altugkocer
13-03-2018, 13:26
Screenshot by Lightshot (https://prnt.sc/iqjugr)

kendileri kaldırmış ama sorun değil. Video'yu youtube'dan indirdim ve streamable ile yapılan barzoluğun ufak kısmını aldım.

North remember!

Konu burda açılmasa kaldırmazlardı bunlar

MertSerhanÖ.
13-03-2018, 13:30
haydaa neler olmuş yahu.Noldu napmışlar video falanda kaldırılmış

rain man
13-03-2018, 14:17
Kime hakettiğinden fazla değer veya ilgi gösterirsen totosu kalkıyor. Ne yazık ki millet olarak yancılığı çok seviyoruz. Birisi bir şeyi yapıyorsa o işten veya o kişiden prim kazanmak isteyen herkes çevresine doluşuyor gazlıyor ediyor vs vs. Sonra biz de bu adama ne oldu diyoruz.

Ne olursan ol yapmaya hakkının olmadığı hareketleri de bu şakşakçı tayfa yaptırıyor. Siyasette de bu durum böyle. Özelde de. Mayamız bozuk olduğu için direk sapıtıyoruz. Geçtiğimiz aylarda GMG'nin de bu kadar absürd olmasa itici gelen, reklamla karışık kendini beğenmişlik içeren hareketlerini konuşmuştuk. Bu hareketlerden sonra bu insanların yapmacık tavırlarını samimi bulanlar varsa onlarla takılmakta özgürler ama bunu iyi bir şey olarak lanse etmelerine tahammülüm yok.

Belki videoda emeği geçenlerin de alacağı bir ders olur bu. Herkesin kendi hesabına çıkaracağı bir çok anlam var çünkü.

DOHC
13-03-2018, 14:29
Tarih 03 MART 2018, Günlerden Cumartesiydi. Garajda Canı Sıkılan MMPower Team Chief ( Mustafa İLHAN ) "Hadi Dostum! Bugün Biraz Ortalığı Karıştırmayalım mı? " dedi. ve Herşey Böyle Başladı...
İnstagram MMPowerGarage Takipçilerimizin "Hadi Mustafa Abi BUSTED Yapmıyor muyuz?" Çağrısına da Sessiz Kalmayan MMPower Team Chief, Garajdaki 2 Hızlı Makineyi Çıkararak Ortalığı Biraz Karıştırdı ve Caddelerde Yakalayıp Fotoğraflayan Tüm Takipçilerin Kullanıcı İsimleri ile Resmi İnstagram Adresimizde Yayınladı. "BUSTED" Günününden Bizlere Kalan Görüntüler ile Sizlerleyiz.

https://youtu.be/7dSb1TwyJzA

Video nerede?

yilmazcatalbas
13-03-2018, 14:45
Video nerede?

Video BUSTED!

Yaptıklarından utanmış olacaklar ki videoyu kaldırmışlar. ( Yani umarım öyledir. )

kunteper
13-03-2018, 14:50
Video BUSTED!

Yaptıklarından utanmış olacaklar ki videoyu kaldırmışlar. ( Yani umarım öyledir. )

Tamamini izlemedim ancak B16 rezilligin oldugu kismi almis..

B16
13-03-2018, 15:01
Video kaldırılmış. Video'nun tamamı bilgisayarım da mevcut ama olayın asıl patlak verdiği yerin kısa videosunu almıştım.

ayku82
13-03-2018, 15:09
Team Chief :)

golgeoyunu03
13-03-2018, 15:23
Videonun tamamını birisi yükleyebilir mi, yorumlardan sonra ben de izlerken bir şeyler demek istiyorum

McKrop
13-03-2018, 15:39
Pergel ve iletki kullanarak ölçtüm tam olarak 3.8 derece açı vererek yanlamış M4 :)))) mikemmelll

jRMix
13-03-2018, 15:54
Şunlara yanlama demeyelim lütfen :)

M3 ve M4'de onu yapamayan ne bileyim normalde uber kullanıyordur hehralde.

Gürhan
13-03-2018, 15:55
Foruma bayılıyorum :)
Sonradan görme olmak böyle bir şey işte yazık ne denilebilir ki.. Yaşınız benden büyük muhtemelen ama yaşla karakter kazanılmıyor.

osmanaydo
13-03-2018, 16:09
Kızlardan birinin abisi de videoyu kaldırtmış olabilir. :)
Ayıptır ya, esnaf adama yakışmaz.

MK8800
13-03-2018, 16:14
Kızlardan birinin abisi de videoyu kaldırtmış olabilir. :)
Ayıptır ya, esnaf adama yakışmaz.

Kızlardan birinin abisine denk gelseler beypazarı sponsorluğunda busted versiyon 2’yi izlerdik :D

BurakYozgat.
13-03-2018, 16:21
YouTube (https://youtu.be/ueEQgIZGYLo)

O kısmı silip tekrar yüklemişler :)

KOSEREN
13-03-2018, 16:22
Ilk konu açıldığında video yu izlemiştim.Ne boktan muhabbetler,sürüş namına zaten bise yok diye atlaya atlaya 2 dk ancak izlemiştim..Bu kismida atlamisim..
Davara bak sen bunlarda iyimis diyor bide.Manavdan meyve seçiyor sanki karaktersiz

S.Özcan
13-03-2018, 16:25
video açıklamasından alıtı

Video Neden Silindi/Yüklendi Sorularının Cevabı; "Herkes Kendi Standart Yaşadıkları / Yaşattıkları Şeyi Ekranda Görünce Aşırı ve Saçma Tepkiler Verdi, Üstelik Abartmalarına Değecek Bir şey Olmamasına Rağmen. İnsanların Günlük Hayatlarında Sürekli Olarak Yaşadığı / Yaşattığı Ama İş Başkasına Laf Söylemeye Geldiğinde Mangalda Kül Bırakmadıkları 15-20 sn Lik Görüntüleri Silerek Tekrar Yükledik. "

arkadaşlar için taciz normal bir durum demek

osmanaydo
13-03-2018, 16:29

Video Neden Silindi/Yüklendi Sorularının Cevabı; "Herkes Kendi Standart Yaşadıkları / Yaşattıkları Şeyi Ekranda Görünce Aşırı ve Saçma Tepkiler Verdi, Üstelik Abartmalarına Değecek Bir şey Olmamasına Rağmen. İnsanların Günlük Hayatlarında Sürekli Olarak Yaşadığı / Yaşattığı Ama İş Başkasına Laf Söylemeye Geldiğinde Mangalda Kül Bırakmadıkları 15-20 sn Lik Görüntüleri Silerek Tekrar Yükledik. "

Hala bir gram empati yok.

fthdrn
13-03-2018, 16:46
Forumu facebooktaki 15 yasinda “abi mobilciler icinde paylaşsana abi honda yapsana” diyen yeni nesilden sandıkları icin gelen tepkilerin bu tarz olmasına şaşırmışlardır. Buğra ve cevatın video altındaki yorumlarını videoyu izlemeden sırf etkileşim için yaptıklarını düşünmek istiyorum. Böyle barzoluk yapanlar gitsin facebookta instagramda takipci kassin pls

sekizsilindir
13-03-2018, 16:52
özetle yaptıkları doğruymuş ama Mahalle baskısına dayanamamışlar

yaşadıkları hayata inanmaya devam..

demirin tuncuna... derken Yaşar Kemal, Şu zamanla Ne güzel de örtüşüyor

rain man
13-03-2018, 16:56

Benim çevremde bu şekilde davranan bir kişi bile yok. Kimse ışıklarda beklerken "off" demiyor. Hatta arabada beklerken milleti kesiyorum sanmasınlar diye arabayla uğraşırım hep...

Kimseye insanlık, ahlak dersi vermek düşmez. Ama aldıkları tepkiyi bile böyle yorumlayabilmişlerse daha da konuşulacak bir şey yok. Yazık ki özür dilemek yerine bir de üste çıkmaya çalışacak kadar özgüvenliler...

cookies
13-03-2018, 16:57
Forumu facebooktaki 15 yasinda “abi mobilciler icinde paylaşsana abi honda yapsana” diyen yeni nesilden sandıkları icin gelen tepkilerin bu tarz olmasına şaşırmışlardır. Buğra ve cevatın video altındaki yorumlarını videoyu izlemeden sırf etkileşim için yaptıklarını düşünmek istiyorum. Böyle barzoluk yapanlar gitsin facebookta instagramda takipci kassin pls

İbretlik kelime..

altugkocer
13-03-2018, 16:59
Orta okul - Lise yaş grubu hayranlarıyla mmpower a ve yalakalarına mutluluklar dileriz.

SULTANOGLU
13-03-2018, 17:14
Amk ozuru kabahatinden buyuk. Demek normalmis bakkalda satilan plastik top kafali birinin kizlara bakarak bunlarda iyiymis nejlaaaa diye bagirmasi. Iste adama oyle ilk ozur videosu yazdirip sonra videoyu kirptirirlar.

AşkınS.
13-03-2018, 17:14
O değil kayserinin de havası bozuldu :)

eregli42
13-03-2018, 18:02
Hepimizin her gün yaptığı şeylermiş arkadaşlar çok abartmışız. Revize edilip yüklenen videoda yapılan açıklamada böyle demiş beyefendiler. Tekrar ''YAZIK''

Onurkk06
13-03-2018, 18:07
Hayir niyetimi ben bilirim herhalde nasil insanlar oldugunuzu bilmiyorlar demek istedim benim samimiyetim yok ancak bir kac kez konustugum icin az cok biliyorum demek istiyorum yapilan yalnis ama hitaplarda yalnis cok agir . Iyi geceler uzatmayi gerektircek bir durum olmadigini dusunuyorum.

O vidrodakiler senin kız kardeşin ya da akraban olsa böyle mi diyecektin?

KemalHDH
13-03-2018, 18:20
Geçtiğimiz günlerde Kayseri şehir merkezinde trafiğe açık caddelerde, altlarındaki spor otomobillerle tehlikeli hareketler yapan ve bazı kadın vatandaşlara sarkıntılık eden gençlerin Youtube isimli sosyal medya sitesinde bu görüntülerini paylaştıkları video Alman otomobil firmasını harekete geçirdi. Münih kökenli firmanın mühendislerinden Frank Van Meel yaptığı açıklamada "Biz M Serisi otomobilleri bu tür şeyler için değil, gerçek sürüş deneyimleri için üretiyoruz. Bu tür modeller için gecesini gündüzüne katan sayısız mühendis ve üretim çalışanının emeği bu şekilde kullanılmamalı." dedi. Özellikle 3 ve 5 serisi araçlarımızın insanlık dışı kullanımına sadece Türkiyede şahit oluyoruz diyen Meel adeta isyan etti. Öte yandan videonun kendisine izletilmesinden sonra firmanın Satış Direktörü Johannes Seibert'in "Türkiyeyle olan araç sevkiyat ilişkilerimizi tekrar gözden geçireceğiz." dediği ve sözlerinden ilgili distribütörün satış yapacağı kişileri özenle seçmesi konusunda ültimatom verdiği anlaşıldı. Videolarda kullanılan araçlardan birisinin çok az sayıda üretildiği, 6 silindirli 3.0 lt motorunun 431 hp güç ürettiği ve fiyatının yaklaşık 800.000 TL olduğu öğrenildi.

Leonardo
13-03-2018, 18:57
O vidrodakiler senin kız kardeşin ya da akraban olsa böyle mi diyecektin?

Ben ne dedim dogrumu dedim forum olarak herkes bana coktu niyeyse yalnis bir davranis kabul ettim dedim

B16
13-03-2018, 19:25
TechTurkey'e gelince hatalarımızı düzelticez.
Youtube'a gelince. Ibıdık Gıbıdık Zıbıdık Dıgıdık Dıgıdık
Hıamına

Buraya niye yorum yazılmıyor. Kendisini savunmaya aciz insanlar için güzelim mekanik klavyemi yoramam. Arkadaş youtube'a gidip atarlansın ordan versin mesajını.

turboman
13-03-2018, 19:25
Malesef bu araçlarada apaçiler binebiliyor
Arabayıda rezil ediyor kendinide
Daha çok şey yazacamda gerekenleri yazmışlar

bilalMW
13-03-2018, 19:31
bmw olmasa bu elit barzolar neye binecek ?

MertSerhanÖ.
13-03-2018, 19:34
dünyadaki rastlantıları az çok biliyorsunuzdur.
bi düşündüm de youtubeda gezerken aa dur izliyim demişim,bırakın kayseride oturmayı yaşamayı diyelim ki kız arkadaşım,kardeşim falan orada okuyor.
Şans eseride laf atıyorlar böyle:)
Kanırtırım kanırtır.

i-vtec07
13-03-2018, 20:11
Diyecek bişey kalmamış bana techturkey kalitesi budur . Adamsınız beyler/abiler

rahmitanir
13-03-2018, 20:36
Adamlar şunların TR versiyonu ve gerçek olanı:

https://youtu.be/XKH5Gd92k74

lethaldoze
13-03-2018, 21:08
Rezillikten başka bir şey değil. Ömrümde birine laf atmadım ama herkesin yaptığı birşeymiş ve NET olarak biliyorlarmış.
Bide üste çıkmaya çalışmaları rezilliktende beter.

Mehmetmert
13-03-2018, 21:21
Diyecek birşey yok , tech diyeceğini demiş hoş olmamış :(

Kaç yıllık Nevşehirliyim , şiveye hakimim diye düşünüyorum ama şu kısmı anlayamadım " ben şimdi sport tuşunu neym açıyım , onlara napacağımı biliomm" mu diyor acaba , cooper'daki sport tuşuyla kız tavlama keyfi

DOHC
13-03-2018, 22:37
Zıt kutuplar birbirini çeker.
Bu gibi durumlarda derler ki etraf O** dolmuş, çocukları bizi buluyor......

bomonti
14-03-2018, 03:24

1-Birileri acilen şunlara yazı yazmayı ve konuşmayı öğretmesi lazım.

2- ''Abartmalarına Değecek Bir şey Olmamasına Rağmen'' Türkiye'de yaşıyoruz, ölmek falan çok basit farkında değiller :)

3- B16 forum adına rica ediyorum ekşide yazarsan bir başlık istemekle beraber buraya link isteriz. Gerekirse ticari hayatlarına kadar sarsılsın, zira eskiden ticari yaşantısı olan insanlar kırmızı halı çiğnemiş tabir yerindeyse salon beyefendileriydi, kalite vardı yani... Birde şunlara bak...

4- Youtube da bunlara şak şak yapan dallamaları da takipten çıkalım, tepkisiz kalmayalım... Otomobil dünyası adına Techturkey bu işin mutfağı, tanıtımı bizler vasıtasıyla yapıyorlar.... Yakışır bir biçimde cevap vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

.::EmrE::.
14-03-2018, 05:24
Bu ulkenin insaninin zihniyetini si**yim. Video altina “Allah rizasi icin baska paylasimlar da yapin” diyen mi ararsin, Kayseri sizle gurur duyuyor diyeni mi. Amk bebesinin birine babasi araba aliyor millet hemen g*t yalamaya basliyor.

Low-Rider
14-03-2018, 10:48
Karıya kıza laf atmayı normalleştirip, zaten hepiniz yapıyorsunuz bırakın bu ayakları tadında yazı yazacak kadar düşmek mide bulandırıcı.

Kendi anasına bacısına da korna çalınıp, laf atıldığında böyle geniş geniş yazabilecekler mi acaba..

rain man
14-03-2018, 10:52
GGodoşGücü Garaj daha uygun duruyor.

Grimlord
14-03-2018, 11:35
Kayseri çok ilginç bir yer. Esnafların belki yüzden 50sinden fazlası ( dürüstleri tenzih ederim) dini bütün geçinir ancak her türlü yanlışı yaparlar. Çürük mal satarlar, ayaküstü 40 tane yalan atarlar. Memleketim olduğu için yıllardır gözlemliyorum, aşırı derecede yobaz mevcut. Kendi eşini kapalı giysin, dışarı çıkmasın diye azarlar hatta döver, dışarıda kendinden 20-30 yaş küçük kızlara laf atar. Hatta işi ileri götürüp asılmaya kalkar. Dini eğitim veren kurslarda tacizler, ensest ilişkiler vs. nereden tutarsanız elinizde kalır.
Sorsanız hepsi Müslümandır ama iş kendi eşine geldiğinde namus davası yaparlar. Linç etmeye kalkarlar. İnanılmaz derecede cahil var.
Bundan 3-4 sene önce arkadaşımla Cumhuriyet Meydanı denilen yerde ( yani merkezde ) yürürken genç bir kız dikkatimizi çekti. O şehir standartlarına göre epey açık giyinmişti. O kız trafik lambalarından geçerken arkasında yemin ediyorum bir orduyla yürüyordu. En aşağı 20 kişi vardı. Kimi laf atıyor, kimi orasına burasına bakıyor, kimi işi ileri götürüp telefon numarası istiyor. O konuşulanları duysanız insanlığınızdan utanırdınız benim gibi. Maganda tipli herifler arasındaki kısa bir diyalog :

" -Gardaş var yaaaa bunu eve götürecen sonra da........"
" - Offff şu bana bi kere evet dese....."
" LAAN karıya bak laaan görüyonnuu"

Yani video beni hiç şaşırtmadı diyebilirim. Mini etek giydi diye tacizi tecavüzü hakeder diye düşünen insanların olduğu bir şehir orası. İnsanlık öleli çok olmuş. Hayvani duygular daha baskın artık.

Gko
14-03-2018, 11:36
hani bazı yabancı forumdaki konuları-buluşmaları görüp neden türkiye'de araba kültürü gelişmiyo diye yırtınıyoruz ya.

Heh o anlarda açıp bu videoyu tekrar tekrar izlemek lazım.

Gerçi sadece araç kültürü değil biz de hiç bi s2m gelişmez artık.

free-hifi
14-03-2018, 11:41
geçtiğimiz sayfalarda biri yazmıştı bunların kız arkadaşına kız kardeşine laf atan biri olursa ondan büyük o. ç. olmaz o bölgede

"la bu o. ç. la bu a. s. benim bacuma sömüş ya la"

DOHC
14-03-2018, 12:00
Karıya kıza laf atmayı normalleştirip, zaten hepiniz yapıyorsunuz bırakın bu ayakları tadında yazı yazacak kadar düşmek mide bulandırıcı.

Kendi anasına bacısına da korna çalınıp, laf atıldığında böyle geniş geniş yazabilecekler mi acaba..

Kendisine soralım
mehmet_genc

B16
14-03-2018, 12:05
Ekşi de açılacak başlık için isim önerileri alabilir miyim

Gko
14-03-2018, 12:29

sosyal yobaz

XoR
14-03-2018, 12:35

Barzo'n Roses :D

https://img-s2.onedio.com/id-5aa4fdb4317ac674144f4d1b/rev-0/w-635/listing/f-jpg-webp/s-39ea250bd52425f51eeea844aa7bdbbb0712def0.webp

Hondafatih
14-03-2018, 13:07
şu saatni niye söylemiyor bölümünden anlaşılacağı üzere herhalde kafası güzel şahsın

Evrenoz
14-03-2018, 15:46
"Abartacak bir şey olmamasına rağmen" miş.. Kendi analarına, bacılarına, karılarına biri bu yapılanın 1e1 aynısını yapıp youtube'a post etse erkek kesilir aslan parçacıkları.. Asarlar, keserler.. Delikanlılar ya.. Namus onlar için önemli ya..
Ama kendisine yapıldığında kudurup erkekçik kesilen aynı aslan parçacıkları rahat rahat başkalarına yapabiliyor aynı şeyi..

Sokaktaki itin sıçtığı b0k etmeyecek sıfatta, cibiliyette tipler.. Tükettikleri oksijen dünyaya, insanlığa zarar..

Helal olsun herkese.. Hak ettikleri muameleyi görmüşler forumda.. Beter olsunlar.
Bir de yüzleri kızarmadan "hepimizin yaptığı" demişler.. Herkesi kendileri gibi gevşek zannediyorlar belliki..

16EC813
14-03-2018, 16:26
atalarımız ne güzel demiş ,
iğneyi kendine batır çuvaldızı başkasına

Evrenoz
14-03-2018, 17:49

Mesajlara verilen +'sı -'si zerre umrumda değildir ama önceki mesajıma - verdiğine göre senin de ne olduğun çıktı ortaya.
Boşuna "benim niyetim öyle değil" bilmem ne diye geveleme bundan sonra

DOHC
14-03-2018, 19:13
Mesajlara verilen +'sı -'si zerre umrumda değildir ama önceki mesajıma - verdiğine göre senin de ne olduğun çıktı ortaya.

Bu leonardo'da kayserili sanırım. Muhtemelen ya bunlarla arkadaş, ya videoda payı var yada kendisi de bunlar gibi herhalde...........

Evrenoz
14-03-2018, 19:58
Bu leonardo'da kayserili sanırım. Muhtemelen ya bunlarla arkadaş, ya videoda payı var yada kendisi de bunlar gibi herhalde...........

Evet Kayseriden. Safa Dandin isimli bir üye..

hddsheriff
14-03-2018, 20:24
Bem bundan sonra ne bu herifleri nede the makinayı izlemem işim olmaz.

oKsEAt
14-03-2018, 20:45

Olayın Buğra ile bağlantısının olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar yaptığı yayınlarda böyle bir terbiyesizlik görmedim. Umarım kalitesini bozmadan devam eder.

hddsheriff
14-03-2018, 21:03
Olayın Buğra ile bağlantısının olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar yaptığı yayınlarda böyle bir terbiyesizlik görmedim. Umarım kalitesini bozmadan devam eder.

Buğra bu adamlarla çalışıyor , kaldırılan videoda yorumları da var kendi açımdan the makinayı seyretmeyi tercih ediyorum.

gokayy
14-03-2018, 22:34

"Herkes Kendi Standart Yaşadıkları / Yaşattıkları Şeyi Ekranda Görünce Aşırı ve Saçma Tepkiler Verdi, Üstelik Abartmalarına Değecek Bir şey Olmamasına Rağmen."

İmza niteliğinde

Buğra A.
14-03-2018, 22:38

Buğra bu adamlarla çalışıyor , kaldırılan videoda yorumları da var kendi açımdan the makinayı seyretmeyi tercih ediyorum.

Ne zaman The Makina'ya laf atılacak diye bekliyordum ki, maşallah bana, hiç yanılmadım hislerimde.

The Makina projesi imtiyaz sahibi Buğra Akpınar'dır. Ben, yaklaşık 1 ay önce İstanbul'a geri dönüş yaptım ve var olan ticaretimizi, dostluğumuza zarar gelmemesi adına ortak bir kararla bitirdik. Yapılan videonun benimle uzaktan ya da yakından herhangi bir alakası söz konusu bile değildir. Videoyu çekmedim, projeyi yazmadım ya da editlemedim. Biraz araştırıp, ondan sonra yargı yapmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Dostlarıma yorum atarım, attığım yorum yapılan işi desteklediğim anlamına gelmez. Desteklesem, profillerimde paylaşırım.

Mustafa ve var olan kişiler ile olan bir dostluğum var, ticari olarak hiçbir bağımız yok. Kendi projelerimde otomobillerle ya da benzer taşıtlarla ilgilenirim, sağ ya da sol ile değil.

2007 senesinden beri video çekerim, hayatımda kendimden de öte yaptığım projeleri düşünürüm. Beni az ya da çok tanıyan nasıl bir insan olduğumu bilir. Hayatımda bir çok iftira yedim ve hepsinden de aklandım çok şükür.

Buğra A.
14-03-2018, 22:40
Yani olay şu, buradan bana ne yargı çıkar ne de millete boş tenekelerle ekmek çıkar. Az laf, çok icraat rica ediyorum. Ben genelde öyle yapıyorum, bazı arkadaşlara da tavsiye ederim. Konuya yazdığım son mesajtır. Sevenlere ve destekleyenlere selam olsun. Sevgiler.

YAS
14-03-2018, 22:52
Msi ile iş yapan,kendini bir sekilde gelistirmeye calisan birinin prim odaklı bu gibi bir video ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Senelerdir tanıyoruz seneler önce neyse simdide odur.

Konuya gelecek olursak,forumumuz konu ile ilgili gerekenleri yapmıştır.herkesin emegine saglık.

hddsheriff
14-03-2018, 22:53
Ne zaman The Makina'ya laf atılacak diye bekliyordum ki, maşallah bana, hiç yanılmadım hislerimde.

The Makina projesi imtiyaz sahibi Buğra Akpınar'dır. Ben, yaklaşık 1 ay önce İstanbul'a geri dönüş yaptım ve var olan ticaretimizi, dostluğumuza zarar gelmemesi adına ortak bir kararla bitirdik. Yapılan videonun benimle uzaktan ya da yakından herhangi bir alakası söz konusu bile değildir. Videoyu çekmedim, projeyi yazmadım ya da editlemedim. Biraz araştırıp, ondan sonra yargı yapmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Dostlarıma yorum atarım, attığım yorum yapılan işi desteklediğim anlamına gelmez. Desteklesem, profillerimde paylaşırım.

Mustafa ve var olan kişiler ile olan bir dostluğum var, ticari olarak hiçbir bağımız yok. Kendi projelerimde otomobillerle ya da benzer taşıtlarla ilgilenirim, sağ ya da sol ile değil.

2007 senesinden beri video çekerim, hayatımda kendimden de öte yaptığım projeleri düşünürüm. Beni az ya da çok tanıyan nasıl bir insan olduğumu bilir. Hayatımda bir çok iftira yedim ve hepsinden de aklandım çok şükür.

Kaldırılan videoyu beğenip "busted" yazdığın ve o adamlarla beraber iş yaptığını bildiğim için öyle yazdım. Ticari ilişkini bitirdiğini oradan ayrıldığını bilmem mümkün değil. Farkındaysan yaptığın işleri veya seni eleştirmedim sadece yakınlığından dolayı eleştirdim. Son videolarının çoğunda bu adamlar var sonuçta. Senin bu adamlarla işin kalmadıysa başımın üstünde yerin var.

fthdrn
14-03-2018, 23:08
Bence buğra ve cevat videoyu izlemeden beğenip yorum yapmışlardır. Öyle karakterde insanlar olduğunu düşünmüyorum ( Buğra ve Cevat'ın)

Leonardo
14-03-2018, 23:35

Abi ben senin bir mesajina kasten - falan vermedim benim niyetimin kotu olmadigini anlatmak icin illa kufur etmemmi gerekiyor cidden yalnis anlasildim

brs852
14-03-2018, 23:35
Karaktersiz gavat..

kaan megi
14-03-2018, 23:36
bende bunları beğenip takip ediyorum bu nasıl bir rezilliktir nasıl bir video anlayışıdır yanlamak desen yanlama değil muhabbet desen 2 laftan biri küfür sokaktaki bayana laf atmak nedir heleki sen esnafsın işte bazı insanlar kendilerini böle 15dk lık videoayla yerle bir edebiliyorlar yazık.

Leonardo
14-03-2018, 23:37

Videoyla bir alakam yok 2 kelime ettim diye hersey yerine koyuldum pardonda biseyimimi gordunuz ??

bomonti
15-03-2018, 22:37

Meselenin seninle şu şekilde ilgisi var. Dostuna The Makina adlı hesaptan yorum yapman...

Aslında meselenin en başından beri seninle ilgisi var, gerçekten tadında serseriliklerle güzel videolar yapıyorsun, güzel işler çıkıyor ortaya sempatik geliyor insanlara. Bu tarz videolar senden sonra türedi al işte son manzaramız bu şekilde.(aslında iyi oldu ak g*t kara g*t belli oldu) Biraz vizyon meselesi bu işler.

bomonti
15-03-2018, 22:40

mmpower busted sorunsalı :D

Diyadin
16-03-2018, 07:57
Merhaba Buğra'nın konuyla alakası yok nasıl bir bağ kuruldu anlam veremedim.

MMpower yıllardır araçlarını severek izledğimiz işlerini kaliteli ve titizlik ile yapan bir firma.

Videoyu izleme fırsatım olmadı ama kadınlara laf atacak bir gaflet olduysa yazık olmuş.

Zaten araçlar harika takılan malzemeler kaliteli youtubede 3-5 ergen izleyecek diye herkes şekilden şekile girmeye başladı yazık.

Buraya kim youtube videosu konusu açsa izlenme sayısı yükselsin diye uğraşıyor. Araç inceleme videoları vs..

fthdrn
16-03-2018, 12:44

MMpower yıllardır araçlarını severek izledğimiz işlerini kaliteli ve titizlik ile yapan bir firma.

Videoyu izleme fırsatım olmadı ama kadınlara laf atacak bir gaflet olduysa yazık olmuş.

Zaten araçlar harika takılan malzemeler kaliteli youtubede 3-5 ergen izleyecek diye herkes şekilden şekile girmeye başladı yazık.

Buraya kim youtube videosu konusu açsa izlenme sayısı yükselsin diye uğraşıyor. Araç inceleme videoları vs..

Youtubede paylaştıkları videonun altına övgü dolu yorum bıraktıkları için bağ kurdular sanırım.

buraek4
16-03-2018, 20:21
Yapılan şey gerçekten yenilir yutulur cinsten değil. Barzoluk artık sıradan hale geldi memlekette. Yaptıkları araçlar hoşuma gidiyordu videolarını denk geldikçe izlerdim ama bu saatten sonra zaman ayırmaya değmez. Yapmaya çalıştığı projeyi (the hatuns )bu tip barzolar yüzünden bırakmak zorunda kalan Buğra nın bu tarz bir olayı tasvip edeceğini hiç zannetmiyorum.

SekoLive
17-03-2018, 07:55
MMPower garajı güzel arabalarla hatırlayacaktık bu video olmasa...

bu fiyaskoyu beğenenler, övenlerde bu videoyu çekenler kadar suçludur.

youtuberlıgınız batsın

bide bu videoyu kayseri merkezde izletsek ve sorsak istanbulda cok ahlaksızlık var bunlar burda olsa yapamazlar derler kesin.

egemenerenk
18-03-2018, 23:17

konu ile alakasız olarak bu foruma araç inceleme videolarımı atan biri olarak size olarak cevap vermek istiyorum, araba ile sevgimin daha da artmasını sağlayan ve kültürünü sevdiğim bu forumda yaptığım videoların iyi ve kötü yanlarını merak ettiğim ve daha da gelişmek için atıyorum, izlenme arttırmak istesem zaten araba incelemek yerine kaputa balyozla vururum, motora kolonya dökerim vs.

Sadece kendimi açıklamak istedim umarım yanlış anlaşılmamıştır ..

amico
22-04-2018, 15:32
adi şerefsiz haysiyetsiz karaktersiz köpeğin köpeği terbiyesiz herifler inşallah sizin ananıza bacınıza aynı şeyi yaparlar

Eren G.
22-04-2018, 16:58
Youtubeda tavsiye edilenlerde geldikçe dislike atmayı ihmal etmiyorum.

NakkaSss
22-04-2018, 19:53
Video' yu izlemedim bile az çok tahmin edebiliyorum. Bu kekolar bitmiyor ve bitmeyecekler maalesef. Kendi bacılarına laf atılsa namus meselesi yaparlar, başkasının bacısına, karısına laf atınca normal, gündelik diyorlar.. Yazık ya anasına babasına yazık ne diyeyim.

Yigit-Y
22-04-2018, 20:07
Kim kime neden küfür ediyor

Biri özet geçsin

AB01
22-04-2018, 21:19
Kim kime neden küfür ediyor

Biri özet geçsin

sayfa 5. mesaj 78

997TT
22-04-2018, 21:33
Tamamini izlemedim ancak B16 rezilligin oldugu kismi almis..

Bunlar hatunların egsoz sesıne hayran oldugunu,yanlayınca da verdıgını falan dusununen yenı turkiye nin çomarları...!

Yigit-Y
22-04-2018, 22:01
sayfa 5. mesaj 78

Yani ışıklarda kızlara laf attılar birde video ile paylaştılar

Hımmmm

Bacılarına yarın evlenecekleri karılarına yada doğacak kız çocuklarına da

Birileri böyle yapardaaaaa belki anlarrrr

#tbt yaşar kansızlar

Bu bunun gibi kim varsa hepsinin başına yukarıda yazdıklarım gibi gelir inşallah

RIDVAN
22-04-2018, 22:28
Video kaldırılmış. Video'nun tamamı bilgisayarım da mevcut ama olayın asıl patlak verdiği yerin kısa videosunu almıştım.

Şu konuşma tarzına ve tipteki iticiliğe bakarmısın yarabbim sana yalvarıyorum bu modelleri üretiğim yasağı gelsin . Şu cümleyi anlayan varmı aramızda ( Ben Şu Sport Tuşunu Açyim Onlara Ne Yapacağımı Biliom )

300E
22-04-2018, 23:02
Ulan ne mallar ne arabalara biniyo, gerçi direksiyonda eşşek olduğu sürece arabanın önemi yoktur lafı her zaman baki.

gokhankenar
22-04-2018, 23:53
Elle tutulur hiçbir tarafları olmayan döl israfları. Başka sözüm yok.

rain man
23-04-2018, 06:46
Yeni öküzlükleri falan mı çıktı konu hortladı :)

Adamların özrü kabahatinden büyük zaten. Herkesi kendi gibi sanan gavat ordusu. O kızın, kadının abisi, babası, kocası gelse namluyu ağzına verse sport tuşunu görecek. Tiplere gel.

Ewren
24-04-2018, 07:57
maalesef 3. dünya ülkesiyiz.......

BARR
24-04-2018, 08:23
Sonra yazın geliyorlar sahil bölgelerine bu kafalarla plajlarda yazlık yerlerde kendilerince hava atmaya çalışıyorlar hatun kaldırmaya çalışıyorlar, kendi anaları bacılarına biz buralardan gidip yapsak vurmaya kalkarlar.

NakkaSss
24-04-2018, 09:20
Sonra Avrupaya vize kalkmıyor mu.. Lan avrupa bu kekoları ne yapsın ya..

RC'ON
24-04-2018, 10:35
Haysiyetten uzak ne de zordur bu tiplere hayat; reziller...