Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat sound
driver_can
13-03-2018, 21:24
Aracım için satana kadar seat sound yaptırmayı düşünüyorum.Ama 18 mini stepne bul parçaları al montaj yaptır hiç dinlemedim.Center torpido üstü olanı aldım bagajda gerekirse takarım.Elimde alpıne swe 815 mevcut.Bu şekilde mi kullanmak mantıklı Yoksa seat sound yapıp satarken de opsiyon artmış mı olsa?
Aracım için satana kadar seat sound yaptırmayı düşünüyorum.Ama 18 mini stepne bul parçaları al montaj yaptır hiç dinlemedim.Center torpido üstü olanı aldım bagajda gerekirse takarım.Elimde alpıne swe 815 mevcut.Bu şekilde mi kullanmak mantıklı Yoksa seat sound yapıp satarken de opsiyon artmış mı olsa?
konuyla alakasızım seat soundlu fr kovalıyorum sonradan yapılırsa maaliyeti ne oluyor bunun
Merhaba , önceki aracım Fr dı normal ses sistemi vardı ,satıp tekrar Fr alınca seat soundlu aldım bana göre arasında pek bir fark yok sadece müziklerde biraz daha bass sesi artıyor ,Satarken opsiyon olarak artı şeklinde eklenebilir listeye
Sonradan yapılan seat soundla ilgilide su linki buldum belki yardımcı olur .
Seat Sound System - Leon - 5F - Leon - Seat - OEM Parcalar (http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/seat/leon/leon-5f/seat-sound-sistem.html)
driver_can
14-03-2018, 20:36
Teşekkürler yorumunuz için gerekli parçaları temin etmek kolay servisten.18 mini stepne gerekiyor orjinal montaj için o da karaborsa piyasada ama onu da temin ettim.Cam önü olanı servisten aldım sadece sub kaldı onu da alırım eğer aracı satmazsam.