PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir fikir alayım sizlerden.

RIDVAN
15-03-2018, 21:32
Salı günü bir araç almaya niyetlendik klasik pazarlığımızı yaptık farklı şehirler telefonda özellikle sorarım ( Yedek Anahtarı Varmı ) Satıcı bayan ilk sahibi olduğunu söyledi tabiki var dedi ertesi sabah araç başındaydık velhasıl kelam expertix noter işlemleri yedek anahtarı alabilirmiyim dedim. Evde unuttuğunu söyledi gidip alalım dedim . Ben size kargoyla ertesi gün göndereyim kusura bakmayın dedi. Normalde işimi sağlama alırım parasını keserim anahtar gelince kestiğim parayı veririm bende bayan olması ve insanlık halidir tamamdır sıkıntı yok dedim . Çarşamba telefonu açmadı gün boyu bugünde öğlen üzeri mesaj yazdı anahtar yok bulamadım var dediniz bana evde umuttum dediniz dedim . yapacak birşey yok dedi . Bu böyle olmaz dedim durumu anlatmaya çalışıcaktım uzatmaya gerek yok dedi numaramı engelledi. Yaptığı şey ne bir bayana yakıştı ne insanlığa bu yaptığı kul hakkı yemek yok deseydi eyvallah , isim soy isim resim vs elimde var haliyle bankacıyım dedi mersinde nasıl bir yol izlemeliyim sizce teşşekür ederim ... Hayırlı akşamlar olsun ...

gökan
15-03-2018, 21:35
geçmiş olsun meraktan soruyorum yedek anahtarı vermedi bir sıkıntı doğarmı?

RIDVAN
15-03-2018, 21:40
Birinci olan En büyük Sıkıntı kullandığınız anahtar insanlık hali kayıp olunca başlıyor büyük masraflara yol açıyor .
İkinci sıkıntı araç çalınma durumlarında allah göstermesin kasko firması iki anahtarıda istiyor .
Üçüncü sıkıntı biz alıp satıyoruz ama bazı alıcılar büyük sorun ediyor .

Drive Fast
15-03-2018, 21:41
aslında çok kolay bir işlem anahtar yaptırmak yenisi yapılırken eskisi aracın beyninden silinirse de hiç bir sıkıntı olmaz ama burada olay para veya anahtar değil tamamen karşındakini aptal yerine koyup kandırmaya çalışmak, yazık insanımızın geldiği noktaya heryerde hak hukuk diye gezip hak yemeye gelince ön sırayı kimseye kaptırmayan iğrenç bir millet olduk

hddsheriff
15-03-2018, 22:10
Çalıştığı bankaya git yüz yüze konuş başka türlü çözülmez

brs852
16-03-2018, 00:24
Ben mini aldığımda yedek anahtar evde bulup kargolicam bulamazsam yenisini yaptırırız demişti aldığım kişi ilk başta bulamadı anahtarın 750 tl olduğunu duyunca buluverdi valla

MCN21
16-03-2018, 03:50
Elinizde 1 anahtar varsa yedeğini serviste yaptırabilirsiniz. Rakamlar biraz yüksek ama olan anhtarıda kaybedince daha büyük sıkıntı oluyor :D Araç kaç model bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla bazı markalar eski anahtarın kodunu devredışı bırakabiliyormuş. Bununda belgesini kaskoya bildirirseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.

Aracı almışsınız artık. Gidip kolay kolay da çözebileceğinizi sanmıyorum. Daha az stress e girip yeni yaptırmayı düşünün derim.

RIDVAN
16-03-2018, 07:54
ama burada olay para veya anahtar değil tamamen karşındakini aptal yerine koyup kandırmaya çalışmak, yazık insanımızın geldiği noktaya heryerde hak hukuk diye gezip hak yemeye gelince ön sırayı kimseye kaptırmayan iğrenç bir millet olduk

Demek istediğimi net olarak anlamışsın kardeşim . İylikten maraz doğuyor insanlara güven sıfıra düşüyor yaptığ çok aşşalıkca yüzsüzce birşey neyse benim ondan hakkkm var bu dünyada olmazsa gerçek dünyada helallik istemeye gelir zaten .

karsiyakaliozi
16-03-2018, 08:01
İyi niyetli düşünmüşsünüz yine o anahtarla araç çalınırsa ne olur, bunları da göz önüne alın bence .

ahmetgurlek
16-03-2018, 08:33
iyi niyetiniz açıkça suistimal edilmiş, normalde peşine düşmek pes etmemek lazım ama insanlarla uğraşmak zor.

bu arada yedek anahtarı kaskodan yaptırabilirsiniz. ben anahtarın biriyle denize girmiştim, doğal olarak pert olmuştu. kaskodan yaptırmıştım. 500 tl civarındaydı ve tamamını karşıladı kasko

KÖROĞLU
16-03-2018, 08:36
rıdvan aynısı izmitte bir galerici ile geldi başıma.

İlanda anahtar olduğu yazıyordu, notere anahtarı getireceğim arkadaşımın evinde dedi.

Satış günü anahtarı istediğimde evde kaldı vs dedi. Tamam dedim 500 düşüyorum anahtarı alırken 500 ödeme yaparım.

İşte yerimiz yurdumuz belli dedi, Kusura bakma kardeşim dedim seninle ilk defa ticaret yapıyorum o yüzden bu şekilde kabul ediyorsan alırım dedim.

Sonra 2 defa aradım anahtar için bu gün yarın salladı. 3 sene oldu hala anahtar gelecek.

O anahtar gelmez, insanlara güvenmeyin peşin peşin kesin parasını en güzeli bu.