Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic . arkadaşımın aracı
MR.TurboALİ
27-12-2008, 02:14
cok büyük bir tedavi sonrası hayatta ama neyse resimler yeterlidir...
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v300/199/74/611553547/n611553547_646503_5663.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v300/199/74/611553547/n611553547_652755_110.jpg
büyük geçmiş olsun çok üzlüdüm gerçekten Allah daha beterlerinden saklasın çok geçmiş olsun :(
umu_vtec
27-12-2008, 02:24
gerçekten çok büyük geçmiş olsun allah korumuş cidden büyük bi kaza..
Buğra A.
27-12-2008, 02:38
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun allah beterinden korusun
SOMEONESPECIAL
27-12-2008, 08:33
Geçmiş olsun..... Tesellimiz hayatta kalması
Geçmiş olsun allah korumuş. Diğer araç nedir.
SOMEONESPECIAL
27-12-2008, 08:49
Geçmiş olsun allah korumuş. Diğer araç nedir.
Ford Connect
Çok büyük geçmiş olsun herhalde emniyet kemeri takılıydı. çünkü takılı değilse kurtulmak mucize bu araçtan. geçmiş olsun dileklerimle.
büyük geçmiş olsun.....verilmiş sadakası varmış....büyük kaza...yanlız connect hondayı duman etmiş resmen......connect sürücüsünün durumu neydi kazadan sonra merak ettim doğrusu ?
Geçmiş olsun..allah tekrarını hiçbirimize yaşatmasın..
Ama honda çok dağılmış ya..connect o kadar patlamamış galiba ?Sol taraf biraz içerde..onun haricinde başka birşey var mı göremediğimiz ?
Çünkü hondanın direkleri falan gitmiş ya..Perte çıkmıştır herhalde ?
cok cok gemis olsun, verilmis sadakasi varmis her iki tarafinda :(
peki airbagler neden acilmamis acaba, darbeyi hafif yandan almis diye mi?
büyük geçmiş olsun.....verilmiş sadakası varmış....büyük kaza...yanlız connect hondayı duman etmiş resmen......connect sürücüsünün durumu neydi kazadan sonra merak ettim doğrusu ?
Bende ondan sordum abi diğer araç nedir diye pek fazla hasarı olmamış gibi geldide
:( çok kötü bir görüntü.allah dahada beterinden korusun çok çok geçmiş olsun
honda connectte göre daha alcak olduğu için darbede hasarın büyüğünü görmüş
sportinger
27-12-2008, 09:58
cokgeçmiş olsun Allah şifalar versin. Hondanın daha önceden kazası varmıydı şaseleriyle ilgili ilk kazasımı.
büyük geçmiş olsun çok feci görünüyor.allah hepimizi böyle felaketlerden korusun.
Low-Rider
27-12-2008, 12:21
Konu açılır açılmaz direk ilk fotoyu gördüm ve feci korktum.. Allah kimseye yaşatmasın.
Büyük geçmiş olsun aman dikkat.
geçmiş olsun feci kaza.honda çok kötü olmuş
geçmiş olsun. allah kimseye yaşatmasın.
off off off cok kotu ya...allah kımseye yasatmasın...cok emanet arabalara bınıyoruz ya dagılmıs resmen...
çok çok geçmiş olsun kaza nasıl oldu bilmiyoruz ama honda çok kötü dağılmış...
fena patlmaış cok cok geçmiş olsun.
umarım kısa sürede iyileşir.
Çok geçmiş olsun..
Dün bana az bişi vurduklarında bile o çıkan ses insanı ürkütüyo..Allah kimseye yaşatmasın..
cok gecmıs olsun verılmıs sadakası varmıs.....
Allah beterinde saklasın verilmiş sadakası varmış
ugursenkal
27-12-2008, 21:33
geçmiş olsun gelen mala gelsin cana bişi olmasında
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. olayın oluşu ve hastanın durumu hakkında bi bilgi varmı?
blueedeep
27-12-2008, 21:59
geçmiş olsun
tolga er
27-12-2008, 22:07
Geçimiş olsun allah daha kötülerini göstermesin...
Kaza yapan arkadaşının adı neydi ? Özelden yazarsan memnun olurum. Yakınımda aynı araçla kaza geçirdi bir kaç ay öncede.
mechanıcer
28-12-2008, 00:37
uffffff buyuk gecmıs olsun
bu hondalarda bişi var herhlde 2 saat önce dükkanın önünde duran arabama vurdu bi tane cıvıc.beim aranın sag tekerine takıp götürdü aks rot kolu amortisör lastik jamt traves şase hepsi güm aynı sekilde hondada öle
Gunesinoglu
28-12-2008, 10:47
geçmiş olsun arkadaşınıza acil şifa diliyorum Yüce Mevla dan..
Gunesinoglu
28-12-2008, 10:48
bu hondalarda bişi var herhlde 2 saat önce dükkanın önünde duran arabama vurdu bi tane cıvıc.beim aranın sag tekerine takıp götürdü aks rot kolu amortisör lastik jamt traves şase hepsi güm aynı sekilde hondada öle
Sana da geçmiş olsun bilader