Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 3.18 yardım çıldırmak üzereyim
Arkadaşlar e36 3.18 94 model bir aracım var servise götürdüğümde anahtarı kaybettiler sonra yeni anahtar yaptırdılar fakat eski anahtarda sonradan yapılmaydı zaten. araçta imbo (nasıl yazılıyor tam bilmediğimden böyle yazdım) yok diye biliyorum araç şimdi normal çalışıyordu fakat alarm kumanda değiştirdik araç çalışmıyor...
bundan öncede yine aynı şeyi yapıyordu kafasına göre çalışmıyordu ama genellikle çalışıyordu
şimdi usta hala arıyor sorun ne diye fakat şöyle birşeyler dendi
ateşleme bobininde sorun olabilir
sigortaları kontrol et
imbo dediler ama araçta imbo yok diyorlar internette güvenlik vs. okumuştum 94 ler için ama usta bilmiyor
akü başlarını çıkarırsan beyin sıfırlar dediler beyindendir dediler
bi kablo varmış ismini unuttum
vs.vs. 100 tane sorun dediler daha önce böyle birşey başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
arıza rölede çıktı kablolar herşey sağlam ama rölenin ismini unuttum şuanda 50 tl lik bir parça bunu yanında buji kablolarını değiştirdim genel bir bakım yaptırdım gidiş bile değişti...
E39 aracımda benzerini yaşıyodum. kafasına göre çalışmıyodu. direksiyonun sol alt kısmında bir röle değiştirildi ve araç normale döndü. bi sorun soruşturun isterseniz..
kaan megi
19-03-2018, 17:59
bence anahtar ve kumanda değiştirmen işin bahanesi olmuş sorunu aracın beyin elektrik tesisatı vs farklı yerlerde aramalısınız
E39 aracımda benzerini yaşıyodum. kafasına göre çalışmıyodu. direksiyonun sol alt kısmında bir röle değiştirildi ve araç normale döndü. bi sorun soruşturun isterseniz..
hocam teşekkürler bunu bi sorucam varsa deneyelim
bence anahtar ve kumanda değiştirmen işin bahanesi olmuş sorunu aracın beyin elektrik tesisatı vs farklı yerlerde aramalısınız
hocam elektrik tesisatına bakıyoz sırayla aracı makinaya taktik makina aracı görmedi ama çoğunda görmediği oluyor dedi servis şimdi ekzantirik müşürü varmış ondadır büyük ihtimal dediler onunda uzun kablolu olanını bulamadık yarına kaldı artık daha önce yine yapmıştı ama 3 gündür normal çalışıyordu kumanda değiştirdik dediğiniz gibi mazaret oldu bakalım yarın bir dha bakıcaz
bir ustada beyne su gitmiştir tarzı birşey dedi artık sanayiye düştük bakalım
ghibli06
19-03-2018, 21:22
hocam elektrik tesisatına bakıyoz sırayla aracı makinaya taktik makina aracı görmedi ama çoğunda görmediği oluyor dedi servis şimdi ekzantirik müşürü varmış ondadır büyük ihtimal dediler onunda uzun kablolu olanını bulamadık yarına kaldı artık daha önce yine yapmıştı ama 3 gündür normal çalışıyordu kumanda değiştirdik dediğiniz gibi mazaret oldu bakalım yarın bir dha bakıcaz
bir ustada beyne su gitmiştir tarzı birşey dedi artık sanayiye düştük bakalım
beyin tesisat vs bir sıkıntı var...
beyin tesisat vs bir sıkıntı var...
yarın beyin denicez hocam zaten bi beyin birde egzantirik müşürü kaldı 1 haftadır uğraşıyoz
ghibli06
20-03-2018, 20:01
Beyin degilmis
değilmiş derken ne yaptınız? başka bir beyinle mi denediniz yine mi çalışmadı?
değilmiş derken ne yaptınız? başka bir beyinle mi denediniz yine mi çalışmadı?
hocam egzantirik müşürünü deneyeceğiz yarın %90 ondandır dediler bakalım beyin olayına gelince bir 3.18 den denedik benim boynu ona takınca çalıştı onun beyni bana taktığımızda çalışmadı yine
ghibli06
20-03-2018, 21:30
hocam egzantirik müşürünü deneyeceğiz yarın %90 ondandır dediler bakalım beyin olayına gelince bir 3.18 den denedik benim boynu ona takınca çalıştı onun beyni bana taktığımızda çalışmadı yine
egzantrik devir sensörü çalışmama yapar evet ama ara ara değil... bence sizin tesisatta sıkıntı var...
egzantrik devir sensörü çalışmama yapar evet ama ara ara değil... bence sizin tesisatta sıkıntı var...
hocam onuda denedikmi olmassa büyük ihtimal dediğiniz gibi zaten aküyüde bitiriyor durduk yere muhtemelen öyle
arıza rölede çıktı kablolar herşey sağlam ama rölenin ismini unuttum şuanda 50 tl lik bir parça bunu yanında buji kablolarını değiştirdim genel bir bakım yaptırdım gidiş bile değişti...
forumda birkaç tane 3.1 yanlamaz diyen arkadaş vardı araçta kilitli var sadece 2. vites bile yan atmaya başladı