Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 3.18 yardım çıldırmak üzereyim

f3rh4t
19-03-2018, 16:04
Arkadaşlar e36 3.18 94 model bir aracım var servise götürdüğümde anahtarı kaybettiler sonra yeni anahtar yaptırdılar fakat eski anahtarda sonradan yapılmaydı zaten. araçta imbo (nasıl yazılıyor tam bilmediğimden böyle yazdım) yok diye biliyorum araç şimdi normal çalışıyordu fakat alarm kumanda değiştirdik araç çalışmıyor...

bundan öncede yine aynı şeyi yapıyordu kafasına göre çalışmıyordu ama genellikle çalışıyordu

şimdi usta hala arıyor sorun ne diye fakat şöyle birşeyler dendi

ateşleme bobininde sorun olabilir
sigortaları kontrol et
imbo dediler ama araçta imbo yok diyorlar internette güvenlik vs. okumuştum 94 ler için ama usta bilmiyor
akü başlarını çıkarırsan beyin sıfırlar dediler beyindendir dediler
bi kablo varmış ismini unuttum

vs.vs. 100 tane sorun dediler daha önce böyle birşey başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

arıza rölede çıktı kablolar herşey sağlam ama rölenin ismini unuttum şuanda 50 tl lik bir parça bunu yanında buji kablolarını değiştirdim genel bir bakım yaptırdım gidiş bile değişti...

r3dkit
19-03-2018, 17:05
E39 aracımda benzerini yaşıyodum. kafasına göre çalışmıyodu. direksiyonun sol alt kısmında bir röle değiştirildi ve araç normale döndü. bi sorun soruşturun isterseniz..

kaan megi
19-03-2018, 17:59
bence anahtar ve kumanda değiştirmen işin bahanesi olmuş sorunu aracın beyin elektrik tesisatı vs farklı yerlerde aramalısınız

f3rh4t
19-03-2018, 19:26
E39 aracımda benzerini yaşıyodum. kafasına göre çalışmıyodu. direksiyonun sol alt kısmında bir röle değiştirildi ve araç normale döndü. bi sorun soruşturun isterseniz..

hocam teşekkürler bunu bi sorucam varsa deneyelim

f3rh4t
19-03-2018, 19:30
bence anahtar ve kumanda değiştirmen işin bahanesi olmuş sorunu aracın beyin elektrik tesisatı vs farklı yerlerde aramalısınız

hocam elektrik tesisatına bakıyoz sırayla aracı makinaya taktik makina aracı görmedi ama çoğunda görmediği oluyor dedi servis şimdi ekzantirik müşürü varmış ondadır büyük ihtimal dediler onunda uzun kablolu olanını bulamadık yarına kaldı artık daha önce yine yapmıştı ama 3 gündür normal çalışıyordu kumanda değiştirdik dediğiniz gibi mazaret oldu bakalım yarın bir dha bakıcaz

bir ustada beyne su gitmiştir tarzı birşey dedi artık sanayiye düştük bakalım

ghibli06
19-03-2018, 21:22
hocam elektrik tesisatına bakıyoz sırayla aracı makinaya taktik makina aracı görmedi ama çoğunda görmediği oluyor dedi servis şimdi ekzantirik müşürü varmış ondadır büyük ihtimal dediler onunda uzun kablolu olanını bulamadık yarına kaldı artık daha önce yine yapmıştı ama 3 gündür normal çalışıyordu kumanda değiştirdik dediğiniz gibi mazaret oldu bakalım yarın bir dha bakıcaz

bir ustada beyne su gitmiştir tarzı birşey dedi artık sanayiye düştük bakalım

beyin tesisat vs bir sıkıntı var...

f3rh4t
19-03-2018, 22:49
beyin tesisat vs bir sıkıntı var...

yarın beyin denicez hocam zaten bi beyin birde egzantirik müşürü kaldı 1 haftadır uğraşıyoz

f3rh4t
20-03-2018, 18:17
Beyin degilmis

ghibli06
20-03-2018, 20:01
Beyin degilmis

değilmiş derken ne yaptınız? başka bir beyinle mi denediniz yine mi çalışmadı?

f3rh4t
20-03-2018, 21:15
değilmiş derken ne yaptınız? başka bir beyinle mi denediniz yine mi çalışmadı?

hocam egzantirik müşürünü deneyeceğiz yarın %90 ondandır dediler bakalım beyin olayına gelince bir 3.18 den denedik benim boynu ona takınca çalıştı onun beyni bana taktığımızda çalışmadı yine

ghibli06
20-03-2018, 21:30
hocam egzantirik müşürünü deneyeceğiz yarın %90 ondandır dediler bakalım beyin olayına gelince bir 3.18 den denedik benim boynu ona takınca çalıştı onun beyni bana taktığımızda çalışmadı yine

egzantrik devir sensörü çalışmama yapar evet ama ara ara değil... bence sizin tesisatta sıkıntı var...

f3rh4t
20-03-2018, 23:54
egzantrik devir sensörü çalışmama yapar evet ama ara ara değil... bence sizin tesisatta sıkıntı var...

hocam onuda denedikmi olmassa büyük ihtimal dediğiniz gibi zaten aküyüde bitiriyor durduk yere muhtemelen öyle

f3rh4t
21-03-2018, 19:15

arıza rölede çıktı kablolar herşey sağlam ama rölenin ismini unuttum şuanda 50 tl lik bir parça bunu yanında buji kablolarını değiştirdim genel bir bakım yaptırdım gidiş bile değişti...

forumda birkaç tane 3.1 yanlamaz diyen arkadaş vardı araçta kilitli var sadece 2. vites bile yan atmaya başladı

uqur
22-03-2018, 14:15
aracınız da gaz varmı ?