PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toyota Supra Test Sürüşü / İce Supra - 650 HP /

asit
22-03-2018, 16:27
Herkese Merhabalar ,

Uzun süredir çekmek istediğim Suprayı sonunda 60 bin özel olarak çekmek güzel oldu ,

Umarım sizin de hoşunuza gider , araç şu an soft setup olarak 650 HP güç üretmektedir.

Çoğumuz aracı İce supra olarak biliyordur zaten. Yorumlarınızı Merak ediyorum Araç hakkında

Teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=x2sWeELicF0

Agent
22-03-2018, 16:42
Cüneyt abi satmış demek aracı, hayırlısı olsun. Araca söylenecek çok bir söz yok zaten

vtechno
22-03-2018, 16:48
Supra gelmiş geçmiş en ikonik araba bence.

İzlemesi keyifli bir video. elinize sağlık. Araca Maşallah.

Volkann
22-03-2018, 18:19
keyifle izledim emeğinize sağlık.

fthdrn
22-03-2018, 18:58
Kullanan arkadaşın üslubunu beğenmedim. Keşke cüneyt abi gibi araca hakim/bilgili biri ile video gerçekleşseydi

kankaytsn
22-03-2018, 19:40
Emeğinize sağlık. Supra'ya dencek hicbir sey yok muhteşem

///M RIDER
22-03-2018, 21:44
Araç ve çekim çok güzel ancak sürücü ofsayt.M50 kapağı catlatiyormus.supra da çatlama yokmuş. Doğuştan atmosferdik motora custom turbo yapıyorsun sonra dibine kadar acarsan tabiki catlatir.Biri elma biri armut misali 2jz nin özelliği zaten yüksek basınça dayanan doğuştan turbolu makina olmasıdır. Yatak ölçülerini veremezmiş falan sanki ölümsüzlük iksirinin formülünü bulmuşlar biraz mütevazilik biraz alçaktan uçuş lütfen

streetracer_nos
22-03-2018, 22:13
Güzel bı proje olmuş eline sağlık.

pirasa
22-03-2018, 22:45
video cayır cayır bastım parayı aldım kokuyor.

KemalHDH
23-03-2018, 00:35
Eskiden böyle sanat eseri yapıyorlardı, şimdi araba yapıyorlar.

NOT: Hayatımda hiç Supra görmedim. Vahşi kedileri çok seven belgesellerini izleyen ama canlı canlı hiç leopar görmemiş birisi gibi.

asit
23-03-2018, 07:40
Eskiden böyle sanat eseri yapıyorlardı, şimdi araba yapıyorlar.

NOT: Hayatımda hiç Supra görmedim. Vahşi kedileri çok seven belgesellerini izleyen ama canlı canlı hiç leopar görmemiş birisi gibi.

video cayır cayır bastım parayı aldım kokuyor.

Güzel bı proje olmuş eline sağlık.

Araç ve çekim çok güzel ancak sürücü ofsayt.M50 kapağı catlatiyormus.supra da çatlama yokmuş. Doğuştan atmosferdik motora custom turbo yapıyorsun sonra dibine kadar acarsan tabiki catlatir.Biri elma biri armut misali 2jz nin özelliği zaten yüksek basınça dayanan doğuştan turbolu makina olmasıdır. Yatak ölçülerini veremezmiş falan sanki ölümsüzlük iksirinin formülünü bulmuşlar biraz mütevazilik biraz alçaktan uçuş lütfen

Emeğinize sağlık. Supra'ya dencek hicbir sey yok muhteşem

Kullanan arkadaşın üslubunu beğenmedim. Keşke cüneyt abi gibi araca hakim/bilgili biri ile video gerçekleşseydi

keyifle izledim emeğinize sağlık.

Supra gelmiş geçmiş en ikonik araba bence.

İzlemesi keyifli bir video. elinize sağlık. Araca Maşallah.

Cüneyt abi satmış demek aracı, hayırlısı olsun. Araca söylenecek çok bir söz yok zaten

Çok Teşekkür ederim hepinize :)

yusufcan_k
23-03-2018, 08:42
bu arkadaş 1 silindiri daha olsa evo geçeceğini düşünen arkadaş sanırım dimi

Nameless34
23-03-2018, 10:14
video çok güzel sadece mikrofon uzak kalmış sanırım konuşma sesleri düşük geliyordu, bir de sahibi burayı okuyorsa acilen ön tampon ayarını yaptırsın bütün video ona kitlendim. Gerisine maşallah kazasız belasız.

asit
23-03-2018, 10:34
video çok güzel sadece mikrofon uzak kalmış sanırım konuşma sesleri düşük geliyordu, bir de sahibi burayı okuyorsa acilen ön tampon ayarını yaptırsın bütün video ona kitlendim. Gerisine maşallah kazasız belasız.

Çok Teşekkür ederim , Mikrofon hasaslık ayarını aslında sesimizi tam alması için uğraştım fakat aracın motor sesi bizim sesleri bastırmış :) ;)

individual
23-03-2018, 14:25
Eline sağlık cekimler kurgu çok güzel.

onurc
23-03-2018, 15:55
Otomobili kim bu hale getirdi bilmiyorum ama rengi,döşemesi,ön tampon çizgileri vs gerçekten kötü :( Guzel paralar harcanmıs ama daha guzel yapılabılırdı.

Gidişi çok güzel maşallah.

Guzel vıdeo,elıne saglık dostum.

asit
07-04-2018, 10:14
Eline sağlık cekimler kurgu çok güzel.

Çok Teşekkür ederim :)