PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Instagramda satilan sahte ayakkabilar nasildir?

Emre İlbi
24-03-2018, 17:53
Sahte falan ama güzel modeller görüyorum, sizce para vermeye değer mi :)

mesela şu modeli sevdim

http://i66.tinypic.com/2dshkz5.png

hddsheriff
24-03-2018, 17:58
Koku ve yazın ayaklarını kavuracağı kesin de gerisini bilmem

Emre İlbi
24-03-2018, 18:01
Koku ve yazın ayaklarını kavuracağı kesin de gerisini bilmem

Cevabımı aldım abi :D

fthdrn
24-03-2018, 18:07
ayağın mantar olur :D

Rew
24-03-2018, 18:48
Ben Cat ve harleyin sahte botlarından aldım. 2 sezondur değiştire değiştire giyiniyorum. Orjinalinden biraz daha hızlı deforme olmasından başka bi problem yaşadım.

35AB
24-03-2018, 18:50
instagramdan değil ama bu pasaj kenarlarından almıştım bir kere tahminen aynı ürünlerdir.ayağımı siğil yaptı tedavisi vs derken 1-2 hafta zor bastım ayağımı

EOZDAG
24-03-2018, 19:14
Abiler sahte alıp çeşit çeşit giyeceğinize 1 tane olsun orjinal olsun bence, hem ayak sağlığınız için hemde bazıları cidden kendini ele veriyor karizmayı çizdirmeyin sonra :D

onursumer
24-03-2018, 19:15
hangi maddelerin kullanıldığı belli değil zararlımı değilmi vs bence riske değmez

MCN21
24-03-2018, 19:46
Riski göze almaya değer mi? Evet bazen orjinalde bulunamayan daha guzel modeller bile oluyor. Yinede bir suru haber cikti daha once ayaginda yanik olusan mi, kizarip sisen mi :) Bosverin bence

Gürhan
24-03-2018, 20:11
Üniversite zamanında bir tane almıştım çabuk deforme olur, tabanları serttir (modele göre değişir) ben eski Nike spor ayakkabımın tabanını koymuştum içine o şekilde konforlu olmuştu ama kesinlikle uzun süre boyunca giyilmemeli ayağı kavuruyor resmen. Evet modelleri güzel fakat ayak sağlığınız için önermem.

Yigit-Y
24-03-2018, 21:56
Elbiseden kaç

Ama ayakkabıda kaliteden kaçma demişti

Rahmetli dedem

Vardır bir bildiği :)

Emre İlbi
24-03-2018, 22:02
Abiler sahte alıp çeşit çeşit giyeceğinize 1 tane olsun orjinal olsun bence, hem ayak sağlığınız için hemde bazıları cidden kendini ele veriyor karizmayı çizdirmeyin sonra :D

Ahh orjinalde böyle bir model bulabilsem, saniye beklemem, ama sahteciler görsel olarak güzel ürünler çıkartıyor :D

Riski göze almaya değer mi? Evet bazen orjinalde bulunamayan daha guzel modeller bile oluyor. Yinede bir suru haber cikti daha once ayaginda yanik olusan mi, kizarip sisen mi :) Bosverin bence

modelleri zaten aldatıyordu benide, en doğru cevapları buradan alacağım için, sizlere danışmak istedim :)

Elbiseden kaç

Ama ayakkabıda kaliteden kaçma demişti

Rahmetli dedem

Vardır bir bildiği :)

çok haklı, bende hep uzak durdum, ancak yukardada dediğim gibi, modeller akılımı çeldi ama vazgeçtim tamamen :)

Evrenoz
24-03-2018, 22:22
80-90 KG yükü saatlerce taşıyan organdır ayak..
Bırak 80 kiloyu, 8 kiloyu sırtımıza koysalar 10 saat zor taşırız..
Dolayısıyla mümkün olan en kaliteliyi, en sağlıklıyı hak eder ayaklar..

arabasızadam
24-03-2018, 22:26
Bu spor ayakkabıların hiç birini kullamıyorum ben çok soğuk havalar hariç ayaklarımı leş gibi kokutuyorlar, orjinal ayakkabılar ,sorun benim ayaklarda sanırım.

free-hifi
24-03-2018, 22:35
Bu spor ayakkabıların hiç birini kullamıyorum ben çok soğuk havalar hariç ayaklarımı leş gibi kokutuyorlar, orjinal ayakkabılar ,sorun benim ayaklarda sanırım.

Her sabah hem ayakların hemde ayakkabı içini pudralamayi denedin mi

i-vtec07
24-03-2018, 22:39
Mesela güvenilir bi sayfa var mı hocam takip edelim? :)

Ayakta iş yapanlar yada gün boyu giyecek olanlara tabiki orjinalini tavsiye ederim ama bi kaç saatlik akşam ortamlarında cafe vs yerlerde giyilebilir sanki ?

Emre-Dylan
24-03-2018, 22:41
Aldığım çakma ucuz ayakkabı beni mahvettiği için artık mikseler sahte ayakkabı almam 6 ayda bir alırım ama gider marka konforlu alırım.

arabasızadam
24-03-2018, 22:43
Her sabah hem ayakların hemde ayakkabı içini pudralamayi denedin mi

Denemedimde spor ayakkabıda işe yarıyıcağını hiç sanmıyorum komple sünger ve plastik ter ve kokuyu yapanda o sanırım, deri ayakkabı kullandığımda hiç sıkıntı yok.

hddsheriff
24-03-2018, 22:46
Denemedimde spor ayakkabıda işe yarıyıcağını hiç sanmıyorum komple sünger ve plastik ter ve kokuyu yapanda o sanırım, deri ayakkabı kullandığımda hiç sıkıntı yok.

Oriflime yada onun muadili bir markada krem sprey vs satılıyor onu denersen sorun kalmaz

Emre-Dylan
24-03-2018, 22:47

Abi sıcak bir bölgede yaşıyorsun üstü fileli kaliteli(hava alması için) bir ayakkabı seç. Ayağın hava almasını sağla çok ileri derece de ise gün içerisinde iki kez çorap değiştir ve yıka. Ayrıca geçmişte kullandığın kokan tüm ayakkabılarını ve çoraplarını çöpe at. Çünkü bakteri olan bir eşyayı artık kurtaramazsın bence ve sen ne kadar kaliteli ayakkabı giyersen giy diğerine de bulaştırıyorsun.

Bu arada lise dönemlerinde ayağımda ki mantar yüzünden ağladığım günleri bilirim. Mantar varsa ve hiç bir ilaç fayda etmiyorsa benim gibi, gidip yeşil ceviz kabuğunu rendeleyip ayağınıza sürün mantar olan bölgeye ve sarın. Tabi öncesinde yıkayın güzelce tuzlu ılık suda bekletin. Bu arada yaşayacağınız acı inanılmaz bir acı hele ki tahriş olmuş bir yara ise. 4 saat dayanabildim ve bu tedaviden sonra ayağımda bir daha mantar olmadı kalitesiz ayakkabı giysem bile...

barakuda26
24-03-2018, 22:53
Sponsorlu çıkan satıcıların çoğunda alınan üründen başka alakasız bişey gönderilip sonra muhatap bulamama durumu da mevcut. Her zaman bilindik yerden alışveriş yapmakta fayda var, ve orjinal garantisi olan yerden..

denizhandinc
24-03-2018, 23:12
herseyin cakmasını al ama ayakkabının asla

Mehmetmert
24-03-2018, 23:34
Yeri gelmisken sorayim cakma degilde boyle markalar icin ne diyorsunuz guzel modeller var.Mesela su “Merhabalar efendim sormu oldugunuz urunumuz hakiki deriden uretilmistir ve kendi uretimimizdir . Ic kismi komple hakiki dana astaridir. 220 tl olan bu urunumuz . Markamizi ve kalitemizi tanitmak amaci ile suanda 190 tldir . 6 tl kargo ucreti vardir”
Whatsapdan boyle dedi bunun icin.Hani bilmiyorum ya neye kime guvenecegiz :(
Due Fratelli Official Account on Instagram: ““White tiger” YENIDEN STOKLARDA Urun bilgisi; Dis kisim : hakiki suet Ic kisim: komple hakiki deri Uretim : tamami kendi uretimimiz ve el…” (https://instagram.com/p/BfxjnDhh6CH/)

Dodoo
25-03-2018, 23:32
Yeri gelmisken sorayim cakma degilde boyle markalar icin ne diyorsunuz guzel modeller var.Mesela su “Merhabalar efendim sormu oldugunuz urunumuz hakiki deriden uretilmistir ve kendi uretimimizdir . Ic kismi komple hakiki dana astaridir. 220 tl olan bu urunumuz . Markamizi ve kalitemizi tanitmak amaci ile suanda 190 tldir . 6 tl kargo ucreti vardir”
Whatsapdan boyle dedi bunun icin.Hani bilmiyorum ya neye kime guvenecegiz :(
Due Fratelli Official Account on Instagram: ““White tiger” YENIDEN STOKLARDA Urun bilgisi; Dis kisim : hakiki suet Ic kisim: komple hakiki deri Uretim : tamami kendi uretimimiz ve el…” (https://instagram.com/p/BfxjnDhh6CH/)

Bir bilgim yok marka ile ilgili, sürekli instagram da reklamı denk geliyor.

Bana kalırsa hotiç-inci-kemal tanca kalitesindedir diye düşünüyorum. Gerçekten yazdığım markalara göre daha şık modelleri de var.

free-hifi
25-03-2018, 23:40
Boyner ve morhipo yu takip edin arkadaşlar. Güzel rakamlara ayakkabı düşüyor. 90 liraya bir siyah hummel dusurdum gitmiyorum bile o kadar güzel . İyi hava bekliyorum :))

AliGizda
27-03-2018, 14:01
Bu model ayakkabı satanların hepsi Kadıköy' den alıp satıyorlar. Yakınsanız Kadıköy' e bakmanızı öneririm. Kalite kalite çakmaları mevcut, birebir yapılanlarda var. Arkadaşıma NewBalance 574' ün çakmasını aldık hala kullanıyor ve acayip rahat diyor :)

He ben kesinlikle markadan şaşmam, Metro Gross market varsa çevrenizde çok güzel modeller çok saçma rakamlara bulunabiliyor. Gidip bakın derim. 2 sene önce 150 liraya Helly Hansen' in WaterProff ayakkabılarını almıştım hala giyiyorum :)

onurc
27-03-2018, 14:19
sağlığın yan sanayisimi olur yapmayın,ne kıyafet ne ayakkabı hiç farketmez,içindeki malzeme ne olduğu belirsiz.Sağlığı ciddi şekilde tehlikeye sokarsa o zaman keşke almasaydım dersınız.

ayakkabıları bılmıyorumda bu pasaj vs yerlerde satılan kıyafetler hiç te ucuz değil.Mağazaya gidiyorum daha güzel ürün daha ucuza alıyorum,misal hırka.

daha çok örnek yaşadım bunun gibi.