PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto Kuafor Tabancasi

sword
24-03-2018, 17:59
bundan kullanan varmi ...artilari eksilerini bilen... almak istesek hangi marka modelini almak lazim.... yaninda gerekli ekipman neler gerekir ...

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=_dliP1MLO9U)

birde bu kucuk 2hp 50lt kompresorler is gorur mu ?

ruudvan
24-03-2018, 18:04
murat abi.
o makşine 250 tl cıvarında .
birde ona para vericeğine elle temizliklte yapabilirsin.
cok onemlı deıl bu alet.

sword
24-03-2018, 18:46
murat abi.
o makşine 250 tl cıvarında .
birde ona para vericeğine elle temizliklte yapabilirsin.
cok onemlı deıl bu alet.

yav o tavanı elle o hale getırmek bana iyi kas yaptırır :D

Ufuk
24-03-2018, 18:48
Tornador çok ıslatıyor tavanı.
Murat abi kuru köpüklü temizleyiciler var. Sünger yada fırça ile kuru köpük ile tavanı Max 2 saatte bitirirsiü

sword
24-03-2018, 19:35
Tornador çok ıslatıyor tavanı.
Murat abi kuru köpüklü temizleyiciler var. Sünger yada fırça ile kuru köpük ile tavanı Max 2 saatte bitirirsiü

tavanı tabanı koltuğu nerde eski güc kalmadı yoruyor :) bide alıp sattıgım arac lar oluyor tek seferlık degıl yani

halı yıkama makınası alsak bu kadar pratık degıl gibi

bahaneyle kompresör de alacamda karar veremedım :)

axcel
21-04-2018, 15:46
tavandan ziyade direklerde koltuklarda kullanırsan daha iyi olur..25 lt komp.işini görebilir 50 lt arasında sadece tank hacim farkı var..imkanın varsa sessiz modelleri var hem bakım derdi yok hemde bildiğin çıt çıkarmıyor yalnız sesli olanlara göre biraz daha tuzlu..marka olarak proter veya atlas iyidir..

0M42
21-04-2018, 17:31
Bu alet aslında çok güzel ve kullanışlı bir alet tokyo garage salihte var zaman zaman kullanıyorum kumaş aksamın üzerinden çok güzel kir kaldırıyor yanlış bilmiyorsam ismi tornado gun dı sanırım.

Yanlız böyle sürekli hava harcayan ekipmanlar kullanacaksanız 25 lt. kesinlikle yetersiz kalır çabuk boşalacağı gibi doldurma hızıda yetersiz kalacağından dolmasını beklemen gerekecektir.

dragstar
23-04-2018, 19:14
Bu alet aslında çok güzel ve kullanışlı bir alet tokyo garage salihte var zaman zaman kullanıyorum kumaş aksamın üzerinden çok güzel kir kaldırıyor yanlış bilmiyorsam ismi tornado gun dı sanırım.

Yanlız böyle sürekli hava harcayan ekipmanlar kullanacaksanız 25 lt. kesinlikle yetersiz kalır çabuk boşalacağı gibi doldurma hızıda yetersiz kalacağından dolmasını beklemen gerekecektir.

Aynen öyle katııyorum

50 lt ve güçlü kompresör tavsiye ederim, yoksa git gide basıncı düşüyor iş yapamaz hale geliyor insan