Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8T Large Port Emme Manifoldu
Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim 1.8T araç için large port olmak kaydı ile kelebeği sağ tarafta olacak şekilde oem emme manifoldu var mıdır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim 1.8T araç için large port olmak kaydı ile kelebeği sağ tarafta olacak şekilde oem emme manifoldu var mıdır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
orkun merhabalar,
bam 1.8t ler için bu şekilde yok.oem olarak yani
Kendi manifoldunun portlarını büyütün?
biraz beklersen mr.korhan abiden cıkacak.
mr.korhan
28-03-2018, 13:18
Evet benim yeni manifold siparisim 20 gune turkiyeye gelince bendeki agu emme ve kelebegi (kelebek yolcu tarafinda)
Bosa cikacak, verebilirim.
Evet benim yeni manifold siparisim 20 gune turkiyeye gelince bendeki agu emme ve kelebegi (kelebek yolcu tarafinda)
Bosa cikacak, verebilirim.
Anladım abi banada yolcu tarafında olandan lazım çoğu diğer tarafta Oem mi sizdeki abi genişletilmiş falan mı boruları daha önceden çekmiştik çok güzel dizayn edildi bozup diğer tarafa almak istemiyorum açıkçası kapağı large taktık
Kendi manifoldunun portlarını büyütün?
PPR sordum biraz fazla gibime geldi fiyat
mr.korhan
29-03-2018, 08:00
herhangibir genişletme yada işlem yapılmadı , oem agu , agular zaten bigport biliyorsunuz.
herhangibir genişletme yada işlem yapılmadı , oem agu , agular zaten bigport biliyorsunuz.
mr.korhan Abi bi numaranı gönderir misin msj kutun dolu iletilmiyor...