PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sponsorluk

johnie
29-03-2018, 21:54
Selamlar, uzun süre yoktum :) Bisiklet iş vs derken, biraz sosyal ağ dan uzak durdum.
Yeni, değişik bir konu ile geliyorum, ilgilenir ve destek olursanız şimdiden teşekkür ederim.

Peloton İstanbul Bisiklet Spor Kulübü’nün yarış takımının adı,
Peloton İstanbul Bisiklet Takımı ve Peloton Istanbul Racing Team olarak geçmektedir.

2018 ile birlikte dernek ve resmi kulüp statüsüne geçmiş olan kulübümüzde 18 musabık sporcu bulunmaktadır. (Sporcu sayısı ve transferi kulüp yönetiminin denetimindedir.)

2017 sezonunda girmiş olduğu geniş katılımlı (yaklaşık bin sporcunun aynı anda start aldığı gran fondo yarışları gibi ) özel yarışların her birini takımımız kürsü ve derece ile tamamlamıştır. 2018 sezonunda bu yarışlarda ek olarak Federasyon şampiyonaları ve uluslararası etaplı turlarda boy göstererek başarı elde etmeyi hedeflemekteyiz. Bunların yanısıra planlarımız arasında, genç sporcular yetiştirmek ve Avrupa’daki dünyaca ünlü yarışlarda kulübümüzü temsil etmek de yer alıyor.

Takımımız bünyesinde iki kadın sporcu bulunmakla birlikte kadın sporcu sayısını artırarak ayrı bir kadın takımı kurmak ve kadınların bisiklet sporundaki gücünü desteklemek ana hedeflerimiz arasındadır. Şu anda takımımız bünyesindeki Arzu Sağnak gelecek için büyük umutlar vaat etmekte ve 2020 olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmek üzere hazırlanmaktadır.

Takımımız ve kulübümüzün İstanbul ve Türkiye genelinde güçlü bir tanınırlığı bulunmakta. Bu durumun oluşmasındaki en büyük etken ise haftalık olarak düzenlediğimiz sosyal sürüşler ve etkinlikler olmuştur. Tecrübeli yarış kadrosunun denetiminde, telsiz vb gibi imkanların kullanımıyla organize edilen bu sürüşlere, Facebook, Instagram ve Strava gibi kanallardan yaptığımız duyurularla yüzlerce bisikletli katılmakta ve katılımcıların güven içinde spor yapacakları bir ortam sağlanmaktadır.

Ayrıca takımımız bisiklet sporu camiasında fikir önderi niteliğine sahip kişilerden oluşmaktadır. Örneğin Türkiye Şampiyonu ünvanına sahip tecrübeli sporcumuz Prof. Dr. İrfan Türetgen (İst. Ünv.) tecrübelerini ve engin bilimsel bilgilerini Cyclist Türkiye dergisindeki yazıları ile paylaşırken, düzenlediğimiz seminerlerle kalabalık kitlelere de aktarmaktadır. Önümüzdeki sezon içinde bu seminer ve etkinliklere devam etmeyi planlamaktayız.

Takımımızın önümüzdeki sezon içinde hedeflerini gerçekleştirmede birlikte ilerleyeceği destekçilere ihtiyacı bulunmaktadır. Destekçilerimize sunacağımız olanaklar ve tanıtım faaliyetleriyle her iki tarafın da hem halkla ilişkiler ve tanıtım, hem de sosyal sorumluluk bakımından oldukça kazançlı bir konuma yükseleceğine olan inancımız son derece güçlüdür. Bu yolda ............'i yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Konu : Faberge tarafından izinlidir.
Sevgiler,

dragstar
31-03-2018, 21:25
Otomobil sporlarında sponsor olduğum yarışmacılar mevcut ama size ne yazıkki yardımcı olamayacağım.

johnie
03-04-2018, 09:23
Otomobil sporlarında sponsor olduğum yarışmacılar mevcut ama size ne yazıkki yardımcı olamayacağım.

bunu düşünüp söylemeniz bile yeterli. Kısmet olursa seneye olursunuz :)

rebelh
03-04-2018, 12:46
son 1 senedir ciddi ilgi duymaya başladım bisiklet yarışlarına
ilk başlarda basit geliyordu ama izleye izleye olayın aslında bir satrançtan farklı olmadığını gördüm
strateji faktörü başarıda en üst sıralarda sanırım
sponsor olma durumum yok ama merakla takip edeceğim
başarılar..

ufuksaracci
03-04-2018, 13:17
Şu futbola ayrılan bütçelerin %10'u diğer dallara ayrılsa ne sporcular çıkacak aslında. Ne yazık ki hep alt başlıklarda görüyoruz sporcularımızın başarılarını. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve dünya sampiyonu olan ampute futbolcularımız ne yapıyor acaba şimdi?

Umarım aradığınız sponsoru/sponsorları bulursunuz.

johnie
03-04-2018, 16:11
son 1 senedir ciddi ilgi duymaya başladım bisiklet yarışlarına
ilk başlarda basit geliyordu ama izleye izleye olayın aslında bir satrançtan farklı olmadığını gördüm
strateji faktörü başarıda en üst sıralarda sanırım
sponsor olma durumum yok ama merakla takip edeceğim
başarılar..

Düşünmeniz, yazmanız bile yeterli. Evet, taktiksel olarak yürüyor bisiklette her şey. Doğru adamı doğru yerde kullanırsanız her yarışı alırsınız.
Stratejiniz var hedefiniz yoksa zaten, katılıp bitirmektir hedef :)
Mayıs da en büyük tur olan, GIRO başlıyor zaten. 8 Nisan' da Paris Roubaix var, en önemli klasik yarışı. İzlemenizi tavsiye ederim.

Şu futbola ayrılan bütçelerin %10'u diğer dallara ayrılsa ne sporcular çıkacak aslında. Ne yazık ki hep alt başlıklarda görüyoruz sporcularımızın başarılarını. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve dünya sampiyonu olan ampute futbolcularımız ne yapıyor acaba şimdi?

Umarım aradığınız sponsoru/sponsorları bulursunuz.

Teşekkürler, çaba içerisindeyiz gerçekten.

Türkiye'de bu duruma maalesef pek fazla destekleyen yok. En son yapılan Cumhurbaşkanlığı Türkiye yarışında da zaten, Karma takım kuruldu, Türk forması ile çıkan tek bisiklet takımıydık yani.

Elimizden geldiğinin en iyisini yapmak için çok çalıştık bu sezon, en yakın yarışımız 16 Nisan MArmaris, ondan sonra da UCI Antalya Granfondo yarışı var.

Sonrasında da zaten sezon açılıyor, yarışlar başlıyor. Hepsine gidip, takımca derece yapmak hedeflerimiz.

johnie
03-04-2018, 16:25
Forum haricinde, yönlendirebileceğiniz kimseler var ise sunum yapıp görüştüren olursa da çok makbule geçer.

johnie
18-04-2018, 09:15
Merhabalar,

Sezonun 2. yarışı olan Granfondo Marmaris' den 4 kürsü ile ayrıldık.
Uzun Parkur - Genel klasman 3.
Uzun Parkur - Kadınlar Genel klasman 1.
Uzun Parkur - Gençler klasmanı 1.
Kısa Parkur - Master kadınlar 3. lük

Bize destek olan, olmaya devam edecek herkese teşekkür ederim tekrardan.

Marmaris’te Gran Fondo ruzgarı esti - Spor Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/marmariste-gran-fondo-ruzgari-esti-40807878)

Anıl E.
18-04-2018, 09:30
Başarılarınız daim olsun kardeşim.