Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi a6 siyah için Seramik Kaplama Öneri
MehmetOrkun
31-03-2018, 09:58
Arkadaşlar a6 siyah renk araç için seramik yaptıracağız. İki yer ile görüştüm birisi 3d, diğeri ise meguiars kullanıyor. Fark olarak meguiars kullanan firma seramik sonrası fırınlama yapıyoruz diyor. Seramikte fırınlamanın faydası var mı ?. Birde hangi markayı tercih etmeliyiz 3d mi meguiars mi ?.
Seramik sonrasında hangi şampuanı önerirsiniz ?
herşeyin adı seramik olmuş önce markaya ve ürüne dikkat edin kürleşmesi için ufo veya fırın yapılması gerek hızlı olması için yoksa kapalı bir mekanda kendiside kürleşebilir.
Ben mohs'un şampuanını öneririm
fırınlama dediği şey ürünün daha hızlı kürleşmesi için yapılan bişey...
ayrıca iki markanında seramikini önermem. detailing dükkanlarını düşünün
MehmetOrkun
31-03-2018, 15:47
Seramik olarak ne önerirsiniz peki ?. O zaman fırınlama olmazsa 1-2 gün kadar beklemesi mi gerekiyor kapalı alanda ?
Arkadaşlar a6 siyah renk araç için seramik yaptıracağız. İki yer ile görüştüm birisi 3d, diğeri ise meguiars kullanıyor. Fark olarak meguiars kullanan firma seramik sonrası fırınlama yapıyoruz diyor. Seramikte fırınlamanın faydası var mı ?. Birde hangi markayı tercih etmeliyiz 3d mi meguiars mi ?.
Seramik sonrasında hangi şampuanı önerirsiniz ?
Bu iki noktadan başka alternatifleri değerlendirin çünkü ;
Meguiar's artık yeni teknolojili ürünlere uzak, pastaları demoda ve kandırıcı sonuçlar yaratan bir marka halinde. 3D yeni ürünlerle çitasını yükseltiyor ancak yine de pasta konusunda Alman markalarını kullanan firmalarla çalışmalı. Örneğin Koch Chemie , Scholl Concepts, Menzerna gibi.
İzmit dolaylarında referans olacağım 1-2 nokta var ancak Düzce'de malesef referans olabilecek bir nokta aklıma gelmiyor.
Seramik markalarından kaliteli olanları sıralamak gerekirse ;
Gtechniq, Gyeon, Dr. Beasley's, Nanolex gibi global dünyaca bilinen markaları kendinize not edebilirsiniz.
MehmetOrkun
07-04-2018, 09:47
Şimdi bi kaç yere daha sordum,
Alt yapıyı pasta olarak 3d, menzerna 2500-3000 ile yapıp sonra seramik için hikara diamond glass kullanacakmış. Meguiar's için silikon bazlı işini görmez dedi bu arkadaş?
İzmit'ten kimi önerebilirsin olmadı oraya giderim.
Alt yapıyı pasta olarak 3d, menzerna 2500-3000 ile yapıp sonra seramik için hikara diamond glass kullanacakmış. Meguiar's için silikon bazlı işini görmez dedi bu arkadaş?
Meguiar's, turtle wax,sonax bu markaların ürünleri genelde dolgu özelliği barındırıyor. Kısa vadede parlaklık süper ama orta ve uzun vadede hiçbir anlamı olmuyor. pasta cila ve seramik işleminden sonra bu markaların arasından haftada 1 araç yıkadığınızı varsayarak 2 yıkamada 1 Sonax'ın hızlı cilası Bsd yi önerebilirim.
İzmit’e kadar gelmişken İstanbul’da layığı ile yaptırabileceğin bir yere gitmende fayda var.
Ya da Ankara daha yakın dersen ankara
imprezaWRC
07-04-2018, 12:37
Meguiars için doğru söylemiş. İzmit için bende bir yer bilmiyorum ama İstanbul'a gelirsen burayada üye olan işi bilen birçok arkadaş var, yardımcı olurlar :)
Seramik için daha iyi markaların kullanıldığı butik işletmeleri tercih etmenizi öneririm. Daha kaliteli ve net sonuçlar için.
Seramik sonrası şampuan ın yanı sıra yıkama eldiveni ve kurulama havlusu da çok önemlidir.
İzmit söz konusu ise direkt olarak bu arkadaşla görüşmenizi tavsiye ederim. Adına aldanmayın , iyi fiyatlar verir hatta adımı verirseniz daha da iyi şeyler sunmak ister :)
Luxury Auto Detailing&Garage - Startseite | Facebook (https://www.facebook.com/Luxury-Auto-DetailingGarage-1639690856331300/)
Referanslı işlemleri için :
Luxury Auto Detailing (@luxury_auto_detailing_garage) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/luxury_auto_detailing_garage/)