Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : EuroLeague Final Four İçin Yardım Talebi

Gökhan Kavuştu
01-04-2018, 19:23
Merhaba,

18-20 Mayıs tarihlerinde Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'da oynanacak olan EuroLeague Final Four karşılaşması için Eurohoops bir çekiliş düzenliyor. Bu çekiliş sonucunda kazanan kişi EuroLeague Final Four karşılaşması için iki kişilik bilet kazanacak. Ben de lisanslı bir basketbolcu ve 5 yaşından beri bu spora gönül vermiş biri olarak bu çekilişe katıldım, ancak çekilişi kazanabilmem için sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Sizlerden ricam;

Aşağıda paylaştığım linke tıklayarak; Ad, Soyad ve E-Posta bilgileriniz ile katılım formunu doldurmanız ve sıralamamın yükselmesi için bana yardımcı olmanız. Siz de şansınızı denemek isterseniz kendi E-Posta adresinizi girerek çekilişte sıralamaya girebilirsiniz. Aksi takdirde kullanılmayan herhangi bir E-Posta girerek de bana yardımcı olabilirsiniz.

Çekiliş 15 Nisan 2018 tarihinde sona erecek ve sıralamada şuan 5. sıradayım. Sizlerin de yardımıyla bu çekilişi kazanacağıma inanıyorum.

Yardımcı olan - olmayan, vakit ayırıp bu konuyu okuyan herkese teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

İlgili link: eurohoops.net - Contest F4 (http://www.eurohoops.net/promos/final4tr_2018/index.html?referral=rkwSGBTcf&refSource=copy)

* Konu FaBeRgE tarafından izinlidir.

Gökhan Kavuştu
02-04-2018, 14:57
Konuya cevap yazmasalar da, yardımlarını esirgemeyen arkadaşlar var. Hepsine teşekkür ediyorum. An itibariyle 3. sıradayım.

McKrop
02-04-2018, 15:19
kendi adımızı e postamızı yazarak sana nasıl yardımcı olacaz anlamadım ben. Gökhan kavuştu yazıp kendi e postamızı mı yazıcaz? profilde yazan ismi mi isminiz?

Dora
02-04-2018, 15:33
kendi adımızı e postamızı yazarak sana nasıl yardımcı olacaz anlamadım ben. Gökhan kavuştu yazıp kendi e postamızı mı yazıcaz? profilde yazan ismi mi isminiz?

sanırım yazdığı link gökhana özel paylaşım linki sen oraya tıklayıp kayıt yapınca gökhanın sırası değişiyo ben kendi adımı yazıp yolladım umarım doğru olmuştur.. :)

McKrop
02-04-2018, 15:37
sanırım yazdığı link gökhana özel paylaşım linki sen oraya tıklayıp kayıt yapınca gökhanın sırası değişiyo ben kendi adımı yazıp yolladım umarım doğru olmuştur.. :)

yok sanmam çünkü kendi adımı yazdım kayıt yaptırdım bana sıra verdi 501inci sıradayım hatta :D

Gökhan Kavuştu
02-04-2018, 17:28

Merhaba, kendimi düzgün ifade edemediğim için kusura bakmayın. Daha anlaşılır olmak için çekilişin işleyişinden biraz bahsedeyim.

Çekilişe katılmak için; kendi ad-soyad ve mail adresiniz ile paylaştığım formu dolduruyorsunuz ve siz de sıralamaya giriyorsunuz. Sıralamaya girdikten sonra size bir link veriliyor ve bu linki paylaşarak çekilişe daha fazla insanın kayıt olmasını sağlamanız isteniyor. Paylaştığınız link aracılığıyla ne kadar çok insan çekilişe kayıt olursa, sizin de sıralamadaki yeriniz o kadar artıyor.

Bana nasıl yardım edeceğiniz konusuna gelirsek;

Birine yardım etmek istiyorsunuz ama çekilişe katılmak istemiyorsunuz diyelim; o zaman linkteki formu sahte bir ad-soyad ve geçerli olmayan bir mail adresi girerek doldurmanız da yeterli oluyor. Yani kendi bilgilerinizi vermeseniz de sadece paylaştığım formu doldurmuş olmanız bana yetiyor.

Sistem tam da sizin dediğiniz gibi işliyor, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :)

Gökhan Kavuştu
03-04-2018, 19:23
An itibariyle 2. sıradayım. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.

Berkelyum
03-04-2018, 20:20
Doldurdum hayırlısı olsun

Gökhan Kavuştu
03-04-2018, 20:25
Doldurdum hayırlısı olsun

Teşekkür ederim :)

Grimlord
03-04-2018, 23:42
Doldurdum Gökhan, inşallah kazanırsın.

Gökhan Kavuştu
04-04-2018, 00:08
Doldurdum Gökhan, inşallah kazanırsın.

Teşekkür ederim :)

Gökhan Kavuştu
09-04-2018, 03:12
Artan destekleriniz ile ikinci sırayı korumaya devam ediyorum. Biraz daha çabayla birinci olabileceğime inanıyorum.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

DOHC
09-04-2018, 07:32
1398'den sıraya girdim.
Utku İ diyebiri birinci galiba.

Korollacı
09-04-2018, 12:47
insallah kazanirsin

Gökhan Kavuştu
09-04-2018, 19:18
1398'den sıraya girdim.

Çekilişin bitimine bir hafta kaldığı için üst sıralardaki isimler sürekli değişiyor fakat şuan için Utku İ. ve ben ilk iki sıraya hakim gibi görünüyoruz. Yardımınız için teşekkür ederim.

Gökhan Kavuştu
09-04-2018, 19:19
insallah kazanirsin

Umarım. Kazanırsam güzel bir doğum günü hediyesi olacak. Yardımınız için teşekkür ederim.

CVK
09-04-2018, 20:52
doldurduk, kaçıncı sıradasın? Burak B. lider diyor.

KÖROĞLU
10-04-2018, 14:47
+1 ben de doldurdum. Burak G. lider umarım sen gidersin.

Gökhan Kavuştu
10-04-2018, 21:39
doldurduk, kaçıncı sıradasın? Burak B. lider diyor.

Desteğiniz için teşekkürler. Çekiliş iki Twitter fenomeni arasında yarışa döndüğü için sıralamada beşinciliğe geriledim maalesef.

+1 ben de doldurdum. Burak G. lider umarım sen gidersin.

Desteğiniz için teşekkürler.

CVK
11-04-2018, 10:31
Desteğiniz için teşekkürler. Çekiliş iki Twitter fenomeni arasında yarışa döndüğü için sıralamada beşinciliğe geriledim maalesef.

Desteğiniz için teşekkürler.

O yamyam aylaklar bulaştıysa işin kolay olmaz.

Burak Mehmet
11-04-2018, 12:22
umarım başarırsınız.. doldurdum...

Gökhan Kavuştu
11-04-2018, 17:57
O yamyam aylaklar bulaştıysa işin kolay olmaz.

Birkaç fenomen ile irtibat halindeyim, anlaşmamız durumunda hatırı sayılır bir destek ile ilk üçü zorlayacağım. Aksi taktirde sizin de söylediğiniz gibi pek şansım olmayacak maalesef.

umarım başarırsınız.. doldurdum...

Desteğiniz ve temenniniz için teşekkürler.

Gökhan Kavuştu
15-04-2018, 17:10
Fenomenler ile yarışamadık ve çekilişi kaybettik maalesef. Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.

Grimlord
15-04-2018, 17:30
Saçmalık, başka birşey değil. O fenomenlerin bilete ihtiyacı var sanki, zibille para kazanıyorlar. Adaletsizlik.

DOHC
17-04-2018, 10:25
1398'den sıraya girdim.

Bunca zaman geçti. Mesaj gelmiş:
""2018 Final Four Biletleri" yarışmasında şu anda şu sıradasın: 1410. 41 sırasına çıkmak için sadece 1 arkadaşını davet etmen yeterli."

Herkes arkadaşı için üye olmuş galiba. 1 oyum 2 olursa 1370 kişiyi solluyorum :).

MertSerhanÖ.
17-04-2018, 11:14
fenomenlere ayardım,iyice oldum şuan.
geçmiş olsun.

PiscocuK
17-04-2018, 11:33
Geçmiş olsun

Biz 8-10 arkadaş kısmetse gidiyoruz.Bir arkadaşımızda sorun çıktı uçak biletini aktaramayabiliriz ama otel ve maç bileti için benden haber bekle senide kafileye dahil edebiliriz.Kesinlikle başkasının adına söz veremem ama bu kadar niyetlendin madem elimden geleni yapmaya çalışırım.

Gökhan Kavuştu
17-04-2018, 22:52
Saçmalık, başka birşey değil. O fenomenlerin bilete ihtiyacı var sanki, zibille para kazanıyorlar. Adaletsizlik.

Biraz klişe olacak ama; adalet kavramı bu ülkede anlamını yitireli uzun zaman oldu. Korkarım, tanıdığı olmayan bakkaldan ekmek alamayacak yakında.

Bunca zaman geçti. Mesaj gelmiş:
""2018 Final Four Biletleri" yarışmasında şu anda şu sıradasın: 1410. 41 sırasına çıkmak için sadece 1 arkadaşını davet etmen yeterli."

Herkes arkadaşı için üye olmuş galiba. 1 oyum 2 olursa 1370 kişiyi solluyorum :).

Sizin de dediğiniz gibi herkes başkası için üye oldu. Gerçek katılımcı sayısının 50'den fazla olduğunu düşünmüyorum (:

fenomenlere ayardım,iyice oldum şuan.
geçmiş olsun.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Geçmiş olsun

Biz 8-10 arkadaş kısmetse gidiyoruz.Bir arkadaşımızda sorun çıktı uçak biletini aktaramayabiliriz ama otel ve maç bileti için benden haber bekle senide kafileye dahil edebiliriz.Kesinlikle başkasının adına söz veremem ama bu kadar niyetlendin madem elimden geleni yapmaya çalışırım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Özelden numaramı yolluyorum o halde. Gün içerisinde cevap veremediğim zamanlar oluyor ama, planlarınız kesinleştikten sonra Whatsapp aracılığıyla da olsa, olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş yaparsanız sevinirim. Sonuç ne olursa olsun, size ve arkadaşlarınıza iyi eğlenceler dilerim. (: