PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Parlak Direksiyonu Matlaştırma (Deri Direksiyon Temizliği)

Mehmetmert
02-04-2018, 12:21
Ben bu kadar basit ve etkili bir ürün olduğunu bilmiyordum :) En nefret ettiğim şey parlak direksiyon.Sanırım ondan kurutlma vakti geldi :)
YouTube (https://youtu.be/HIcS0HVJSv8)

https://youtu.be/HIcS0HVJSv8

Mahmud abinin kullandığı ürünler

-Valet pro detay fırçası
-Adams deri temizleyici kullanmış

BARR
02-04-2018, 12:28
Herhangi bir APC'de aynı etkiyi gösterir kir ve yapdan parlaşmış direksiyonda deri temizleyici olmasına gerek yok. Tek farkı diğerlerinde profesyonel veya bilinçsiz sulandırma oranlarında derinin boyasına zarar verebilme olasılığı.

Ancak bu sadece kirli yeni direksiyonda işe yarar. Ter asitinden dolayı parlayan direksiyonda işe yaramaz.

Mehmetmert
02-04-2018, 13:54
Benim direksiyon asitten mi uoksa kirden mi parlak yapmadan bilemeyecegim sanirim :D

grkm
02-04-2018, 18:50
Derilerde seyreltilmiş olsa bile APC kullanmayınız. Derilerin yüzeylerindeki hassas dokuyu temizler ancak temizlerken tahrip eder. Bu daha çabuk kirlenme, yıpranma ve de doku zedelenmelerine yol açar. Bu sebepten direksiyon, koltuk v.b her türlü yüzeyde yalnızca deri temizliği ürünleri kullanmanızı öneririm.

mahmut0382
02-04-2018, 19:59
Derilerde seyreltilmiş olsa bile APC kullanmayınız. Derilerin yüzeylerindeki hassas dokuyu temizler ancak temizlerken tahrip eder. Bu daha çabuk kirlenme, yıpranma ve de doku zedelenmelerine yol açar. Bu sebepten direksiyon, koltuk v.b her türlü yüzeyde yalnızca deri temizliği ürünleri kullanmanızı öneririm.

+1

Ben uygulamalarımda elimden geldiğince o aksam için üretilmiş kimyasalları kullanmaktayım .

dragstar
02-04-2018, 21:33
Herhangi bir APC'de aynı etkiyi gösterir kir ve yapdan parlaşmış direksiyonda deri temizleyici olmasına gerek yok. Tek farkı diğerlerinde profesyonel veya bilinçsiz sulandırma oranlarında derinin boyasına zarar verebilme olasılığı.

Ancak bu sadece kirli yeni direksiyonda işe yarar. Ter asitinden dolayı parlayan direksiyonda işe yaramaz.

kolanyalı mendiller deriyi silen katiller gibi

BARR
03-04-2018, 07:14

Görkem ben Spam kullanıyorum çok ta memnunum.

Scholl Concepts - Spam Universal Cleaner 5L (https://www.detailbox.com.tr/scholl-concepts-spam-universal-cleaner-5l)

kolanyalı mendiller deriyi silen katiller gibi

Kolonyalı mendil, veya temizlik mendillerini kesinlikle hiçbir yerde kullanmamak lazım.

imprezaWRC
03-04-2018, 16:28
Görkem ben Spam kullanıyorum çok ta memnunum.

Scholl Concepts - Spam Universal Cleaner 5L (https://www.detailbox.com.tr/scholl-concepts-spam-universal-cleaner-5l)

Kolonyalı mendil, veya temizlik mendillerini kesinlikle hiçbir yerde kullanmamak lazım.

Spam'in kokusu çok baskın olmasa da beni çok rahatsız ediyor. Soft99'da ve başka markalarda deri için renk değişimi yapmayan yani derinin doğal görüntüsü ne ise o halde bırakan mendiller var açıkçası çoluk çocuk olan aileler için deri temizlik mendilleri vakitten kurtarıyor. (en azından bende öyle oluyor)

BARR
04-04-2018, 07:09
Ben de kokusunun çok hafif olmasını seviyorum tam tersi :)

Mendil baba işi, yaşlı işi yani sana göre :D :D

Tholl-ga
04-04-2018, 07:36
konu açılmadan 1 gün önce uyguladım bu yöntemi
3 4 ay da 1 yaparım direksiyona gayet memnunum parlama yaşamadım daha

Alpii
20-05-2022, 19:03
Merhaba ekstra konu açmak istemedim;

Benimde direksiyon böyle baya parlak, önereceğiniz f/p ürünü mevcut mudur? Yada ne diye aratırsam ürünlere ulaşırım? Kapı kolları vites topuzu için vs de kullanmak istiyorum. 100/150₺Te kadar bir sürü ürün buldum ama sizden tavsiye almak istedim

Ahmet Saraçoğlu
21-05-2022, 17:13
ben de takipetyim güncel ürün tavsiyesi için

Alpii
21-05-2022, 22:14
ben de takipetyim güncel ürün tavsiyesi için

hocam ben bütçemden ötürü Valet Pro APC aldım bir kaç yerde yorumu görüp. deneyimliler yazar ama arkadaşın aracındaki sonucu görünce ben beğenmiştim baya. Ama deri temizleyici almadım direkt, aracın çoğu yeri kumaş olduğu için, direkt apc aldım videoları izleyip

Ahmet Saraçoğlu
22-05-2022, 02:27
deri koltuk için youtube da renk üretimi olarak geçen bursada bi firmadan temizlik+boya seti aldımç.Ondan memnunum.Ama direksiyon inceden parlamaya başladı.Asıl derdim direksiyonu matlaştırabilmek.

AliGizda
23-05-2022, 08:02
deri koltuk için youtube da renk üretimi olarak geçen bursada bi firmadan temizlik+boya seti aldımç.Ondan memnunum.Ama direksiyon inceden parlamaya başladı.Asıl derdim direksiyonu matlaştırabilmek.

Auto Brite Lether Cleanse kullanıyorum, tavsiye ederim. Ben önceden direksiyonu, vitesi temizlediğimi zannediyormuşum, auto brite ile temiz olmadığını öğrendim.

Eğer deri eskiyse 1:1 sulandırmanı tavsiye ederim.

twin
24-05-2022, 17:08
Ben de kokusunun çok hafif olmasını seviyorum tam tersi :)

Mendil baba işi, yaşlı işi yani sana göre :D :D

deri direksiyon için bunu kullabilir miyim ?
Valet Pro - Leather Soap 500ml (https://www.detailbox.com.tr/valet-pro-leather-soap-500ml-deri-temizleyici)

OnurG
26-05-2022, 21:01
Colourlock deri temizlik ürünü ile temizledim direksiyonumu gün geçtikçe daha fazla aşındı, ya ürünü ben yanlış uyguladım ya da gerçekten kimyasallar zarar veriyor emin olamadım :D