PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da benim makina

Atilla
06-04-2018, 20:41
Rabbim herkese gönlüne göre versin
Beğenirseniz Bir maaşallahı esirgemeyin lütfen

https://i.hizliresim.com/QVOE4G.jpg
https://i.hizliresim.com/XPR7Dj.jpg
https://i.hizliresim.com/bB7Ag0.jpg
https://i.hizliresim.com/dOgzWr.jpg

driver_can
06-04-2018, 21:10
Kazasız belasız kullanın jantlar orjinale dönse cam üstündekiler çıksa sanki daha bi yakışıklı olur.Bu kasalara bende ilgi duyuyorum özellikle makyajlı kasa palladium gri 7 ileri olanlarla.

ugurcan52
06-04-2018, 22:57
ağbi kaç basıyo bu

Talih.b16
06-04-2018, 23:01
Maşallah.
Jantlar bi garip durmuş gibi.
Orjinal degilmi acaba?

21dc963
06-04-2018, 23:28
Jantlar replika sanirim ama ben pek rahatsiz olmadim iyiyde sanki ama camlardaki şu plastikler merso ya yakişmadi

Atilla
06-04-2018, 23:32
Kazasız belasız kullanın jantlar orjinale dönse cam üstündekiler çıksa sanki daha bi yakışıklı olur.Bu kasalara bende ilgi duyuyorum özellikle makyajlı kasa palladium gri 7 ileri olanlarla.

teşekkürler iyi dilekleriniz için. Jantlar normalde fotoğrafdakiler kadar eğreti durmuyor aslında ama ben görünümden ziyade konfor için değiştirmek isteğindeyim. 18" olunca yolda üzerinden geçtiğiniz her çıkıntıyı boşaltım organlarınızda hissediyorsunuz. :D
Aslında diğer ev ahalisi veya aracımda seyahat eden diğer yolcularım aynı fikirde değil benimle konforsuz olduğunu düşünmüyorlar ben kadar ama ben orjinalini bildiğim için olsa gerek (maddi anlamda düzlüğe çıktığım zaman) planlıyorum orjinal ebada dönmeyi

ağbi kaç basıyo bu

Uğurcan yaş 43 iki tane çocuk olunca araba kaç basıyor bilmiyorum ama ben 180 den fazla basmadım :D
Onda da ben basmadım aslında memlekete Aydına giderken oğlum annesine
anneeee 183 le gidiyoruz deyince fark ettik

Maşallah.
Jantlar bi garip durmuş gibi.
Orjinal degilmi acaba?

Teşekkürler
Jant lastik konusu yukarıda değindiğim gibi aldığımda üzerinde bunlar vardı, stepne 17" ama

Atilla
06-04-2018, 23:35
Jantlar replika sanirim ama ben pek rahatsiz olmadim iyiyde sanki ama camlardaki şu plastikler merso ya yakişmadi

Sökmeyi denedim aslında ama arka camı açınca gelen helikopter sesi yüzünden geri taktım. Daha önce 2 önceki aracım peugeot 2008 de de aynı şey vardı, arka cam açılınca belli bir hızın üzerinde içeri giren rüzgar ile bildiğiniz bir hava patlaması ve helikopter sesi alıyorsunuz. En azından değiştirmek planlarım arasında.

Atilla
06-04-2018, 23:41
Ve hatta cam rüzgarlığı konusunda şöyle mugen tarzı gibi hondalarımda severdim mugen tarzı rüzgarlıkları araca yakışacak cam rüzgarlığı tavsiyeleriniz satın alabileceğim linkler olur da paylaşırsanız sevinirim

bkaraca
07-04-2018, 08:20
Kazasız belasiz kullanın. Rengi çok güzel. Jant 17 bence de daha mantıklı yalnız body kitten dolayı biraz ufak durabilir.

SpeedlinE™
07-04-2018, 08:55
Maşallah aracınızs,güzel günlerde kazasız belasız kullanın

Atilla
07-04-2018, 23:20
Kazasız belasiz kullanın. Rengi çok güzel. Jant 17 bence de daha mantıklı yalnız body kitten dolayı biraz ufak durabilir.

Doğru söylüyorsunuz benim endişem de o aslında

Atilla
07-04-2018, 23:21
Maşallah aracınızs,güzel günlerde kazasız belasız kullanın
teşekkürler cümlemiz inşallah
Rabbim herkese gönlüne göre versin

Emrecan-R
07-04-2018, 23:47
şu kasayla kötü anılarım var görünce hatırlarım . Maşallah güzel camlardaki plastiklerde işlevselse kalsın bence

suk3b3
08-04-2018, 21:51
Bence jantlar hoş duruyor. Resimler ışık açısından dolayi pastel duruyor ama araç yakışıklı bence. Kac lira bunlar ya. Yakıtı flan ne durumda. Aliyim bundan bitane.

BRKBRDL
08-04-2018, 23:59
Maşallah aracınızın rengi çok güzelmiş, aslında amerikadaki çoğu alman ve japon modifiyeli araçlarda rüzgarlık uyguluyolar hatta araç rengi olanlar hoşta duruyor ama biz Türkiyede hep ucuz arabalarda gördüğümüzden olsa gerek gözümüze hitab etmiyor.

Aslında şöyle bi jant takımı arabanın üzerinde komik mi durur belkide yakışır sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-mercedes-16-jant-lastik-takimi-1%2C300-tl-524811425/detay)

Atilla
09-04-2018, 00:32
şu kasayla kötü anılarım var görünce hatırlarım . Maşallah güzel camlardaki plastiklerde işlevselse kalsın bence

Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bir daha kötü anınız olmaz inşallah :)

Bence jantlar hoş duruyor. Resimler ışık açısından dolayi pastel duruyor ama araç yakışıklı bence. Kac lira bunlar ya. Yakıtı flan ne durumda. Aliyim bundan bitane.

Jantlar doğrusu normal görünümde güzel duruyor diyebilirim başkaca fotoğraflar paylaşırım sonra. Yakıtı can yakıyor desem olur en azından 1.6 diğer araçlar ile karşılaştırınca. lpg ile 13 litrenin 40 kuruşun altına pek inmiyor şehir içi. Ama değer bence. Tabi keşke gücüm yetseydi E serisine binebilseydim diyorum ama gücüm buna yettiği sürece de diğer eski 1.6 araçlarıma dönmek de istemem. 2 si sıfır olmak üzere 3 civic bir peugeot 2008 im olmuştu birde fairway ilk aracım

Maşallah aracınızın rengi çok güzelmiş, aslında amerikadaki çoğu alman ve japon modifiyeli araçlarda rüzgarlık uyguluyolar hatta araç rengi olanlar hoşta duruyor ama biz Türkiyede hep ucuz arabalarda gördüğümüzden olsa gerek gözümüze hitab etmiyor.

Aslında şöyle bi jant takımı arabanın üzerinde komik mi durur belkide yakışır sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-mercedes-16-jant-lastik-takimi-1%2C300-tl-524811425/detay)

Dediğiniz gibi işlevsel olduğu için daha iyisini bulana kadar kalır rüzgarlıklar ama doğrusu yabancı sitelerde dahi güzel bir cam rüzgarlığına rstlamadım henüz.
Linkteki Jantlar body kitlere pek uymaz çok klasik kalır sanki