Orijinalini görmek için tıklayınız : egzoz & egzoz susturucu
iyi günler
aracım 2010 c180 kompressor
aracımın benden önceki sahibi çok gürültülü olmasa da spor egzoz uygulaması yapmış
ben daha sessiz bir egzoz tercih ediyorum
susturucu/egzoz konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var
bu sıralar maddi anlamda çok da müsait değilim
kötü olmasın elbet ama fiyat performans açısından optimum tavsiyelrinizi rica ediyorum
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu?
bir süre sadece araç markası ile ilgili bir forumda vakit geçirdim
oradaki zihniyet şu idi:
parası olan mercedese binsin
parası olmayan adam uzak dursun
her parça orjinal olsun
hatta arabaya lastik alacaksan bile continental alacaksan git mercedes bayiinden al
lpg sakın taktırma benzine paran yetmiyorsa git başka arabaya bin
aynı hitlerin zamanında yürüttüğü üstün ırk projesi gibi
şükür mercedese bindim diye mercedes aldım diye adam olanlardan değilim
memurum
hayalimdi
param c ye yettiği için c class bir araç aldım
benzine para yetiremediğim için lpg li kullanıyorum
bu forumu tofaşından maseratiye kadar herkesi bağrına basan bir platform olarak gördüm
eğer bilginiz ve de fikriniz var ise lütfen yardımcı olun
Yada Ankarada iyi bir egzozcu tavsiyesi de olur
orjinal çıkma son susturucu fiyatları makulse değerlendirebilirsiniz.
Yada Ankarada iyi bir egzozcu tavsiyesi de olur
Koç egzoz , Nevzat usta işinizi çözecektir.
Google Maps (https://www.google.com.tr/maps/dir/''/Ko%C3%A7+Egzoz/data=!4m5!4m4!1m0!1m2!1m1!1s0x14d337ff3c7ffbb9:0x2 1d3fb2235b46ec9?sa=X&ved=0ahUKEwi9mti_u6vaAhXPfFAKHevvA78Q9RcInQEwCw)
orjinal çıkma son susturucu fiyatları makulse değerlendirebilirsiniz.
Teşekkürler yardım çabanız için çıkmalar değil ama çıkmacılar hususunda önyargılar oluşturacak şeyler yaşadım daha önce ama şöyle birşey olabilir aracımı götürdüğüm özel serviste çalışan arkadaşlar ve onların çalıştığı çıkmacılar var. Onlar vasıtasıyla edinilebilir güzel bir parça
Teşekkürler
Koç egzoz , Nevzat usta işinizi çözecektir.
Google Maps (https://www.google.com.tr/maps/dir/''/Ko%C3%A7+Egzoz/data=!4m5!4m4!1m0!1m2!1m1!1s0x14d337ff3c7ffbb9:0x2 1d3fb2235b46ec9?sa=X&ved=0ahUKEwi9mti_u6vaAhXPfFAKHevvA78Q9RcInQEwCw)
Mesajı attıktan sonra yaptğımı araştırmada çok sık rastladım nevzat usta ismine. Biraz pahalı ama çok iyi işçilik ortak parantezinde ilerliyordu genelde fikirler
Bir de Yücel Çopur usta ismi çarptı gözüme
Teşekkürler
MertSerhanÖ.
09-04-2018, 01:11
Abi ortada susturcu yoktur yüksek ihtimalle.Orta susturucuyla kesersin büyk ölçüde.Tamamen orjinal gibi olsun diyorsan Nevzat ustayı bende çok duydum onunla bi görüşebilirsin
Abi ortada susturcu yoktur yüksek ihtimalle.Orta susturucuyla kesersin büyk ölçüde.Tamamen orjinal gibi olsun diyorsan Nevzat ustayı bende çok duydum onunla bi görüşebilirsin
Sağol Mert'im
Senin mesajlarını gördükçe, İzmir^'i gördükçe memleketi özlüyorum
Ankara'dayım ama Aydın'lıyım bende