Orijinalini görmek için tıklayınız : atmosferikte NOS ?
stock motorlu bi araçta çiple filan avansı kısıp nos bastığımızda 5.viteste topspeed e çıkılabiliomu(son süratten kastım 250 filan değil tabi 230 civarı) yoksa sadece 2-3-4 vitesdemi basılabilir herkes farklı şeyler sööylüyor bu konuda
bu arada basılmak istenen rakam çok değil 50-60 hp civarına denk gelmesi yeterlidir
bu konuda tecrübeli arkadaşlar var
yardımcı olurlar
basarsın niye basmayasın ama avansı daha iyi izlemek lazım ayrıca wet basmak belki biraz daha sağlıklı olabilir
yani çoğu kişi 1 ve 5 te basılmaz dio o yüzden dedim
uygun şekilde map hazırlandıktan sonra basılır tabiiki, çoğu arabada nos için ekstra çok bir şey yapılmıyor oturup nos içinde map hazırlandıktan sonra ve motor alt yapısının kaldırabileceği miktarda nos basıldıktan sonra sorun olmaz
1 de basmak gereksizolur çünkü ani şekilde bittiğinden dolayı kesicide nos biraz geri patlama yapabilir makinana sağlam ise bişi olmaz standart ise kol larını eğebilirler emme manifoldun patlayabilir yada hortumların yerlerinden çıkabilir ama 5 te güzel bir map hazırlanmış ise sorun olmaz
punto_multijet
28-12-2008, 21:59
benimde mrk ettiğim nokta nos için map hazırlandıkan snra normal kullaımda (nos kullanmadan) performansta olumsuz bir değişiklik olu rmu?
benimde mrk ettiğim nokta nos için map hazırlandıkan snra normal kullaımda (nos kullanmadan) performansta olumsuz bir değişiklik olu rmu?
tabiki olur nos kullanmadın zaman avans tablon geride oldundan ateşleme daha yavaş oLur..nos kullanmıycan zaman ben gibi ateşleme sistemi daha agresif oLan program yuklenir..
map: by oZ:)