Orijinalini görmek için tıklayınız : Su vs hulk rolling gecesi.
fatihdurutuna
15-04-2018, 23:23
Güzel denemeler olmuş. Tüm araçlar birbirinden güzel hulk daha iyi yürüyebilecek bir araç bence bir rövanş olabilir. Konu ile alakalı başka video olmadığı için bu arkadaşın videosunu ekledim eğlencelide olmuş gibi ...
YouTube (https://youtu.be/wwJCIGSZoXk)
salih_560
15-04-2018, 23:30
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gQT7zLnjVtw) yarışa ait video burada ...
Bir daha su ile yarışacaklarını zannetmem. Turbolar farklı, basınçlar farklı. 2 Araçta güzel yürüyor fakat fark çok
///M RIDER
15-04-2018, 23:43
Su 4.vites sararak geçiyor.Iki araç arasında çok fark var
kmhleri uyduramadılar. mmpowerin videosnu zaten izlemem milletin eşine dostuna laf atan herifler. rollingi canlı izlettiren elpadre ye sevgiler :D
Halen foruma amampawır videosu atanlar var. :)
Başlığı görünce aklına minikslerin hulk gelen tek ben miyim :)
Camcar da YEN cupra sanırım,
yarışa da gelince SU çok akmış :)
fatihdurutuna
16-04-2018, 08:05
Halen foruma amampawır videosu atanlar var. :)
Asıl amaç mmpover ın videosu değil üstadım açıklamasını yaptım. Ayrıca mmpover denen firmanın daha önce videolarına denk gelmişliğim yok , sonradan geçmiş konularda gördüm karaktersizce bir haraket yaptıklarını önceden görsem hiç paylaşmazdım. Bir şey paylaşırken elli kere düşünmek lazım acaba ne laf sokulcak diye :)
Su gibi aziz ol evlat maşallah :)
Day Walker
16-04-2018, 08:59
Ben bitane Hulk bilirim :D
osmanaydo
16-04-2018, 09:21
Hulk denince, benim aklıma yeşil Honda geliyo.
MMpower muhabbeti nedir?
Su ya maaşallah ayırmış resmen.
MertSerhanÖ.
16-04-2018, 10:12
MMpower muhabbeti nedir?
Su ya maaşallah ayırmış resmen.
videonun biyerinde gözüken bir arkadaş var.(sanırım oydu)
cooper m4 videosu çekip koydular.Videoda kaldırımda yürüyen kızlara laf falan atıyorlar.Bi takım karaktersiz hareketler mevcut olunca,mmpower tümden nasiplendi
yarış daha başlamdan e30 köy kurar dedim şaşırtmadı :D
dragstar
16-04-2018, 11:44
e30 ciddi yürümüş, yapanların ellerine sağlık
böyle apaçilerın kanalını paylasmayın prım yaptırmayın. tohan abının arabasına masallah
Miniksler tekrar dondu sandim,Hulk onlarla ozdeslesti. Keske baska isim koysalarmis...
Dynatech
16-04-2018, 14:32
Turuncu arabaya Hulk :confused::confused::confused::confused:
Keşke biraz daha yaratıcı olsalarmış...
yusufcan_k
16-04-2018, 14:36
turuncu arabanun mevzuzu farklı izmirden gelen cp motorsports un aracıyla denedi SU e30 kırmızı e36 hulk yeşil araba
Turuncu araca degil abi roll videosundaki e30 la deneyen sedan e36 yesil oldugu icin hulk nick ini takmis sahibi :)
Asıl amaç mmpover ın videosu değil üstadım açıklamasını yaptım. Ayrıca mmpover denen firmanın daha önce videolarına denk gelmişliğim yok , sonradan geçmiş konularda gördüm karaktersizce bir haraket yaptıklarını önceden görsem hiç paylaşmazdım. Bir şey paylaşırken elli kere düşünmek lazım acaba ne laf sokulcak diye :)
Laf sokmak değildi amacım yanlış anlaşılmasın hocam, kırıcı olduysak affola. :)
Dynatech
16-04-2018, 15:36
Sorry o zaman yanlış anlaşılma için.
Uyarın için teşekkürler..
aykutsafakyaman
16-04-2018, 21:17
Hulk yeşil E36.
Mmpower konuşan arkadaş kendi kendini sempatikmi sanıyor konuşma tarzıyla bana çok itici geliyorda.
2 araçta da büyük emekler olduğu belli.Maaşallah ikisine de
orjinal hulk değilse bakmaya gerek yok bi an heveslendim ...
Emrecan-R
17-04-2018, 08:44
Mmpower konuşan arkadaş kendi kendini sempatikmi sanıyor konuşma tarzıyla bana çok itici geliyorda.
banada :D :D
Bence Vossenin Emmisinin Oğlu kesinlikle Yutup kanalı açmalı fenomen olur 15-18 yaş grubunda.
Maşallah araba güzel iyi gidiyor ediyor ama bir anda 3 şerit kaymış araç 2. denemede.
4. sarmak bana mantıklı gelmiyor, sarıyorsa da bir yerde eksik var ( lastik, amortisör, ağırlık, denge vs vs.. ) yapılmamış mı ? illaki yapılmıştır ama daha da yapılması gerekiyor sanki. O kadar emek para harcanmış, birde işin içinde kaç kişinin canı var.
osmanaydo
17-04-2018, 10:09
Maşallah araba güzel iyi gidiyor ediyor ama bir anda 3 şerit kaymış araç
Tutunamadığı doğru.
Ama üç şeridi bilerek geçti gibi geldi bana.
4. viteste yanlayarak araba sollayan adam bu hataya düşmez herhalde. :)
Grimlord
17-04-2018, 10:15
Bu arabaları sürmek harbi bilek ister, ürkütücü :D
Tutunamadığı doğru.
Ama üç şeridi bilerek geçti gibi geldi bana.
4. viteste yanlayarak araba sollayan adam bu hataya düşmez herhalde. :)
Bilerek değilde araç kontrolden çıkmak üzereydi Tohan abi de direksiyonunu konuşturup aracı yolda tuttu.
Hulk diyince dedim EK civic geri mi döndü
ben bitek hulk bilrim kanatlılara gider yapan :D
maşallah
Ben bitane Hulk bilirim :D
Kesinlikle katiliyorum, Turkiye'nin en hizli kanatlisi HULK varken baska bir araca bu isim yakismiyor. Bir an bende basligi gorunce umitlenmistim :(
2 de 80 de basariz :D
https://www.youtube.com/watch?v=oOqVjs1m8nU
Hulk tarihine göre iyidi iyi olmasınada. Şuan adı Hulk konulan araç 100-200 km yi 4.2 sn de koşuyor onu napıcaz :)
Shadow_Dancer
17-04-2018, 21:14
Hulk tarihine göre iyidi iyi olmasınada. Şuan adı Hulk konulan araç 100-200 km yi 4.2 sn de koşuyor onu napıcaz :)
Ronaldo'da iyi topçu ama 1 tane gerçek Ronaldo var..
skaratas2
21-04-2018, 21:41
Emektarlar yola çıkmış, saygıyla, güzel videolar... Türkiyeye yakışmış artık... Görüntü daha iyi olmalı...
HondatugraL
22-04-2018, 03:07
valla yeşil civic görcem diye açtım bmw çıktı :D
AhmetKadir
22-04-2018, 05:33
Ronaldo'da iyi topçu ama 1 tane gerçek Ronaldo var..
Eskiden brezilyali ronaldoyu konusurduk simdi portekizli olan konusuluyor :)
kmhleri uyduramadılar. mmpowerin videosnu zaten izlemem milletin eşine dostuna laf atan herifler. rollingi canlı izlettiren elpadre ye sevgiler :D
estafurullah elımızden geldıgı kadar canlı yayın yapmaya calıstık ızlıyen arkadaslara tesekkur ederız her zaman dedıgım gıbı ıyı olan kazansın dedık yuz yuze bakıyoruz her tanıstımız ınsanla dost oluyoruz gerek yardımcı olmaya calısıyoruz onlarda bızım ıcın ole ben ordan dostcana ayrıldım tekrar dedıgım gıbı ıyı olan kazansın dedım sevgıler saygılar ...
ProdriveSTI
23-04-2018, 19:08
estafurullah elımızden geldıgı kadar canlı yayın yapmaya calıstık ızlıyen arkadaslara tesekkur ederız her zaman dedıgım gıbı ıyı olan kazansın dedık yuz yuze bakıyoruz her tanıstımız ınsanla dost oluyoruz gerek yardımcı olmaya calısıyoruz onlarda bızım ıcın ole ben ordan dostcana ayrıldım tekrar dedıgım gıbı ıyı olan kazansın dedım sevgıler saygılar ...
Selam , bir daha ki canlı yayında EserBodrum'a sevgilerimi iletir misin.Tşklr
burakcan
12-08-2018, 20:19
yeşil honda diyerek bi ümit açtım :(