PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul’u felç eden kazada akıl almaz görüntüler

Ranthor
18-04-2018, 13:46
İstanbul’u felc eden kazada akıl almaz goruntuler - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/istanbulu-felc-eden-kazada-akil-almaz-goruntuler-40809062)

BARR
18-04-2018, 13:55
Gurur yapmış geçerim demiş ben gariban arabamla Macanı bak nasıl rezil edicem demiş görmüş Macanı da makası da...

bilalMW
18-04-2018, 14:05
yanlışlıkla sabah 10-11 gibi oradan geçtim harbi verilmiş sadakam varmış.

RC'ON
18-04-2018, 14:05
Ne dense boş bu zihniyete...
Allah kimseyi böyle zeka fakirleri ile sınamasın...

KingoAtmo
18-04-2018, 14:15
Oo hayatında hiç makas atmayanlar toplanmış :)

turboman
18-04-2018, 14:53
Eagle talon değilmi o kırmızı
Olan yokunda düzgün gidenlere oldu

rahmitanir
18-04-2018, 15:04
Trafikte çok da şey etmemek gerektiğinin kanıtı.

Allah korusun, hem sürücülere, hem de trafikte çile çekenlere geçmiş olsun.

Seven7
18-04-2018, 15:04
Zamanında biz de böyle apaçilikler yapmadık değil, çok şükür kimsenin canına malına zarar vermeden durulduk.

Yolunda gidenlere yazık olmuş, Allah kimseye yaşatmasın.

Talon'un arka çamurluktaki macunlar hava yastığı gibi patlamış maşallah.

wolkanku
18-04-2018, 15:17
bu kaza olmasa, instagramdaki sokumdrivers, bokumhunters gibi ergen sayfalarında "honda ile macanın eline veriyor" captionı ile paylaşılıp binlerce like alacaktı.
ama arabadan inince bokunuzu yiyim abi olmuştur bi anda.
macan da gayet yakışanı yapmış, p.zevengi patlatıp basmış yoluna gitmiş.

fthdrn
18-04-2018, 16:13
Olay şudur ki şoför adam o saatte o mevkiide yani kavacık köprüsüne yaklaşınca yolda yoğunluğun her daim olduğunu bilir ona göre hızını ayarlar. Yol sola kıvrıldığı için en sol şerit en yavaş şerit oluyor en sağdan giden her zaman daha hızlı ilerler o istikamette. Direksiyona oturan kendini tiki memo sanıyor. 2 araba ilerisini görmeden şerit değiştirip patlayanlarla dolu piyasa. Geçen sahilde önümde saçma sapan gitmeye çalışıp 2 ışık sonra patlayan arkadaştan sonra pek şaşırmıyorum.

FaBeRgE
18-04-2018, 19:14
CL 55 de yılan gibiymiş :)

turbo&quattro
18-04-2018, 21:39
Benimde dikkatimi direkt o cekti hatta 63 mu diye baktim bi an ;)

TarikS
18-04-2018, 21:47
Lan bu herif miymiş :D Dudullu'dan çıkarken 15dk görünüyodu şirket gidip yemeğimi yiyim güzel güzel diyodum, yoldayken otoban kilitlendi 1 saat sonra varabildik

5 kere daha sövdüm şimdi, ben de kaza gibi kaza sandım bu bildiğin gerizekalılık, Allah belasını vermiş

_opeth
18-04-2018, 22:26
bir dsm daha göçtü demek

merdal
19-04-2018, 06:32
yoğun trafikte yarışmak bana anlamsız geliyor. çünkü tamamen şans işi ne bilek, ne araba. sen bi şeride girersin, o başka şeride girer, birinizin şeridi açık olur geçer. o saatten sonra istediğin kadar şöför ol araban hızlı olsun fayda etmez. o yüzden baktın trafik var ve yarışmak istiyosun, yol açılana kadar yakından takip et sonra yap napıyosan.

yilmazcatalbas
19-04-2018, 08:03
olan yine yolunda efendi gibi gidene olmuş yazık inşallah ciddi bir durum yoktur

dragstar
19-04-2018, 09:24
bu kaza olmasa, instagramdaki sokumdrivers, bokumhunters gibi ergen sayfalarında "honda ile macanın eline veriyor" captionı ile paylaşılıp binlerce like alacaktı.
ama arabadan inince bokunuzu yiyim abi olmuştur bi anda.
macan da gayet yakışanı yapmış, p.zevengi patlatıp basmış yoluna gitmiş.

bokumhunters çok iyiymiş auahuah adı geçen sayfaya dm atıp yeni isimlerini yollamak lazım

coolvtec
19-04-2018, 10:08
Bu video da, makasçılara ve savunucularına gelsin o zaman ....

coolvtec
19-04-2018, 10:09
toplaşıp talooncuya ve duruyorca macanacıya bi meydan dayağı çekmedilerse ben ona yanarım.

kesici
19-04-2018, 10:43
Yahu ben 10 yıldır makas atıyorum ( ben atmadım, gazlamadım diyen yalan söyler ) fakat şöyle bir durum var, girebileceğinin kesin olmadığı bir yere, altındaki metal yığını ile nasıl cesaret edipte burnunu sokuyorsun ? Ben bunu anlamıyorum, bu gibi kazaya karışanlar bilgisayar oyunu sanıyorlar sanırım, tapa gaz araçların arasından geçebileceklerini sanıyorlar.

Bir diğer gıcık olduğum konuda şeridi ve önü bomboş iken sırf makasa girmek için diğer şeritlere girip slalom yapmak. Yol boş işte bas gitsene ne gerek var öyle hareketlere dimi.

GokhanRS
19-04-2018, 11:04
Benim bakış açıma göre şöyle bir ince çizgi var, makas illa hepimiz yaptığımız oluyor, hatta mecbur kaldığımız bile olabiliyor.

Ancak birinin gazına gelip yoğun trafikte makaslı yarışmak resmen katilliktir. Ben böyle insanlara aramızda da olsalar küfür ediyorum biliniz. Yoğun trafikte makas atarak yarışan varsa aranızda ve denk geldiysek mutlaka uzun uzun küfür yemiştir benden.

220T
19-04-2018, 16:19
Diğer sürücülerin tolere ettiği durumları makasçılık adı altında yüceltmeye çalışıyor insanlar.Zaten grupları için de güzel öneriler sunulmuş.

997TT
19-04-2018, 18:35

O kasada 55 yok,muhtemelen arac 500 yada amerıkan 550.
Dırek ona kesıldım bende...
Kırmızı arac allah belasını vermıs zaten,keske bunları ılaclasak...
ne demısler;alamıyacagın tarragın altına yatıp sacını taramıyacaksın....

turbo&quattro
19-04-2018, 18:39
O kasada 55 yok,muhtemelen arac 500 yada amerıkan 550.
Dırek ona kesıldım bende...
Kırmızı arac allah belasını vermıs zaten,keske bunları ılaclasak...
ne demısler;alamıyacagın tarragın altına yatıp sacını taramıyacaksın....

Abi seni yakalamisken sorayim bari CL 550yi. Alinip binilirmiki yoksa belamidir cl ? Tasarim olarak hastasiyim, dun bir tane denk geldi makul fiyatli ama bana sanki asiri problemli bir model gibi geliyor cl ler.

turbo&quattro
19-04-2018, 18:40
Hatta linki atayim hemen.

2007 Mercedes-Benz CL-Class Base Coupe 2-Door CL550 | eBay (https://www.ebay.com/itm/2007-Mercedes-Benz-CL-Class-Base-Coupe-2-Door-CL550/142739797988?hash=item213bf477e4:g:iY0AAOSwDFBaFMt b&vxp=mtr)

CaNeR44
19-04-2018, 21:27

2007 Mercedes-Benz CL-Class Base Coupe 2-Door CL550 | eBay (https://www.ebay.com/itm/2007-Mercedes-Benz-CL-Class-Base-Coupe-2-Door-CL550/142739797988?hash=item213bf477e4:g:iY0AAOSwDFBaFMt b&vxp=mtr)

Çok çirkin jantları dış rengi iç rengi siyah beyaz içi taba bej olabilir bende seviyorum aracı ama mekanik olarak sorunlumu bilmiyorum

MetalliHead
19-04-2018, 22:30
https://www.youtube.com/watch?v=oTCn_jtlIFE

bir de şöyle tipler türedi

hddsheriff
19-04-2018, 22:38
bugün beyaz bir leon makas atıp saçma sapan hareketler yapıyordu , en son sağ şeride geçti tırı görünce duramadı ve mutlu son. en az 2 parça değişenli olacak arabası bundan sonra.

997TT
20-04-2018, 00:03

Dunyanın en sorunsuz arabalarından bırıdır.
C okkk keyıflı,cokkk kalıtelıdır.
Kesın al ama bunu degıl. Hem kobısı koru hem jantları

997TT
20-04-2018, 00:05

Bunlar zehırlenmıyor mu?

MetalliHead
20-04-2018, 00:27
Bunlar zehırlenmıyor mu?

Yok abi , hatta 200-300 bin hayranları oluyor

Onurkk06
20-04-2018, 00:34
Geçen hafta ankaradan İstanbul'a gelirken hızlı giden bi skoda kodiaq marka arabanın takladan sonra arabadan fırlayan kişinin refüje çarparak vücudunun 2 ye ayrıldığını gördükten sonra makası geçtim kalabalık yolda bile 90 ı geçmiyorum her an böyle bi dingilin aptallığı yüzünden trafikte 2 ye ayrılabilme ihtimaliniz var dikkat

KÖROĞLU
21-04-2018, 22:18

videoyu al 5x hızlıya :) Bi gün ya o tespihin ucundakini pamuk niyetitene kullanırlar, ya da böyle yaparken camdan cama çarpan bi bmw kullanan eleman vardı onun gibi olur o bacak arasına koyduğu telefonun üzerine dik düşer .

Özet: boş işler.

atituti
22-04-2018, 11:24
Dün s teydim biraz patlamalara şahit olayim diye :) ulkemde birsey degismez hatta dahada kotuye gitmis, 7-8 f30 arka arkaya gazliyordu sciroccolar cooperlar , arabada nargile icen vardi amk, boşverin bana dokunmayan yilan binyaşasin diyip yolunuza bakin yoksa bol stres sahibi olursunuz :)

!KO
22-04-2018, 11:51
forumun %80i dsmdeki eleman bosuna kasmayın kendinizi :D

Schumi
22-04-2018, 23:34
Yapmayın bu boku. Yapmayın bu kodumunun makasını. 50 bin kere söyledik. Yapmayın. Beceremiyorsunuz sonra haberlere çıkıyorsunuz. Türk milletinin sorunu bu. Hiçbir işi bilenine bırakmıyoruz. :D

hddsheriff
23-04-2018, 00:24
Yapmayın bu boku. Yapmayın bu kodumunun makasını. 50 bin kere söyledik. Yapmayın. Beceremiyorsunuz sonra haberlere çıkıyorsunuz. Türk milletinin sorunu bu. Hiçbir işi bilenine bırakmıyoruz. :D

Zamanlama çok manidar , 23 nisan kutlu olsun ;)

Schumi
23-04-2018, 00:30
Zamanlama çok manidar , 23 nisan kutlu olsun ;)

Ahahaha. Oha vallahi dikkat etmemişim. Hafıza zehir yalnız. :D

Enes-x
23-04-2018, 02:18
Bugün avrupa yakası tem otoyolunda bi tane leon makas atarken göz göre göre kendi yolunda giden bi aile aracına vurup kaçtı. Yolda bomboş sıkışacağı bi durumda yok sırf beceriksizlikten vurdu.

Hadi beceremedin vurdun kaçmak ne demek ,bunlar nasıl ailelerde yetişiyor.Hiç mi haysiyet gurur yok bu insanlarda ,ne için yaşıyorlar merak ediyorum gerçekten.

MCN21
23-04-2018, 03:35
Bugün avrupa yakası tem otoyolunda bi tane leon makas atarken göz göre göre kendi yolunda giden bi aile aracına vurup kaçtı. Yolda bomboş sıkışacağı bi durumda yok sırf beceriksizlikten vurdu.

Hadi beceremedin vurdun kaçmak ne demek ,bunlar nasıl ailelerde yetişiyor.Hiç mi haysiyet gurur yok bu insanlarda ,ne için yaşıyorlar merak ediyorum gerçekten.

Benzer bir durum maltepe sahil akşam saati. 3 şerti yol 60-70 gidiyorum normal şeridimde ve sadece sağ şeritte bir araç var geri kalan yol tamamen boş. Önce geldi bana salça olmaya çalıştı önüme geçip gaz fren yapmalar, direksiyon çekmeler. Pas vermeyince sağa dönmek için sinyal verip sağ şeritte giden(Sapak için yol genişlemişti) araca boş yolda sağından makas atmaya çalıştı ve aracın komple yan tarafını aldı götürdü. Kopan ayna nerdeyse benim aracımın üstüne düşüyordu.

Nasıl bir psikolojiye sahipler anlamak güç. Araçta MK2 Leondu.

PiscocuK
23-04-2018, 08:20
Benzer bir durum maltepe sahil akşam saati. 3 şerti yol 60-70 gidiyorum normal şeridimde ve sadece sağ şeritte bir araç var geri kalan yol tamamen boş. Önce geldi bana salça olmaya çalıştı önüme geçip gaz fren yapmalar, direksiyon çekmeler. Pas vermeyince sağa dönmek için sinyal verip sağ şeritte giden(Sapak için yol genişlemişti) araca boş yolda sağından makas atmaya çalıştı ve aracın komple yan tarafını aldı götürdü. Kopan ayna nerdeyse benim aracımın üstüne düşüyordu.

Nasıl bir psikolojiye sahipler anlamak güç. Araçta MK2 Leondu.

kimseye sebep olmadan kendi başını yeseler sorun yok ama millete de salça oluyorlar
Hemen hemen hergün istagramda şikayet ediyorum saolsunlar iyi çalışıyorlar gün dolmadan geri dönüşler oluyor.şikayet ettiğiniz videoda bir sorun yok diye.Demekki ölmeleri gerek kaza yeterli olmuyor ozaman izleyici ve talep azalır

Frid
23-04-2018, 14:08
istem dışı yol vermeyenlere yapmak zorunda kalsam da asla zevkine yapılacak bir durum değil tasvip etmiyorum.

bu tarz video çekenlerin ehliyetlerini direk 6 ay alsınlar.

fthdrn
23-04-2018, 14:14
istem dışı yol vermeyenlere yapmak zorunda kalsam da asla zevkine yapılacak bir durum değil tasvip etmiyorum.

bu tarz video çekenlerin ehliyetlerini direk 6 ay alsınlar.

Sana diyor 6inci ay B16

HaKo
23-04-2018, 15:11

Bunları ve peşinden koşan 100binlercesini gördükçe ülkeyi terk edesim geliyor.

edr55
23-04-2018, 15:47
Yahu ben 10 yıldır makas atıyorum ( ben atmadım, gazlamadım diyen yalan söyler ) fakat şöyle bir durum var, girebileceğinin kesin olmadığı bir yere, altındaki metal yığını ile nasıl cesaret edipte burnunu sokuyorsun ? Ben bunu anlamıyorum, bu gibi kazaya karışanlar bilgisayar oyunu sanıyorlar sanırım, tapa gaz araçların arasından geçebileceklerini sanıyorlar.

Bir diğer gıcık olduğum konuda şeridi ve önü bomboş iken sırf makasa girmek için diğer şeritlere girip slalom yapmak. Yol boş işte bas gitsene ne gerek var öyle hareketlere dimi.

yaşça genç olduğum için kendi bakış açımdan bu makas olayını şöyle yorumlayayım, sakin kafayla düşünürken tam bir saçmalık geliyo, boş iş gereksiz falan diyorum. fakat direksiyona geçince ne oluyosa ister istemez şerit değiştiriyorum. instadaki videoların yanında makas bile sayılmaz, sol şeritte 70 ile gidenleri geçmek diyelim. gözlemlediğim kadarıyla o şerit değiştirmelerin uzun vadede bi faydası olmuyo, gideceğin yere daha kısa sürede gitmiyosun çünkü sakin giderken 'sol şerit canavarlarını geçmek' diye tabir ettiğimiz şekilde makaslayanlara elbet yetişiyorum ışıkta vs. ama bunu bile bile yine de yapıyorum sabırsızlıktan galiba. zaman kazanmak için 'terör' denilen şekilde gazlamak gerekiyo onun da elbet sonu patlama en sağlam şoför de olsa kaza yapıyo.çok şükür boş yolda pozisyon değerlendirmek amaçlı sağa sola atlamam.

bi de talon gibi, girmeyecek yere araba sokmaya çalışmak var, bunu da şuna bağlıyorum, gururuna yedirememek sanırım. eminim direksiyon başındayken 'sanırım vuracaz' diyodur ama macanı geçmek uğruna herşeyi göze alıp çeviriyo direksiyonu, ben böyle hissediyorum en azından. arabadayken 'nası da geçtik' falan, indikten sonra yine pişmanlık hissi. tabi bu tarz sabah akşam gazlayanların pişmanlık duygusunu hissettiğini hiç sanmıyorum, sebebini de aşağıdaki olaya bağlıyorum.

şimdi çözüm olarak da, bi kere şunun bilincine varmamız lazım, caddede bikaç araba peş peşe giderek yaptığımız şey yarış değil. ama ülkemizde motorsporlarının gelişmişlik düzeyi ortada, bu bilince çok uzağız. bilinçlenebilmemiz için bayburtta, muşta pist olması lazım, ülkenin 4 bir yanında gazlamak için pistler olması gerek.

yarış dışında kendi başına gazlama olayını da şöyle yorumluyorum, mesela burada abilerimiz söylüyo, gençken biz de yapıyoduk pişmanız yapmayın falan. yaşın getirdiği bilinçle ve ahlakla bunu söylüyolar bence, yani çözüm olarak gençleri bilinçlendirmek gerek. bu da ' caddede makas atılmaz' şeklinde değil, genel olarak ahlaki açıdan gelişmemiz lazım bence. mesela o talonun yaptıklarından utanması lazım 'az önce önüne kırdığım adama çok ayıp oldu' demesi lazım. ama yine ahlaki olarak yeterli düzeye gelmemiz de şu noktada çok zor. yine de her ile pist açmaktan kolay, tek bir şeyi değiştirerek; eğitim sistemi.

Ewren
24-04-2018, 08:01
olan Konyalıya olmuş. kırmızı araç sanki bilerek arkadan dokunuyor.

GokhanRS
24-04-2018, 08:12
yaşça genç olduğum için......

Tek bir çözüm var, ağır cezalar ve ciddi ceza uygulamaları.

Siz sanıyor musunuz ki rusya ve sırbistanda insanlar süper nezaketli ve gelişmiş. Aksine rus ve sırp erkekleri öküzün öküzüdür, hatta şakalaşmaları v.s hayvanidir (bizdeki gibi taciz v.s tabiki olmaz kadınlara karşı düzgünler).

Ancak dediğim gibi normalde hiç birinin içinde zerre kadar karşı tarafa kusursuz saygı aman yamuk yapmıyım filan yok, hatta bakanlık önünde suriyelileri yağmurun altında sokakta bekletirler, siz içerdeki koltuklara oturamazsınız kirlenir filan diye yüzlerine karşı aşağılarlar.

Gel gör ki hepsi trafikte birer kibarlık ve saygı abidesi :D Sanırsın 5 dk önce bakanlığın önündeki aşağılık ırkçı saygısız pislikler ile bu adamlar aynı insanlar değil.

Sırbistanda en ufak kaza yapsan olay yerine savcı gelir düşün yani, yaya geçidinde durmasan ağır para cezası ve ehliyetinin 2nci seferde tamamen ömür boyu iptali (tüm dünyada iptal olur) gibi ağır cezalar var. Maçası yiyen yamuk yapar.

Yine rusya da 2 günün karakolda geçebilir. Rusya da en azından bi kaç yüz dolar verir cezasız kurtulursun ama 2 günün o boktan iğrenç karakollarda geçerse bir daha yamuk bir adam olamazsın :D

Dünya da bu böyledir, önce eski nesli cezayla adam edersin, yeni nesili de eğitimle adam edersin. Zaten eski nesil adam olduğunda, çocuklarını kurallara saygılı bireyler olarak yetiştirmeye başlar otomatikman g.t korkusundan. Yeni nesil ise zaten saygılı yetiştiği için onlardan doğanları da düzgün yetiştirir.

Quantum
24-04-2018, 10:05
Önemli olan cezaların ağır olması değil ki.. 100bin TL yap cezayı ne olacak?

O kanunu uygulayabiliyor musun uygulayamıyor musun o önemli.

Burada bir tane adam gösterin bana, öyle ağır bir cezayı yedikten sonra "tanıdık dayı" aramayacak, "ben bu haltı yedim, cezama razı olmam gerekir" diyecek.

Bir kişi ya, sadece bir kişi..

200-300 TL için bile başkasının ağız kokusunu çekmeye, başkasına gebe kalmaya hevesli yüzbinlerce kişi var şu ülkede.. Cezalar ağırlaştığında ne olacak? Rüşvetler artacak bu sefer.. 5000 ceza vermektense 2000 rüşvet daha mantıklı olacak..

50 yıl önce de böyleydi, 150 yıl sonra da böyle olacak.. "Biz değişmeyiz.." diyecektim ama yok bizler değişiriz, değişeceğiz.. Ama daha da kötü bir değişim olacak bu.. Bizim kafamız zihniyetimiz böyle ne yazık ki..

GokhanRS
24-04-2018, 10:09
Tek bir çözüm var, ağır cezalar ve ciddi ceza uygulamaları...

Önemli olan cezaların ağır olması değil ki.. 100bin TL yap cezayı ne olacak?

O kanunu uygulayabiliyor musun uygulayamıyor musun o önemli.....

zaten özellikle uygulanması kısmında büyük sorunumuz var. bu konuda aynı fikirdeyim. yoksa yaya geçidi cezası bizde de var. her gördüğüne polis uygulasa insanlar ayağını denk almaya başlar. bence eds ler yaya geçitlerine koyulmalı özellikle. Ancak tuzak olarak değil önce medyada ciddi duyurulmalı.

_opeth
24-04-2018, 10:29
Tek bir çözüm var, ağır cezalar ve ciddi ceza uygulamaları.

Siz sanıyor musunuz ki rusya ve sırbistanda insanlar süper nezaketli ve gelişmiş. Aksine rus ve sırp erkekleri öküzün öküzüdür, hatta şakalaşmaları v.s hayvanidir (bizdeki gibi taciz v.s tabiki olmaz kadınlara karşı düzgünler).

Ancak dediğim gibi normalde hiç birinin içinde zerre kadar karşı tarafa kusursuz saygı aman yamuk yapmıyım filan yok, hatta bakanlık önünde suriyelileri yağmurun altında sokakta bekletirler, siz içerdeki koltuklara oturamazsınız kirlenir filan diye yüzlerine karşı aşağılarlar.

Gel gör ki hepsi trafikte birer kibarlık ve saygı abidesi :D Sanırsın 5 dk önce bakanlığın önündeki aşağılık ırkçı saygısız pislikler ile bu adamlar aynı insanlar değil.

Sırbistanda en ufak kaza yapsan olay yerine savcı gelir düşün yani, yaya geçidinde durmasan ağır para cezası ve ehliyetinin 2nci seferde tamamen ömür boyu iptali (tüm dünyada iptal olur) gibi ağır cezalar var. Maçası yiyen yamuk yapar.

Yine rusya da 2 günün karakolda geçebilir. Rusya da en azından bi kaç yüz dolar verir cezasız kurtulursun ama 2 günün o boktan iğrenç karakollarda geçerse bir daha yamuk bir adam olamazsın :D

Dünya da bu böyledir, önce eski nesli cezayla adam edersin, yeni nesili de eğitimle adam edersin. Zaten eski nesil adam olduğunda, çocuklarını kurallara saygılı bireyler olarak yetiştirmeye başlar otomatikman g.t korkusundan. Yeni nesil ise zaten saygılı yetiştiği için onlardan doğanları da düzgün yetiştirir.

aklıma rusyada kaldırımlarda ilerleyen polis aracı geldi. sonunda öttürdüler diye biliyorum

Quantum
24-04-2018, 10:29
zaten özellikle uygulanması kısmında büyük sorunumuz var. bu konuda aynı fikirdeyim. yoksa yaya geçidi cezası bizde de var. her gördüğüne polis uygulasa insanlar ayağını denk almaya başlar. bence eds ler yaya geçitlerine koyulmalı özellikle. Ancak tuzak olarak değil önce medyada ciddi duyurulmalı.

Kuralı koyarsın herşeyi yaparsın duyurursun vs ama olmaz bu iş bizde.. Onu diyorum..

Ya çakarlı araçlarla ilgili basın, tv ler ne kadar haber yaptılar program yaptılar bir ara.. Kanunlar çıkarıldı, ağır para cezaları, araç bağlama olayları vs.. Ne oldu? Yine cayır cayır geziyorlar..

Polisin birisi, aracında çakar lambalar olan milli eğitim müdürünü durdurdu diye sürüldü taşraya.. Milli Eğitim müdürünün aracında çakarın ne işi var yahu.. Polisler böyle araçları durdurunca sürülüyor taşraya, güneydoğuya.. E adamın ailesi var, çocukları var onların okulları var, nasıl gidecek, nereye gidecek.. Kanunu nasıl uygulayacak bu adamlar?

Ya neler duyuyorum da yazılmaz şimdi burala.. O işler yaş yani.. Olması gereken yazdıkların çok haklısın.. Ama bunların hiç birisi bu ülkede uygulanmaz, hiç bir zaman da uygulanmayacak.. Bizim zihniyetimiz pis çünkü..

GokhanRS
24-04-2018, 13:43
aklıma rusyada kaldırımlarda ilerleyen polis aracı geldi. sonunda öttürdüler diye biliyorum

rusyaya 5 sene önce geldiğimle şuanda arasında dağlar kadar fark var trafik konusunda. daha da eskilerde rusya da kafası güzeller arabayla fantaziler adam ezmeler, eğlencesine yaya ezmeler, bisikletliye çarpıp kaçan bile olurdu. yada tam tersi arabaların önüne fake atlayan yayalar(para koparmak için).

putin hepsinin ... koydu geçti. cezalar ağırlaştı, herkesin aracında (%90) kontağı açtığın an çalışan kameralar.

uzun lafın kısası 5-6 sene de adam etti bence. 2 aydır yine buradayım hiç trafikte ağır saygısızlık görmedim. makas atanlar var ama onlardan da patlayan çatlayan yok, dikkatliler yani.

Kadyr
24-04-2018, 13:49
Dün aynı yolda yine saçma sapan makas atanlar vardı. Hatta kırmızı yeni clio gözüme denk geldi plakayı alsaydım arayacaktım polisi okuyamadım hızlı geçti akıl fakiri. Denk geldikçe şikayet ediyorum ama sonunda ne oluyor bilmiyorum işe yarıyor mu. Üşenmeyin şikayet edin belki polislerde bıkar uğraşır

edr55
24-04-2018, 13:56
GokhanRS abi ağır ceza ile ilgili zaten yazılmış. Ağır ceza da yine hoş güzel de, ülkede bu tarz durumlarda tanıdığı devreye sokmayan gerizekalı muamelesi görüyo ‘olm aptal mısın dayın var ya’ şeklinde. Halbu ki tam tersi olması lazım, rüşvet, torpil vs işine karışanların rezil olması lazım, makam mevki neyi varsa çöp olması lazım. Bu da yine toplumun ahlak düzeyiyle alakalı bence.

Ormanci
24-04-2018, 14:00
Özellikle son mesajlar süper olmuş, ellerinize sağlık. İşin özü, kısaca herkes bu sorunları biliyor ama "yetkililer" yetkilerini kullanmıyor niyeyse, görmezden geliyorlar. Taksicilerin, dolmuşçuların, minibüsçülerin, halk otobüslerinin, hafriyat kamyonlarının, bazı şerefsiz motosikletlilerin İstanbul-Ankara-İzmir vs. trafiklerinde neler yaptıkları belli. Hepsi trafik teröristi. Ama hiçbirine hiç bir şey yapılmıyor.

Konu hakkında da 3-5 karalarsak;

"Hiç makas atmayanlar, gazlamayanlar gelmiş konuya" göndermesi güzel :) Ama şöyle bi durum da var, biz de zamanında gazladık ettik ama son zamanlarda bu saçmalayanlar kadar manyadığımızı hatırlamıyorum. Adamlar artık coşmuş resmen. Bir de kiralık dandik gundik şirket araçlarıyla yollarda abukluk yapanlar var.

Daha 3 gün önce E-5'te sağ şeritte gidiyorum, Fiesta'nın biri kendince makaslarla geldi kıçıma yapıştı salak salak geliyor, bi boşlukta yanıma geldi önüme geçmeye yeltendi ama yanımdaki araç çok ilerlemeyince olmadı, tekrar arkama geçti. Hıyarı izlemekten önüme bakamıyorum, uyuz oldum çat diye koydum freni o kadar dibime girmeye... Bu da o anda çıktı soldan tekrar geçecek, tekrar bastım arayı kapattım, baktım uyuz oldu saçmalayacak, biraz açtım arayı hadi ..... git dedim. Kıçıkırık 75 beygir arabayla neyi kastırıyorsun, fren yapsan yapamayacaksın, basıp aralara girmeye gücün zaten yetmiyor, ne rahatsız ediyorsun milleti?

imprezaWRC
24-04-2018, 16:47
Daha 3 gün önce E-5'te sağ şeritte gidiyorum, Fiesta'nın biri kendince makaslarla geldi kıçıma yapıştı salak salak geliyor, bi boşlukta yanıma geldi önüme geçmeye yeltendi ama yanımdaki araç çok ilerlemeyince olmadı, tekrar arkama geçti. Hıyarı izlemekten önüme bakamıyorum, uyuz oldum çat diye koydum freni o kadar dibime girmeye... Bu da o anda çıktı soldan tekrar geçecek, tekrar bastım arayı kapattım, baktım uyuz oldu saçmalayacak, biraz açtım arayı hadi ..... git dedim. Kıçıkırık 75 beygir arabayla neyi kastırıyorsun, fren yapsan yapamayacaksın, basıp aralara girmeye gücün zaten yetmiyor, ne rahatsız ediyorsun milleti?

Çare, çelik tamponlu Hilux, L200, Ranger, Land Cruiser 100 veya 200 . Sıkışık trafikte maymunluk yapan denk gelince azıcık frene bas, tampona yapışsın, gideceği yere kadar götürürsün :D

BARR
24-04-2018, 16:54
Çare, çelik tamponlu Hilux, L200, Ranger, Land Cruiser 100 veya 200 . Sıkışık trafikte maymunluk yapan denk gelince azıcık frene bas, tampona yapışsın, gideceği yere kadar götürürsün :D

P38 Range, lift kit, ön arka çelik bar + tampon.

altugkocer
24-04-2018, 16:57

Çeki demiri de iş görür :D

fthdrn
24-04-2018, 16:59
Çeki demiri de iş görür :D

Çeki demiri olan arabaya arkadan girince motora kadar girebiliyor :D

altugkocer
24-04-2018, 17:01
Çeki demiri olan arabaya arkadan girince motora kadar girebiliyor :D

Aynen benim eski foresterda vardı çeki demiri. Park halindeyken e200 çarptı, indik baktık falan. Adam şoka girdi araba nasıl bu kadar hasar aldı diye :hehe:

Schumi
24-04-2018, 20:50
Şuanın en büyük sıkıntısı gelişen teknoloji ve yeni araçlar. Atmosferik araç kalmadı. Hepsi 0.9 motor bile olsa turbo motorun torku ile uçuyoruz sanıyorlar. Hepsinde ESP var. Ölümden kurtarır bu araba kopmaz sanıyorlar. Instagram ve YouTube yüzünden zaten herkes süper kahraman. Lastik teknolojiside az buz gelişti. Bu tarz arkadaşlar bundan 15 sene önce olsalar E5'te 5 kilometre gidemezlerdi.

BARR
25-04-2018, 06:53
Hey gidi tiki memo sana Reno 9 değil de Focus verseydik neler yapardın :)

Diyadin
25-04-2018, 07:10
Haftasonu Çeşmeye gittim.

Range Passat Leon Corsa bir çok araç saçma sapan hareketler içinde çoğu kiralık (plakalıklardan anladım).

Sağdan geçmeler arkadan çok yanaşmalar vs. bebek olduğu için ani hızlanma ve direksiyon hareketlerinden kaçındım ama sağdan geçmeye çalışan çok arabayı zor durumda bıraktım pişman değilim.

Bu saatten sonra trafikte abuk subuk hareket yapana kaza yaptırmaya çalışıyorum. Saçma sapan hareket eden egzozundan ses çıkan motorsikletler de dahil.

KÖROĞLU
25-04-2018, 07:28
Dün aynı yolda yine saçma sapan makas atanlar vardı. Hatta kırmızı yeni clio gözüme denk geldi plakayı alsaydım arayacaktım polisi okuyamadım hızlı geçti akıl fakiri. Denk geldikçe şikayet ediyorum ama sonunda ne oluyor bilmiyorum işe yarıyor mu. Üşenmeyin şikayet edin belki polislerde bıkar uğraşır

Emin ol yaramıyor, izmit'i yalovaya bağlayan yolda bir tane transit son anda fark etmsem atamadığı makas yüzünden sağ arkadan bana çarpacaktı.

Plakası var aradım şikayet ettim, dönüş ilgili güzergahta öyle bir araca rastlanmadı.

Burada işlek bir cadde de oturuyorum akşam 18.00 sonrası bulvar çift şerit olur millet kan ağlar, 4 lü yü yakan durur resmen.

Ne bir polis gelir ne bir ekip. Aynı yolda pazar günü park ettiğim için ceza yazdılar bana. Maksat iş olsun hani çalıştık olsun.

Ormanci
25-04-2018, 08:25

Raptor mu neydi, o hale getiriyorlar ya yeni Ranger'ları, aha öle bişey istiyorum, otobüse bile bulaşırım onunla :D

imprezaWRC
25-04-2018, 10:45
Raptor mu neydi, o hale getiriyorlar ya yeni Ranger'ları, aha öle bişey istiyorum, otobüse bile bulaşırım onunla :D

Aslında asıl ilacımız bu ama bu da bir Dünya paradır. Bununla ben kayalardan kayalara zıplarım, üstüme kırmaya çalışan otobüse bile kafa tutarım.
AEV Dodge RAM
https://www.aev-conversions.com/assets/prospectorxl/img/Overview.jpg
https://dodgeforum.com/wp-content/uploads/2016/09/Ram-AEV-Prospector-24.jpg

Gorky
25-04-2018, 14:04
Hey gidi tiki memo sana Reno 9 değil de Focus verseydik neler yapardın :)

ah be herşey tiki memonun videosuyla başladı zaten allah kahretsin :D

semavi
25-04-2018, 17:27
Aslında asıl ilacımız bu ama bu da bir Dünya paradır. Bununla ben kayalardan kayalara zıplarım, üstüme kırmaya çalışan otobüse bile kafa tutarım.
AEV Dodge RAM
https://www.aev-conversions.com/assets/prospectorxl/img/Overview.jpg
https://dodgeforum.com/wp-content/uploads/2016/09/Ram-AEV-Prospector-24.jpg

Houston ve Texas herhalde pickup cenneti. Adamlar texasa ozel seriler uretip Lonestar, texas edition gibi isimler veriyorlar... Abartmiyorum... Istanbulda Linea, fluence, burada bunlar...

Benimde icimi gicikliyorlar... Asiri yukseltme modasi var burada... En fazla kim kaldiracak muhabbeti :) Istanbulda olsa o kasinanlari kasimak icin birebir olurdu bunlar :)

OmerRS
25-04-2018, 20:45
Macan ile o hareketlere iyi cesaret etmişler:

https://www.youtube.com/watch?v=HgVue72wqnI

Houston ve Texas herhalde pickup cenneti. Adamlar texasa ozel seriler uretip Lonestar, texas edition gibi isimler veriyorlar... Abartmiyorum... Istanbulda Linea, fluence, burada bunlar...

Benimde icimi gicikliyorlar... Asiri yukseltme modasi var burada... En fazla kim kaldiracak muhabbeti :) Istanbulda olsa o kasinanlari kasimak icin birebir olurdu bunlar :)

Dünyanın en çok satılan araçları bu pikaplar aslında, sadece Amerikada satmasına rağmen yılda 1 milyon Ford F Serisi, 800 bin civarı Chevy Silverado/GMC Sierra, 600 bin civarı Dodge RAM satılıyor:

https://i0.wp.com/carsalesbase.com/wp-content/uploads/2018/02/2017-worldwide-car-sales-models-top_25.jpg?w=555

R.I.P
25-04-2018, 21:06
çok yakın bir dönemde bu video benzerlerini görürsem şaşırmam.
özenmediğimiz bir bu kaldı
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YkzgYbL58qQ)

KOSEREN
25-04-2018, 21:08
Amerika nın doblosu galiba bu pickuplar :)

220T
25-04-2018, 22:06
Şuanın en büyük sıkıntısı gelişen teknoloji ve yeni araçlar. Atmosferik araç kalmadı. Hepsi 0.9 motor bile olsa turbo motorun torku ile uçuyoruz sanıyorlar. Hepsinde ESP var. Ölümden kurtarır bu araba kopmaz sanıyorlar. Instagram ve YouTube yüzünden zaten herkes süper kahraman. Lastik teknolojiside az buz gelişti. Bu tarz arkadaşlar bundan 15 sene önce olsalar E5'te 5 kilometre gidemezlerdi.

Eski Türk filmlerinde R12 ile bazı sahneler var mesela.Bu king arkadaşları, o arabaya koysan ilk harekette yün çırpar gibi çırpılırlar. :D

Emirhancakir
26-04-2018, 06:48
Geçen sene Mayıs gibi Kia Capital denen hayırsız aracımla İzmir'e gidiyordum. Saat 3 civarı gece. Araba zaten 110'u geçmiyor, gitmiyor.
Arkamdan bir tane tır geldi Kırmızı yanan Merceses amblemli.
Şerefsizin oğlu beni sağa bariyerlere kasıtlı olarak sıkıştırdı yanıma gelip. Fren yapıp sıkışmaktan son anda kurtuldum. Basıyorum basıyorum adam kovalıyor beni. Benden hızlı tır.

Neyse orda ölüyordum neredeyse, kasıtlı olarak yapmıştı. İlerde gidiyorum yine arkamdan geldi bu sefer tırla önüme makas attı. Dorsenin altında kalıyordum, fren yaptım ve kendimi kurtardım. Üstüne bir de fren yaptı, altına alamayınca.
Fren yapıyorum, sağ sol yapıyorum altına girmekten son anda kurtuldum.

Yolu aksatsam tamam diyeceğim ama koskocaman otoban ve araba bile yok yolda hiç. Hayatımın en zor günüydü. Panik atağım falan yok ama o gün o korludan neredeyse kalbim durmak üzereydi, gerçekten çok kötü olmuştum.

Kasıtlı olarak beni öldürmeye çalıştı. Ve bilin bakalım şimdi nasıl bir fobim var? 3 şeritli en sağdan giden otoban yolunda tır varsa, sol şeride geçip yanından geçmeye korkuyorum ve bazen cesaret edip geçemiyorum.

Allah böyle insanları islah etsin. Bir canı almaya uğraşmak nedir yani? Sebepsiz ve zevkii yere hem de?

coolvtec
30-04-2018, 17:09
Haftasonu Çeşmeye gittim.

Range Passat Leon Corsa bir çok araç saçma sapan hareketler içinde çoğu kiralık (plakalıklardan anladım).

Sağdan geçmeler arkadan çok yanaşmalar vs. bebek olduğu için ani hızlanma ve direksiyon hareketlerinden kaçındım ama sağdan geçmeye çalışan çok arabayı zor durumda bıraktım pişman değilim.

Bu saatten sonra trafikte abuk subuk hareket yapana kaza yaptırmaya çalışıyorum. Saçma sapan hareket eden egzozundan ses çıkan motorsikletler de dahil.

Sağdan geçmeler derken?

Diyadin
02-05-2018, 06:57
Sağdan geçmeler derken?

Yani ben orta şeritten yada en sağdan giderken arkamdan gelen aracın beni soldan değilde sağdan geçmeye çalışması benim dip gaz yapmam biraz daha sağa yanaşmam :)

CemBerk
02-05-2018, 12:16
İzmir içerisinde malesef sol şeridi 50-70 gibi hızlarla kapatanlar yüzünden genelde sağdan geçerler alışmak lazım :D Doğru bişey mi değil ama biraz İzmirde trafikte gezerseniz anlarsınız.

MK8800
02-05-2018, 12:34
Kamerayı bir yere sabitleyip video çekenler , haberi yokmuş tripli tesbihle arkaya müzik koyanlar , altı üstü 250 hadi 300 liralık skimsonik pert arabalarıyla şekilden şekile girenler vs sonunu getiremeyeceğimiz uzun bi liste var hepsi de instagramın eseri ne escortu biter ne böyle malları aq

Eyüp
02-05-2018, 12:38
Kamerayı bir yere sabitleyip video çekenler , haberi yokmuş tripli tesbihle arkaya müzik koyanlar , altı üstü 250 hadi 300 liralık skimsonik pert arabalarıyla şekilden şekile girenler vs sonunu getiremeyeceğimiz uzun bi liste var hepsi de instagramın eseri ne escortu biter ne böyle malları aq

Bizim insanlarımız bunlara prim verdiği sürece saydıkların malesef bitmeyecek..

fthdrn
02-05-2018, 12:46
Bizim insanlarımız bunlara prim verdiği sürece saydıkların malesef bitmeyecek..

Ya bunların primine s0kim. kavşakta yanlayana 14-19 yaş arasındaki cocuklar allah gibi tapıyorlar sonra fenomen olduk hadi araçla foto çekilip altına özlü söz paylaşalım moduna giriyorlar. Bunların bir tık üstü Mikail'in bahsettiği benim "gopro mafyaları" diye nitelendirdiğim tayfa türedi. arka fona eşkiya dünyaya hükümdar olmazdan alıntı müzikler koyup mafyayız ağır abiyiz triplerine giriyorlar. Hayatında hiç birşeyin bedelini ödememiş adamlar instagram sayesinde poz kesiyor :D yada 6 ay gasptan içeri giren çıkan racon yapıyor o da ayrı konu :D

kelalper
02-05-2018, 14:34
Canlı yayın yaparken hayatını kaybetti - Video İzle (http://www.posta.com.tr/canli-yayin-yaparken-hayatini-kaybetti-videosu-1413076)

su testisi su yolunda. Bazen olması gereken oluo ona seviniyorum.

wolkanku
02-05-2018, 15:06
Canlı yayın yaparken hayatını kaybetti - Video İzle (http://www.posta.com.tr/canli-yayin-yaparken-hayatini-kaybetti-videosu-1413076)

al işte.
hava yağmurlu.
elde telefon, trafiğin akışının 2 katında bir hızla, makas atarak canlı yayın yapan, çekerm emaneti s.kerm adaleti kafaları yaşayan bir galerici.
sonra niye öldü.

coolvtec
02-05-2018, 16:11
Yani ben orta şeritten yada en sağdan giderken arkamdan gelen aracın beni soldan değilde sağdan geçmeye çalışması benim dip gaz yapmam biraz daha sağa yanaşmam :)

En sağ şeritten giderken emniyet şeridine girip geçen olursa onu diyecek lafım yok ama rota şeritten giderken sağ şeridi de rezerve etmen bana pek mantıklı gelmiyor. Ben de, 80-90 km ile de orta şeridi kapatanlardan çok şikayetçiyim. En sağ şeritte ne var blmiyorum :) Otobanda 100-120km arası gidiyorum ve boş olduğu sürece en sağ şeridi kullanıyorum. Sağ şeritte 100km hızla giderken ve 2 şerit değiştirip orta şeritteki aracı sollayp tekrar en sağ şeride niye geçeyim? Sol şeritte araçlar 120km hızla giderken ben 100km hızla niye onların önüne atlıyayım? Sağınızdan geçilmesini istemiyorsanız en sağ şeritten gidiniz. Böylece diğer araçlarlar solunuzdan geçmiş olur :)

Diyadin
02-05-2018, 16:36
En sağ şeritten giderken emniyet şeridine girip geçen olursa onu diyecek lafım yok ama rota şeritten giderken sağ şeridi de rezerve etmen bana pek mantıklı gelmiyor. Ben de, 80-90 km ile de orta şeridi kapatanlardan çok şikayetçiyim. En sağ şeritte ne var blmiyorum :) Otobanda 100-120km arası gidiyorum ve boş olduğu sürece en sağ şeridi kullanıyorum. Sağ şeritte 100km hızla giderken ve 2 şerit değiştirip orta şeritteki aracı sollayp tekrar en sağ şeride niye geçeyim? Sol şeritte araçlar 120km hızla giderken ben 100km hızla niye onların önüne atlıyayım? Sağınızdan geçilmesini istemiyorsanız en sağ şeritten gidiniz. Böylece diğer araçlarlar solunuzdan geçmiş olur :)

Genelde hız limitinin %10 üstünde giderim demek istediğinizi anladım. Benim demek istediğim aynadan bakınca ipini koparmış gibi gelenler :)

Otomobil kullanmayı ve trafik akışını iyi biliyorum merak etmeyin. Babam emekli uzun yol şöförü otomobil kullanmayı ondan öğrendim.

İbrahim33
02-05-2018, 19:09
Yağmurlu havada , bide trafik var , iyi cesaret 160 lı hızlar bir elde kamera falan. şimdi bunu yapan genç olsa cahil dersin , toy dersinde. 35 yaşına gelmişsin be adam , fındık kadar mı beynin yok.

wolkanku
03-05-2018, 08:06
Yağmurlu havada , bide trafik var , iyi cesaret 160 lı hızlar bir elde kamera falan. şimdi bunu yapan genç olsa cahil dersin , toy dersinde. 35 yaşına gelmişsin be adam , fındık kadar mı beynin yok.

şimdi biri çıkıp diyecek ki , ölüye saygınız mı yok, o bizim tanıdık bir abimizdi vs....
tanıdık abisi o hareketleri yaparken birinin canını alsa , " bileğine çok hakimdi nasıl oldu hiç anlamadık" olur :)

Schumi
04-05-2018, 22:15

Ne desem bilemedim. Valla orası su yolu olabilir ama bu su testisi değilmiş zaten. Bundan olsa olsa maşrapa olurmuş rahmetledin. Tövbe tövbe.

MertSerhanÖ.
05-05-2018, 01:13

dayıcım bu tipler yüzünden kapadım insta minsta amk.bide şumusun bumusuncular var.Amk 4 kişi ortak bi künefeye giriyolar,akşam gelen künefe krizimisin? deliriyorum mk

MK8800
05-05-2018, 01:14
dayıcım bu tipler yüzünden kapadım insta minsta amk.bide şumusun bumusuncular var.Amk 4 kişi ortak bi künefeye giriyolar,akşam gelen künefe krizimisin? deliriyorum mk

Zaten kapattığından beri tadı yok hergün foto atıp siliyorum :D

MertSerhanÖ.
05-05-2018, 15:07
Zaten kapattığından beri tadı yok hergün foto atıp siliyorum :D

farkındayım dayıcım,takipteyiz gizliden gizliden :D

fthdrn
05-05-2018, 15:13
farkındayım dayıcım,takipteyiz gizliden gizliden :D

O güzel mertserhanöztürkler o güzel atlara binip gittiler. mafyanın goprolusuna, ortam kaşarlarının köz getir kardeşim serisine kaldık...

MertSerhanÖ.
05-05-2018, 18:04
O güzel mertserhanöztürkler o güzel atlara binip gittiler. mafyanın goprolusuna, ortam kaşarlarının köz getir kardeşim serisine kaldık...

dönüşüm muhteşem olacak;
demişler öldü,şimdi desinler kral geri döndü.
ben eskiye,siz deliye.
kebapmısın?
ararsam açmayın.
yapıyon da sende bu nargileyi
hayırlı cumalar.

mert_can 41
07-05-2018, 09:34
Vallah millet saçma sapan araba kullandığı sürece sağdan soldan geçenleri anlıyorum hele istanbulda cuma otoban trafiği insanı çıldırtıyor adamın altında leon var uçak sanıyor gidemiyor selektör atıyorum otobanda sol şeridi tıkıyor tınmıyor birde bana dörtlü yakıyor. Hele hele sol şeritteyim ben 90 ile gidiyorum işte diyenleri saymıyorum bile Artık bir şeritte kalmıyorum bende sabit vallah milletimizde geçilme kompleksi oluştu adam yol alamıyor almak için selektör yakıyorum bana dikleniyor :)

HaKo
07-05-2018, 11:44

vurduğu adama üzüldüm cidden. Ama diğerine içim cız etmedi.

İstanbul zaten galerici çöplüğü oldu. 3 kuruş parayı buluyolar , sermayeyle havalar bin beş yüz. sonra instagramda fenomene oyna falan.

Rezil haldeyiz rezil ne olacak bilmiyorum bu memleketin hali böyle.

emp:)
07-05-2018, 12:07
Eskiden araba ile 1-2 tur atar kafa dağıtırdım artık arabayı sürmemek için elimden geleni yapıyorum. Hiç trafik kültürü olmayan adamlar, arabasının verdiği gaz ile kendini bir *** sanan çomarlar, yeni nesilin saçmalıkları falan. Biz büyüklerimizden, kurallardan, olaylardan zamanında çok şey öğrendik, gördük.

Kavşak kullanmayı bilmeyen adamlar, double yolda hangi şeritte seyir edilmesi gerektiğini bilmeyen hanzolar, otobanda sol şeridi kapatan vatandaşlar, arkadan gelen arabanın hızına aldırış etmeden 50km ile sol şeride çıkan ağır vasıtalar vs. vs. elimden geldiğince araba sürmüyorum. Çok değil 5-6 sene önce bile trafik bilgi ve saygısı çok daha fazlaydı sürekli geriye gidiyoruz.

ahmet3425
07-05-2018, 14:52
motosiklet kullanın yok soldan gitti yok sağdan gecti yok yol vermedi yok makas attı trafiksel butun dertlerinizden kurtulun, ömrünüzü uzatın, huzura erin. :)

Vlkn-fb
09-05-2018, 16:46
Arkadas ilana düşmüş:D

Plymouth Laser 2.0 L 1991 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 480665452 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-plymouth-acil-satilik-480665452/detay)

BARR
09-05-2018, 16:51
5.000TL verelim forumda, ibret olsun diye anıt yapalım bence hemen toplarız 5 lira.

R.I.P
09-05-2018, 17:14
İzmir içerisinde malesef sol şeridi 50-70 gibi hızlarla kapatanlar yüzünden genelde sağdan geçerler alışmak lazım :D Doğru bişey mi değil ama biraz İzmirde trafikte gezerseniz anlarsınız.

Can_t sanırım bu akımı ben başlatmış olabilirim :rolleyes:

fthdrn
09-05-2018, 20:38

Plymouth Laser 2.0 L 1991 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 480665452 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-plymouth-acil-satilik-480665452/detay)

Makas atarak milleti sktiği yetmemiş bide 30 lira isteyerek hala skmeye çalışıyor :D

Emrecan-R
09-05-2018, 21:08
Makas atarak milleti sktiği yetmemiş bide 30 lira isteyerek hala skmeye çalışıyor :D

Lavuk tinerci galiba abi diğer ilanına baktım tiner satıyor :D

mert_can 41
09-05-2018, 21:18
Lavuk tinerci galiba abi diğer ilanına baktım tiner satıyor :D

Araç ile ilgilenen kişiler Efswap ile bağlantı kurabilir kendisi bu illeti 15 yıldır kullanıyor bu camiada sevilen ve saygı duyulan bir kişidir.

PiscocuK
10-05-2018, 08:52
o vites kolu nedir öyle evlerden ırak
araba manuel olsa vites değiştirmezdim mk

KÖROĞLU
10-05-2018, 10:39
:d macan nasıl patlattı ama diye mesaj atasım geldi :D

Bir de ilana tüm dikkatleri üzerine çeken yazmış, :hehe:

ülkenin yarısı sıradan geçirdi seni, senden sonra alan o dikkati toplamak için cb konvoyuna falan dalması lazım o da g.t ister macan la sıkmaya benzemez :D

220T
10-05-2018, 21:06
:)

https://www.youtube.com/watch?v=TumASfXLdYQ

imprezaWRC
11-05-2018, 10:24
:)

https://www.youtube.com/watch?v=TumASfXLdYQ

Hahaha, ne güldüm ama ya, yaptığı aksiyon hiç bir halta yaramadı ya :D :D :D

altugkocer
11-05-2018, 10:43

techturkeyifşanoktacom :D

Eleman bu sanırım

umutsoker (@umutsoker) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/umutsoker/)

Emrecan-R
11-05-2018, 10:59
genelleme yapmıyorumda böyle elemanlar neden hep ümraniyeden çıkıyor :D

KÖROĞLU
11-05-2018, 13:12
Don't give up yazmış fotoya, kanatla ilgili nasıl bir düşüncesi var acaba ? yoksa ?

https://i.hizliresim.com/oOGAyX.jpg (https://hizliresim.com/oOGAyX)

+ bir insan evladı neden arabanın üzerine oturup foto çeker :soru:

Nightfish
11-05-2018, 13:33

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak arkadaş arabanın emniyet kemerini kesip atmış. Bu araçlarda otomatik takılan emniyet kemeri var normalinde. 8. fotoda direksiyonun üzerine denk geliyor gibi görünen bi parça var, o emniyet kemerini otomatik getiren mekanizma. Kapıyı kapatınca geriye geliyor, emniyet kemeri otomatik takılmış oluyor. Nasıl bir mantık arabanın emniyet kemerini sökebilir ki ?

kunteper
11-05-2018, 13:48
guzel arabasi varmis yazik olmus..

powERS
11-05-2018, 13:51
Can_t sanırım bu akımı ben başlatmış olabilirim :rolleyes:

Minnettarız... :)

Boost Up
11-05-2018, 18:16
Konuyu yeni gördüm. Macan ın sahibi sabancıda okuyodu arabayı görüyodum sürekli