Orijinalini görmek için tıklayınız : Aküye zam
kelalper
18-04-2018, 15:15
Arkadaşlar en geç 10 gün içerisinden aküye sağlam bir zam gelecek. Eskiden aküler Amp bazında vergilendiriliyordu artık bundan sonra kg bazında vergilendirilecek. O nedenle bütün firmalar fiyat çalışmasına başladı. O nedenle alacağınızı alın yoksa %15 gibi zamlı alacaksınız. İsteyen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olurum.
Dün aldım varta 85 amper 400tl
MertSerhanÖ.
18-04-2018, 15:29
bende diyodum ki şu muhteşem hayatımızda ne eksik.
ulan düşünüyorum düşünüyorum yok bulamıyorum.
heeh şimdi oldu.Ula aküyü ucuza alıyoduk onada bi zam sokmalılardı nası gelmedi benim aklıma.
Çok şükür Rabbime aküyüde pahallu alıcaz.
kelalper
18-04-2018, 15:40
akü alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey akünün ağırlığıdır. Aynı cins 2 aküden Amper değerine bakmadan ağır olanı seçin.
akü mü yedeklesek önümüzdeki yıl için :))
aybarsdnr
18-04-2018, 16:29
akü alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey akünün ağırlığıdır. Aynı cins 2 aküden Amper değerine bakmadan ağır olanı seçin.
Abi biraz daha açabilir misin? Ağır olan akü daha mı uzun ömürlü veya verimli oluyor ?
free-hifi
18-04-2018, 16:34
Onların ta akü abi...
20'sinde de lastiğe zam gelecek deniyor.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
kelalper
18-04-2018, 17:14
Abi biraz daha açabilir misin? Ağır olan akü daha mı uzun ömürlü veya verimli oluyor ?
şöyleki diyelim iki tane agm akü alacaksınız. biri 72 amp diğeri 65 amp. Ama 65 amp olan daha ağır. O zaman almanız gereken akü 65 amp. O akü 72amp aküden daha fazla akım verecektir aynı sürede.
Dün aldım varta 85 amper 400tl
start stop özelliği var mı? birde nerden aldınız ?
turboman
18-04-2018, 19:53
Eski aküyü verdim üstede 130 tl verdim sıfır akü aldım
Sonar diye bi marka 60 amper arabada tesisat yok zaten iş görüyor
baba akü yok olayları artacak desene...
start stop özelliği var mı? birde nerden aldınız ?
Aracımın start stop özelliği yok normal 85 amper olandan aldım.Distribütörün kendisinden aldım link aşagıda
Yakındaki araba ve hobi aracı aku bayi | VARTA(R) akuleri | skuter, motosiklet ve tekne aku bayileri (https://www.tr.varta-automotive.com/tr-tr/battery-retailers?country=TR&postal_code=34&radius=50&submit=)
Aracımın start stop özelliği yok normal 85 amper olandan aldım.Distribütörün kendisinden aldım link aşagıda
Yakındaki araba ve hobi aracı aku bayi | VARTA(R) akuleri | skuter, motosiklet ve tekne aku bayileri (https://www.tr.varta-automotive.com/tr-tr/battery-retailers?country=TR&postal_code=34&radius=50&submit=)
tşkler dostum küçükköydeki yere yarın bir uğrıyayım bende.
Arkadaşlar en geç 10 gün içerisinden aküye sağlam bir zam gelecek. Eskiden aküler Amp bazında vergilendiriliyordu artık bundan sonra kg bazında vergilendirilecek. O nedenle bütün firmalar fiyat çalışmasına başladı. O nedenle alacağınızı alın yoksa %15 gibi zamlı alacaksınız. İsteyen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olurum.
abi mavi optima var mı:)
kelalper
19-04-2018, 17:15
abi mavi optima var mı:)
var abisi 55 de var 75 de var.
kelalper
19-04-2018, 17:18
var abisi 55 de var 75 de var.
Daha geçen hafta F430 a 55 verdim. Usta tutturdu ters kutup bu o olmaz diye. Dedim olur bak gelsin anlayacan diye. F430 a bile sattım.:D
onursumer
19-04-2018, 17:25
bi bu eksikti , benim aku bu kış pek işaret vermedi omru ile ilgili sıkıntı yok daha diye düşünüyorum
kelalper
21-04-2018, 12:38
Maltepeye yakınsan gel testini yapalım.
alperaslann
21-04-2018, 12:45
Bi zam getirmedikleri kazı kazan kalmıştı o bile 2 lira olmuş :D normal yani
O zaman LiPo aküler ucuzlayacak mı ? :D
2008 model arabamda sıfır alındığındaki aküyü kullanıyorum kesin zam gelince biter
kelalper
24-04-2018, 15:55
Schumi lipolar keşke ucuzlasada teknelere satabilsek. Saçma sapan fiyatlarda lipo aküler. Getirenler var. Satabiliyor mu bilmiyorum.
Schumi lipolar keşke ucuzlasada teknelere satabilsek. Saçma sapan fiyatlarda lipo aküler. Getirenler var. Satabiliyor mu bilmiyorum.
Ben yarış aracım ve arkadaşlarım için İtalya'dan 3 tane getirdim Magnetti Marelli marka. UPS'de gümrükten almak için üniversitesi projesi demek zorunda kaldım. Gereksiz ekstra gümrük tarifeleri var. Türkiye'de uygun fiyatlı motosiklet için Lion ürün satan birkaç kişi var ama çok noname markalar kalite soru işareti.
10 gün doluyor. Zam geldi mi?
kelalper
26-04-2018, 11:00
mail dün öğlen geldi exide aküler için. Diğerleri de damlar.
Değerli Bayilerimiz
“Döviz” kurlarındaki artışa ilave olarak “Kurşun Asitli Akülerin İthalatında uygulanmakta olan kıymet bazlı gözetim uygulamasında“ değişiklik neticesinde “Exide Starter” ürünlerimizde fiyat artışı kaçınılmaz olmuştur,
stoklarımıza girecek yeni ürünler güncel fiyatlardan çıkış yapılacaktır.
Bilgilerinizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla
kelalper
23-05-2018, 11:28
millet TL ile satılan akülerede zam kapıda ***** kurşunda dövizle alınıyor. O nedenle TL bazında satılan akülerede zam gelmeden akü alacak olanlar alsınlar.