Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Devlet Öğrenci Belgesi Hk.

Vtec21
19-04-2018, 13:14
Merhaba beyler.
Açıköğretim Fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim. E-devletten son birkaç gündür öğrenci belgesi çıkarmak istiyorum fakat "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. :soru:
Benim gibi açıköğretim fakültesi okuyanlar varsa e-devlet'ten öğrenci belgesi çıkarabiliyor mu acaba?
Genel bir sorun mu var yada?

ByMuSt!
19-04-2018, 13:19
kontrol ettim, sistemde problem yok belge çıkıyor.

Vtec21
19-04-2018, 13:21
kontrol ettim, sistemde problem yok belge çıkıyor.

Halla halla. :soru: Öğrencilik durumum aktif oysa. Sanırım aöf bürosuna gidip almak daha mantıklı.

Emre911
20-04-2018, 00:15
Belgeyi ilk defa alıyosanız sağ üstte bi yerde belge oluştur mu ne vardı orayı bi deneyin belki orda görünüyodur hayal meyal hatırlıyorum yanlış bilgi vermeyim

CenkB
26-04-2018, 08:20
Merhaba beyler.
Açıköğretim Fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim. E-devletten son birkaç gündür öğrenci belgesi çıkarmak istiyorum fakat "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. :soru:
Benim gibi açıköğretim fakültesi okuyanlar varsa e-devlet'ten öğrenci belgesi çıkarabiliyor mu acaba?
Genel bir sorun mu var yada?

Özelden bir tc atar mısınız anadolu üniversitesi öğrencisi iseniz.

Vtec21
26-04-2018, 13:36
Özelden bir tc atar mısınız anadolu üniversitesi öğrencisi iseniz.

Açıköğretim bürosuna gidip öğrenci belgemi aldım hocam. E-Devlet üzerinden güncelleme yapmamışlar, düzeldi şimdi.
İlginiz için sağolun. :)

CenkB
26-04-2018, 14:33
Açıköğretim bürosuna gidip öğrenci belgemi aldım hocam. E-Devlet üzerinden güncelleme yapmamışlar, düzeldi şimdi.
İlginiz için sağolun. :)

Ben halledecektim aynısını. :) Yök sistemi bazen bilgileri çekmiyor. Ondan dolayı güncelleme olmuyor.
:)