Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Devlet Öğrenci Belgesi Hk.
Merhaba beyler.
Açıköğretim Fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim. E-devletten son birkaç gündür öğrenci belgesi çıkarmak istiyorum fakat "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. :soru:
Benim gibi açıköğretim fakültesi okuyanlar varsa e-devlet'ten öğrenci belgesi çıkarabiliyor mu acaba?
Genel bir sorun mu var yada?
kontrol ettim, sistemde problem yok belge çıkıyor.
kontrol ettim, sistemde problem yok belge çıkıyor.
Halla halla. :soru: Öğrencilik durumum aktif oysa. Sanırım aöf bürosuna gidip almak daha mantıklı.
Belgeyi ilk defa alıyosanız sağ üstte bi yerde belge oluştur mu ne vardı orayı bi deneyin belki orda görünüyodur hayal meyal hatırlıyorum yanlış bilgi vermeyim
Merhaba beyler.
Açıköğretim Fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim. E-devletten son birkaç gündür öğrenci belgesi çıkarmak istiyorum fakat "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. :soru:
Benim gibi açıköğretim fakültesi okuyanlar varsa e-devlet'ten öğrenci belgesi çıkarabiliyor mu acaba?
Genel bir sorun mu var yada?
Özelden bir tc atar mısınız anadolu üniversitesi öğrencisi iseniz.
Özelden bir tc atar mısınız anadolu üniversitesi öğrencisi iseniz.
Açıköğretim bürosuna gidip öğrenci belgemi aldım hocam. E-Devlet üzerinden güncelleme yapmamışlar, düzeldi şimdi.
İlginiz için sağolun. :)
Açıköğretim bürosuna gidip öğrenci belgemi aldım hocam. E-Devlet üzerinden güncelleme yapmamışlar, düzeldi şimdi.
İlginiz için sağolun. :)
Ben halledecektim aynısını. :) Yök sistemi bazen bilgileri çekmiyor. Ondan dolayı güncelleme olmuyor.
:)