PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf mk3 1.8T GTX2871 Tanıttık

onurcanbas
25-04-2018, 15:40
Herkese merhabalar iyi formlar

Bu hafta Buran Brothers ın aracı olan golf mk3 ü tanıttık

Videoyu çekerkende çok keyif aldım editlerkendee

Herkese iyi seyirler dilerimm

https://youtu.be/56aFDKoJHKg

CeM öZeR
17-05-2018, 12:11
Ellerinize sağlık kulağımın pası silindi. Golf 3 tüm zamanların en yakışıklı , en sağlam ve en konforlu kasasıdır gözümde. Golf 3 gti'ımı özledim. Utanmasam satılık mı diyeceğim. Aracı yapanların ve emeği geçenlerin emeğine sağlık. Kesesine bereket. Videoda gayet başarılı olmuş. İyi calışmalar.

Ramcho®
17-05-2018, 14:19
Ellerinize sağlık kulağımın pası silindi. Golf 3 tüm zamanların en yakışıklı , en sağlam ve en konforlu kasasıdır gözümde. Golf 3 gti'ımı özledim. Utanmasam satılık mı diyeceğim. Aracı yapanların ve emeği geçenlerin emeğine sağlık. Kesesine bereket. Videoda gayet başarılı olmuş. İyi calışmalar.

saol cem teşekkür ederiz iyi dileklerin için. Satmayı hiç düşünmediğim sürekli üstüne yeni setuplar yapacağimiz hobby car olarak araçimiz.

onurc
17-05-2018, 14:38

Cem abi , o sendin dimi ? Yıllar önce bir projeyi yapmıştın.X forumdan hatırlarsın beni muhtemelen.Soyadın bir türlü aklıma gelmemişti :)

CeM öZeR
17-05-2018, 20:44
Cem abi , o sendin dimi ? Yıllar önce bir projeyi yapmıştın.X forumdan hatırlarsın beni muhtemelen.Soyadın bir türlü aklıma gelmemişti :)

Aynen 2008 yılında aldığım aracımı 2011 yılında golf 3 abf projesi olarak turboladım. Bolca para harcadım ama talihsiz bir şekilde bir garajın tecrübesizliğinin kurbanı oldum. Pek düzen tutturamadım ve istemeyerek yine onlara sattım. :) golf 3 her zaman kanayan yaramdır bu yüzden. Anılar gözümde canlandı. Ağız tadıyla binin inşallah.

safaks
17-05-2018, 20:47
Canlida gordum. Tek kelime, o bir efsane.. Masallah.

16EC813
17-05-2018, 21:24
araca maşallah diyecek söz yok ama çekim biraz karmakarışık olmuş gibime heldi elinize saglık