Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Methanol kit hakkinda soru

Victiz
20-05-2018, 23:36
Selamlar,

Stage 1 Scirocco icin methanol kit arıyorum. Hangi marka önerirsiniz? 2. El uygun fiyatlı aem v1 kitler var. Bir yanda da bosphorus marka, forumda da konusu olan kitler var. Hangisini alırdınız? Ve yazılım, filtre, egzoz, dv, dp, bkr7 buji olan cav motora methanol kitin artısı olur mu? Şimdiden teşekkürler.

levent
20-05-2018, 23:58
dragstar Kemal ile iletişime geçerseniz yardımcı olur

onursumer
21-05-2018, 00:07
Bosphorus bana en mantıklı gelenı listemdekı alıcaklarım arasında

Her aracta yararı mevcut setup ne olursa olsun

MeRtCaN
21-05-2018, 08:29
fiyat olarak Bosphorus gayet ıyı

ama Aem v2 alırım dıyorsan sorunsuzca kullanabılırsın

MUY37
21-05-2018, 08:41
Bosphorus Innovationsı tavsiye edebilirim bende aracımda kullanıyorum çok memnunum.

Victiz
21-05-2018, 14:19
teşekkürler tavsiyeler için, görüştüm kendisiyle stage 1 kit alacağım. peki önerirmisiniz methanol kiti? yani oem coolerlı bir araca faydasını görürmüyüm? aracım tmg stage 1

ghibli06
21-05-2018, 15:00
teşekkürler tavsiyeler için, görüştüm kendisiyle stage 1 kit alacağım. peki önerirmisiniz methanol kiti? yani oem coolerlı bir araca faydasını görürmüyüm? aracım tmg stage 1

öneririm; ben de SnowPerformance stage2 taktım, farkını hissetmek için yazılımı da değiştirmek gerekebilir, basınç ve avans daha güvenli açılabiliyor, aracın IAT çok fazla ise onu dengelediği için performans ordan da gelebiliyor, yüksek oktanlı yakıt almış gibi davranabiliyor vs vs ama her araçtaki sonucu ve tepkisi farklı oluyor... bazı arkadaşlar NOS muamelesi yapıyorlar ki öyle bir durum yok elbette :)

ahmetogul
24-05-2018, 03:16
motor sağlığı için de önemli bence her setup ta kullanılmalı

dragstar
24-05-2018, 21:32
Selamlar,

Stage 1 Scirocco icin methanol kit arıyorum. Hangi marka önerirsiniz? 2. El uygun fiyatlı aem v1 kitler var. Bir yanda da bosphorus marka, forumda da konusu olan kitler var. Hangisini alırdınız? Ve yazılım, filtre, egzoz, dv, dp, bkr7 buji olan cav motora methanol kitin artısı olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Galiba sizle telefonda konuştuk, 2. el kit aldınız sonra dimi?

dragstar Kemal ile iletişime geçerseniz yardımcı olur

Saolasın kanka. Bide foruma girsem görücem...

Bosphorus bana en mantıklı gelenı listemdekı alıcaklarım arasında

Her aracta yararı mevcut setup ne olursa olsun

Ne zaman isterseniz. Dolardaki yükselişe rağmen 2018 sonuna kadar aynı fiyatla devam etmeye çalışacağım.

fiyat olarak Bosphorus gayet ıyı

ama Aem v2 alırım dıyorsan sorunsuzca kullanabılırsın

Saolasın Mertcan. Aemlerin hortumları nozzledan atmasa keşke:o

Bosphorus Innovationsı tavsiye edebilirim bende aracımda kullanıyorum çok memnunum.

Saolasın, teşekkür ediyorum.

motor sağlığı için de önemli bence her setup ta kullanılmalı

Kesinlikle katılıyorum