Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyin Kanaması Tedavi Yardım
Arkadaşlar selam,
Dedem bu gece beyin kanaması geçirmiş Namık Kemal üniversitesine getirmişler. MR için ilaç istendi buldum getirdim ancak yarın geceye sıra verdiler beyin kanaması fazla ve müdahale gecikiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek tanıdığı olan var mı ?
İstanbula nakil ve hızlı tedavi için yardım edebilecek olan varsa o da olur.
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin inşallah tanıdık bulunur.
imprezaWRC
28-05-2018, 20:50
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede tanıdık bulursun ve deden sağlığına kavuşur.
mehmetRS
28-05-2018, 21:23
Arkadaşlar selam,
Dedem bu gece beyin kanaması geçirmiş Namık Kemal üniversitesine getirmişler. MR için ilaç istendi buldum getirdim ancak yarın geceye sıra verdiler beyin kanaması fazla ve müdahale gecikiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek tanıdığı olan var mı ?
İstanbula nakil ve hızlı tedavi için yardım edebilecek olan varsa o da olur.
Öncelikle kanamalı hastanın beyin MR'ı için neden ilaç isteniyor? ne mantıkla bekleniyor, yani şimdi bu mr sekanslarında SWI felan var, ilaç olmaksızın kanamayı gösterebilecek nitelikte sekanslar ve bir üniversite hastanesinde illa ki kurulur benzeri bir sekans. Bir diffüzyon mr almak, 2 dakika vakit alır, üzerine bir swi ve birde 3dangio yollansa taş patlasa 12-13 dakika..
Malesef dedenizin istanbula nakli konusunda bir yardım sayılabilecek çevrem ve tanıdığım yok lakin istanbula getirirseniz, Koç Üniversitesi Hastanesi Beyin cerrahisi bölümünde yakın zamana kadar koordinatör olarak çalıştım, şimdi kendi işimi (tıbbi ressamlık) yapmakta olduğum için ayrıldım artık hastaneden. Orası için, arayabileceğim çok kişi var, en azından yakınen ilgilenmeleri için. Ama intraventriküler bir hadise ise, gerçekten vakit çok ama çok önemli.
Dedeyi getirmekle ilgilenirken lütfen ama lütfen bu hastaya, en azından bir tomografi çekilip kanamanın lokasyonu neden belirlenmiyor şeklindeki soruyu hastaneye yöneltiniz.
Çok çok geçmiş olsun.
Böyle sisteminde allah belasını versin.
allah şifa versın dedemde beyın kanaması gecırdı 3.1 kan dolmuştu beyın ve 1 hfta yogun bakımda kalıp vefat ettı cok zor bı durum önceden mudahale edılmedıgı ıcın kanama beyne cok sızmıştı
Tanıdık bulabilirseniz eğer Yeditepe üniversitesi ihtisas hastanesi Uğur Hoca'ya götürün