Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper LPG hakkında
Arkadaşlar ablamın megane 3 coupe'u var,kısmetse onu kendime alacağım.
Mini cooper bulmuş istanbuldan,S değil normal 1.6 . Çok yakacağını söyledim simit lpg ile çözebilir miyiz diye sorayım dedim buralara ? Lpg'siz anormal bir yakıt sarfiyatı olacağından eminim;ama lpg taktıktan sonra sorun yaşar mıyız ? Eğer sorun yaşanmaz ise hangi marka önerirsiniz ?
ersin_srndg
31-05-2018, 10:12
Merhaba, mekanik açıdan sorun yaşarmısınız bilmiyorum. Satarken zorluk çekebilirsiniz.
Ahmet Saraçoğlu
31-05-2018, 10:34
simit olmaz diye biliyorum , bagaj içinde stepne havuzu varmı minide??
Simit değil silindir tank takılır. 30-35 lt'lik olur muhtemelen. Tanktan sonra bagaja anca poşet veya 1 sırt çantası koyabilirsiniz valiz falan imkansıza yakın. Zavoli ya da Prins taktırıp arkanıza bakmayın. Bu arada S'ler düzlerden az yakıyor ona göre tercih yapabilirsiniz.
Bu arada sormayı unuttum r50 mi r56 mı baktığınız araç?
Ben 2 yıl r53'e LPG ile bindim gazladım ve sattım bir kere sıkıntı çıkarmadı. 130 binden 180 bine kadar LPG ile kullandım 12lt ortalamam vardı. Gazlamalı ve şehir içi şeklinde.
Anıl stepne için simit havuzu yok minilerde. Ayrıca bagajı o kadar küçükki tüpü taktığında bagaj niyetine arka koltukları kullanmak zorunda kalabilirsiniz :)
serkanokan
01-06-2018, 12:41
Clubman'lere simit tüp oluyor ama cooperlara simit olmuyor.