Orijinalini görmek için tıklayınız : Ataturk havalimanı Otopark sorunsalı :S
ahmet3425
02-06-2018, 14:26
pazartesi sabah 06 da ahl de olmam gerek kartaldan yola cıkacagım o saatte toplu ulasım beni cok zorlayacagı icin kendi aracımla gidip aracı otoparka bırakmayı dusunuyorum.
ahl nin kendi otoparkı 4 gun icin 260 lira fiyat cıkarıyor. alternatif ne gibi yontemler tavsiye edersiniz ?
AhmetKadir
02-06-2018, 14:32
taksi yok mu ?
34btr1907
02-06-2018, 14:37
ataköye park et metroyla geç
şirinevler sapağına girin e5'den, şirinevler otobüs durağına gelmeden ispark var. Yani yapıldı. Oraya bırakıp metro yada taksi ile geçebilirsiniz. En uygun ve temiz çözüm olur.
İspark yeni yapıldı ve kapalı.
pazartesi sabah 06 da ahl de olmam gerek kartaldan yola cıkacagım o saatte toplu ulasım beni cok zorlayacagı icin kendi aracımla gidip aracı otoparka bırakmayı dusunuyorum.
ahl nin kendi otoparkı 4 gun icin 260 lira fiyat cıkarıyor. alternatif ne gibi yontemler tavsiye edersiniz ?
cnr ın otoparkına bırak metroyla geç. yada uberle geç arabanı çıkarma.
asscutter
02-06-2018, 15:04
dtm nin ordaki isparka bırakabilirsin ordan ücretsiz shuttle servisi var havalimanına
onursumer
02-06-2018, 15:11
atakoyun içine parket ordan metro ile ahl içine geçiyorsun direk
Garanti kartiniz varsa valeyi tercih edebilirsiniz.
Avrasya diye bir yerde park etmiştim. Ücretsiz servisi vardı memnun da kalmıştım. Sorunsuzdu. Telefonla aradığımda da servis gelip almıştı.
ahmet3425
02-06-2018, 23:34
06 da alanda olmam gerek metro 6 da yenikapidan ilk hareketi yapiyor diye biliyorum gec olur arabayi birakip taksi falan yapmam gerek.
Kartaldan saat 05 de yola cikacagim uber/taksi cok parcalanirim birde bunun donusu var atakoyde bir otoparka birskip taksi cagirmak en mantiklisi gibi duruyor.
ahmet3425
02-06-2018, 23:42
Avrasya diye bir yerde park etmiştim. Ücretsiz servisi vardı memnun da kalmıştım. Sorunsuzdu. Telefonla aradığımda da servis gelip almıştı.
Evet onlarla gorustum de 5 gibi burda olun dedi o servis olayi yuzunden o saatlerde yarim saatte 1 kalkiyormus karsilikli sorun yasamanizi istemeyiz dediler.
ahmet3425
02-06-2018, 23:44
taksi yok mu ?
200 lira yazar heralde mesafe bafra-carsamba arasi gobi dusun :)
Tholl-ga
02-06-2018, 23:52
Cnr in yaninda isprk var
Shuttle i vat 15 dakikada 1
optimus_prime
03-06-2018, 00:56
o saatte metro calısıyor mu? atrıumun orda bır ara sokaga koy ordan taksiyle 10-12 lıra anca yazıyor en temızı ben hep oyle yapıyorum
EserBodrum
03-06-2018, 01:41
Cnr ın ordaki ispark en son günlük 8 lira ve 15 dk da bir ücretsiz servisi var oraya park edebilirsiniz.
Sabiha Gokcen Otopark - Ataturk Havalimanı Otopark - Metrobus Otopark (http://avrasyaseyahat.com.tr/ataturk_havalimani_ekonomik_otoparki)
Avrasya da 24 saat 12 lira olarak görünüyor. Havaalanına da servisleri varmış
Cnr’ın arkasında isparka parketmiştim kasım ayında..Havaalanı otoparkına göre bayağı ucuzdu ve devamlı servis vardı..
AhmetKadir
03-06-2018, 06:22
200 lira yazar heralde mesafe bafra-carsamba arasi gobi dusun :)
Oooo
Zaten yazarken aklima da geldi taksiyi alternatiflere bile koymadilarsa bi is vardir bunun icinde diye :)
Istanbul gercekten yasamasi zor sehir yaa
ben burda 3 senedir teknisyenim ben bile yer bulamıyorum
Birkan61
03-06-2018, 12:57
Ataköye gelip sokakta müsait bir yere park edin metrobüs yakınına.
Metrobüs üst geçitten şirinevler tarafına geçip taksiye binin 15 tl yazmaz oradan havalimanına
CNR arkasındaki ispark en mantıklısı, parkettiğin anda da servisle havaalanına götürüyorlar.
GokhanRS
03-06-2018, 19:14
Kanka biz TIRı bile cnr arkasındaki otoparka park ettik :) en mantıklı orası.
Evet onlarla gorustum de 5 gibi burda olun dedi o servis olayi yuzunden o saatlerde yarim saatte 1 kalkiyormus karsilikli sorun yasamanizi istemeyiz dediler.
06:50 de uluslararası uçuşum vardı. Buraya gittim, sorun yaşamadım. Sadece biraz erken git.
ahmet3425
04-06-2018, 01:11
Cnr in yaninda yada arkasinda “artik neresindeyse bulucaz :)” isparki deneyecegim. Bu arada ucak biletlerini assistan arkadas almisti ben 6 da limanda olmam gerektigini saniyorum megersem 6 da ucak kalkiyormus :D 04 de limanda olmam gerek birazdan cikacagim yola hayirlisi bakalim.
Tesekkurler bilgiler icin...
Emre Akçay
04-06-2018, 08:24
CNR'ın arkasında İspark'ın devasa bir açık otoparkı var. Bende oraya parketmiştim geçen ay. Günlüğü 8 TL, kredi kartı ile ödemede yapılabiliyor. 10 dakikada bir servis kalkıyor. Servisle gidenlerde genelde uçuş personeli vs.