PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto anfisi yandı mı?



ugur1181
04-06-2018, 02:51
Merhaba arkadaşlar, bugün ma audio 4 kanal bir anfi buldum, 30 cm subwoofer'ı köprülü bir şekilde bağladım, ama anfinin üzerinde köprülenebilir yazmıyordu. Ama lpf ayarı mevcuttu, yani bridge ye dahil bir şey yoktu, bağladım müzik dinlerken bi an yanık kokusu geldi şüphelendim, baktım anfinin iki ışığıda sürekli yanıp sönüyordu hızlı bir şekilde, hemen söktüm anfiyi 1 saat sonra tekrar denedim aynıydı. Sizce ne olmuş olabilir? Anfide köprü desteği mi yoktu yoksa başka bişey mi oldu? Eğer olduysa tamiri kaça patlar? Teşekkürler şimdiden.

immortalboss
04-06-2018, 08:03
Amfinin modeli nedir? Tam olarak yazarsanız ve hangi çıkışları köprülediğinizi yazarsanız sonucu daha net öğreniriz.Aslında köprülenmeyen bir amfiyi köprülemek çok akıllıca olmamış aslında.

ugur1181
04-06-2018, 09:21
Ma audio m4.50 modeli ya anfi çok çok eski bir anfi değil dedim köprüleniyordur herhalde. Arka çıkışları köprüledim çünkü lpf ayarı arka çıkışlarda vardı.