Orijinalini görmek için tıklayınız : İst den Selam.... :)
anildogru
29-12-2008, 16:41
Arkadaşlar siteye üyeydim ama Tanışma Başlığı açmaya fırsatım olmadı.Güzel ve keyifli bi site gerçekten :) Kendimi tanıtayım:)
İsim: AnıL DOĞRU
Yer: İstanbul MASLAK-KARTAL
Meslek: Makina Müh.(Mercedes bmw amerikan Servisimiz var)
Ayrıca Profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.Katalog çekimleri vs.Hizmetinizde:):) No cash :):)
Aracım: Peugeot 207 Gt
Alta Performans Kit---Komple iskender ara borular--Borla Son susturucu--Perfomance chip tuning---apex yay---Hks Bov
Bunlarda Fotolarım Plaka 34 KAY 15
http://img72.imageshack.us/img72/1114/dsc0124wc9.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/3976/dsc0017ti4.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/4373/dsc0167gi3.jpg
Hoşgeldin. Araç güzelmiş maş.
aramıza hoş geldin anıl araba fena değil tabi motorun yanında :D kazasız belasız
anildogru
29-12-2008, 16:53
aramıza hoş geldin anıl araba fena değil tabi motorun yanında :D kazasız belasız
ehehe motor golgeledı desene :):)
Low-Rider
29-12-2008, 17:23
hoşgeldin maşallah
okayın eski 207si sanırım bu kazasız belasız
hoşgeldin keyifli forumlar
Hoşgeldin anıl geçen gece gördüm arabanı çok şık ve güzel maşallah.
Maşallah güzel görünüyor.
Hoşgeldin keyıfı forumlar..Maslağa geldığımde goruyordum aracı bazn gerçekten hoş arac kazasız belasız..
ondertopcu
29-12-2008, 19:29
hoşgeldin kazasız belasız
ehehe motor golgeledı desene :):)
yav motor dedin mi benim kalbim durucak mış gibi oluyo ama arabalara bağlıyız motor nebilim kendine özgü bi çekiciliği var eniştem sıkı motorcudur şeytan oyuncağı fene gidiyo yav :D
anildogru
29-12-2008, 22:19
hoşgeldin maşallah
okayın eski 207si sanırım bu kazasız belasız
evet dostum 5 aydır bende :) saolasın bu arada h.b
anildogru
29-12-2008, 22:20
Hoşgeldin anıl geçen gece gördüm arabanı çok şık ve güzel maşallah.
Çok saol dostum evet Bizim Sarının 106 Ile gelmıştım..Tşk ederım dusuncen ıcın Kazasız belasız:)
anildogru
29-12-2008, 22:21
Hoşgeldin keyıfı forumlar..Maslağa geldığımde goruyordum aracı bazn gerçekten hoş arac kazasız belasız..
aynen dostum 2.kısım 27 sokakta ısyerımz zaten :) Geldıgınde gorursen bı daha Slm verırsın :)
anildogru
29-12-2008, 22:23
yav motor dedin mi benim kalbim durucak mış gibi oluyo ama arabalara bağlıyız motor nebilim kendine özgü bi çekiciliği var eniştem sıkı motorcudur şeytan oyuncağı fene gidiyo yav :D
Araba Mutluluk ve huzurdur :) Motorsa Adrenalın ve tehlıkedır :) kısaca bu Ben motorsuz yapamam :) kısmetse cc yukseltıcem yaza dogru ölmezsek :)
allah göstermesin şu an kaç cc kullanıyosun ?
emretorlak
30-12-2008, 11:22
allah göstermesin şu an kaç cc kullanıyosun ?
Suzuki Gsx-R 600 sanırım. 600cc:)
emretorlak
30-12-2008, 11:30
Anıl hoşgeldin keyifli forunmlar.Aracın çok yakışıklı.
Sakın aracın çok güzelmiş maşallah laflarına kanma:)Bunların hepsi senin gardını indirmek için.Arkadaşlarımızın hepsi koyu Honda fanatiğidir.:)Peugeot ile ilgili bir link açtığında ne demek istediğimi anlayacaksın:D
Şaka bir yana çok bilgili ve güzel insanların olduğu bir site burası.Tekrar hoşgeldin
hoşgeldin.
aracın güzelmiş kırmızı siyah uyum içinde olmus.
ii günlerde kullan ;)
hosgeldin Anıl , çok güzel bir araca sahipsin masallah cok severim kendisini :)
olcay_bora
30-12-2008, 17:25
hoşgeldin......
anildogru
30-12-2008, 19:51
Suzuki Gsx-R 600 sanırım. 600cc:)
aynen emre 600 cc :) k&n fıltre kasnak ve yoshı egzost var uzerınde :)
Anıl hoşgeldin keyifli forunmlar.Aracın çok yakışıklı.
Sakın aracın çok güzelmiş maşallah laflarına kanma:)Bunların hepsi senin gardını indirmek için.Arkadaşlarımızın hepsi koyu Honda fanatiğidir.:)Peugeot ile ilgili bir link açtığında ne demek istediğimi anlayacaksın:D
Şaka bir yana çok bilgili ve güzel insanların olduğu bir site burası.Tekrar hoşgeldin
Emre teşekkur ederım Saolasın ayrıca tavsıyelerını dınlıcem emın olabılırsın :) Abı zaten herkes heryerde Hondacı :) Hondaya pug kullanıcısı olarak Saygım var..O nedenle Söz edilemez zaten ama Pug da hafife alınmamalı :):) 106 lar var typerlarla yuruyo :) bunu da hafıfe almamak lazım dıme :)
Şaka bi yana Her iki marka da zaten insanların gonlunde tahtını kurmuş markalardır...Zevk meselesidir :):)
hoşgeldin.
aracın güzelmiş kırmızı siyah uyum içinde olmus.
ii günlerde kullan ;)
Tşk ederim dostum düşüncelerin için Siyah ve kırmızı Olmazsa olmazdır zaten :) Her ikisinin uyumu ayrı bi güzellik katıyo :) Kazasız belasız Gunler dilerim...
hosgeldin Anıl , çok güzel bir araca sahipsin masallah cok severim kendisini :)
saol dostum düşüncen için tşk ederim..sevilmicek gibi degil ki :))
MUGENPOWE®
02-01-2009, 02:26
aaaa bızım okayın eskı goz bebegı =) masallah cok temıs bı arabaya sahıpsn kazaısıs belasıs kullan ıyı forumlar =)