Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehrin asi bebesi CB250R
1 seneden fazla scooter ve maxi scooter maceramdan sonra vitesli başlangıç seviyesine geçiş yapasım vardı bayadır. cb250r ve mt25 arasında gidip geliyordum. Fiyat performans olarak değerlendirdim ve showa amortisörlü, nissin frenli absli ve dunlop lastikli, led farlı ve 2018 model cb250r , 2017 model absiz irc lastikli mt25le aynı para olunca rotamı cb250r'a çevirdim tamamiyle. Piyasaya sürüleli 1 ay olmasına rağmen hala lansman fiyatıyla satıyor olmaları da farklı bir cezbedici neden oldu benim için.
Kısaca bahsedeyim 27.6 hp ve 23.3 torka sahip.
Şanzıman 6 ileri
boş ağırlık 145 kg
Ön lastik 110 70 17 arka lastik 150 60 17
Led far led stop
Tüm tescil işlemeleri sonrası hazırlanması bekliyoruz. ( motosikletler için konuşuyorum honda servisindeki(diğerlerinde durum ne bilmiyorum şimdiye kadar tek servis kullandım) servis hizmeti verilirken motorunun başında durabilme bence güzel bir olay. )
http://i64.tinypic.com/idzzf8.jpg
Ben tarafından basılan ilk marş :icon_tup:
http://i66.tinypic.com/33z7b4g.jpg
6.30dan depoya altın tozu doldururken. Bu arada motorun deposu 10.1 lt. İlk deposu henüz devam ediyor ve rodajda olduğu için sorgulamıyorum ama 300 üstüne çıkacak gibi. Göreceğiz.
http://i68.tinypic.com/25jikn6.jpg
Motor da std dan amerikan park var. Sinyal verine o taraf yanıp sönüyor. KAdranın gece görünüşü.
http://i66.tinypic.com/xpvj88.jpg
Ve bizim ufak çaplı çetemiz. Gerçekten ufak msx ortalama düşürüyor hahahaha
https://i.hizliresim.com/1EYLzA.jpg (https://hizliresim.com/1EYLzA)
i-vtec07
09-06-2018, 13:13
Hayırlı olsun kazasız belasız tek silindir mi bu model ?
Ben mt25 i daha çok beğeniyorum açık konuşayım, ama bununda farklı bi tarzı var, maşallah :)
Evet tek silindir. Motosikletle trafiğe çıkarken risk alıyoruz, abssiz ve kötü lastikli motorla çıkmakla riski artırmaya gerek yok. Lastik çözülür ama fren çözülemez. Absli olanı da mevcut o da bütçeme uymadı. Yoksa mt25 de güzel.
KemalHDH
09-06-2018, 17:55
Hayırlı olsun. Önden görünüm 10 numara maaşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Grimlord
09-06-2018, 19:13
Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Angaralı herhalde :D
Ferhat_V
09-06-2018, 22:37
hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun dostum, kazasız cezasız
Şu hondanın yeni kadran rengi bana bir zamanların olmazsa olmazı blaupunkt teypleri hatırlatıyor.R1 kandanı renklerinde olsa efsane olurmuş.mt yerine bende bunu tercih ederdim daha yakışıklı sanki.
Bakalım yakıt tüketimi yamahaya göre nasıl olacak hondanın az yakmayan modeli yok sanırım :)
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun tekrar ... ekıpmansız marş bile basma :)
PiscocuK
10-06-2018, 11:39
Hayirli olsun Mutu kaZis belasiz
Titresim durumu nasil?
MetalliHead
10-06-2018, 13:14
ah ah bir zamanlar bu paraya mt07 veriyorlardı. Hayırlı olsun
125cc'si ile arasında 4-5bin arası fark vardı galiba , cb250r cidden fiyat olarak uygun ama mt ile arasında 10hp var :) tercih meselesi işte tamamen. Ama abs yi seçerek çok doğru karar vermişsiniz. Görüntü zaten mt'den çok üstün
maşallah allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Önden görünüm 10 numara maaşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
En çok hoşuma giden yanı kafadan görünümü bir de gösterge ekranı zaten. :) Teşekkür ederim.
Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Angaralı herhalde :D
haha tam konuyu açarken arkadaşım şehrin asi bebesinden memnun musun demişti, o yüzden konu başlığını da öyle attım. :)
hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkür ederim. :icon_tup:
Hayırlı olsun dostum, kazasız cezasız
Teşekkürler. :icon_tup:
Şu hondanın yeni kadran rengi bana bir zamanların olmazsa olmazı blaupunkt teypleri hatırlatıyor.R1 kandanı renklerinde olsa efsane olurmuş.mt yerine bende bunu tercih ederdim daha yakışıklı sanki.
Bakalım yakıt tüketimi yamahaya göre nasıl olacak hondanın az yakmayan modeli yok sanırım :)
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
Öncelikle teşekkürler. Hala rodajdayım ve benim ilk vitesli motorum atikliğini seviyorum, sağır alışmasın diye sıkıyorum da arada. 130kmde ortalaması 3.1 şuan. Sanırım 2.8-3.3 arasında gider gelir gibi. Ki bu da gayet iyi değer. :icon_tup:
Hayırlı olsun tekrar ... ekıpmansız marş bile basma :)
Ben yapmam öyle şeyler abi. Bir dizliklere alışamadım, pantolon alırsam o sorunu da çözeceğim. Oto üstüne motor yordu bu ayı da atlatayım korumalı pantolonlardan alcam. :)
Hayirli olsun Mutu kaZis belasiz
Titresim durumu nasil?
Tek silindirli titreşimi diye birşey varmış. Eğer ns200deki oysa bunda hiç titreşim yok. Kısmi uyuşma yapıyordu o bende çünkü. :D Buluşunca kullanırsın karar verirsin. :icon_tup:
125cc'si ile arasında 4-5bin arası fark vardı galiba , cb250r cidden fiyat olarak uygun ama mt ile arasında 10hp var :) tercih meselesi işte tamamen. Ama abs yi seçerek çok doğru karar vermişsiniz. Görüntü zaten mt'den çok üstün
maşallah allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim. mt25 sanırım 36 hp aradaki fark 8 hp. Absnin dışında bu fiyata alacağım mt25 1 yaş yaşlanmış olacaktı ve lastiklerine para harcayacaktım. 3 üstüne çıksam absli mt25 alacaktım 2018 ama bu sefer yine lastiğe harcayacaktım bin liraya yakın miktar. O zaman 2.el şu alınır vs. diye düşünüyor insan, 25k üzerine çıkınca çok akıl karışıyor. :) 2. sevkiyatla gelecek cb250r lar bindirimli gelecekmiş zaten. Lansmandan sonra euro dolar artmasına rağmen fiyatı sabit tuttular, hatta liste fiyatından 1.100 ucuza veriyorlar.
ah ah bir zamanlar bu paraya mt07 veriyorlardı. Hayırlı olsun
malesef 8750ye sıfır aldığım pcx 1 sene sonra 2.elde 2.2k tramere rağmen 10.250ye 70 görüntülenmede satıldı. :)
Akıl almaz rakamlara geldi fiyatlar, xmax 250 olmuş 27xxx. :mad2:
-Murat Özcan-
11-06-2018, 12:02
Hayırlısı olsun. Hondalar güzel motor kullandım.
Hayırlısı olsun. Hondalar güzel motor kullandım.
Scooterim da hondaydı. Onu da sıfır almıştım, fakat bu motorumu ayrı seviyorum. İlk fotoda arkadaşım baktığı gibi durduğumda park ettikten sonra ahmet kuralın sılaya baktığı gibi bakıyorum haha TAsarımı hoşuma gidiyor, daha çirkin diyene denk gelmedim. :)
Tekeriniz düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim, tek silindir titreme sorunu yeni nesillerde de var mı ?
volume81
21-06-2018, 10:54
Hadi hayırlı uğurlu olsun :) mantıklı hareket ile güzel motosiklet almışsın :)
rodaj bitmez artık :D
Tekeriniz düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim, tek silindir titreme sorunu yeni nesillerde de var mı ?
Ayaklık ve manetlerde az var. LAkin daha önce vitesli 2 silindir sadece mt25 test ettim devirlendiğinde onda da o kadar titreşim vardı. ns200 kullandım, onla mukayese edince bu rolantide çalışıyormuş gibi. :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun :) mantıklı hareket ile güzel motosiklet almışsın :)
rodaj bitmez artık :D
SAçma saçma yerlere gidiyorum bitsin diye. Yarısını bitirdim. 440 falan kaldı bakalım :) Bugün sapancaya kaçabilirim. :D
volume81
21-06-2018, 12:21
Ayaklık ve manetlerde az var. LAkin daha önce vitesli 2 silindir sadece mt25 test ettim devirlendiğinde onda da o kadar titreşim vardı. ns200 kullandım, onla mukayese edince bu rolantide çalışıyormuş gibi. :)
SAçma saçma yerlere gidiyorum bitsin diye. Yarısını bitirdim. 440 falan kaldı bakalım :) Bugün sapancaya kaçabilirim. :D
Uzun yolda yapmamaya çalış :) mümkün olduğunca ısıt/soğut ve kullanırken 1-2 hariç diğer viteslerde alt devirde gaz aç kompresyon olsun 6-7k devire kadar çıkabilirsin.
Aynı şekilde 6-7k devirlerde gazı kapat tekrar kompresyonda kal :) her vitesde yaparsan şanz. dişliler sekmanlar yerlerine daha rahat alışır :)
pazartesinden sonra bi akşam çıkalım belturda çay ısmarlıyım :D
Uzun yolda yapmamaya çalış :) mümkün olduğunca ısıt/soğut ve kullanırken 1-2 hariç diğer viteslerde alt devirde gaz aç kompresyon olsun 6-7k devire kadar çıkabilirsin.
Aynı şekilde 6-7k devirlerde gazı kapat tekrar kompresyonda kal :) her vitesde yaparsan şanz. dişliler sekmanlar yerlerine daha rahat alışır :)
pazartesinden sonra bi akşam çıkalım belturda çay ısmarlıyım :D
Olur olur. Çarşamba perşembe boşum.
SAbit devir gitmemeye çalışıyorum zaten uzuna gitsem de. :)
ahmet3425
21-06-2018, 14:42
hayırlı olsun kardesim kazasız belasız...
Merhaba;
Hayırlı olsun. Kaydırmalı debriyaj var mı ? Hızlanması, ara hızlanması nasıldır ? Tork hissaytı nasıldır?
Güle güle kullanın fuarda görmüştüm rengine şekline bayılmıştım inşallah 300lük gelir dedim ama sanırım gelmeyecek. Şekli, rengi çok güzel gerçekten. Sadece oturma pozisyonu çok dik gibiydi tabi paddock standın üstünde duruyodu tam anlayamadım. Oturuş pozisyonundan memnun musunuz?
volume81
21-06-2018, 16:33
Güle güle kullanın fuarda görmüştüm rengine şekline bayılmıştım inşallah 300lük gelir dedim ama sanırım gelmeyecek. Şekli, rengi çok güzel gerçekten. Sadece oturma pozisyonu çok dik gibiydi tabi paddock standın üstünde duruyodu tam anlayamadım. Oturuş pozisyonundan memnun musunuz?
Vergiden dolayı bazı motorlar TR ve hindistana özel 250cc olarak üretiliyor. ( ör: r25 tr'de 250cc avrupada R3 olarak 320cc )
ProdriveSTI
21-06-2018, 16:52
Hayırlı olsun kanks,bunun sigortası bendemiydi. :D
hayırlı olsun kardesim kazasız belasız...
Abi teşekkür ederim. :)
Merhaba;
Hayırlı olsun. Kaydırmalı debriyaj var mı ? Hızlanması, ara hızlanması nasıldır ? Tork hissaytı nasıldır?
Kaydırmalı debriyaj yok.
Ben ara hızlanmalarından çok memnunum. DAha önce xmax ve pcx kullandım. Beni en çok mutlu eden yanı ara hızlanmaları zaten. :)
Hafif eğik oturuş pozisyonu. Bugün toplamda 1.5 saat motor kullandım. Hİçbir yerimde ağrı yok sert seleden ötürü totonun az uyuşması dışında :)
Vergiden dolayı bazı motorlar TR ve hindistana özel 250cc olarak üretiliyor. ( ör: r25 tr'de 250cc avrupada R3 olarak 320cc )
Aynen 300 var yurtdışında. 3 hp ve 36 cc hacim farkı var sadece. Uçurum yok aslına bakınca. Ama vergide üst dilime girecek, fiyat 30binlere yaklaşcak 300 gelse :)
Hayırlı olsun kanks,bunun sigortası bendemiydi. :D
haha yok kanka öğleden önce yetişsin die bayisi olan bi arkadaşımıza kestirip tescile gittik. Hem ofiste değildin. Yanlış zamanda yanlış yerdeydin :D :D