Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 1.0 gl suzuki alto
fatihdurutuna
12-06-2018, 12:29
Arkadaşlar günlük şehir içi binmek için almayı düşünüyorum,hasar kayıtlı bir araç bulfum düşük km 20 bin civarında bir fiyatı var klima abs 4 hava yastığı vs düşük model pololara bile 20 25 isteniyor bu araç mantıklı geldi. Sizce nasıl bir araç tecrübe eden oldu mu parça fiyatları servis maliyetleri vs ne durumda bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
muzurasd
05-11-2018, 12:05
Arkadaşlar günlük şehir içi binmek için almayı düşünüyorum,hasar kayıtlı bir araç bulfum düşük km 20 bin civarında bir fiyatı var klima abs 4 hava yastığı vs düşük model pololara bile 20 25 isteniyor bu araç mantıklı geldi. Sizce nasıl bir araç tecrübe eden oldu mu parça fiyatları servis maliyetleri vs ne durumda bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
swift kullanısıyım parça sıkınıtısı olan araçlar değil aksine pahalıda değil parçaları temiz içine sinen araçsa alınır
kktc'de cok var altolardan buradakiler 660 cc olan modeli,emsali olarak mazda carol,nissan pino hepsi aynı araç sadece marka olarak farklı,1.0 olanı kullanmadım ama 660 cc'de şehir içi oldukça yeterli ama yol tutuş sakın beklemeyin 70 km hızla bile cok rahat arkasını bırakacak araçlar ki devrilmeye oldukça müsaitler.