Orijinalini görmek için tıklayınız : Vizeye girerken bagaj subwofer sökmek gerekli mi?
Arkadaşlar. yarın vize işimiz var. Punto bagajında büyükçe bir subwofer hoparlör var. Amfi ve akü besleyiciler arka koltuk arkasında monte edilmiş durumda. Amfiler sorun olmaz ama bagaj içi kontrolünde yedek lastik ve kriko takımı kontrolü yaparken hoparlör sorun olur. Sökmeli miyim? Sökersem sadece kablo uçları kısa devre olmamasını sağlamam yeterli mi? bass amfisinin yanmaması için extra bir önlem almalı mıyım. Arabada For-X multimedya var. 4 kapı amfisi ve bass amfisi ayrı.
Bilen arkadaşlar yol gösterebilir mi?
söküp kablo uçlarını bantlaman yeterli olur
söküp kablo uçlarını bantlaman yeterli olur
Teşekküler ;)
Fiat 500 sökmeden geçtik. Zaten bass bagajın yarışı kadar
sökmene gerek yok kardeş direk geçiyorsun.
Sökmeyin yav ,ne alaka aracın içindeki bass amfi kimi ilgilendirir :)
KGüneyli
13-06-2018, 10:01
Sökmenize gerek yok
Sökmeyin yav ,ne alaka aracın içindeki bass amfi kimi ilgilendirir :)
Amfiyi değil hoparlörü sormuştum zaten. Sökmedik bugün saat 09:00 da idi vize , sökmeden sorunsuz geçtik.
Tek modifikasyon da bu değildi, sadece tepe stopta flip flop ( gençlerin çakar dediği ) frende kırpışmalı yanma devresini vardı , onu söktük. Led far, plaka lambaları led, iç aydınlatma led, bunlarda sorun olmadı.
Hatta yazılım vardı Dr Ecu 105 Hp. egzos da emisyondan çekiniyordum , o da sorun olmadı.
İlgi için teşekkürler... ;)
Amfiyi değil hoparlörü sormuştum zaten. Sökmedik bugün saat 09:00 da idi vize , sökmeden sorunsuz geçtik.
Tek modifikasyon da bu değildi, sadece tepe stopta flip flop ( gençlerin çakar dediği ) frende kırpışmalı yanma devresini vardı , onu söktük. Led far, plaka lambaları led, iç aydınlatma led, bunlarda sorun olmadı.
Hatta yazılım vardı Dr Ecu 105 Hp. egzos da emisyondan çekiniyordum , o da sorun olmadı.
İlgi için teşekkürler... ;)
mümkünse o flip flop mu çakar mı ne var onu bidaha takmayın.
ben görünce takanlara sövüyorum.üreteninden satanına, montaj yapanına kadar .f1 pistimi yollar.
ben görünce takanlara sövüyorum.üreteninden satanına, montaj yapanına kadar .f1 pistimi yollar.
Extra birşey değildi o Punto larda spoyler ortasında ince stop lambası var biliyorsunuz. oraya küçük bir devre takılıyor. Ben sevmem zaten böyle şeyleri de oğlan genç işte , heves. söktük ve takmayacağız bir daha. Öyle çok dikkat çekecek bir şey değil zaten. hani şu caddelerde korsan gibi gezen şahin Doğanların tampon altına taktıkları üçgen ya da kare kocaman çakarlara bende ifrit oluyorum.
Aslında sürekli çakanlar değilde frene basınca 2-3 kere çakar olup sonra sabit yananlar bence güvenlik için güzel bir şey. Ani durumlarda arkadaki araç sürücüsünü uyarmak amaçlı. Ama dur kalk trafikte arkadaki sürücü için biraz kötü tabi.
Stop çakarlarını sökmeniz çok iyi olmuş malesef ben çakardan dolayı kalmıştım arkadaşın dediği gibi 3 4 kere çakar olarak çalışıyodu sonra sabitleşiyodu malesef bıraktılar sonra dahada takmadım
Stop çakarların aç kapa modüllü olanlarından kullanıyordum.
dragstar
14-06-2018, 20:17
sökmenize gerek yok