Orijinalini görmek için tıklayınız : Coilver alirken neye bakilmali
Arkadaşlar internette aracım için 2 el coilver buldum.Arkadaşla akşam üstü buluşucaz namistain coilver onler için bunu alırken kabaca bakmam gereken bir yeri varmıdır? Almak dert değilde sonrasında sanayide taktırmaya gittiğimizde moralimiz bozulmasın :cool:
turboman
13-06-2018, 08:26
Yağ kaçağı varmı bide amortisörün üstündekki dişler sağlammı diye bak
Maslak namistainden alınmıs 5 ay once coilverler takma ücreti olarak 200tl istediler çok değil mi sizce?
Maslak namistainden alınmıs 5 ay once coilverler takma ücreti olarak 200tl istediler çok değil mi sizce?
Ben Ankara da 4 adet FK coiloveri 180 liraya taktırmıştım. Oradan hesap edebilirsiniz.
Ben Ankara da 4 adet FK coiloveri 180 liraya taktırmıştım. Oradan hesap edebilirsiniz.
bana da çok geldi zaten altı ustu 2 adet coilver takılıcak kaldı ki kendilerinden alınmıs ürünü takıyorlar.Lütfen yanlıs anlamayın maksat 200 300tl değil sadece verdiklerin emeğin karşılığı değil.
Çok maharet isteyen bir işlem değil coilover montajı daha uyguna bir dükkan bulabilirsiniz.
dragstar
14-06-2018, 20:20
İstanbulun Ankaradan daha pahalı, Maslak sanayininde en pahalı sanayi olduğunu düşünürsek bence çok ucuz, 300-400 isteyen çıkar ortalama, adamların eli alışkın olduğu için güzel fiyat vermişler
Geçen sene 4 tane spor yay takmaya 250 tl istemişlerdi benden tanıdık birilerini bulup daha ucuza halletmiştim o zaman
Sürekli gittiğin mekanikçi ustana youtube'dan ayar videosunu göster, o değiştirir :) Sadece sıkıntı ayar yaparken olur
Sürekli gittiğin mekanikçi ustana youtube'dan ayar videosunu göster, o değiştirir :) Sadece sıkıntı ayar yaparken olur
coilover ın ne gibi bi sıkıntısı olabılır kı.
ustune ustluk nam yapımı .coılover bıle degıl .sacma sapan yag ıle sertlestırılmı amortısor uzerıne yıne sacma sapan speclerde yay ve tornada cekılmış diş ve somun. goz kararı ayarla , arabayı yere indir.
yerden camurlukların bellı noktalarına metre tut. aynı degerleyseler olay bıtmıstır.
coilover ın ne gibi bi sıkıntısı olabılır kı.
ustune ustluk nam yapımı .coılover bıle degıl .sacma sapan yag ıle sertlestırılmı amortısor uzerıne yıne sacma sapan speclerde yay ve tornada cekılmış diş ve somun. goz kararı ayarla , arabayı yere indir.
yerden camurlukların bellı noktalarına metre tut. aynı degerleyseler olay bıtmıstır.
Bunu yapamayacak adamlar tanıyorum. 1 tane arka camber civatası için 1 ay oyaladı, kendimiz söküp parçayı önüne koyduk 15 dk da yaptı. Kafası kalın çok insan var sanayide