Orijinalini görmek için tıklayınız : FM transmitter kullanan vaa mı?
Benim arabadaki gibi arabasında kaset çaları olupta FM transmitter kullan var mı? Hangi model tavsiye edersiniz, ses kalitesi ve hafıza bakımından? :)
aşağıdaki sitede çin malı onlarca Transmitter var.. acaba hankisi iyidir?
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.710 :beuj:
hiç biri işini görmez. Kalite düşük.
Kaliteyi bırak istanbulda boş kanal yok. Ankarada da yoktur.
Anteni çıkaracaksın 105.7 yi açacaksın, anca o zaman dinlersin biraz...
ankarada fm 87 de dinleniyo gibi sanki ama, arkadaşımda vardı...
o değilde linkini verdiğimi site hong kong ta yerleşik bir site. acaip çakma Ayfone lar var :D :D :D model model
orjin teyip varken kullandım 2 dün sonra söktüm attım frekans ya değişiyodu yada cızırtılar oluyordu.pek sağlıklı değil.
bide geçenlerde gittigidiyor.com da gördüm hani cd player bağlardık kaset aracılıgı ile kablolu onun sd kart olanı çıkmış kartı takıyosun kaseti sürüyosun ama kumandası yoktu geçen hafta sonu araştırmak için gidip Kadıköy'de baktım satıcı adam çok kullanışsız ve çok arızalandıgını söyledi.Almanı tavsiye etmem dedi fiyatı 60 ytl idi.Bilgim bu kadar :)
http://img244.imageshack.us/img244/4121/81170110yv8.jpg
o zaman radyodan damar diğnemeye devam :D :D Yaşasın ParkFM, MegaSite ve AşkFM :D :D
şirket arabasında ookay marka kullanıoruz 2 gb hafızalı çoook küçük bi cızırtı harici gaayet iyi çalıo..(denediğimiz diğer markalara göre) onu tavsiye edebilirim...:icon_tup:
Yeri gelmişken bende birşey sorayım..
Teyp'in aux çıkışı varmış..Ordan bir kablo vasıtası ile aracın içine bi usb çıkışı sağlanabiliyomuş..Ve mp3 player veya flashdisk'ten müzik dinleyebiliyormuşuz..Varmıdır doğruluk yapı ?
Ses sisteminden hiç anlamam da :) Sadece cd'yi takıp çıkarmayı biliyorum.. :D
piooner ın yeni modellerinde var jem 7950 almıştım onda vardı cd olayına son demiştim ama 3 gün sonra selametle oldu şerefsizler çaldılar:(
Nokia N85 al:) Onda var FM transmitter.
Ah Nokia ah :) süper telefonda kafir bi Dual Sim olayına girmiyo kasten...
piooner ın yeni modellerinde var jem 7950 almıştım onda vardı cd olayına son demiştim ama 3 gün sonra selametle oldu şerefsizler çaldılar:(
Hmm yani benim aracın orjinal teybinde yoktur diyosun..Sağol gökhan :) Bende maalesef teybi değiştiremiyorum gösterge panelini teybin olduğu bölümden kontrol edebildiğim için değiştirme şansım yok..
Mp3 çaları çıktı c4'ün..ama o teybede çok para istiyorlar.
panel satılmıyormu c4 ün ? abimde fiesta var ekran takıcaktık aldıkda hatta sonra orjinalliği bozulmasın diye vazgeçmişti :)
panel satılmıyormu c4 ün ? abimde fiesta var ekran takıcaktık aldıkda hatta sonra orjinalliği bozulmasın diye vazgeçmişti :)
Yok panel olarak satmıyorlarmış..Sadece teybi satıyorlarmış onada çok para istiyolar..550-600 ytl'den bahsediyorlar..
c4 ün panel inin fotosu varmı ya? ben fiestanın teyip panelini alırken adam her modelin oldugunu sölemişti o yüzden.
http://www.traraba.com/wp-content/fgallery/citroen-c4-sedan/citroen_c4_sedan_1.jpg
ben bakıcam cts. günü haber ederim sana ;)
ben bakıcam cts. günü haber ederim sana ;)
Sağol gökhan :)
jem şimdi netten baktım buldum adamların telefonunu aradım. dedilerki c4 ün teyibi direk çıkıyor alttaki klima bilgilerinden ayrı onlar dedi normal panel şeklinde dediler sen bi söküp bak bence telefon bilgilerini veriyorum.
DLS Türkiye Distribütörü
Çağlayan Elektronik
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ortabahar Sokak No: 4/ 3-4 Göztepe / İSTANBUL
Telefon: 0(216) 566 90 00 Pbx
jem şimdi netten baktım buldum adamların telefonunu aradım. dedilerki c4 ün teyibi direk çıkıyor alttaki klima bilgilerinden ayrı onlar dedi normal panel şeklinde dediler sen bi söküp bak bence telefon bilgilerini veriyorum.
DLS Türkiye Distribütörü
Çağlayan Elektronik
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ortabahar Sokak No: 4/ 3-4 Göztepe / İSTANBUL
Telefon: 0(216) 566 90 00 Pbx
Evet teyp çıkıyor onda bi sorun yok :) Hatta zamanında çıkarıp bakmıştım meraktan :)
Ama şöyle birşey var..Bende öndeki ışıkları vs'yi ordan kontrol ediyosun..Yani teybi değiştirirsem ordaki kontrolleri kaybedicem. :)
http://www.traraba.com/wp-content/fgallery/citroen-c4-sedan/citroen_c4_sedan_1.jpg
ortada kadran olayına alışabildin mi? bana hiç çekici gelmiyor da ;)
Evet teyp çıkıyor onda bi sorun yok :) Hatta zamanında çıkarıp bakmıştım meraktan :)
Ama şöyle birşey var..Bende öndeki ışıkları vs'yi ordan kontrol ediyosun..Yani teybi değiştirirsem ordaki kontrolleri kaybedicem. :)
nereyi kontrol ediyon anlamadım valla:D
ortada kadran olayına alışabildin mi? bana hiç çekici gelmiyor da ;)
Hiç rahatsız etmiyor..Gayet kullanışlı.. :) Sadece uzun yollarda arabanın içinde olan aile bireyleri kaçla gittiğimi görüyorlar..O sıkıntılı oluyor :)
Low-Rider
30-12-2008, 15:53
Fotoğraflarını çektiğim bir c4vts de double din vardı.
Orjinal teybide kolçağın içine koymuşlardı cuk oturmuş o şekil deneyebilirsin.
Buda konsolun fotosu baya bir aydınlattım belli olsun diye.
http://i44.tinypic.com/2hi9h7l.jpg
nereyi kontrol ediyon anlamadım valla:D
Ya yukardaki göstergenin ışık ayarı ışıkları açıp kapama vs vs :D Abidik gubidik işler anlayacağın :D
Fotoğraflarını çektiğim bir c4vts de double din vardı.
Orjinal teybide kolçağın içine koymuşlardı cuk oturmuş o şekil deneyebilirsin.
Buda konsolun fotosu baya bir aydınlattım belli olsun diye.
Vaouw..Özgür bu çok iyiymiş ya..Yalnız bende kolçakta yok önce kolçak almam lazım:) O alınır da..Evet böyle yapabilirim..Orjinal teybi atarım kolçağın içine..Aldığım teybide oraya yerleştiririm.
Ellerine sağlık özgür teşekkür ederim.
Orjinal teybi torpidoya koyabiliyorsun(En azından 207de olabiliyor). Benim araçta da aynı saçmalık var. Birebir aynı gösterge ve klima kontrol takımı kullanılıyor.
Herkesten özür dileyerek konuyu hortlatıyorum ama konu dururken yeni konu açmamam gerektıgını dusundum... Neyse ben sorum bu fm trasnmitterlar arabanın sigortasına yada hoparlöre zarar verirmi? Teknosada görevli sigortaları yakıyor gibisinden laf etti o yuzden almaktan vazgectım ama bir zararı yoksa alıyım orj. bozmiyim diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)
berkay_aydin
15-08-2011, 12:10
içinde kendi sigortası var bir sorun olursa o atar.. Sorun olacağını zannetmiyorum
içinde kendi sigortası var bir sorun olursa o atar.. Sorun olacağını zannetmiyorum
Yani güvenilir diyosunuz?
lise zamanlarında almıştım fm transmitter piranha marka çin malı.
İşyerimizin olduğu yerde beylikdüzünde 97.70 ve 95.30 frekansları boş ses kalitesi tatmin edici.Ama eve yaklaşınca mübarek boş kanal yok. :D
8.000rpm
15-08-2011, 19:48
teknik olarak aux girişi olan bir cihazın bu girişine usb bağlanamaz
usb veri yoludur , yani çift taraflı müdahaleye izin verir , ama aux girişi sadece dış kaynaktan ses dosyalarını araç hoparlörlerine aktarmaya yarar
yani aux'tan bağlayacağınız dış aletin kendi kendine çalma özelliği olmalı
aux girişini kabin içinde bir yere alıp mp3 player bağlayabilirsiniz
ama usb girişi olmayan bir ana üniteye usb bellek okutup yönetemezsiniz
tam olarak anlatamamış olabilirim ama konu özetle bu minvaldedir
:)
8.000rpm
15-08-2011, 19:49
anaaa :D:D hort konuymuş ya :D hiç bakmadan daldım :D:D:D
anaaa :D:D hort konuymuş ya :D hiç bakmadan daldım :D:D:D
Konusu var diye yenisini acmadım ama mesajınızdan anladıgım kadarıyla cift taraflı olmadıgı ıcın kullanılmasa dahamı ıyı olur? yoksa kullanılsada sorun yaratmazmı benım ogrenmek ıstedıgım bu arabada herhangı bır soruna neden oluyormu?:)
Aux olayı çok açıklayıcı olmuş aradığım cevaptı...
Bu fm transmitterlar da cakmaklığa takılmıyor muydu ? Benim bildiğim öyle.
8.000rpm
16-08-2011, 06:58
aux girişi veri işleme yapamaz
sadece dış kaynakta halihazırda üretilen sesleri araç hoparlörlerine iletir
usb girişleri ise veri işleme yaparlar , dolayısı ile usb flash diskleri okuyabilirler
yani usb ve aux girişleri arasında hiçbir benzerlik yoktur
aux girişine kendi kendine ses üretebilen cihazlar bağlanır , mp3 player'lar walkmen'ler radyolar gibi...
oysa usb girişine herhangi bir usb veri deposu , flash bellek , harici hard disk vs. takılabilir
:)
8.000rpm
16-08-2011, 06:59
Konusu var diye yenisini acmadım ama mesajınızdan anladıgım kadarıyla cift taraflı olmadıgı ıcın kullanılmasa dahamı ıyı olur? yoksa kullanılsada sorun yaratmazmı benım ogrenmek ıstedıgım bu arabada herhangı bır soruna neden oluyormu?:)
tam olarak hangi ürünü veya sistemi sorduğunu anlayamadım
Aux olayı çok açıklayıcı olmuş aradığım cevaptı...
Bu fm transmitterlar da cakmaklığa takılmıyor muydu ? Benim bildiğim öyle.
evet çakmaklığa takılırlar genelde
tam olarak hangi ürünü veya sistemi sorduğunu anlayamadım
http://cdn.positive.com.tr/mormani/_docs/i400/4/4c9ff_PIRANHA-Falcon-Q-Type-1GB-Hafizali-FM-Transmitter.jpg
Tam olarak bu aleti sormustum :)
8.000rpm
16-08-2011, 15:09
bu zamazingo ile ilgili önceki sayfalarda tecrübeler yazıyor
öncelikle boş bir fm frekansı bulman lazım
ayrıca kullanım esnasında kesilmeler cızırtılar olması da muhtemeldir
Fm transmitter'le ugrasana kadar aux cıkısı baglayıp bi mp3 player yada ipod falan baglamak daha mantıklı olur...
8.000rpm
16-08-2011, 16:04
tek ve en verimli çözüm bu tabii ki
Tek ve en iyi yolun Aux olduğu konusunda hem fikiriz.
Golf 4'ü olan bir arkadaşım bu çakmaklığa takılanlardan kullanıyor.
Açtığında kanalı bulana kadar 1-2 sn boyunca acayip gıcık bir ses çıkarıyor.
Adapazarında da boş kanal bulunduğu için o 1-2 sn sonra cızırtısız dinleyebiliyoruz...
Şimdi memo 'da anladığım kadarıyla hoparlörler dışında araca başka bir zararı var mıdır yok mudur bunu öğrenmek istiyor.
h.guroglu
16-08-2011, 18:25
valla ben goldmaster ın kini kullanıyorum geçen sene 30 liraya almıştım arada cızırtı yapıyor ama genel anlamda kullanılabilir
kanal olayınıda teyipte ve transleterda sabit kanal var ilk önce trans leterı açıyorum tam açıldıktan sora teybi açıyorum ben