Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Çıtasındaki İzler
2Fast4Me
17-07-2018, 10:31
Merhaba. Araç 2016 model. Cam çıtalarında deterjan kaynaklı olduğunu düşündüğüm izler mevcut. Daha önceden tecrübe eden ya da ürün tavsiye edebilecek var mıdır ?
http://imgim.com/3477inciw1369385.jpg
imprezaWRC
18-07-2018, 15:49
Orijinali parlak ve boyasızmıydı? Eğer öyle ise, kötü haber vermek istemezdim ama o parçaların düzeltilmesi zor gözüküyor.
2Fast4Me
22-07-2018, 16:50
Orijinali parlak ve boyasızmıydı? Eğer öyle ise, kötü haber vermek istemezdim ama o parçaların düzeltilmesi zor gözüküyor.
orijinali gövde rengi.
Yeniden boyanması gerek. Başka bir çare görünmüyor.
immortalboss
24-07-2018, 08:10
Benzinlikte yıkıyorsanız kostik ağırlıklı deterjanlar ve güneşte araç yıkamaktan kaynaklı olabilir.Bizim aracımızda da yanık gibi lekelenmeler var.Malesef elinizden geldiğince korumada tutarsanız ilerlemeyi engellersiniz.
imprezaWRC
24-07-2018, 10:02
orijinali gövde rengi.
Tablo çok dramatik gözüküyor. Boyalı olması ile belki bir nebze iyileşme sağlanabilir ama yüksek ihtimalle tedavisi yeniden boyanma olacak :(
2Fast4Me
24-07-2018, 14:24
Piano black kaplat :goz:
aynen, alternatiflerin arasına yazdım.
Tablo çok dramatik gözüküyor. Boyalı olması ile belki bir nebze iyileşme sağlanabilir ama yüksek ihtimalle tedavisi yeniden boyanma olacak :(
gövde rengi demişim, fakat piano black rengindeymiş.
Benzinlikte yıkıyorsanız kostik ağırlıklı deterjanlar ve güneşte araç yıkamaktan kaynaklı olabilir.Bizim aracımızda da yanık gibi lekelenmeler var.Malesef elinizden geldiğince korumada tutarsanız ilerlemeyi engellersiniz.
Aynen deterjanlarımız kalitesiz, dediğiniz gibi.