Orijinalini görmek için tıklayınız : 13, Polo gti ''uzun bir aradan sonra'' :)
ahmet3425
20-07-2018, 12:57
bu kısım da benim de bir konum olsun artık :)
en son 2012 yılında hızlı araclarla baglantımı kesmistim son aracımla yaptıgım talihsiz kaza yuzunden epey sogumustum. arkasından gecen 6 yılda clio, corsa, fiat500 gibi araclarım oldu ama hiç biri bence burada bir konuyu hakeden araclar değildi bildiginiz gibi sıradan aile aracları :)
en sonunda özümüze döndük cok sıkıcı ve keyifsiz gecen 6 yıllık sure sonrasında polo gti fena eglenceli geldi bana :) bende ne kadar kalır bilmiyorum ama kaldıgı sure boyunca keyfini cıkarmaya calısacagım.
aracın genel durumuna gelecek olursak
13 model
41 k km
yetkili bakımlı
ilk sahibi odtu profosoruymus :)
hata boya cizik yok ''bu kısım benim icin cok onemliydi''
tamamen stock
http://i.hizliresim.com/Y6NR8D.jpg
http://i.hizliresim.com/oVklm2.jpg
malesef suslu ozenle cekilmis fotogralarım yok bu fotolarıda eski sahibi bana whatsapp dan gondermisti daha arabanın 1 tane bile resmini cekmedim :) uygun ortamda bi kac foto cekip yeni guncel fotolar da ekleyecegim.
i-vtec07
20-07-2018, 12:59
Güle güle kullan abi , bi xenon istiyo yanlız :)
ahmet3425
20-07-2018, 13:01
Güle güle kullan abi , bi xenon istiyo yanlız :)
istiyor canım istemez mi farlar gercekten cok kotu :) tşkler
Farlar böyle kalsın çok güzel şaka yapılır selektör yapınca :)
Şaka bi yana hayırlı olsun kazasız belasız.
Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin :)
ahmet3425
20-07-2018, 13:24
Farlar böyle kalsın çok güzel şaka yapılır selektör yapınca :)
Şaka bi yana hayırlı olsun kazasız belasız.
uzunda yok ki :) eski aracım 500L de de xenon yoktu ama farları gayet iyidi gti ın baya zayıf stock aydınlatması :S
Hayırlı olsun Ahmet .. lastikler güzelmiş :) kendı konumu hatırladım ıyı oldu hatırlattıgın guncelleyim :))
bu halını begendıysen yazılımlı halıyle cok cok eglenırsın...
13 model 4 kapı ve stock olması çok güzel ama cam tavan ve xenonsuz GTI da GTI gibi gelmiyor bana. Kazasız belasız binersiniz inşallah
ahmet3425
20-07-2018, 13:41
Hayırlı olsun Ahmet .. lastikler güzelmiş :) kendı konumu hatırladım ıyı oldu hatırlattıgın guncelleyim :))
bu halını begendıysen yazılımlı halıyle cok cok eglenırsın...
resimdekiler kışlık abi, şuan uzerinde eski sahibinin 3000 km once aldıgı kumho ku39 le sport lar var iyi tutuyor yolu gibi...
85 hp 1400 kg aractan polo ya gecince baya hızlı geldi suanlık standart yeterli bana :)
ahmet3425
20-07-2018, 13:43
13 model 4 kapı ve stock olması çok güzel ama cam tavan ve xenonsuz GTI da GTI gibi gelmiyor bana. Kazasız belasız binersiniz inşallah
daha once cok arabam oldu ama hiç cam tavan ve zenonlu arabam olmadı o yuzden herhangi bir eksiklik hissetmiyorum. ayrıca ilanlara bi bakın fiyatlar korkunc ve kimse burnundan kıl aldırmıyor :)
tşkler cumlemize kazasız belasız...
Maşallah abim hayırlı olsun kazasız belasız :)
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
2014 Tek kapı çakılısını sattım evleneceğim için, tadı damağımda kaldı en çok özlediğim arabam. Maaşallah kazasız belasız.
Erdem K.
20-07-2018, 15:23
cam tavanlı ve bixenonlusu 2.elde hızlı satılması için önemli bir etken ancak sizin aracınız da hem temiz hem de km.si düşük, keyifli sürüşler ...
Hayırlı,uğurlu olsun Ahmet...İyi günlerde keyifle kullanmanı dilerim....
ahmet3425
20-07-2018, 19:35
Hayırlı,uğurlu olsun Ahmet...İyi günlerde keyifle kullanmanı dilerim....
Tesekkurler demir abi, sagolasin:icon_tup:
İyi günlerde kullan abi. :)
ahmet3425
21-07-2018, 12:38
http://i.hizliresim.com/GD083b.jpg
Kizimla gezmelere gidiyoruz :)
http://i.hizliresim.com/6NXAml.jpg
ardaokkabas
21-07-2018, 18:28
Hayırlı günlerde güle güle gazlayın efenim, doğru tercih :)
Allah kaza bela vermesin, ben de Polo fiyatlarını görünce çıldıranlardanım, sunrooflu xenonlu diye bi ton para dökmek yerine mantıklı bir rakama aldıysanız çok akıllıca bir karar olmuş bence de
Polodaki Golfteki sunroofa cam tavan diyenleri bir kerecik fransızların "cam tavan"larına bakmaya davet ediyorum :D
ahmet3425
21-07-2018, 22:39
Allah kaza bela vermesin, ben de Polo fiyatlarını görünce çıldıranlardanım, sunrooflu xenonlu diye bi ton para dökmek yerine mantıklı bir rakama aldıysanız çok akıllıca bir karar olmuş bence de
Polodaki Golfteki sunroofa cam tavan diyenleri bir kerecik fransızların "cam tavan"larına bakmaya davet ediyorum :D
Tesekkurler cumlemize kazasiz belasiz, bana kalirsa gayet mantikli rakama aldim ayni durumdaki cam tavan zenon lu aracin fiyati 12-13 k daha yuksek oyle soyleyeyim :)
Bende ihtiyarliyorum galiba hep ayni yorumu yapiyorum. Sana da yapiyim. Arabayi hic bozma ceketini al bin bilader. Hayırlı olsun:)
Hayırlı uğurlu olsun kocaman Maşallah kazasız belasız :)
Silence45
22-07-2018, 10:53
Araba temiz olduktan sonra, Bixenon far yapılmayacak şey değil :) AFL olmaz belki ama yine iş görür bence. Tavana da yarım tavan folyosuyla görüntü 10 numara olur ama motor/dsg temiz değilse dert daha çok olur :) En azından 13k tutmaz bunlar.
Hayırlısı olsun, kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.
Maşallah güle güle binmek nasip olsun
ahmet3425
22-07-2018, 12:07
Cok tesekkurler arkadaslar daha iyileri hepimizin olsun cumlemize kazasiz belasiz...
maşallah çok temiz görünüyor kazasız belasız
Erman067
23-07-2018, 09:49
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.:icon_tup:
ahmet3425
23-07-2018, 17:45
Tesekkurler, bu arada zenon olayi ile alakali tavsiyelere acigim daha once yapmis olan varsa bilgi alabilirim.
ahmet3425
24-07-2018, 15:33
deli gibi gidiyor olmassına karsın basmayınca da yakmıyor meret, :) 90-100 km/h CC ile 4-5 lt aralarında anlık tuketimi var duzde. bayrama bi samsuna gidip gelecegim üst hız limitim 100 km varıs suresi 8,5 saat olarak hedefliyorum bakalım nasıl bir ortalama cıkacak ortaya...
deli gibi gidiyor olmassına karsın basmayınca da yakmıyor meret, :) 90-100 km/h CC ile 4-5 lt aralarında anlık tuketimi var duzde. bayrama bi samsuna gidip gelecegim üst hız limitim 100 km varıs suresi 8,5 saat olarak hedefliyorum bakalım nasıl bir ortalama cıkacak ortaya...
İzmir-Ayvalık > Ayvalık-İzmir 90CC 4.5lt yakmışlığımız var.
Ben de Kayseriden İzmire 810km yolu 4.8lt ile gelmiştim arada gazlamalı.
ahmet3425
24-07-2018, 16:06
İzmir-Ayvalık > Ayvalık-İzmir 90CC 4.5lt yakmışlığımız var.
Ben de Kayseriden İzmire 810km yolu 4.8lt ile gelmiştim arada gazlamalı.
bende de fiat 500l vardı bundan önce 1,3 dizel oto onunla 117-132 sabit gidip geliyordum samsuna 7,5 saat 5.5 ortalama :D biraz daha yavaş gidecegim artık ama dediğin rakamları tutturmak hic zor degil.
birde merak ettiğim DP+stage 1 yazılım sonrası 90-100 CC yakıt nasıl olur acaba.
bende de fiat 500l vardı bundan önce 1,3 dizel oto onunla 117-132 sabit gidip geliyordum samsuna 7,5 saat 5.5 ortalama :D biraz daha yavaş gidecegim artık ama dediğin rakamları tutturmak hic zor degil.
birde merak ettiğim DP+stage 1 yazılım sonrası 90-100 CC yakıt nasıl olur acaba.
Benim aracımda Stage 1 yazılım vardı soft DP yoktu dediğim değeri yaktı. İzmir şehir işi 6,5-7,5 civarı yakıyordu akıcı trafikte.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
DP + stage 1 yazılım vardı benim eski cuprada, tüketimi dp ve yazılım sonrası 0.3-0.5 lt civarı tüketimi artmıştı stoğa göre. Artış direk dp dan deli gibi benzin kokuyordu ışıklarda falan durduğumda :)
ahmet3425
25-07-2018, 10:07
evlatlar yatışta :)
http://i.hizliresim.com/VD3orv.jpg
asmisinsan
25-07-2018, 17:42
aaaaa bu arabayı 22 bin civarı km lerdeki iken kacırmıstım ilk sahibi odtü prof tugrul tankut hoca yazısmıstık benim araba satılana kadar bu satılmıştı opsionsuz ama temiz araçtı hayırlı ugurlu olsun:)
ahmet3425
26-07-2018, 00:35
aaaaa bu arabayı 22 bin civarı km lerdeki iken kacırmıstım ilk sahibi odtü prof tugrul tankut hoca yazısmıstık benim araba satılana kadar bu satılmıştı opsionsuz ama temiz araçtı hayırlı ugurlu olsun:)
Aynen oyle ondan alan arkadas da hafif rahatsiz titiz bi arkadas cikti. Arabaya cok iyi bakmis zenec vw orjinal uyumlu navigasyon taktirmis geri gorus kamerali sifir lastik almis, camlara acik renk lumar film yaptirmis, komple detay yaptirmis.
Onun disinda baska binyerini kurcalamamis yetkili servis bakimlari aynen devam etmis. Zenonumuz yok ama evveliyati ile kafamiz cok rahat :)
GokhanRS
26-07-2018, 00:38
kazasız belasız kanka, hayırlı uğurlu olsun.
asmisinsan
26-07-2018, 08:31
Aynen oyle ondan alan arkadas da hafif rahatsiz titiz bi arkadas cikti. Arabaya cok iyi bakmis zenec vw orjinal uyumlu navigasyon taktirmis geri gorus kamerali sifir lastik almis, camlara acik renk lumar film yaptirmis, komple detay yaptirmis.
Onun disinda baska binyerini kurcalamamis yetkili servis bakimlari aynen devam etmis. Zenonumuz yok ama evveliyati ile kafamiz cok rahat :)
aynen bendekide aynı kaderi paylasıyor ilk sahibi 65 yasında biriri zenec teyp cam filmi ve ben aldıgımda daha 2 aylık mıchelin ps4 vardı üzerinde 42 bindeydi hep servis bakımlı 2011 model sadece tavan yok bendede
PiscocuK
26-07-2018, 08:47
Maşallah Ahmet kazasız belasız bir ara bende baya niyetlenmiş minide karar kılmıştım ama aklımda kalan bir araba belki alırım yakın gelecekte
tek sorun oturuş pozisyonu daha doğrusu sağ ayak pozisyonu.
ahmet3425
26-07-2018, 10:54
Maşallah Ahmet kazasız belasız bir ara bende baya niyetlenmiş minide karar kılmıştım ama aklımda kalan bir araba belki alırım yakın gelecekte
tek sorun oturuş pozisyonu daha doğrusu sağ ayak pozisyonu.
hayırlısı olsun kanka sen seversin bu tarz aracları keyifli yani bir ara al dene denemediysen. ben ufak tefek adamım o yuzden sag ayak sol ayak cok sorun olmuyor genelde de CC kullanıyorum zaten ayaklar cok calısmıyor :)
PiscocuK
26-07-2018, 11:14
hayırlısı olsun kanka sen seversin bu tarz aracları keyifli yani bir ara al dene denemediysen. ben ufak tefek adamım o yuzden sag ayak sol ayak cok sorun olmuyor genelde de CC kullanıyorum zaten ayaklar cok calısmıyor :)
gaz pedalı çok sağda içeride kosolda dize denk gelen yere baskı uyguluyor.Tabi belki birtek bana öyledir benim kasa kalın olduğundan
ayak ters C oluyor neredeyse
ahmet3425
29-07-2018, 17:20
Sahibinden de emil eksoz tarafindan yapilmis yaptiran kisi 1 ay kadar kullanip araci satarken sokmus, uygun fiyata verdi aldim bende.
Oncesi;
http://i.hizliresim.com/0zzLaL.jpg
Sonrasi;
http://i.hizliresim.com/4zz8Ap.jpg
1 saatlik polisaj isleminden sonra DP miz tertemiz bi hal aldi.
Yazilim yaptirma konusunda henuz kararsizim yapacak olursam o zaman takacagim malzemeyi sarip sarmalayip depoya beklemeye aldim hayirlisi bakalim.
Yazılımı kesinlikle yaptır. DP kişisel mevzu ona karışmam. Ama yazılımsız bindiğin her sn kayıp :)
ahmet3425
30-07-2018, 10:59
Yazılımı kesinlikle yaptır. DP kişisel mevzu ona karışmam. Ama yazılımsız bindiğin her sn kayıp :)
ver gazı anasını satayım :D
-Murat Özcan-
31-07-2018, 17:10
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Özellikle geçmişinin temiz oluşu çok önemli..
hasankaynar54
31-07-2018, 17:21
Hayırlı olsun polo gti larda yağ yakma sorunu 13 modelden sonra cth kodlu motora geçince düzeltildi diyorlar sizin görüşleriniz nedir şuanlık ?
individual
31-07-2018, 17:37
edit yanlış mesaj :) özür
Maşallah nazar değmesin.
Sti_Ozan
02-08-2018, 13:01
Hayırlı olsun abi kazasız belasız gezmeler :) Korkuyorum yardıra yardıra giderken birinize denk gelip 90 lık polo sanıcam diye,yapmayın böyle şakalar :D
ahmet3425
02-08-2018, 14:34
Hayırlı olsun polo gti larda yağ yakma sorunu 13 modelden sonra cth kodlu motora geçince düzeltildi diyorlar sizin görüşleriniz nedir şuanlık ?
ben henuz o konuda cok deneyimli degilim aldıgımdan beri 1000 km anca yapmısımdır 450 si ankara-ist zaten :) ilk baktıgımda yagı cubukta iyi gozukuyordu 3000 km once yag degismis. bugun yarın tekrar bi kontrol edecegim zamanla takip ederek anlarım ne oldugunu.
tesekkurler daha iyisi sizin olsun.
Batuhan67
04-08-2018, 23:28
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim gerçekden ayrı bir tarzı var bu aracın
ahmet3425
06-08-2018, 16:56
arabayı aldık vag cı olduk hemen bulusma yaptık:D bu işler cok hızlı ilerliyor masallah :P
selamlar polocu arkadaslarıma.
http://i.hizliresim.com/yqGJlM.jpg
ahmet3425
15-08-2018, 16:21
bi guncel cekelim, vw racing tarzı kitlere su kurlarla girmek cok mantıklı gozukmedigi icin KN den devam edelim dedik kutu ici filtremizi aldık. şimdilik montajını yapmayı dusunmuyorum. orjinal filtre ile vw racing stock da cok bi fark gostermezken kutu ici hiç bir ise yaramaz heralde.
dp ve yazılım zamanı bunuda takarım kısmetse.
http://i.hizliresim.com/0zW4Ro.jpg
canozgur106
19-08-2018, 16:06
MaşAllah Polo gti konfor ve doluluk olarak gayet başarılınbşr araç tavan ve bixenon aksesuarlara takılmaya gerek yok bence..
ahmet3425
02-01-2019, 10:59
son guncellemeden sonra epey zaman gecti, bu zaman icerisinde 2 kez pist deneyimi yasadım lastiklerimi bitirdim ama cok eglendim :) gecen bu zaman zarfında aracıma bazı eklentiler yaptım ve yapmaya devam edecegim.
before
https://i.hizliresim.com/9aoVNO.jpg
After
https://i.hizliresim.com/JZAplj.jpg
https://i.hizliresim.com/0Rn7Bo.jpg
https://i.hizliresim.com/4jrLMJ.jpg
https://i.hizliresim.com/OvARLP.jpg
https://i.hizliresim.com/qdM4vV.jpg
https://i.hizliresim.com/MVp6D7.jpg
buda bonus kartepe tırmandık :)
https://i.hizliresim.com/y65PG0.jpg
ahmet3425
02-01-2019, 11:06
bu arada ultraleggeraları takınca sanki spacer takmıs gibi oldu zannedersem ET si sayesinde spacera gerek kalmadı :) yazlık lastikler ve H&R 25-40 yay takviyesi ile daha şık durur insallah.
by_hayali
02-01-2019, 11:12
jant ve fardan sonra kaderi değişmiş maşallah :) sıra yay veya coilde :D
ahmet3425
02-01-2019, 11:17
jant ve fardan sonra kaderi değişmiş maşallah :) sıra yay veya coilde :D
onumuzdeki sezon en az 3 pist daha yapacagımı dusunerek coil cok istiyorum ama fiyatlar urkutucu, eger uygun fiyatlı 2. el st, kw tarzı birsey duserse dusunebilirim dusmez ise yay ile devam yapacak birsey yok.
teşekkür ederim :)
by_hayali
02-01-2019, 12:13
onumuzdeki sezon en az 3 pist daha yapacagımı dusunerek coil cok istiyorum ama fiyatlar urkutucu, eger uygun fiyatlı 2. el st, kw tarzı birsey duserse dusunebilirim dusmez ise yay ile devam yapacak birsey yok.
teşekkür ederim :)
arabanın üstünde gitti yoksa soker verirdim sana st leri :D
Maşallah, Allah kaza bela vermesin öncelikle.
Far ve özellikle jant değişimi yerinde olmuş :) Jantları sıfır mı aldınız acaba?
by_hayali
02-01-2019, 14:46
Far ve özellikle jant değişimi yerinde olmuş :) Jantları sıfır mı aldınız acaba?
almadın jantları araba satıldı :D enkeileri söktüm kenara sakladım çeyizde duruyo :)
almadın jantları araba satıldı :D enkeileri söktüm kenara sakladım çeyizde duruyo :)
Mustafa abi gerçekten senden buradan da özür diliyorum :( hakkını helal et vallahi tam sıkıntılı dönemime denk geldi abi, yoksa çok istediğimi biliyorsun.
Araba mı satıldı abi :D hayırlısı olsun :)
ahmet3425
02-01-2019, 15:10
jantlar 0 gibi, mustafanın bi arkadasından aldım denk geldi al kacırma dediler aldık :)
jantlar 0 gibi, mustafanın bi arkadasından aldım denk geldi al kacırma dediler aldık :)
çok iyi olmuş abi :)
Bende Mustafa abiden alıcaktım ama zaman uymadı maalesef.
Tekrardan keyifli sürüşler..
by_hayali
02-01-2019, 16:39
Mustafa abi gerçekten senden buradan da özür diliyorum :( hakkını helal et vallahi tam sıkıntılı dönemime denk geldi abi, yoksa çok istediğimi biliyorsun.
Araba mı satıldı abi :D hayırlısı olsun :)
helal olsun kardeşim ne demek lafı olmaz, aynen araba satıldı başka jant bulucaz sana artık :)
Maşallah güzel kazasız belasız :) H&R -25/-40 mm tam ayarında dengeli oluyor daha güzel olur takınca :)
PiscocuK
03-01-2019, 09:20
Arabayı birazda bastığında bu iş tamamdır
maşallah kazasız belasız
ahmet3425
08-04-2019, 13:52
biraz ani oldu bi arkadımız istedi, kısmeti gelmisken kapanmasın verelim dedik delikli nane ile bugun itibariyle yollarımı ayırmıs bulunuyorum plakası aynı olarak istanbulda dolasmaya devam edecek arac artık benim değildir :)
yeni sahibine hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız guzel gunlerde kullansın...
konu silinedebilir.
biraz ani oldu bi arkadımız istedi, kısmeti gelmisken kapanmasın verelim dedik delikli nane ile bugun itibariyle yollarımı ayırmıs bulunuyorum plakası aynı olarak istanbulda dolasmaya devam edecek arac artık benim değildir :)
konu silinedebilir.
Hayırlı olsun abi, alan arkadaşta çok güzel bir araç almış oldu :)
konu silinedebilir.
Hayırlı ola abi. :)