Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen C5 1.6 HDI
Merhabalar...Tadımlık 2 tane güncel resim ilave ediyorum..Ufak tefek kozmetik rötüş işleri mevcut...Halledince daha yeni farklı resimleri yüklerim...Orjinal jantları mevcut..Eski sahibi bunları takmış..Gözüme fena gelmedi..Belli bir süre böyle kullanayım istedim.Ön cam ve arka camda film var.Bunlarıda ilerki zaman diliminde sökeceğim...(Aldıgımda mevcut idi)..
Aldığımda ustama bakıma soktum..Solenoid valfi ve ile krank sensörürü değiştirdim...Hydroactive süspansiyon kontrolünü yapıp LSD yağını yeniledim..
Zaten genel anlamda bakımlı idi..
Şimdilik Esenkalın...
Citroen C5 1.6 hdi Sx pk [2007]
http://i.hizliresim.com/r1JZ0M.jpg
http://i.hizliresim.com/JDOnBY.jpg
Demir abi aracın hayırlı olsun, güle güle kullan :)
2 fotoğraftan çok bir şey söylemek mümkün değil ama şahsi fikrim arabanın şu an çalıntı gibi göründüğü yönünde :D Araba zaten siyah, camlar çok koyu, jantlar aykırı, stoplar da zamanla kararmış sanırım. Stopların yenilenmesi dahi epey genç ve yakışıklı bir görünüm sunacaktır eminim
Allah kaza bela vermesin :) Orijinalden basıklığı tam kıvamında :D
Low-Rider
23-07-2018, 09:42
Abi hayırlı olsun, bu kasanın ayrı bir cazibesi var çirkin ama güzel :D Kazasız belasız.
irfanakbas
23-07-2018, 22:43
maşallah güzel görünüyor, güle güle kullanın.
Demir abi hayırlı olsun, ağız tadıyla binmen dileğiyle :)
Maşallah batmobil gibi duruyor full siyah :)
Mavi vts duruyor mu ?
bosporuss06
24-07-2018, 08:58
Jantlar cuk oturmuş,isteseniz böyle uyumlu,yakışan jant bulamassınız,güle güle kullanın...
mafya araçlarını anımsatıyor siyah renk koyu renk camlar , bu tarzı benim hoşuma gitti ama şehrinizdeki polisler ne düşünüyor acaba bu konuda :D
Demir abi aracın hayırlı olsun, güle güle kullan :)
2 fotoğraftan çok bir şey söylemek mümkün değil ama şahsi fikrim arabanın şu an çalıntı gibi göründüğü yönünde :D Araba zaten siyah, camlar çok koyu, jantlar aykırı, stoplar da zamanla kararmış sanırım. Stopların yenilenmesi dahi epey genç ve yakışıklı bir görünüm sunacaktır eminim
Allah kaza bela vermesin :) Orijinalden basıklığı tam kıvamında :D
Yavaş yavaş ufak, tefek eksik ve kozmatik işlerini hallecegim....Yorum ve düşüncelerin için sagol Tarık...
Abi hayırlı olsun, bu kasanın ayrı bir cazibesi var çirkin ama güzel :D Kazasız belasız.
Sağol Özgür...Cümleten inşallah....
maşallah güzel görünüyor, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim....
Demir abi hayırlı olsun, ağız tadıyla binmen dileğiyle :)
Maşallah batmobil gibi duruyor full siyah :)
Mavi vts duruyor mu ?
Sağol Koray...Saxo VTS vereli epey oldu...En uzun süre kullandığım (7 sene) emek, uğraşı verdiğim ve zevk aldığım araçlardan birisidir...
Jantlar cuk oturmuş,isteseniz böyle uyumlu,yakışan jant bulamassınız,güle güle kullanın...
Teşekkürler...Nasip kısmet böyle denk geldi....Benimde hoşuma gitti zaten...
mafya araçlarını anımsatıyor siyah renk koyu renk camlar , bu tarzı benim hoşuma gitti ama şehrinizdeki polisler ne düşünüyor acaba bu konuda :D
Önceki sahibi Jandarma personeli olunca tabiki kafası rahattı...İlk mesajda belirttiğim gibi bir kısmını sökeceğim zaten...Teşekkürler....
Maşallah abi. Kullandıkca tadına doyamayacaksın çok keyifli araçtır. Jantları ve filmleri ben yakıştıramadım oem jantı güzel. :)
Bu da benim eski C5 1.6 hdi konforunu özledim :)
https://i.hizliresim.com/BLzk9D.jpg
Maşallah abi. Kullandıkca tadına doyamayacaksın çok keyifli araçtır. Jantları ve filmleri ben yakıştıramadım oem jantı güzel. :)
Bu da benim eski C5 1.6 hdi konforunu özledim :)
https://i.hizliresim.com/BLzk9D.jpg
Sagol Tayfun..İlerleyen zaman diliminde orjinal jantlarını takarım.. 2 tanesinin göbeği yok...Onlarıda halletmem gerekecek...Eski C5 aracında resimlerde güzel duruyormuş? Ne kadar süre kullandın?
Sagol Tayfun..İlerleyen zaman diliminde orjinal jantlarını takarım.. 2 tanesinin göbeği yok...Onlarıda halletmem gerekecek...Eski C5 aracında resimlerde güzel duruyormuş? Ne kadar süre kullandın?
Abi kapakların tanesi 100 lira gibi birşeydi sanırım serviste :) C5 imi 6 ay civarı kullandım gerçekten güzeldi ve keyifliydi.
Batuhan67
04-08-2018, 23:29
Güzel arabaydı zamanında bunlar heryerde görmesekde böyle tadını bilenler bilir maşallah
Güzel arabaydı zamanında bunlar heryerde görmesekde böyle tadını bilenler bilir maşallah
Teşekkür ederim Batuhan67..