Orijinalini görmek için tıklayınız : 2014 c 180 amg - 2016 ila 200 amg - 2015 veya 2016 320 i ED m sport veya 40. yıl
Herkese merhaba,
Yeni araç alma arifesindeyim sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Arasında kaldığım araçlar
2014 veya 2015 (yeni kasa) c 180 amg
2016 makyajlı kasa cla 200 amg
2015 - 2016 3.20 i ED M Sport veya 40.yıl
Son seçenek ise 3.18i m joy plus makyajlı
Bütçem maksimum 170k c 180 amg oldukça beğendiğim bir araç, CLA 200 amg ise eşimin beğendiği bir araç.
Bu iki araçta da amortisör kaynaklı çok sert olduklarını duymuştum.
Bu araçların kronik problemleri var mıdır?
BMW'ler de ise 40.yıl ancak boyalı bulabiliyorum, 320 i ED m sport ise nispeten daha temiz bulunabiliyor.
318i m joy plus 2016 yılına kadar bulunabiliyor.
Bu araçların kronik sorunları var mıdır?
Hangi araçaları tavsiye edersiniz? İlanları da paylaşırsanız sevinirim.
Kriterlerim 170k maks bütçe, 55.000 km geçmemiş ve 4 yaşından büyük olmayacak
Bazen gönül 2017 1.4 tsi highline passat ve 2016 tiguan highline'lara da kayıyor, bu araçlar da oldukça dolu ama mutlu etmezmiş gibi geliyorlar (hayalet, discovery pro vb)
Konuyu cevaplayan herkese teşekkürler.
i-vtec07
26-07-2018, 12:58
Cla yı ele abi direk, c ve 3 e göre her konuda geride ve fwd.
Herkese merhaba,
Yeni araç alma arifesindeyim sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Arasında kaldığım araçlar
2014 veya 2015 (yeni kasa) c 180 amg
2016 makyajlı kasa ala 200 amg
2015 - 2016 3.20 i ED M Sport veya 40.yıl
Son seçenek ise 3.18i m joy plus makyajlı
Bütçem maksimum 170k c 180 amg oldukça beğendiğim bir araç, CLA 200 amg ise eşimin beğendiği bir araç.
Bu iki araçta da amortisör kaynaklı çok sert olduklarını duymuştum.
Bu araçların kronik problemleri var mıdır?
BMW'ler de ise 40.yıl ancak boyalı bulabiliyorum, 320 i ED m sport ise nispeten daha temiz bulunabiliyor.
318i m joy plus 2016 yılına kadar bulunabiliyor.
Bu araçların kronik sorunları var mıdır?
Hangi araçaları tavsiye edersiniz? İlanları da paylaşırsanız sevinirim.
Kriterlerim 170k maks bütçe, 55.000 km geçmemiş ve 4 yaşından büyük olmayacak
Bazen gönül 2017 1.4 tsi highline passat ve 2016 tiguan highline'lara da kayıyor, bu araçlar da oldukça dolu ama mutlu etmezmiş gibi geliyorlar (hayalet, discovery pro vb)
Konuyu cevaplayan herkese teşekkürler.
Bence bordo veya lacivert renk bir c serisi alınır ve keyifle binilir. Sokağa çıkınca her yer f30 cidden sıkıldım :D
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / HATASIZ BOYASIZ MERCEDES C180 AMG 7G-TRONİC sahibinden.comda - 590743280 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-mercedes-c180-amg-7g-tronic-590743280/detay)
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / SAHİBİNDEN C180 AMG sahibinden.comda - 547831075 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c180-amg-547831075/detay)
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / SAHİBİNDEN C180 AMG 7G-TRONIC CAM TAVAN GERİ GORUŞ sahibinden.comda - 585633112 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c180-amg-7g-tronic-cam-tavan-geri-gorus-585633112/detay)
İlanlarla alakam yoktur söyliyim şimdiden
MetalliHead
26-07-2018, 14:20
cla'nın arka koltukları adamı kambur eder.
Tholl-ga
26-07-2018, 14:50
seçeneklerin içinde en uygun olanı 40.yıl
donanım olarak diğerlerinden daha avantajlı
tabi 170 li rakamlarda zor.ama far tampon tramerliler bakılabilir.farın tanesi 7000TL olarak düşünürsek
enes_srb
26-07-2018, 15:16
170 li rakamlara içime sinen 40.yıl bulamadım, benimde şuan düşündüğüm araçlar arasında 3 kasa ama ben temiz sportline ye yöneldim 10-15 bin km bandında
seçeneklerin içinde en uygun olanı 40.yıl
donanım olarak diğerlerinden daha avantajlı
tabi 170 li rakamlarda zor.ama far tampon tramerliler bakılabilir.farın tanesi 7000TL olarak düşünürsek
Evet 40.yıl ufak tefek boyası veya dediğin gibi far tampon sıkıntısı oluyor.
Bunlar çok sorun değil, fakat 3 serisinin yüzü c'ye göre daha eski geliyor nedense.
170 li rakamlara içime sinen 40.yıl bulamadım, benimde şuan düşündüğüm araçlar arasında 3 kasa ama ben temiz sportline ye yöneldim 10-15 bin km bandında
Bazen düşüyor 40.yıl ama 3-4 gün içinde gidiyor. zaman ayırıp aracın başına gidip bakmak lazım.
Bende ha gittim ha gidicem derken araç satılmış oluyor.
Bence bordo veya lacivert renk bir c serisi alınır ve keyifle binilir. Sokağa çıkınca her yer f30 cidden sıkıldım :D
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / HATASIZ BOYASIZ MERCEDES C180 AMG 7G-TRONİC sahibinden.comda - 590743280 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-mercedes-c180-amg-7g-tronic-590743280/detay)
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / SAHİBİNDEN C180 AMG sahibinden.comda - 547831075 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c180-amg-547831075/detay)
Mercedes - Benz / C / C 180 / AMG 7G-Tronic / SAHİBİNDEN C180 AMG 7G-TRONIC CAM TAVAN GERİ GORUŞ sahibinden.comda - 585633112 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c180-amg-7g-tronic-cam-tavan-geri-gorus-585633112/detay)
İlanlarla alakam yoktur söyliyim şimdiden
Araçların hepsi çok güzel ama benim rakamları aşıyor, 175k'lık arabayı bile 170'e bırakacağını zannetmem sahibinin.
Emrecan-R
26-07-2018, 18:15
c amg kullandım 3 ay falan bana f30 dan daha iyi geldi 3 serisi yerine kesinlikle c serisi alırdım. Ama ilk tercihim F10 olurdu 2014 2015
5.20 bulunabilir o rakamlara
c amg kullandım 3 ay falan bana f30 dan daha iyi geldi 3 serisi yerine kesinlikle c serisi alırdım. Ama ilk tercihim F10 olurdu 2014 2015
Bana da C daha yakın geliyor, 5.20i'nin yakıt sarfiyatı biraz göz korkutuyor açıkçası ve olası problemleri.
2014 w205 c 180 amg'nin kronik problemleri var mı?
Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2014 w205 c 180 amg'nin kronik problemleri var mı?
Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Nadiren de olsa amortisör sesi geliyor farklı bir giderilemeyen arızası yok.,
Sağlam bir motor ve sağlam bir şanzıman.
Nadiren de olsa amortisör sesi geliyor farklı bir giderilemeyen arızası yok.,
Sağlam bir motor ve sağlam bir şanzıman.
Teşekkürler yanıt için, 1.4 isi fr 140 ile istanbul trafiğinde hafif gazlayarak 7.2 lt / 100 km ile dolaşıyorum.
c 180'in nasıl bir sarfiyatı var? 8.5 lt 'leri rahat görür herhalde?
Teşekkürler yanıt için, 1.4 isi fr 140 ile istanbul trafiğinde hafif gazlayarak 7.2 lt / 100 km ile dolaşıyorum.
c 180'in nasıl bir sarfiyatı var? 8.5 lt 'leri rahat görür herhalde?
Uzun yolda cc ile 120 sabit gidersen 6 ile 7 arasında gidiliyor.
Uzun yolda 160 170 sabit gidersen 9 larda yakıyor.
Şehir içi Balıkesir trafiğinde 9 ile 10 arasında yakıyor.
İstanbul trafiğinin rutini olmadığı için net birşey söyleyemem ama 10 litre rahat yakacaktır ş.içi
Tabi bu tüketimler araba az yaksın mantığındaki sürüşlere göre değildir.
Ben de C180 düşünüyordum sonra fiyatlar iyice artınca F30 aldım. Çok da memnunum tavsiye ederim.
Ama tavsiyem 318i yerine 320i ED bak, çok daha mutlu olursun. 1.5 136hp yetersiz gelebilir, 1.6 170hp beklentilerini karşılar. Yazılım ile zaten çok ciddi fark olur.
Ben de sportline bakıyordum, sonra denk geldi luxury aldım. Hafızalı koltuk harman vs luxury bulursan kaçırma derim. Tek recarosu eksik sportlinedan ama fazlası var bayağı.
Ben de C180 düşünüyordum sonra fiyatlar iyice artınca F30 aldım. Çok da memnunum tavsiye ederim.
Ama tavsiyem 318i yerine 320i ED bak, çok daha mutlu olursun. 1.5 136hp yetersiz gelebilir, 1.6 170hp beklentilerini karşılar. Yazılım ile zaten çok ciddi fark olur.
Ben de sportline bakıyordum, sonra denk geldi luxury aldım. Hafızalı koltuk harman vs luxury bulursan kaçırma derim. Tek recarosu eksik sportlinedan ama fazlası var bayağı.
320i ED luxury'ler benim de ilgimi çekmeye başladı özellikle donanımı yüksek ve içi taba olanlar.
altugkocer
30-07-2018, 15:53
Sanırım Luxury Line 320 ied alıp büyük ekran NBT yaptırırdım :) ya da 418i Gran Coupe yi de alternatifler arasına sokardım :)
C180 e de hayır demem ama CLA üvey mercedes gibi, kesinlikle tercih etmezdim :)
Sanırım Luxury Line 320 ied alıp büyük ekran NBT yaptırırdım :) ya da 418i Gran Coupe yi de alternatifler arasına sokardım :)
C180 e de hayır demem ama CLA üvey mercedes gibi, kesinlikle tercih etmezdim :)
4.18 gc ızdırap spec 1600küsür kiloyla yakmaktan başka işlevi yok :) güzel seri köz getir arabası olur ama yavaştan salına salına :D
altugkocer
30-07-2018, 16:44
4.18 gc ızdırap spec 1600küsür kiloyla yakmaktan başka işlevi yok :) güzel seri köz getir arabası olur ama yavaştan salına salına :D
yakıtı bilmiyorum ama arkadaşta vardı çok beğendim ya :D octaviadan sonra bagaj fantezisi oldu bende :D gran coupelerin de bagajları çok hoj :D
yakıtı bilmiyorum ama arkadaşta vardı çok beğendim ya :D octaviadan sonra bagaj fantezisi oldu bende :D gran coupelerin de bagajları çok hoj :D
araçta çok hojda o motorla değil :D
1.5 motorlu 3 yada 4 kasa yerine 1.6 170 lik 3.20 bakardım.
Ama daha yeni bir kasa olması nedeniyle biraz güçten feragat edip c 180 e yönelmenizi tavsiye ederim.
Daha güncel bir kasa olması nedeniyle ve stage 1 yazılımla 3.20 stock bir aracı aratmayacak seviyeye gelmesiyle düşünürdüm.
CLA bu 2 aracın yanında sevimsiz kalır.
Arayışım artık temiz c180 amg, eğer bulamazsam 320i ED Luxury şeklinde olacak.
Çevrenizde bu iki arabadan biri varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sinan'S2k
31-07-2018, 11:46
Kimse konuşmuyor da ben Bmw yi el freninden dolayı direk elerdim. Benim eski 2009 a4 de bile elektronik park freni varken 2018 bmw de halen telli el freni olması şaka gibi. Ben sırf o yüzden Bmw yi elemiştim.
Ben direk c alırım. Düşünmem bile. Zaten sınıfının en iyi aracı. Bu arada Mercedes'in direksiyondan vitesi çok kullanışlı. Çok büyük rahatlık sağlıyor.
Kimse konuşmuyor da ben Bmw yi el freninden dolayı direk elerdim. Benim eski 2009 a4 de bile elektronik park freni varken 2018 bmw de halen telli el freni olması şaka gibi. Ben sırf o yüzden Bmw yi elemiştim.
Ben direk c alırım. Düşünmem bile. Zaten sınıfının en iyi aracı. Bu arada Mercedes'in direksiyondan vitesi çok kullanışlı. Çok büyük rahatlık sağlıyor.
Ben diyecektim sen kaleme almışsın.
Bazı teknolojileri geri kaldı.
Shadow_Dancer
31-07-2018, 13:45
Valla geçen M4 ve M3 inceledim yurtdışında onlarda bile telli el freni var, ki iki araçta agzına kadar doluydu enteresan geldi bana da :)
telli el freni var diye bmw’yi eleyen bmw almasın zaten. peugeot filan daha çok tatmin eder.
ahmetgurlek
31-07-2018, 17:16
telli el freni lazım, drift için. mercedes'te olmaması mercedes'e eksi yazar ;)
şaka bi yana luxury line 3.20 ied kullandım. race chip ile keyifli bi makina. ama görsellik olarak, iç dizayn olarak, albeni olarak c kasa amg bence f10'dan bile daha üstte gelir. ben lacivert, touchpad'li c180 amg derim.
Shadow_Dancer
31-07-2018, 17:41
telli el freni var diye bmw’yi eleyen bmw almasın zaten. peugeot filan daha çok tatmin eder.
El freni var diye arabaya komple çöp demedik zaten, o kadar teknolojik donanım varken olmaması garip geldi.
El freni var diye arabaya komple çöp demedik zaten, o kadar teknolojik donanım varken olmaması garip geldi.
elektronik el freni benim tercih ettiğim bir şey değil. el freni çekip *** attırdığımdan değil ama sonuçta yapmak istersende yapma özgürlüğün var veya kayma anını el frenine asılarak doğrusal yönde ilerletme imkanın var. bu tarz araçlarda beklenen bir şey olmasa da el freni olmasının hiç bir zararı yok. bir bardaklık alan eksik olsun problem değil. arkadan itiş ve elektronikte olsa kilitli diferansiyel benzeri sistemleri olan araçların bir zahmet esp’si kapanabilsin, bir zahmet el freni olsun. f30 elektronik el freni olmadığı için tercih edilmesi gereken bir araç zaten. rakiplerinin sunduğu konfor, kalite vs özelliklerinin yanında sürücü odaklı sportif bir araç olması onun artı yönü.
Shadow_Dancer
01-08-2018, 12:26
elektronik el freni benim tercih ettiğim bir şey değil. el freni çekip *** attırdığımdan değil ama sonuçta yapmak istersende yapma özgürlüğün var veya kayma anını el frenine asılarak doğrusal yönde ilerletme imkanın var. bu tarz araçlarda beklenen bir şey olmasa da el freni olmasının hiç bir zararı yok. bir bardaklık alan eksik olsun problem değil. arkadan itiş ve elektronikte olsa kilitli diferansiyel benzeri sistemleri olan araçların bir zahmet esp’si kapanabilsin, bir zahmet el freni olsun. f30 elektronik el freni olmadığı için tercih edilmesi gereken bir araç zaten. rakiplerinin sunduğu konfor, kalite vs özelliklerinin yanında sürücü odaklı sportif bir araç olması onun artı yönü.
Allah baska dert vermesin guzel kardesim.
Allah baska dert vermesin guzel kardesim.
o yüzden pejo al diyorum. bol bol elektronik var çok tatmin edici.
bosporuss06
02-08-2018, 08:23
Tamamen alacak kişinin otomobile bakışıyla alakalı bu tercih.bmw 3 rakiplerine göre çok daha sportif,tamamen sürücü odaklı farklı bir tarz.Mercedes ayrı,audi çok ayrı bir tarz bence.Bu arada amg paket bi c seriside sertlik konusunda 3 serisinden hallice.Yani mercedes alınacaksa amg paket olmamalı.İç mekan konusunda mercedes bmw den yaklaşık 4 sene sonra kasa değiştirdiği için çok daha elegance ve kaliteli.Seneye 3 kasa değiştirecek,ve sınıf standartları yeniden belirlenecek.!
Sinan'S2k
02-08-2018, 09:40
Görende aldığın araç drift aracı sanır. Alt tarafı en babası 170 hp araç. Ne yapacaksın telli el frenini. Bizde 94 corsa var onda da aynı el freninden var. O paralarda araç satıyorsan, sınıfın gerekliliklerini yerine getireceksin. Artık kompakt araçlarda bile telli el freni kalmadı. Zaten sınıfında 3 serisi de tek örnek.
Fiyatlar çok değişken,155 160a 2014 c180 amg bulabiliyordum düşük km,şuan 175ten aşağı yok gibi gibi
G20 de el freni telli değil, tuş oluyor kavgaya gerek yok:)
Shadow_Dancer
03-08-2018, 12:18
o yüzden pejo al diyorum. bol bol elektronik var çok tatmin edici.
bu tavsiyenle otomobil dünyasında kartlar yeniden dagıtılır..
bu tavsiyenle otomobil dünyasında kartlar yeniden dagıtılır..
elektronik el frenine tav olan sizin gibi müşteriler yüzünden kartların dağılalı çok oldu.
Tholl-ga
03-08-2018, 13:40
https://www.thetruthaboutcars.com/wp-content/uploads/2014/06/IMG_6139-Medium.jpg
https://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/us-spec-2018-golf-gti-facelift-brings-manual-handbrake-and-analog-dials-to-new-116939_1.jpg
Aman tanrım didim
Sinan'S2k
06-08-2018, 09:33
elektronik el frenine tav olan sizin gibi müşteriler yüzünden kartların dağılalı çok oldu.
Arkadaşım olay tav olma meselesi değil. Teknolojiye ayak uydurma meselesi. Artık bu sınıf gerekliliğiyse, ona uymak gerek. Yeni kasada elektronik yapmışlar, sen yenisinin yüzüne bakmayacaksın o zaman.
Carmageddon
06-08-2018, 16:27
Bir 3.20ied kullanıcısı ve bol bol da c200d amg kullanmış birisi olarak kesinlikle tavsiyem 3.20ied olacaktır. Hele birde Luxury Line alacaksan 3.20'nin tadından yenmez. Performans olarak zaten çok üstün olan 3.20, Luxury olacağı için emin ol AMG C serisine göre çok daha konforlu olacaktır. Yakıt tüketimi olarak fikir vermesi açısından kendi aracımı örnek vereyim.
2016 3.20ied Sport Plus, çoğunlukla kullanılan yerler Acıbadem-Ataşehir-Etiler civarları. 1 depo benzinle 700km civarları.
Bir 3.20ied kullanıcısı ve bol bol da c200d amg kullanmış birisi olarak kesinlikle tavsiyem 3.20ied olacaktır. Hele birde Luxury Line alacaksan 3.20'nin tadından yenmez. Performans olarak zaten çok üstün olan 3.20, Luxury olacağı için emin ol AMG C serisine göre çok daha konforlu olacaktır. Yakıt tüketimi olarak fikir vermesi açısından kendi aracımı örnek vereyim.
2016 3.20ied Sport Plus, çoğunlukla kullanılan yerler Acıbadem-Ataşehir-Etiler civarları. 1 depo benzinle 700km civarları.
Cevap için teşekkürler, galiba her gün benzer rotayı yapıyoruz. Benim de iş ataşehir ev etiler.
Bmw'nin pek kronik sorunu yoktur.
- Zincir sesi yaparsa kopup motoru parçalamadan önce değiştirmeniz gerekir.
- Direksiyon titremesi olursa çözümü yok ama şükür ki her araçta yok şanslı iseniz sizin başınıza denk gelmez zaten.
- Kapı fitilleri nedeniyle sanki kapı tam kapanmamış gibi rüzgar sesi alır. Fitil değişse bile bu ses kesilmez ama tamı tamına 136 hp'lik spor bir araba alıyorsunuz o kadar rüzgar sesini de görmezden gelmelisiniz.
- Yine kapı fitillerinin olduğu yerden inanılmaz gıcırtılar gelir. Servis bir türlü çözemez ama şükür ki her BMW sahibi artık trim sesi konusunda uzmanlaştığı için yolda sürekli gıcırtıları dinleyip yol sonunda da çift taraflı bant ile ses gelen yerlere yalıtım yapar.
- Alırken koltuk altlarına bakmakta da yarar var bazılarında paslanma olabiliyor.
- Motoruna biraz yüklenince su eksiltir, vanos arızası, tahrik arızası, basınç ventili sorunu yaşanabilir ama olsun sonuçta bir BMW kullanacaksınız bu kadarcık kusuru da görmezden geliverin canım.
Bir de iyi tarafından bakın BMW aracınız sayesinde servisteki ustalarla paha biçilemez dostluklar kurabilirsiniz. Premium araç sahibi olmak da zaten bunu gerektirmiyor mu?
Bir gün baba parası yemeyi bırakıp kendi kazandığın para ile BMW 3 serisi alırsan o zaman anlarsın yukarıdaki mesajı.
Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler, artık 2. BMW'me sahibim :)
Araç lacivert 320i ED Edition (sport line) makyajlı kasa
https://i.hizliresim.com/k6R4jv.jpg (https://hizliresim.com/k6R4jv)
Başlıkta yazdığım tüm arabaları inceledim, kullandım hatta c ve cla'yı nispeten uzun süre kullandım ama 320i ED oldukça farklı ve keyifli bir makina.
Edit: El freni telli :D
Carmageddon
27-08-2018, 13:16
Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler, artık 2. BMW'me sahibim :)
Araç lacivert 320i ED Edition (sport line) makyajlı kasa
https://i.hizliresim.com/k6R4jv.jpg (https://hizliresim.com/k6R4jv)
Başlıkta yazdığım tüm arabaları inceledim, kullandım hatta c ve cla'yı nispeten uzun süre kullandım ama 320i ED oldukça farklı ve keyifli bir makina.
Edit: El freni telli :D
güle güle kullanın. jantları 4 serisi sportline jantı sanırım. Renk uyumuda süper olmuş. Makyajlı almanızda çok iyi olmuş ledler gerçekten çok farklı gösteriyor arabayı.
Hayırlı olsun kardeşim süper bir tercih :)
Jantlar da bonus olmuş.
güle güle kullanın. jantları 4 serisi sportline jantı sanırım. Renk uyumuda süper olmuş. Makyajlı almanızda çok iyi olmuş ledler gerçekten çok farklı gösteriyor arabayı.
Teşekkürler, 320i ED edition'ların da standart jantı. Galiba son çıkan 320i ED'lerden olduğu için ses sistemi recaro m direksiyon gibi opsiyonlarla doldurup satmışlar arabayı. Bir de çok işime yaramayacak telefon bağlantı kiti var kol dayama içinde.
Hayırlı olsun kardeşim süper bir tercih :)
Jantlar da bonus olmuş.
Teşekkürler :) Benim de oldukça içime sindi özellikle rengi ve jantları gerçekten çok hoşuma gitti.
Opsiyon 18ler olmasi lazim üstündekiler hayırlı olsin güzel secim
Carmageddon
28-08-2018, 14:54
Teşekkürler, 320i ED edition'ların da standart jantı. Galiba son çıkan 320i ED'lerden olduğu için ses sistemi recaro m direksiyon gibi opsiyonlarla doldurup satmışlar arabayı. Bir de çok işime yaramayacak telefon bağlantı kiti var kol dayama içinde.
Anladım, geçen bir akradaşım da yolda sizinkinin turuncusunu görüp yine mi makyajlamışlar f30'u demişti. Telefon bağlantı kiti bende de var biraz nostaljik duruyor bu devirde. :)
enes_srb
29-08-2018, 19:53
Teşekkürler :) Benim de oldukça içime sindi özellikle rengi ve jantları gerçekten çok hoşuma gitti.
Araç 35-40 bin arasında bi şirket yöneticisinin aracı mı acaba ? hayırlı olsun eğer oysa bende niyetlenmiştim bi ara
Araç 35-40 bin arasında bi şirket yöneticisinin aracı mı acaba ? hayırlı olsun eğer oysa bende niyetlenmiştim bi ara
Araç şirket yöneticisinin değildi fakat şirket üzerineydi Ataşehirde.
Aldığım km 38k.