Orijinalini görmek için tıklayınız : Detayli Ic Temizlik Yaptik ( Golf 7 , 5yil , 100.000km)
Mehmetmert
11-08-2018, 14:43
5 yildir hic detayli temizlik yaptirmamistim , ne kadar temiz binerseniz binin sart oluyor detayli temizlik :) Arabanin icinin siyah olmasida kiri gostermemesinde buyuk etkendi.
Gece 01.30'da haberlesip , ertesi gun sabah erkenden bulustuk ve detayli yaptik.Benim aksam yola cikmam gerektigi icin disini bile yikayamadik :)Ben bile bayagi yoruldum tum isi yapmama ragmen :D
Video guzel rahatlatici oldu , ben arada acip izleyerek rahatliyorum :D Cok prof. degil cekimlerim ama idare edin iste :)
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=UQKIALWjlX4&t=371s)
https://www.youtube.com/watch?v=UQKIALWjlX4&t=371s
Elinize saglik guzel olmus.
Kokpit temizliginde kullanilan apcnin markasi nedir? Temizlik sonrasi arkasinda herhangi bir doku birakti mi?
SinanAdalı
12-08-2018, 12:06
Araba böyle temizlenince çok dikkat ediyor insan :D Kolu bile artık o kadar koymiyim diyosun. Faruktan benim arabayı almaya gittiğimde vazgeçtim koy şurda köşeye binmiyim demiştim :D Güle güle pislet dostum
mahmut0382
12-08-2018, 14:25
Kokpit temizliginde kullanilan apcnin markasi nedir? Temizlik sonrasi arkasinda herhangi bir doku birakti mi?
Teşekkürler .
Apc olarak yanlış hatırlamıyorsam 3d kullandık bu araçta o değilse valet pro dur .
Mehmetmert
12-08-2018, 23:18
Mahmut abi bir mesaj yukarıda yazmış , ben APC idi diye hatırlıyorum.Bitince APC doldurmuştum ben şişe :D
Ben kumaşa zarar geleceğini , hatta alcantaraya falan bilmiyordum.Mahmut abinin verdiği cevap.
"ben:Koltuki alcantaralari sorunsuz, eskisi gibi :) herkes bunu sormus, zarar mi goruyor acaba ?
Mahmut abi : Kumaş türü ne olursa olsun kimyasal gördükten sonra ilk hali gibi olmaz fark edilebilir veya fark edilemez derecede yıpranır . Biz kumaşlara kimyasali sıktıktan sonra puzzi ile ıslak kuru vakumlama yaparak su ile duruladığımızdan ve kurutma işinde ekstra bir sıcaklığa maruz bırakmadığımızdan bu yıpranma olabilecek en az seviyede oldu . :) "
dedi :)