Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce hangi araç tercih edilmeli
1- 2012 model focus style paket lpg otomatik 40 binde servis bakımli boya değişen yok beyaz renk. 70.000 tl
2- 2007 model 320d .siyah içi bej. Otomatik. Sunroof. Angel. Boya değişen yok. 183 binde 77.500tl
3- 2013 model civic beyaz elegance otomatik. Lpg takilmamis. Boya değişen yok. 43 binde servis bakımlı 80.000tl
4- 2014 model astra J. Beyaz.sunroof.benzin.otomatik.70 bin km. 1.4turbo .72.500tl
Bi el atın samimi ekip arkadaşıma araç alacağız. Araçların hepsine baktık. Astra aşırı yakıyor 10litre altına düşmüyor.
Honda pahalı geldi biraz lpg ile 83.000e gelecek
Bmw yi alacaktık, sahibi bayram sonrası versem flan dedi.
Ben focustan yanayım sahibi titiz trigeri serviste değişti km gelmese de yılı doldu diye. Ancak full i20 otomatik cam tavan bulmazsaniz bana vermem aracı diyor.
Grimlord
15-08-2018, 00:38
12 yaşında bmwye o para çok bence. Masraf çıkarma ihtimali yüksek.
Astra tüpsüz binilmez bu fiyatlarla, lpg için de çelik piston falan takılması gerek. Sanırım lpg takması işletmesi vs bayağı pahalıya patlar.
Civici de tüpsüz olduğu için ve bence o fiyatı haketmediği için elerdim.
Focus tercihim olurdu, aynı kasa dizeline sahip oldum. Yol tutuşu falan çok güzel. Konforlu, tok bir araba. Tavsiye ederim.
Çelik sübaptır o piston olsa duramazdık :))
Ben oyumu Focus'tan yana kullanıyorum.
Grimlord
15-08-2018, 00:42
Aynen, piston aşağı inmiş bende. Subap olacaktı :D
Kullanıcı
15-08-2018, 00:56
Ben Civic'ye daha sıcak bakıyorum şirket aracı gibi durmuyor ve lpg ile de tam uyumlu ama bu donanım seviyesi üst donanım seviyesi değil galiba o nedenle fiyat fazla geldi bana(honda piyasasını bilmiyorum pek)
Focus güzel araç ama içi dar ve manevra kabiliyeti düşük ve nispeten şirket aracı
Bmw ise 11 yaşında dizel bir araç masraf açacaktır diye tahmin ediyorum nasıl kullanıldıkları *****
Astra güzel araba ama turbo motor lpg ile sorun yaşanır mı? tam emin olunamaz birde astra ikinci eli ağır bana göre
Erdem K.
15-08-2018, 08:14
listedeki araçlardan civic'i tercih ederdim
benim için kaza/boya/değişen/km ve lpgsiz oluşu öne çıkıyor :)
focus da benim kriterlerimde ancak lpg'li :) civic 1 yaş daha genç ... honda piyasada değer kaybetmiyor, alan kazanıyor :D
ahmetbaha-drs
15-08-2018, 08:38
Sadece bu seçenekler arasından olacaksa bence de Honda Civic en mantıklısı, Focus'a alternatif olarak Mazda3 1.6'da bakabilirsiniz aynı motor-sanzıman yanılmıyorsam.
Bana soracak olursanız Nissan Pulsar bakın en azından 1,2 yaşında garantili ve güncel bir araba. Hayırlısı olsun.
örnek:
Nissan / Pulsar / 1.2 / N-Tec / DERELİ OTOMOTİV'DEN 2016 NİSSAN PULSAR 1.2 N-TEC sahibinden.comda - 571967275 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-dereli-otomotiv-den-2016-nissan-pulsar-1.2-n-tec-571967275/detay)
Nissan / Pulsar / 1.2 / N-Tec / 2016 PULSAR N_tec OTOMATİK 16000KM NAVİGASYON.GERİ GORUŞ BOYASIZ sahibinden.comda - 594757259 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2016-pulsar-n_tec-otomatik-16000km-navigasyon.geri-gorus-boyasiz-594757259/detay)
Focus u tercih ederdim çünkü focus u beğeniyorum.
CloudGrey
15-08-2018, 08:49
focusu alın.
facus sahibininede bunu verin ;
Hyundai / i20 / 1.4 MPI / Elite / HATASIZ KAZASIZ TRAMERSİZ OTOMATİK sahibinden.comda - 597342985 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-kazasiz-tramersiz-otomatik-597342985/detay)
problem solved ;)
i-vtec07
15-08-2018, 08:57
2013 cıvic elegance a 80 lira vermek çılgınlık olur :) keza astrada öyle yakıtı içen bi araba.
Bmw nin durumu önemli çok bakımlı ve temiz bi araçsa bmw derim. 12 yaşında olsun olmasın sorunsuz durumdaysa alınır
-Murat Özcan-
15-08-2018, 09:55
2013 cıvic elegance a 80 lira vermek çılgınlık olur :) keza astrada öyle yakıtı içen bi araba.
Bmw nin durumu önemli çok bakımlı ve temiz bi araçsa bmw derim. 12 yaşında olsun olmasın sorunsuz durumdaysa alınır
Katılıyorum. Bmw özellikle şanzımana iyi bakın sorun yoksa değerlendirebilirsiniz
speed_emre
15-08-2018, 10:19
Astrada lpg uyumlu motor almanyada lpglı olarak cıkısları var. Insıgnıadada kullanılıyor. İyi bir yerde lpg taktırılıp binilir.
Daha değişik bi alternatif üreteyim mi? :)
Benzin + LPG olacaksa bahsedilen BMW'nin 320i'si hesaplı alınabilir, LPG oluyor mu bilmeden konuşuyorum ama...
Aynı model aracın 100k km altı temiz 320i'si 60-70bin TL'lerde gezinirken, 200bine dayanan dizelleri 100 bin TL seviyelerinde. Şaka gibi.
Honda'ya o para bence değmez. Astra alınsın daha iyi :)
Focus'ta motor ne? Turbo ise düşünülür, diğer türlü ona da pek gerek yok bence. Evet yine Focus güzel alternatif olarak kalıyor.
baskan96
15-08-2018, 13:23
Kesinlikle ve kesinlikle Honda derim ancaaak o kasa değil.. Bana göre Honda tasarımcılarının alkollü vaktine denk gelen kötü bir kasa.. Fd6.5 olarak tabir edilen 2010-2011-2012(nadir) bir alt kasasının makyajlısını düşük km + lpg avantajıyla 67-70 arası bir rakama bulabilirsiniz ve arabaya biniyorum dersiniz.. Satmak gerekirse de gece ilana girer sabahtan notere gidersiniz tıkır tıkır işler :))
caglarcb
17-08-2018, 10:13
Lpg kullanılacaksa sorunsuzluk bakımından Civic tercih edebilirsiniz. İkinci tercih olarak Focus değerlendirilebilir.
emrekuzdere
24-08-2018, 10:57
Bmw? 11 yaşında? 180 küsur bin kilometrede? Sorunsuz?
İnanmadım.
12 yaşında bmwye o para çok bence. Masraf çıkarma ihtimali yüksek.
Astra tüpsüz binilmez bu fiyatlarla, lpg için de çelik piston falan takılması gerek. Sanırım lpg takması işletmesi vs bayağı pahalıya patlar.
Civici de tüpsüz olduğu için ve bence o fiyatı haketmediği için elerdim.
Focus tercihim olurdu, aynı kasa dizeline sahip oldum. Yol tutuşu falan çok güzel. Konforlu, tok bir araba. Tavsiye ederim.
Focusu cok istiyoruz sahibi sağolsun direniyor vermemek için. 14 ay önce çorum dan aldik birlikte 50k TL ye. 70 veriyoruz vermiyo yani
+1 focus
Ben Civic'ye daha sıcak bakıyorum şirket aracı gibi durmuyor ve lpg ile de tam uyumlu ama bu donanım seviyesi üst donanım seviyesi değil galiba o nedenle fiyat fazla geldi bana(honda piyasasını bilmiyorum pek)
Focus güzel araç ama içi dar ve manevra kabiliyeti düşük ve nispeten şirket aracı
Bmw ise 11 yaşında dizel bir araç masraf açacaktır diye tahmin ediyorum nasıl kullanıldıkları *****
Astra güzel araba ama turbo motor lpg ile sorun yaşanır mı? tam emin olunamaz birde astra ikinci eli ağır bana göre
Astrayi eledik artık.
Civic ve focus üzerinde duruyoruz. Bmw ci vazgeçti fiyati 84 yaptı valla 77.500e kadar aliyoduk da ışte demekki hala rağbet görüyor araç.
listedeki araçlardan civic'i tercih ederdim
benim için kaza/boya/değişen/km ve lpgsiz oluşu öne çıkıyor :)
focus da benim kriterlerimde ancak lpg'li :) civic 1 yaş daha genç ... honda piyasada değer kaybetmiyor, alan kazanıyor :D
Hic aklıma gelmezdi 6 yaşında honda 80 bin para edecek. 2009 de sıfır s2k alınıyordu bu paraya
Sadece bu seçenekler arasından olacaksa bence de Honda Civic en mantıklısı, Focus'a alternatif olarak Mazda3 1.6'da bakabilirsiniz aynı motor-sanzıman yanılmıyorsam.
Bana soracak olursanız Nissan Pulsar bakın en azından 1,2 yaşında garantili ve güncel bir araba. Hayırlısı olsun.
örnek:
Nissan / Pulsar / 1.2 / N-Tec / DERELİ OTOMOTİV'DEN 2016 NİSSAN PULSAR 1.2 N-TEC sahibinden.comda - 571967275 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-dereli-otomotiv-den-2016-nissan-pulsar-1.2-n-tec-571967275/detay)
Nissan / Pulsar / 1.2 / N-Tec / 2016 PULSAR N_tec OTOMATİK 16000KM NAVİGASYON.GERİ GORUŞ BOYASIZ sahibinden.comda - 594757259 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2016-pulsar-n_tec-otomatik-16000km-navigasyon.geri-gorus-boyasiz-594757259/detay)
Nissan mazda flan piyasası ağır. Araclar güzel ancak hızlı araç arıyorum piyasa olarak
focusu alın.
facus sahibininede bunu verin ;
Hyundai / i20 / 1.4 MPI / Elite / HATASIZ KAZASIZ TRAMERSİZ OTOMATİK sahibinden.comda - 597342985 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-kazasiz-tramersiz-otomatik-597342985/detay)
problem solved ;)
73 ün üstüne geliyor o zamanda. Nakitte 70e verir mi bilinmez oda
Kapalı kutu ışte 10 yaş üstü risk grubunda
Astrada lpg uyumlu motor almanyada lpglı olarak cıkısları var. Insıgnıadada kullanılıyor. İyi bir yerde lpg taktırılıp binilir.
Subap işi sinir ediyor adami. Keske benzin 2 lira olsa :)
Daha değişik bi alternatif üreteyim mi? :)
Benzin + LPG olacaksa bahsedilen BMW'nin 320i'si hesaplı alınabilir, LPG oluyor mu bilmeden konuşuyorum ama...
Aynı model aracın 100k km altı temiz 320i'si 60-70bin TL'lerde gezinirken, 200bine dayanan dizelleri 100 bin TL seviyelerinde. Şaka gibi.
Honda'ya o para bence değmez. Astra alınsın daha iyi :)
Focus'ta motor ne? Turbo ise düşünülür, diğer türlü ona da pek gerek yok bence. Evet yine Focus güzel alternatif olarak kalıyor.
Mantıklı geldi. 320i lere de bakalm bi neden olmasın.
Kesinlikle ve kesinlikle Honda derim ancaaak o kasa değil.. Bana göre Honda tasarımcılarının alkollü vaktine denk gelen kötü bir kasa.. Fd6.5 olarak tabir edilen 2010-2011-2012(nadir) bir alt kasasının makyajlısını düşük km + lpg avantajıyla 67-70 arası bir rakama bulabilirsiniz ve arabaya biniyorum dersiniz.. Satmak gerekirse de gece ilana girer sabahtan notere gidersiniz tıkır tıkır işler :))
Üzerine 2 kasa çıkmış hondaya o para haram valla. Vtec2 icin de aynısı gecerli
Bmw? 11 yaşında? 180 küsur bin kilometrede? Sorunsuz?
İnanmadım.
İşin gerçeği araç 4 kere el değiştirmiş. Ilk alan kişi 6 sene kullanmış. 2.sahibi 3 sene. Eski sahiplerini aradim konuştum. Hepsi memnun araçtan. Boya flan yoktu diyor. 1i bendeyken arka disklerde problem vardı dedi. Bunun üzerine araca bakmaya gittik. Yanımızda bmw ustası götürdük. Bilgisayara bağladık baktık heryerine. Altı üstü pırıl pırıl bmw nin. Kasa ok gibi. Disklere baktık komple alttakim sıfır. Adam 3.500 liraya yaptırmış disk balata sifirlamis.faturalı garantili. Öyle olunca cezbetti ancak alamadık ayrı mesele