Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşgeldin YENİ YIL!
Tatsızlıklarla dolu bir seneyi bitiyoruz(savaşlar,kriz,verdiğimiz onca şehitler vs),umarım bu tatsızlıklar 2008 yılında kalır yeni yıl bizlere bol bol sevdiklerimizle birlikte sağlık mutluluk neşe maddi manevi güç getirir.Nice yıllara arkadaşlar.:icon_tup:
yeni yılda bütün TT üyelerine mutlu huzurlu bol kazanclı mutlu sene dileri;)
by_hayali
31-12-2008, 08:52
hayırlı seneler 2009 hepimize sağlık mutluluk huzur getirir inşallah :)
akbaba78
31-12-2008, 08:54
Kriz siz(ekonomik), cezasiz(trafik), sorunsuz ve bol modifiyeli bir yil diliyorum herkese:rolleyes:
Herkese mutlu yıllar :) Umarım sorunsuz,sağlıklı,bol paralı ve modifiyeli bir yıl geçiririz :rolleyes:
emresener
31-12-2008, 09:12
Herkese ii seneler. umarım yeni yıl sağlık ve mutluluklar getirir bizlere..
Hayırlısı olsun ;)
boostların kesilmediği araçların bağlanmadığı huzur ve mutluluk dolu bi sene yaşarız inş. :D
SOMEONESPECIAL
31-12-2008, 09:21
hiç ama hiç umudum yok 2009'dan...
baştan belli nasıl geldiği :icon13:
Huzur diliyorum huzur başka birşey değil.
Herkeze iyi seneler. Sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim. İnş. herkezin dilediği şeyler olur.
Bütün TT ailesine yeni yılda mutlu,huzurlu,kazançlı,bol rolllu ve sorunsuz bır yıl gecirmelerini dilerim :):)
Mehmet Gazihan
31-12-2008, 18:17
Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle,
İyi Seneler.
Mehmet Gazihan
Megachips
yeni yil diyebi uyemi geldi :D hosgelmis :p
bakalim ya yeni yil bi gelsinde hosmu gelcek bosmu gelcek gorucez :D
ii yillar.
Tüm Techturkey ailesinin yeni yılı kutlu olsunnnnnnn:)
herkesin istedigi gibi bir yıl geçirmesi dileğiyle..
♥ ♥ ♥ Her yeniyıl bir başka güzel...2009 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun...♥ ♥ ♥
мєят ємιη єя∂σğαη
Huzur diliyorum huzur başka birşey değil.
Sonuna kadar katılıyorum
_cAgdAsH_
31-12-2008, 21:55
sağlıklı,huzurlu,mutlu,sevdiklerimizle bol kazanclı yıllar dilerim herkese..
hiç hoş gelmedi bana bir sürü sıkıntı dertle geldi.inş sizede hayırlı gelir.
barış, sağlık, huzurun bir arada olduğu iyi bir yol olur inşallah. herkese iyi yıllar.
yarım saat kaldı, herkese iyi yıllar dilerim...
mutlu yillar herkeze artik ne işe yariycaksa :( bu arada amma forumda geçiren war yeni yili :D
Brs_eg, -Ata-, /////ΛLPINE®, 06VZZ50, A K N, anilkarakaya, ARDA_E, brv, cabriolet, CanberkDemirkol, CaTLaK_HKO, chaylak, CLIORS, Cıhat YAVAS, DogukanB, egb@lo, EGE1, eser, FaBeRgE, gni_GTI, GolfMKV, gorke, hak_on, HondatugraL, KCANN_220, Kemalozcan, Kingpin, LND, mbquart417, metin01, miniks, mrm, MTK, murproject, MUTLU RAFİ, Ome_RS, opamp, orhi56, PROMINENT, RCkid, Renç, Ryhn, said_, serkan demir, sideways, slave2, SLVR_PTBLL, Speed_TurN, stlegal, subaru wrx, SULTANOGLU, sword, sülüman, TarikS, timucintt, tyMu, ZAFER YILMAZ, ZSProject, _cAgdAsH_
umu_vtec
31-12-2008, 22:46
bnde geldim :D herkese ii yıllar...
2009 yılı sağlık huzur ve mutluluk getirsin..
getirmezsede koy götüne gitsin :D
daha 2010 var, 2011 var, var da var :D :D :D :D
mutlu yillar herkeze artik ne işe yariycaksa :( bu arada amma forumda geçiren war yeni yili :D
Brs_eg, -Ata-, /////ΛLPINE®, 06VZZ50, A K N, anilkarakaya, ARDA_E, brv, cabriolet, CanberkDemirkol, CaTLaK_HKO, chaylak, CLIORS, Cıhat YAVAS, DogukanB, egb@lo, EGE1, eser, FaBeRgE, gni_GTI, GolfMKV, gorke, hak_on, HondatugraL, KCANN_220, Kemalozcan, Kingpin, LND, mbquart417, metin01, miniks, mrm, MTK, murproject, MUTLU RAFİ, Ome_RS, opamp, orhi56, PROMINENT, RCkid, Renç, Ryhn, said_, serkan demir, sideways, slave2, SLVR_PTBLL, Speed_TurN, stlegal, subaru wrx, SULTANOGLU, sword, sülüman, TarikS, timucintt, tyMu, ZAFER YILMAZ, ZSProject, _cAgdAsH_
tt seven adam gece alemine akmaz, gerekirse yilbasina girmez, forumda mesaj yazar :D :D
herkezın yenı yılı kutlu olsun arkadaşlar umarım bu sne hepımıze saglık mutluluk ve huzur getirir
umu_vtec
31-12-2008, 23:04
evet artık yeni yıla girmiş bulunmaktayız :)
yusufcan_k
31-12-2008, 23:11
bütün abilerime kazasız belasız bol kazanclı seneler dilerim =)
Hadi hayırlı olsun :)
kanka sizin orda kar wardir tam yilbaşi atmosferi noel baba faln bizim pendikte hiç bişy yok :D:hahaha:
Valla benim için yılbaşının normal günlerden hiçbir farkı yoktur , milletin bu kadar hoplayıp zıplamasını da anlamıyorum zaten 10 dk öncemle 10 dk sonram aynıydı... Sadece tarihin değğişmesine neden oyle sevineyim ki :) Ama tabi kutlayanlara da saygı duyuyorum herkesin kendi eglencesidir :)
herkesin yeni yılı kutlu olsun..
hayırlı senelere diyelim :)
Herkeze Mutlu yıllar iyi gecmesini temenni ediorum...
bora1311
31-12-2008, 23:30
herkese mutlu yıllar ! ! !
gokhan07
01-01-2009, 01:39
herkeze mutlu yıllar.
Low-Rider
01-01-2009, 03:21
Herkese mutlu yıllar eve anca girebildim:D
M_PROJECT
01-01-2009, 03:27
herkese mutlu yillar :)
mutlu yıllar hepinize herkeze :D
Sportivo
01-01-2009, 13:39
Tatsızlıklarla dolu bir seneyi bitiyoruz(savaşlar,kriz,verdiğimiz onca şehitler vs),umarım bu tatsızlıklar 2008 yılında kalır yeni yıl bizlere bol bol sevdiklerimizle birlikte sağlık mutluluk neşe maddi manevi güç getirir.Nice yıllara arkadaşlar.:icon_tup:
sendiceğimizle puzzle yaptığımız bir yıla daha bitti...
herkese iyi yıllar