Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım devir çeviriyor fakat olması gerektği gibi gitmiyor.

utkubd
27-08-2018, 17:37
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım,

2 hafta önce uzun zamandıır hayranı olduğum c2 1.4 hdi aracını satın aldım

fakat bi problemim var aracım gittiği hıza göre çok fazla devir çeviriyor mesela 100kmh hızla 5.viteste ilerliyorum araç 3100 devirde 5.viteste son devri çeviriyorum araç 146yı falan geçmiyor bir iki tamirciye gösterdim baskı balatandıır dediler fakat aracı vitese takıp el fireni çektiğimde kalkarken stop ediyor ve bayır yukarı 2binden 3bin devre yükleniyorum sonra bırakıyorum ani bi devir düşüşü olmuyor pcyede bağlattım sensör arızası falanda vermedi herhangi bi beyaz duman karaduman atmada yok araçta yardımcı olursanız çok sevinirim..

BERKİN
27-08-2018, 22:34
Seneler önce golf mk3 aracımda böyle birşey başıma gelmişti şanzuman cortlamıştı :)

Octane
28-08-2018, 01:42
Debriyaj diyenler dogru demis.

Scoorp
28-08-2018, 02:01
Yaşını bilmedigim icin kardesim diye hitap edecem, büyüğüm isen kusuruma bakma.

Benimde basimdan soyle birsey gecmisti. Mesela arabada 4 kisi yolculuk yaparken 4. Ve 5. Viteste normal seyir halinde gaza yuklenince devir boşa yukseliyordu. Sanki araba bostaymis gibi. Ama 1. 2. Viteste tek basimayken sararak kalkiyodu. Baski balatayi degistirdik sorun kalmadi. Seninde yuksek ihtimal baski balata bitmistir.
Forumada hosgeldin diyelim

utkubd
28-08-2018, 11:01
hoşbulduk benim araçta 1 ile r ye biraz zor geçiyor gibi oluyo ses geliyo geçerken ve 1. ve 2. viteste pati çekmiyor ne kadar yüklensemde

baskan96
28-08-2018, 11:51
Konu başlığını ilk gördüğümde framoch kişisinin sahalara döndüğünü düşünüp inceden saymıştım Allah affetsin..

Foruma hoşgeldin biraderim hayırlı forumlar dilerim.

utkubd
28-08-2018, 12:32
Konu başlığını ilk gördüğümde framoch kişisinin sahalara döndüğünü düşünüp inceden saymıştım Allah affetsin..

Foruma hoşgeldin biraderim hayırlı forumlar dilerim.

eyv başkan hoşbulduk..