Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedan aile arabası
70-85 arası aile boyundan dolayı kesinlikle sedan olacak, dizel, manuel veya otomatik olması hiç farketmez.
Konforlu, orta veya biraz üstü donanımlı memnun edecek bir araba arıyoruz. Seçenekler çok tabii ama kullanan kişilerden bir tavsiye almak karar kılmak için daha etkili olur diye bu konuyu açmak istedim.
2011 üstü olursa öneriler çok memnun olurum. Şimdiden fikirlerini paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Saygılar
onursumer
29-08-2018, 19:55
acıkcası şu piyasada bana kia cerato çok mantıklı geliyor
Kia / Cerato / 1.6 CRDi / Concept Plus / GOKTAŞLAR'DAN 2017 KIA CERATO CONCEPT (TECHNO PAKET) SUNROOF sahibinden.comda - 591861312 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-goktaslar-dan-2017-kia-cerato-concept-techno-paket-sunroof-591861312/detay)
halilcan9455
29-08-2018, 20:02
benim ilk tercihim octavia ikincisi ise astra olurdu.
onn_dear
29-08-2018, 21:15
Ben Focus tdci der susarım
hakan308
29-08-2018, 21:23
Bende cerato derim 7 ay 21000 kmdir kullaniyorum cok memnunum
acıkcası şu piyasada bana kia cerato çok mantıklı geliyor
Kia / Cerato / 1.6 CRDi / Concept Plus / GOKTAŞLAR'DAN 2017 KIA CERATO CONCEPT (TECHNO PAKET) SUNROOF sahibinden.comda - 591861312 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-goktaslar-dan-2017-kia-cerato-concept-techno-paket-sunroof-591861312/detay)
Öneri için teşekkürler donanımlı ve gayet güzel duruyor. Fiyatı önemli değil ama satmak istediğimizde anında satabilir miyiz bu biraz beni tedirgin ediyor ama bilemiyorum tabii.
benim ilk tercihim octavia ikincisi ise astra olurdu.
Octavia gerçekten çok beğendiğim bir araç. Ama 5 octavia ilanından 9'u beyaz renk bu yüzden içimize sinmiyor. Astralar benimde dikkatimi çekiyor bakıyorum.
Önerin için çok teşekkürler.
Octavia gibi focuslarında beyaz ağırlıklı olması üzüyor. Bu kadar kesin konuşmanızın sebebi sorunsuzluğu mudur yol tutuşu mudur yakıtı mıdır? Nedir?
Önerin için teşekkürler.
Bende cerato derim 7 ay 21000 kmdir kullaniyorum cok memnunum
Artıları ve eksileri nelerdir? Çok az bahsedebilirsen çok memnun olurum. Teşekkürler
onn_dear
30-08-2018, 09:25
Uzun süre focus 2 ve focus 3 kullandım. Ben çok memnun kalmıştım. Yol tutuşta zaten üstüne yok sınıfında, motor sorunsuz , yakıtı az , çekişi ıyi 115hp 270nm , titanyum olursa donanım tatminkar , ikinci el değeri de ıyi
ahmetbaha-drs
30-08-2018, 09:34
Peugeot 508 bakabilirsiniz.
Alfa romeo giulietta 1.6 dizel. 4 senedir hergun faal kullanmaktayim.( sehir ici - sehir disi ) Bakimlari aksatilmadigi surece Sifir sikinti diyebilirim.
Alfa romeo giulietta 1.6 dizel. 4 senedir hergun faal kullanmaktayim.( sehir ici - sehir disi ) Bakimlari aksatilmadigi surece Sifir sikinti diyebilirim.
Küçük kalmazmı aile arabası İçin ?
ersin_srndg
30-08-2018, 09:38
Bende cerato derim.Çok konforlu ve keyifli bir araç.
Peugeot 508 bakabilirsiniz.
Öneri için çok teşekkür ederim, bakacağım.
Hocam ailede en kısa annem o da 1.70. En geniş hb arabanın bile bize dar geleceğini düşünüyorum. Öneri için teşekkür ederim.
Küçük kalmazmı aile arabası İçin ?
Bizim için baya küçük kalacağı kesin gibi bir şey.:)
Bende cerato derim.Çok konforlu ve keyifli bir araç.
Teşekür ederim, kullananlar baya memnun gözüküyor.
Bu arada eksik yazmışım benzin veya dizel olması da farketmez. Benzinli önerilere de açığım. 1.4tsi jetta veya passat nasıldır?
Kesinlikle cerato bencede
ottoman32
30-08-2018, 10:54
20012 - 2013 civarı 1.6 tdı superb alınabilir hem genişliği hem konforu bence yeterli kendimde 4 senedir kullanıyorum
ersin_srndg
30-08-2018, 11:08
Öneri için çok teşekkür ederim, bakacağım.
Hocam ailede en kısa annem o da 1.70. En geniş hb arabanın bile bize dar geleceğini düşünüyorum. Öneri için teşekkür ederim.
Bizim için baya küçük kalacağı kesin gibi bir şey.:)
Teşekür ederim, kullananlar baya memnun gözüküyor.
Alırken ön yargım vardı. İşcilik kalitesi ve donanım pişman etmedi.
ikinci eli yavaş olması önemli değilse 1.8 - 2.0 otomatik avensis düşünebilirsiniz.
fiyatları nasıldır bilmiyorum ama suberb de olabilir uzun bir aileyiz rahat edelim diyorsanız.
hakan308
30-08-2018, 11:39
Ceratonun artilari dersek 7 ileri bildigim kadariylada cift kavrama dsg gibi guzel bir sanzimana sahip , motor 136 hp 300 nm gidisi diger 1.6 dizellere gore gayet tatminkar, ben ankarada bu yaz 5,4 yaktim hepte klima acikti uzun yolda cok rahat 4,5 bandina iniyor. Cift tarafli klima, koltuk isitma, geri gorus, on arka park sensoru, sunroof gayet donanim olarak yeterli. Eksileri dersen direksiyon dizilimi vag grubuna gore farkli alismasi zaman aliyor, anteni arka camda oldugu icin bazen net cekmiyor, camlar kumandadan acilip kapanmiyor bence eksileri bunlar. Yol tutus ve ruzgar sesi almamada basarili bir arac
34btr1907
30-08-2018, 11:57
Toyota / Corolla / 1.6 / Life / ASIR OTO'DAN 0 KM TOYOTA COROLLA 1.6 LİFE sahibinden.comda - 592171106 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-asir-oto-dan-0-km-toyota-corolla-1.6-life-592171106/detay)
Toyota / Corolla / 1.6 / Life / Memurdan 1200 km de sahibinden.comda - 600741349 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-1200-km-de-600741349/detay)
Toyota / Corolla / 1.6 / Life / SAHİBİNDEN ACİLLL ... 2018 TOYOTA COROLLA sahibinden.comda - 600468410 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acilll-2018-toyota-corolla-600468410/detay)
bence gayet mantıklı hocam
ikinci eli yavaş olması önemli değilse 1.8 - 2.0 otomatik avensis düşünebilirsiniz.
fiyatları nasıldır bilmiyorum ama suberb de olabilir uzun bir aileyiz rahat edelim diyorsanız.
10 lira aşağı olsun ama hemen satılsın hocam.:) Önerilerin için teşekkür ederim.
Ceratonun artilari dersek 7 ileri bildigim kadariylada cift kavrama dsg gibi guzel bir sanzimana sahip , motor 136 hp 300 nm gidisi diger 1.6 dizellere gore gayet tatminkar, ben ankarada bu yaz 5,4 yaktim hepte klima acikti uzun yolda cok rahat 4,5 bandina iniyor. Cift tarafli klima, koltuk isitma, geri gorus, on arka park sensoru, sunroof gayet donanim olarak yeterli. Eksileri dersen direksiyon dizilimi vag grubuna gore farkli alismasi zaman aliyor, anteni arka camda oldugu icin bazen net cekmiyor, camlar kumandadan acilip kapanmiyor bence eksileri bunlar. Yol tutus ve ruzgar sesi almamada basarili bir arac
Bilgiler için sağolun, elinize sağlık.
Toyota / Corolla / 1.6 / Life / ASIR OTO'DAN 0 KM TOYOTA COROLLA 1.6 LİFE sahibinden.comda - 592171106 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-asir-oto-dan-0-km-toyota-corolla-1.6-life-592171106/detay)
Toyota / Corolla / 1.6 / Life / Memurdan 1200 km de sahibinden.comda - 600741349 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-1200-km-de-600741349/detay)
Toyota / Corolla / 1.6 / Life / SAHİBİNDEN ACİLLL ... 2018 TOYOTA COROLLA sahibinden.comda - 600468410 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acilll-2018-toyota-corolla-600468410/detay)
bence gayet mantıklı hocam
Öneri ve seçenekler için teşekkürler. Model olarak baya yeni olması tercih sebebi olabilir. Elinize sağlık.
çok fazla uzun yol seyehatleriniz oluyor ve şehir içi kullanımınız fazla olmuyor ise size 508 tavsiye ederim ben 2 sene kullandım sürekli uzun yolda şantiyelere gidip gelirken çok konforlu ve dolu bi araç güven veriyor basarken segmentindeki iyi bi araç kullandıgımız otomatik 508
ammaaa
eyer ki şehir içinde de çok kullanoyorsanız hayattan sogutur o hantal manuele yakın otomatik vitesi
diğeri ise bende kia yı çok begeniyorum ama hiç kullanmadım ama izlenimlerim iyi kullanıcıların yorumları ile başarılı bi motor ve hp ye ve torka sahip tam bir f/p aracı bence
ne olursa olsun hayırlı olsun
çok fazla uzun yol seyehatleriniz oluyor ve şehir içi kullanımınız fazla olmuyor ise size 508 tavsiye ederim ben 2 sene kullandım sürekli uzun yolda şantiyelere gidip gelirken çok konforlu ve dolu bi araç güven veriyor basarken segmentindeki iyi bi araç kullandıgımız otomatik 508
ammaaa
eyer ki şehir içinde de çok kullanoyorsanız hayattan sogutur o hantal manuele yakın otomatik vitesi
diğeri ise bende kia yı çok begeniyorum ama hiç kullanmadım ama izlenimlerim iyi kullanıcıların yorumları ile başarılı bi motor ve hp ye ve torka sahip tam bir f/p aracı bence
ne olursa olsun hayırlı olsun
Abi bilgiler için çok teşekkür ederim. Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanıyoruz ayda 1 veya 2 defa anca şehir dışı olur, 508 o zaman bize ters gelir.:)
İyi dileklerin için teşekkür ederim, herkes için hayırlısı olsun.
Octavia tam bir aile arabası bence, az yakıyor bastımı gidiyor araç
Önerim sedandan Ziyade Sw bakmanız daha rahat olmaz mı?
Octavia tam bir aile arabası bence, az yakıyor bastımı gidiyor araç
Önerim sedandan Ziyade Sw bakmanız daha rahat olmaz mı?
Octaviayı gerçekten ben de çok beğeniyorum. Bana kalsa direkt sw bakarım ama şehir içinde çok km yaptığımız için park vs konularında sıkıntı yaşamamak için babam sıcak bakmıyor. Önerin için teşekkür ederim.
Jetta kullandım aile arabası olarak 1.2 tsi yada 1.4 tsi favori derim
onursumer
30-08-2018, 21:56
Octaviayı gerçekten ben de çok beğeniyorum. Bana kalsa direkt sw bakarım ama şehir içinde çok km yaptığımız için park vs konularında sıkıntı yaşamamak için babam sıcak bakmıyor. Önerin için teşekkür ederim.
sw ile sedanın ölcü farkı yok diyebiliriz
sw ile sedanın ölcü farkı yok diyebiliriz
Doğrudur, ölçüleri konusunda bilgi sahibi değilim. Gözümüze hitap ettiği şekli düşünerek söyledim. Saygılar
Jetta kullandım aile arabası olarak 1.2 tsi yada 1.4 tsi favori derim
Yakıt konusunda yaklaşık bir bilgi verebilir misiniz? VAG grubu benzinli konusunda nedense güven veriyor. Duyumlar, okuduklarım vs çok yakmadığı yönünde.
Yakıt konusunda yaklaşık bir bilgi verebilir misiniz? VAG grubu benzinli konusunda nedense güven veriyor. Duyumlar, okuduklarım vs çok yakmadığı yönünde.
Jetta 1.2 tsi 105hp dsg eski arabam. Polo gti 1.4 tsi 180 hp yeni arabam.
Jetta ile uzun yolda 120 km sabit hız 6 litre ile gidilebiliyor. Daha altına düşenler var ama ben 120 den aşağı düşmeden uzun yol yapmanın taraftarıyım.
Şehir içi Balıkesir trafiği max 9 litre
Bugün Gti ile Mudanya Tirilye gezisi yaptım
Dönüşte gazlaya gazlaya geldim 8 litre ortalama var.
Jetta 1.2 tsi 105hp dsg eski arabam. Polo gti 1.4 tsi 180 hp yeni arabam.
Jetta ile uzun yolda 120 km sabit hız 6 litre ile gidilebiliyor. Daha altına düşenler var ama ben 120 den aşağı düşmeden uzun yol yapmanın taraftarıyım.
Şehir içi Balıkesir trafiği max 9 litre
Bugün Gti ile Mudanya Tirilye gezisi yaptım
Dönüşte gazlaya gazlaya geldim 8 litre ortalama var.
Bilgiler için teşekkürler hocam. Eline sağlık.