Orijinalini görmek için tıklayınız : Edd China's Garage Revival
MetalliHead
03-09-2018, 22:57
Wheeler Dealers'tan tanıdığımız tamirci Edd China, wheeler dealer'dan ayrıldıktan sonra youtube'da programa başlamış. Pilot olarak yayınlanan bölümün üzerinden uzun bir süre geçmiş ama bekleyelim bakalım.
Türkçe altyazı olan ilk bölümde ilk nesil golf gti var.
https://www.youtube.com/watch?v=IaW9Sg5NPyE
Garip saçları ama üstün yetenekleri olan bir adam. Hesabı bayağıdır var ama çok aktif değil. Kahrolası ABD yine el attı batırdı programı.
Denk geldikçe izlerim DMax'ta.
Grimlord
04-09-2018, 10:58
Mike'ın instagram hesabını takip ediyorum, dediğine göre Edd kazık atmış. Programla sözleşmesi olduğu halde kavga edip ben artık yokum demiş. Fena kapışmışlar.
Çok yetenekli bir adam ama Mikesız pek tadı yok :)
Mike'ın instagram hesabını takip ediyorum, dediğine göre Edd kazık atmış. Programla sözleşmesi olduğu halde kavga edip ben artık yokum demiş. Fena kapışmışlar.
Çok yetenekli bir adam ama Mikesız pek tadı yok :)
Ben açıklamasını izlemiştim. Olay pek Edd tarafında da pek öyle değil.
Programı ABD aldıktan sonra formatta değişikliğe gitmiş. Yapılan işlerin maaliyetli olduğunu bunları kısmaları istemiş. Daha az tadiat daha az masraf üstünkörü toplama vs. Bu işlem de kaliteyi ve yapılan işi düşüreceğinden dolayı Edd ben böyle iş yapmak istemiyorum deyip ayrılmış. Sanırım açıklaması youtube üzerinde de mevcut.
Grimlord
04-09-2018, 11:08
Programı ABD aldıktan sonra formatta değişikliğe gitmiş. Yapılan işlerin maaliyetli olduğunu bunları kısmaları istemiş. Daha az tadiat daha az masraf üstünkörü toplama vs. Bu işlem de kaliteyi ve yapılan işi düşüreceğinden dolayı Edd ben böyle iş yapmak istemiyorum deyip ayrılmış. Sanırım açıklaması youtube üzerinde de mevcut.
Olabilir abi, herkes kendi açısından yazıyor. Hangisi doğru bilemiyoruz :D
Olabilir abi, herkes kendi açısından yazıyor. Hangisi doğru bilemiyoruz :D
Açıklamasını dinlerken adama bir kez daha hayran olmuştum. Fazlasıyla nazik iyi dilekler sunarak açıklama yapıyordu.
Yeni elemanlı (ANT dı adı sanırım) bölümleri izledim bir kaç tane. Yetenekli bir adam gibi ama sevmedim.
MetalliHead
04-09-2018, 11:20
güzelim programı amerikalılar alınca berbat oldu . discovery güncel bölümleri veriyor, edd gittikten sonra işçilik bile baya düştü.
Açıklamasını dinlerken adama bir kez daha hayran olmuştum. Fazlasıyla nazik iyi dilekler sunarak açıklama yapıyordu.
Yeni elemanlı (ANT dı adı sanırım) bölümleri izledim bir kaç tane. Yetenekli bir adam gibi ama sevmedim.
Alışamadık dotte don durmuyor, edd reyiz kadar olmasada iyi adam tabide isinamadim elemana :)
güzelim programı amerikalılar alınca berbat oldu . discovery güncel bölümleri veriyor, edd gittikten sonra işçilik bile baya düştü.
Amerikalıların alıp da s.çıp batırmadığı iş yok zaten.
altugkocer
04-09-2018, 12:08
Edd li bölümleri eşimle izliyordum. Edd yerine Ant geldikten sonra tek izlemeye başladım :D
Edd'e alışmışız, her şeyi bilale anlatır gibi anlatıyordu. Ant da iyi fakat eski tadı alamıyorum.
MetalliHead
04-09-2018, 12:15
Amerikalıların alıp da s.çıp batırmadığı iş yok zaten.
Aldıkları her şeyi kendilerine benzetmeye çalışıyorlar, gösterişli, görgüsüzce ve iyi iş değil para için yapıyorlar.
başlığı açtığında dtx kanalından eski bir bölümünü izliyordum. hatta eşim de söyledi bunun olmadığı bölümleri sevmedim izlememeye başlamıştık. o arada youtube linkini açıpta gti görünce gece izledim keyifle.
Benim bildiğim de ABD işin içine karışınca fantastik,ütopik hastalıklarını programa yansıtmak istedikleri yönündeydi.Zaten S2 Land Rover ile bu mantığı açığa çıkarmışlardı.Hatta arabayı satarken küçük sıkıntılar olsun,pratik şekilde satarken tekrar yapılsın demişler.Yani Edd'in mekaniker imajı zedelenecekti.Bu ütopik ve imaj zedeleyici fikirlerden ötürü Edd ,ben yokum, demiş.
CloudGrey
04-09-2018, 15:04
discovery ( digitürk 191. kanal) hafta içi her akşam 23.45 ' te ;)
amerikalı zibidinin olmadığı bölümler.
hatta dün gece " best of " bölümü vardı.
ufak birde bilgi bırakayım ; bu zamana kadar 1 milyon sterlik araç satmışlar ve bunun 200 bin sterlini karmış...
tabi her zaman mükemmelde olamıyorlar bknz ;
https://i.hizliresim.com/dBr8r7.jpg (https://hizliresim.com/dBr8r7)
[QUOTE=CloudGrey;8505878]discovery ( digitürk 191. kanal) hafta içi her akşam 23.45 ' te ;)
D max de her akşam 20:45 21:30 arası 2 program oluyor eski bölümlerden.
mesajım bulunsun evden bakacağım.
[QUOTE=CloudGrey;8505878]discovery ( digitürk 191. kanal) hafta içi her akşam 23.45 ' te ;)
D max de her akşam 20:45 21:30 arası 2 program oluyor eski bölümlerden.
Pazar günleri 11:45 13:30 arası 2 bazen de 3 program veriyorlar.
Pazar günleri 10:00-13:30 arası Dmax favori kanalım. Akvaryum, taş havuzlar arkaına tamirat tadilat :)
lucky Jackal
05-09-2018, 08:16
Edd reyizin açıklamasını bende izledim. Eğer dediği gibiyse ayrılmakta haklı. Yeni tipi de hiç sevmedim, izlemem.
Edd reyiz mutevazi kisiligi el beceresi ve bilgi birikimi ile gonullerde taht kurmus teknikerlerden birisi bence.
isin icine abd ve para hirsi girince isin tadi bozuldu. olay tamamen bundan ibaret.
yigitblr
05-09-2018, 18:05
İngilteredeyken Morgan şasesi değiştiriyorlardı Amerika'ya geçince GTO kadranı değiştirmeye başlamıştı adam.
tuner faruk
05-09-2018, 23:04
Amerika stüdyolarında çekilmeye başladıktan sonra Edd başkanın tamirhane bölümlerini çekmek maliyetli gelmiş Edd başkanda ben tamirciyim showman değilim deyip çekmiş emaneti :D Neyse zaten yeni elemanın tavırları hareketleri falan çok yapmacık fazla uzun sürmez gibime geliyor WD.
M U R A T
06-09-2018, 10:57
beyler link verin bakalım
otobelgesel.com var, orada wheeler dealers ve daha bir çok araba belgeseli var.
Edd gitti program mantarladı....
video mayısta yayınlanmış bu arada sanki proje öyle kalakalmış
bana da mike'ın hareketleri çok yapmacık geliyor işi götüren adam edd gibi geliyor..yeni ant ile olan kısmı pek sevemedim.