Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jantlar replika mý ?
Herkese selam, kışlık lastiklerim için bir takım jant almayı düşünüyorum ancak ilandaki jantın fiyatı çok düşük geldi ...
Bu jantlar orijinal mi yoksa replikla mı ?
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-oz-racing-superturismo-502855410/detay)
Yanlış anlamadıysam takım fiyatı 1.400 tl
Jantlar orijinal olması lazım.
Superturismolarda genelde , çember cıkıntısı olanlar Renault larda cıkıyor,ama bijon ölçüsü kafamı karıştırdı.
Yani en azından bu jantın 15 ve 16 sı o şekilde.
Made ın Italy dıye yazıyor zaten.Rakam ise gayet normal.Göbekleride orijinal göründüğü kadarıyla.Kaçırmayın derim.
replika olma olasılıgı yüksek gibibme geldi çünkü orjin oz ların 15 lerine bu rakamlar isteniyo yinede bakmak lazım iyi bilen birisine göstermek lazım
bide ilan tarihi biraz kafa karıştırıcı baya bi dikkat etmek lazım
Grimlord
06-09-2018, 15:42
Jantlar orjinal hocam, iç kısımda kabartma ve italy yazısı var. Bu fiyata kaçırmayın derim
Bu fiyata replika jant satılıyo, bijon ölçünüz uyuyorsa kaçırmayın derim :)
dieselpower
06-09-2018, 19:22
16 4x100 superturismo mevcut gene reno grubu içindi aldım ve grand scenic te çıktığını öğrendim. Üstündeki numaraları isteyin az bişey araştırmayla öğrenilir