Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki grandvitara 4x4 1.9 ddis
Arkadaşlar merhaba geçen başka bir konuda az buçuk konuşmuştuk, net olarak kararımı suzukilerden verdim hem parça bulunabilirliği hemde araziye daha uygun olmasından dolayı.
Daha önce bu aracı kullanan,binen arkadaşların yorumlarını bekliyorum ve 1.9 da 2 paket gözüküyor aralarında ki fark nedir ?
Biz kullandık birkaç yıl.ddisler tek paket diye biliyorum.manuel vites subroof koltuk ısıtma vs standart donanım olması lazım.araziyi bilmiyorum da genel olarak bi sorun yaşamadık.bakım harici masraf yapmadık.üzerindeki motor renault 1.9 dci motoru diyebiliyorum kangoo laguna vs.eski teknoloji bi motor olması lazım.baş ağrıtacak bir araç değil ama beklentiyi karşılar mı onu da bilemiyorum
Biz kullandık birkaç yıl.ddisler tek paket diye biliyorum.manuel vites subroof koltuk ısıtma vs standart donanım olması lazım.araziyi bilmiyorum da genel olarak bi sorun yaşamadık.bakım harici masraf yapmadık.üzerindeki motor renault 1.9 dci motoru diyebiliyorum kangoo laguna vs.eski teknoloji bi motor olması lazım.baş ağrıtacak bir araç değil ama beklentiyi karşılar mı onu da bilemiyorum
Kanka çok beklentim yok karda,kumsalda,çamurda bizi götürsün yeter. Zaten ben kıyamam balçığın içine arabayı sokmaya :D
Reno motorlu olması iyi parça daha fazlada bulunabilir hale geldi piyasada.
Jön Türk
11-09-2018, 17:18
2009 102bin km'de aldık geçen sene ağustos gibi, turbo hortumu bakım harici para harcatmadı.
Tek model sunroof xenon ısıtmalı deri koltuk anahtarsız çalıştırma gibi özellikleri var.
Yakıt nissan qq'den sonra yüksek geldi, yazılımda yapıldı günlük kullanılıyor.
Lara plajında denedim banamısın demeden kum performansı güzel, kış gelsin çamur performansınıda yazarım.
Km'ler çok yüksek 200 üzeri hep umarım güzel bir araç bulursunuz ben benzinli diye gittim dizel çıkınca çok sevinmiştim :D
sekizsilindir
11-09-2018, 17:58
https://youtu.be/wwSJj7beqTA
hahahaa lann ne diyo bunlar :D
https://youtu.be/wwSJj7beqTA
suzuki mi :D
Bu kadar sert arazide kullanmayacağım ve bu kadar zorlamayacağımı bildiğim için problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Dün mesela aynı yola sedan araçla gittim altını sürte sürte , kış gelene kadar bu işi bir şekilde çözmemiz lazım :)
hahahaa lann ne diyo bunlar :D
Boşver sen onları duyma :D
2009 102bin km'de aldık geçen sene ağustos gibi, turbo hortumu bakım harici para harcatmadı.
Tek model sunroof xenon ısıtmalı deri koltuk anahtarsız çalıştırma gibi özellikleri var.
Yakıt nissan qq'den sonra yüksek geldi, yazılımda yapıldı günlük kullanılıyor.
Lara plajında denedim banamısın demeden kum performansı güzel, kış gelsin çamur performansınıda yazarım.
Km'ler çok yüksek 200 üzeri hep umarım güzel bir araç bulursunuz ben benzinli diye gittim dizel çıkınca çok sevinmiştim :D
Evet kmler yukarıda alırken dikkatli olmak lazım, yakıt konusu şuan kullandığım araçla muhtemelen aynı yakacaklardır , çok önemli değil.
Teşekkürler.