Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Carmageddon
25-09-2018, 19:52
Aslında biraz geç kaldım bu başlığı açmakta. Uzun yıllardır forumu takip ederim fakat üyelik açmakta biraz geç kaldım.
Adım Serhat, Acıbadem'de ikamet ediyorum. Henüz özel olarak nitelendirebileceğim bir otomobilim yok fakat arayış halindeyim. Bunun haricinde 3.20ied ve Giulietta sahibiyim. Altyapı- üstyapı inşaat işleriyle uğraşıyorum. Umarım 30 eylüldeki etkinlikte birçok kişiyle tanışma fırsatı bulurum. Görüşmek üzere.
arabasızadam
25-09-2018, 20:40
Foruma hoşgeldiniz ,kullanıcı ismi forum geçmişinde pek hoş anılara sahip değil yanlış hatırlamıyorsam bi an aklıma geldi.
Carmageddon
25-09-2018, 20:55
Foruma hoşgeldiniz ,kullanıcı ismi forum geçmişinde pek hoş anılara sahip değil yanlış hatırlamıyorsam bi an aklıma geldi.
Hoşbulduk, Carmageddon ismi eskiden başka birine ait bir isimse onunla alakam yok :) Sadece geçmişten çok sevdiğim bir pc oyunu.
turbo&quattro
25-09-2018, 23:54
O armagedon du :
Hoşgeldiniz. Ben de sizi modifiyemdeki arkadaş zannettim, o da aynı nick ve avatarı kullanıyordu. Adı Ozan'dı galiba.
Hoşbulduk, Carmageddon ismi eskiden başka birine ait bir isimse onunla alakam yok :) Sadece geçmişten çok sevdiğim bir pc oyunu.
Carmageddon hala Apple storda var 8,99'a satın almıştım zamanında ve ne oynardık bee halada oynarım :)
Hogeldin.
Alıyorum Squad Car'ı sonra gelsinler, gerçi The Plough'da iyidir (gotcha kepçe) :D
Hoşgeldin
Carmageddon
26-09-2018, 13:09
Tesekkurler hepinize, oyunu hatirlayan, seven insanlarin olmasi cok guzel. :)
O armagedon du :��
o da yok abi piyasada, corvette'den sonra pontiac almıştı sanırım sonra ne oldu bilgim yok.
bahaceliks
10-10-2018, 09:16
Merhaba Serhat Bey, hoş geldiniz. İyi forumlar.
63owen63
10-10-2018, 09:19
neydi o mevzunun aslı astarı, hikayeyi hatırlatabilecek var mı , :)
hoşgeldiniz
neydi o mevzunun aslı astarı, hikayeyi hatırlatabilecek var mı , :)
hoşgeldiniz
Armagedon mu?
63owen63
10-10-2018, 10:39
Armagedon mu?
Eveet evet, hatırlar gibiyim de tam anımsayamadım
Eveet evet, hatırlar gibiyim de tam anımsayamadım
http://www.techturkey.com/forum/search.php?searchid=5269783
Ben linki şöyle bırakayım, siz keyifle dolaşın :)
Hoş geldiniz iyi forumlar dilerim :)
Otomobilkurdu
10-10-2018, 13:18
Hoş geldin Serhat. İyi forumlar.