Orijinalini görmek için tıklayınız : karting yapalimmi
arkadaslar tuzla karting pistinde 16-20 kisi toplanip karting yapalimmi inanilmaz zevkli ve turnuva seklinde oluyor organizasyon.ben bgn ilk defa bindim tuzlada ama cokk iidi doyamadim yani
turnuvanin fiatida 40 ytl bu arada
ne dersiniz ?
MUGENPOWE®
22-07-2006, 15:47
dakka hesabımı tur hesabımı ??
valla süper olur.biz arkadaslarla gebzeye gidiyorduk.9 hp :D cok zekli olur bilirim ve doyumsuzdur.
düzenlencekse gerçekten modifiye adına
modifiye olaylarına damgasını vurabilicek bir buluşma olmasını isterim :)
ben varım özgün..
M_PROJECT
23-07-2006, 01:35
düzenlencekse gerçekten modifiye adına
modifiye olaylarına damgasını vurabilicek bir buluşma olmasını isterim :)
kesınlıkle kartıng cerez olabılır ılerıdede yapılıcaksa bzıe yakısan bırsey yapmak ta fayda var bu arada eylulde gelıroum ılgılılere duyrulur :D
scream3057
23-07-2006, 01:58
gebzedeki kapalı karting pistini tavsiye ederim...turnuvanın tadı orda daha güzel çıkar;)...
bende izmit körfez pistinde grçek arabaralarla yapmayı öneririm :D
karting pisti bide kumburgazda var orasıda çok güzel...
bence bir organizasyonumuz olsun bi şekilde...
MUGENPOWE®
23-07-2006, 14:51
olmas cartıngte gel kategorınde araba yokk :D:D:D:D
karting pisti bide kumburgazda var orasıda çok güzel...
bence bir organizasyonumuz olsun bi şekilde...
+1905..............................
özel bir techturkey buluşması olarak düşünmedim buraya yazmamın nedeni 20 kişi olunca özel org düzenliolar her zaman 20 kişi bulmak zor olduğundan buraya yazdım.
valla tabi özgün daha iyi bilir ama kartingdeki kadar çılgın olamam pistte onu sölim tırsıyorum artık :)
bu arada diğer pistlerde fena deil ama tuzla karting pisti gerçekten etkileyici karting şampiyonası orda yapılıo sanırım ama arabaları çok ii deil
-Kartingte tuzla falan yalan tek gerçek gebze kapalı :D
-Bu zamana kadar ordan başka bi pistte zevk almadım tam yanlamalık .. :)
-Yalnız 20-30 dk yapınca kollar bitio dönüşte pek araba kullanamıosun .. :D
efet gebzeye bende çok giitim gerçekten güzel..
pistte güzeldi en son..
kol konusunda kesinlikle katılıyorum.. ama değer..
olmas cartıngte gel kategorınde araba yokk :D:D:D:D
nie be kanka benim araba waryaa turbo olan :D
MUGENPOWE®
24-07-2006, 15:40
nie be kanka benim araba waryaa turbo olan :D
wayy tolga kanka pardon senı atlamısssssss :D:D:D
+ 1 Havalar güzelken trackday güzel olur ...
wayy tolga kanka pardon senı atlamısssssss :D:D:D
eywallah kardeşimm :D
Hepsine varim arkadaslar. C.tesi gunku aktivitede vardim, gercekten cok eglenceliydi. Ozgun` un onerisi de kulaga hos geliyor ama orada sonuc 3 asagi 5 yukari belli, karting de en azindan araclar birbirine cok yakin:) Her neyse, ister track day ister karting, ben katiliyorum...
organizede edin de artık yaa şu güzel havaları iyi değerlendirelim :D
tuzla cartıg pıstındekı al cemın dedıgı gıbı belırlı bır kısı toplandıgındaa guzel bırr org yapıyorlarrr bence orası guzel olur dıye dusunuyorum gebze cartıng dıye dıye eskıdı artık yenı yerlerde yanlamak keyıflı olmazmıı
egerkıı bır sekıldee olur denırse fıatı bıraz daha assaga cekebılırız hatrı sayılan kısı araya sokarak :)
organizatör arkadaşlar nerde?ayarlayında toplanıp gidelim.
florya'da yenılenen sahil bölümünde karting pisti açılmış giden gören varmı orası nasıl? uygunsa orasıda olabılır
MUGENPOWE®
24-08-2006, 12:58
abi biz gittik forumdan 5 kisi 1cısı pıst kucuk asfalt tutuyoo 2cisi ise makınalar yurumuyooo zewk almas kımse ...
gebze iyidir oraya gidelim :D
yok ya bişi çıkmıcak bu organizasyon işinden
:( başka bahara kaldı artık....
abi biz gittik forumdan 5 kisi 1cısı pıst kucuk asfalt tutuyoo 2cisi ise makınalar yurumuyooo zewk almas kımse ...
ben bindiğimi yürütmü$tüm ama :p
aslında pist oldukça eğlenceli viraj çıkıp viraj iniyorsun tam çizgi severler için ideal :heyoo:
Tholl-ga
24-08-2006, 22:46
ben bindiğimi yürütmü$tüm ama :p
aslında pist oldukça eğlenceli viraj çıkıp viraj iniyorsun tam çizgi severler için ideal :heyoo:
aynen görkem :D
MUGENPOWE®
25-08-2006, 00:02
olm agır adamlarıs sızın gıbı tuy sıklet deılıskı bıs napalım
^^ANIL^^
25-08-2006, 04:43
bu fikir kulağa çok hoş geliyo ama nerde hani bişi yapan yok özgün baba olsun ben varım gazetelere manşet oluruz ahahaha pistte m5 le yanlarken göle uçan genç süper reklam olur ahahahah
M_PROJECT
25-08-2006, 09:51
yüzme bilion mu ?
oLur hemde süper oLur gec gidelim sabaha kadar yarışırız..biz gecen gece ordan 3 te cıktık..ama dar gelır söliyim:D
bu fikir kulağa çok hoş geliyo ama nerde hani bişi yapan yok özgün baba olsun ben varım gazetelere manşet oluruz ahahaha pistte m5 le yanlarken göle uçan genç süper reklam olur ahahahah
ahahhahh alem adamsın anıl :D