PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel servis - yetkili servis

enes_srb
29-09-2018, 10:11
Geçtiğimiz perşembe bi araç satın aldım şuan sadece ön fren balataları uyarısı veriyor ama ben girmişken komple bi bakım yaptırmak istiyorum , önceki 3 bakımı borusanda yapılmış araç 2014 model .Bi kaç özel servise sordum borusan ile arasında 700-800 lira fiyat farkı oluyor , acaba güvenilir bi özel servise götürmek daha mı mantıklı olur yoksa borusandan devam mı ettirmeliyim ?.Araç 40.000 Km de 3.20i.Bu arada maslak ta özel servis tavsiyesi alabilirim .

low&slow
29-09-2018, 12:04
balata ve diski özel serviste değiştirdikten sonra, periyodik bakım için yetkili servise gidin. Periyodik bakımı yetkili serviste devam edin.

Mehmetmert
29-09-2018, 14:38
balata ve diski özel serviste değiştirdikten sonra, periyodik bakım için yetkili servise gidin. Periyodik bakımı yetkili serviste devam edin.

Katiliyorum...

GuneyOnur
29-09-2018, 14:46
2015 3.20ied aracımıza Disk ve Balata işlemleri garantiye girmediği için, güvendiğimiz Özel BMW servisinde yaptırdık. Geriye kalan Periyodik Bakımı ve kilometreden (50.000) dolayı Buji değişimini "Yetkili Servis Ataşehir'de" yaptırdık.

enes_srb
29-09-2018, 15:14
2015 3.20ied aracımıza Disk ve Balata işlemleri garantiye girmediği için, güvendiğimiz Özel BMW servisinde yaptırdık. Geriye kalan Periyodik Bakımı ve kilometreden (50.000) dolayı Buji değişimini "Yetkili Servis Ataşehir'de" yaptırdık.

Ben ngk bujili uyguna fiyat aldim butun urunler orjinal faturali dedi yer .Arkadasim kendi aracinida orda yaptriyor 3 bakimdir , buji suan icin gerekli durmuyor ama ben degistirmek istiyorum. Borusan beru takiyormus ama icim rahat etsin diye birakicam sanirim istinye ye

GuneyOnur
29-09-2018, 16:05
Ben ngk bujili uyguna fiyat aldim butun urunler orjinal faturali dedi yer .Arkadasim kendi aracinida orda yaptriyor 3 bakimdir , buji suan icin gerekli durmuyor ama ben degistirmek istiyorum. Borusan beru takiyormus ama icim rahat etsin diye birakicam sanirim istinye ye

Dediğim gibi biz Balata ve Diskler garantiye girmediği için dışarda değiştirdik. Buji ve Periyodik bakımı ne olur ne olmaz diye yetkili serviste yaptırdık. Normalde bujiler 50.000KM bakımında değişiyor bilginiz olsun. Ama içim rahat etsin diyorsanız Balata ve Disk harici tüm bakımları yetkili serviste yaptırmanız yararınıza olacaktır.

GuneyOnur
29-09-2018, 16:09

+ Olarak Yetkili Serviste BMW Kutulu satılan balataların çoğunluğunuda Ferodo üretmektedir bilginiz olsun.

-Murat Özcan-
29-09-2018, 16:23
Bizde BMW yi özel servise götürmek istiyoruz yetkili servisin çektiği fiyatlar ciddi anlamda çok fazla varmı Trakya bölgesinde Bmw özel servis tavsiyesi olan