Orijinalini görmek için tıklayınız : Uhd Tv önerileriniz neler ?
Herkese merhaba
Yeni ev kuruyorum bu sebeple 5500 e kadar film keyfini yaşayabbileceğim bir tv almak istiyorum .
Çoğu tv araştırması yapan kişiler gibi bende samsung & lg arasında git gel yaşıyorum , teknosa , mediamark gibi mağazalardan aldığım fiyatlar kampanyalar birbirlerindeki fiyatlara karşılık verdikleri fiyatlar kafamı iyice karıştırdı
Bu fiyat bandında önerebileceğini tv varmı, bugün baktığım cihaz 55nu8000 6bin e bırakıyolar.
LG taraftarıyım yansıma yok renkler güzel
Evde ki tüm ekranlarım LG
Modeli sana kalmış
Para çokomel
4 sene önce LG almıştım..
2. senede ekran tamamen simsiyah oldu, gelip aldılar. Değiştirip ekranı getirdiler..
Başka sorun yaşamadım. Genel olarak memnunum.
Ne izliyorum da memnunum?
Digiturk HD
Bilgisayardan Blueray film
Netflix HD
Bütçeni de yazsaydın sana çok güzel tavsiyelerde bulunurdum.
LG Oled ve Samsung Qled , LG mi Samsung mu değil. Ekran boyu ve 4K özelliği olsun mu ? Bormal led mi QLed mi Oled mi? 5000 TL ile 8000 TL arası bu dediğim özellikte tvlleri almak mümkün yada bütçe müsait değil ise 4000 TL seviyelerinde 49 inch normal bir LG led smart almak mümkün. Smart olacaksa LG ya da Samsung farketmez. Diğer markalarda smart internet hız sorunu var.
34 senelik bir elektronikçi ve Kalite Uzmanı olarak söyleyebileceklerim bunlar.
Benim hayalimi süsleyen tv ye gelince LG 55 inch 4K Oled tv.
8000 TL civarı olduğu için şu anda ulaşmam mümkün değil.
Ben 4 ay önce sony xe9005 aldım 55 inç çok memnunum. Görüntü kalitesi başarılı, arayüz güzel bazen takılma olabiliyor ama herşeyi yapabiliyorum. Tavsiye ederim.
individual
03-10-2018, 16:24
urunlerin kaliteleri birbirine cok yakin cunku hepsi ortak panel urun kullaniyorlar.
diger butun girisler icindeki yazilim fark yaratiyor.
samsung lg mi dersen lg derim.
birde acikcasi bu tv isi gozun zevk meselesi.biri sicak renkler cirt renkler sever digeri mavi soguk renkler sever.
Tv için ayırdığım bütçem 4000-5500 tl arası
TV işi tavsiye ile zor oluyor :) Fiyatlar sürekli güncelleniyor ve bazen 6 ay önce aldığınız model pazardan kalkmış yenisi gelmiş oluyor.
En mantıklısı büyük teknoloji marketlerine gidip. Önce bütçeniz dahilinde gözünüze güzel gelen 2-3 model seçmeniz. Daha sonra model numarasıyla internette araştırma yapıp kullanıcı yorumu bulmanız olacaktır.
O fiyat segmentinde ki televizyonların hiç biri üzmez zaten. Paneller genel olarak iyi. Akıllı özelliklerini araştırmanızı tavsiye ederim. Kullanım kolaylığı ve problemsiz çalışması(Tabi kullanmayı düşünüyorsanız).
Samsung Qled 55 inch = 7500 seviyelerinde site ve satıcı farkları birkaç yüz lira oynar,
LG Oled 55 inch = 8300 seviyelerinde bunda da aynı.
Bu fiyatlara çıkamazsanız, LG ya da samsung LED smart tv alacaksınız. Bunda da üretim yılı ve modelini sorgulayın en son üretilen en yeni teknolojidir, tepkime hızı , smart bağlantı hızı, panel kontrast ve ömür açısından en iyisini sorgulayıp kendi göz zevkinizle birleştirerek seçim yapacaksınız.
Yada paraya kıyıp yukarıda verdiğim fiyatlardan ikisinden birini tercih edeceksiniz.
hayırlısı olsun.
ChuckBartowsKi
04-10-2018, 12:40
Bilgisayar monitörü olarak hep samsung kullandım tv olarak ise LG bana nedense daha uyumlu geliyorlar :)
Teknosa mağazalarında stok eritme adı altında teşhir ürün ve stokta kalan tvleri uyguna verdikleri bir kampanya var bakmanızı tavsiye ederim hepsinde var mı yok mu bilmiyorum ama gittiğim 2-3 yerde denk geldim.
Bilgisayar monitörü olarak hep samsung kullandım tv olarak ise LG bana nedense daha uyumlu geliyorlar :)
Teknosa mağazalarında stok eritme adı altında teşhir ürün ve stokta kalan tvleri uyguna verdikleri bir kampanya var bakmanızı tavsiye ederim hepsinde var mı yok mu bilmiyorum ama gittiğim 2-3 yerde denk geldim.
Sakın ha; bir akrabam evlenirken teşhir ürünü aldı. 1 sene sonra panel bozuldu. Sürekli tvler açık tutulduğu için paneller ömürleri azalıyor. TV değişime ayrıca para ödediler aynı hesaba geldi.
ChuckBartowsKi
05-10-2018, 11:04
Sakın ha; bir akrabam evlenirken teşhir ürünü aldı. 1 sene sonra panel bozuldu. Sürekli tvler açık tutulduğu için paneller ömürleri azalıyor. TV değişime ayrıca para ödediler aynı hesaba geldi.
Bunu düşünmüştüm fakat bana verilen teşhir sadece kutusu açılan bir üründü kullanım yoktu yani.
UHD TV yerine projektör neden düşünmüyorsun ?
Projektör tv gibi kullanışlı değil. Işık kaynağı yeni nesil uzun ömür gerekiyor ve karanlık ortam olmazsa tv kadar kaliteli bir izleme sağlanamaz.