Orijinalini görmek için tıklayınız : Maslak Ve Civarı Kaporta Boya Usta Tavsiyesi ?
-Murat Özcan-
03-10-2018, 12:17
Özellikle VW ve Seat grubu araçlar için eli yatkın işinde iyi dürüst bir kaporta boyacı lazım arkadaşlar. Maslak ve civarı olursa çok sevinirim. Şöyle düzgün bir ustamız var mıdır acaba civarda. Leon aracımız da ufak bir sürtme göçük oluştu onu göstermemiz gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için..
PiscocuK
03-10-2018, 12:25
tavsiye ederim
Painted By Hakan Tekiner Instagram'da • Fotoğraflar ve Videolar (https://www.instagram.com/explore/locations/723390868/painted-by-hakan-tekiner/?hl=tr)
individual
03-10-2018, 12:26
Boyasız Gocuk Duzeltme (http://www.gocukuzmani.com/)
tavsiye ederim
B16 burak arkadaşımız kaportacıydı sanırım maslakta.
SekoLive
03-10-2018, 13:08
tavsiye ederim
Painted By Hakan Tekiner Instagram'da • Fotoğraflar ve Videolar (https://www.instagram.com/explore/locations/723390868/painted-by-hakan-tekiner/?hl=tr)
hakan abinin yan dükkanında cengiz usta var murat gidiceksen haberleşiriz iyidir ustalığı C servis dükkan ismi.
başka kaportacıların değişim dediği işlemi B16 burak macunsuz halletti,
bana göre maslakta daha iyi kaportacı yoktur
rain man
03-10-2018, 14:20
B16 sadece aston martin boyamıyor muydu?
Isciligi çok iyidir.
B16 kardeşimiz alanında iyidir dedemin özel jet'i de kendileri boyanmıştı Alp'lerde kayağa inerken alttan ufak bi dağa sürtmüştük mikronsuz halletti
Burak K.
03-10-2018, 14:34
Onun boyayacağı arabanın tekerine çomak sokayım
sanayidekiler boyacıysa B16 bu işin Pablo Picasso'sudur.Benim pacalıkları boyamıstı , işçiliği muazzam.Mısır ikramıda var
JAguar parçaları satıyor o ama yardımcı olur, sağolun bana olmuştu zamanında..
FAzlı usta var, Yıldız oto işinde iyidir gayet.
makethewayforme
03-10-2018, 14:40
dükkan adı nedir nasıl ulaşırız
dükkan adı nedir nasıl ulaşırız
forumdan zaten arkadaş B16 ------> tıklarsanız ulaşırsınız
Burak K.
03-10-2018, 14:47
bir ezanla geldin bir sela ile çekip gideceksin ey insanoğlu. neyin derdindesin?
bir ezanla geldin bir sela ile çekip gideceksin ey insanoğlu. neyin derdindesin?
kabarıyo :)
PiscocuK
03-10-2018, 14:54
ulan gaza geldim şimdi kalkıp boyayız arabayı boyaya götürücem
tebrikler :) B16 Burak
-Murat Özcan-
03-10-2018, 15:51
tavsiye ederim
Tabi ki kendisiyle iletişime geçeceğim. Teşekkür ederim
Boyasız Gocuk Duzeltme (http://www.gocukuzmani.com/)
tavsiye ederim
Teşekkür ederim hocam
Evet iletişime geçeceğim kendisiyle. Dükkan ismi adresi nedir peki ?
hakan abinin yan dükkanında cengiz usta var murat gidiceksen haberleşiriz iyidir ustalığı C servis dükkan ismi.
Olur haberleşelim serkanım arayacağım akşama seni
B16 +1
Burak iyidir.
Maşallah işçiliği iyi bir arkadaş o halde bizim işimizi de fazlasıyla halledebilir demektir bu..
B16 sadece aston martin boyamıyor muydu?
Isciligi çok iyidir.
Teşekkürler hocam
B16 kardeşimiz alanında iyidir dedemin özel jet'i de kendileri boyanmıştı Alp'lerde kayağa inerken alttan ufak bi dağa sürtmüştük mikronsuz halletti
Evet tavsiyeler çok iyi burak hakkın da arkadaşlar baya iyi bir arkadaş belli ki..
Onun boyayacağı arabanın tekerine çomak sokayım
Kime lafı söyledin burada tam anlamadım hangi boyacı kötü ?
sanayidekiler boyacıysa B16 bu işin Pablo Picasso'sudur.Benim pacalıkları boyamıstı , işçiliği muazzam.Mısır ikramıda var
Evet hocam herkesin tavsiyesi o yönde bakalım artık. Dükkan adı adresi telefon numarası kaç burağın ?
JAguar parçaları satıyor o ama yardımcı olur, sağolun bana olmuştu zamanında..
FAzlı usta var, Yıldız oto işinde iyidir gayet.
Teşekkür ederim hocam
Teşekkürler hocam
kabarıyo :)
ulan gaza geldim şimdi kalkıp boyayız arabayı boyaya götürücem
tebrikler :) B16 Burak
Biz B16 arkadaşa teslim ettik arabamızı 3 günde veririm dedi 3 cü gün gittiğimizde araba ellenmemişti bile 2 gün sonra verdi Kapı içinde boya akıntısı vardı ama dıştan güzeldi Teşekkürler B16 ellerine sağlık
Burak K.
03-10-2018, 16:10
Kime lafı söyledin burada tam anlamadım hangi boyacı kötü ?
Konuda o çok övülen B16 nickli arkadaş için söyledim. Kesinlikle paranızı çöpe atmayın, kendisi de işçiliği de 5 para etmez. PUMA nickli arkadaş bursadan yakın arkadaşım olur, arabasını götürdük mahvetti resmen. Kör boyasa daha iyi olurdu.
Konuda o çok övülen B16 nickli arkadaş için söyledim. Kesinlikle paranızı çöpe atmayın, kendisi de işçiliği de 5 para etmez. PUMA nickli arkadaş bursadan yakın arkadaşım olur, arabasını götürdük mahvetti resmen. Kör boyasa daha iyi olurdu.
Dıştan iyiydi ama sorumluluk pek yoktu gibi aramızda hır gür de çıktı çünkü araba hazır dedi almaya gittik ellimiz bol gözümü yaşlı geri döndük
Dıştan iyiydi ama sorumluluk pek yoktu gibi aramızda hır gür de çıktı çünkü araba hazır dedi almaya gittik ellimiz bol gözümü yaşlı geri döndük
hocam sırf ısmını met edıyorlar dıye bursa dan buraya araba boyatmayamı geldın gercekten ?
adamın ekmeğiyle oynamayın, siz arabayı getirdiğinizde bende oradaydım,
adam 3 hafta dedi, siz 3 gün sonra geldiniz. elimizde whatsapp konuşmaları mevcut. 3 haftalık işi 2 günde yaptırırsanız haliyle boya akar.
kurumayan arabayı biz bursaya gideceğiz yolumuz uzun diye erken alırsanız haliyle düzgün iş olmaz
adam 3 hafta dedi, siz 3 gün sonra geldiniz. elimizde whatsapp konuşmaları mevcut. 3 haftalık işi 2 günde yaptırırsanız haliyle boya akar.
kurumayan arabayı biz bursaya gideceğiz yolumuz uzun diye erken alırsanız haliyle düzgün iş olmaz
Yanlış anlamayın 1 kapı 3 haftada boyanmaz ve sadece rüzgar boyaydı siz yanlış 3 gün dedibizdr çıktık geldik whatsapp konuşmaları bizdede var sıkıntı çıkmasın paylaşmayalım
Burak K.
03-10-2018, 16:23
3 hafta nedir arabayı baştan yarat demedik altı üstü 'sürtmeden dolayı' boyayacaktı arabamızı. Forumdaki arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim lütfen, B16 denilen arkadaş kaportadan hiç anlamaz. Dükkan da göstermelikmiş diye duydum ben zaten.
aynı kısıden bahsettıgınıze emın mısınız ?
bahsi geçen kişi s2000 'i tavan haric yaklasık 2 günde boyadı. 2 parça boyada hata olma olasılığı zor gibi ama.
Yanlış anlamayın 1 kapı 3 haftada boyanmaz ve sadece rüzgar boyaydı siz yanlış 3 gün dedibizdr çıktık geldik whatsapp konuşmaları bizdede var sıkıntı çıkmasın paylaşmayalım
1 kapı 3 haftada boyanır. işçilik, sanat budur. adam özel olarak ilgilendi aracınızla, 2 günde bir kapıyı boyasa 19 gün test edecekti.
Burak K.
03-10-2018, 16:25
bahsi geçen kişi s2000 'i tavan haric yaklasık 2 günde boyadı. 2 parça boyada hata olma olasılığı zor gibi ama.
Gerçekten bu kadar yakın arkadaşın olan B16 iyi bi boyacıysa, neden araban yamalı dana gibi geziyor götürüp boyatsana o kadar harikalar yaratmış ya hani müptezel
Hayırdır onurc arkadaşınız galiba ölüden iş mi yaptırcakaınız koruma cabaları fln biz iş yaptırdık böyle oldu die anlatıyoruz Herkes bilsin die B16 arkadaşı
sözüm meclisten dışarı b16 nickli arkadaşı da kesinlikle tanımam da , burada tavsiye istemeyin arkadaşlar , burada herkes arkadaşını ölümüne övüyor bilip bilmeden, ben buradan tavsiyeyle kime iş yaptırdıysam ağzım yandı. Gidin piyasayı araştırın sorun bilgisayar çağındayız karar verip yaptırın. He işinin ehli insan da çıkabilir burada vardır da ama burası kim ne derse desin o konuda hep yanlı.
Burak K.
03-10-2018, 16:27
1 kapı 3 haftada boyanır. işçilik, sanat budur. adam özel olarak ilgilendi aracınızla, 2 günde bir kapıyı boyasa 19 gün test edecekti.
Niye bizim arabamız musluk mu?
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=mdvx-_eTsGg)
3 hafta nedir arabayı baştan yarat demedik altı üstü 'sürtmeden dolayı' boyayacaktı arabamızı. Forumdaki arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim lütfen, B16 denilen arkadaş kaportadan hiç anlamaz. Dükkan da göstermelikmiş diye duydum ben zaten.
Okadar işi iyi görünmek icinmi yapti ozaman :beuj: leylon faturacimi yoksa :surucu:
Test boyayamı test etcekti Arabayla taksiyemi çıkcaktı ne testi bu böyle
Burak K.
03-10-2018, 16:31
Okadar işi iyi görünmek icinmi yapti ozaman :beuj: leylon faturacimi yoksa :surucu:
Ne halt yiyorsa yesin bizden uzak Allah'a yakın olsun. Kendisine ayakkabımı bile boyatmam. :heyoo:
SekoLive
03-10-2018, 16:32
sözüm meclisten dışarı b16 nickli arkadaşı da kesinlikle tanımam da , burada tavsiye istemeyin arkadaşlar , burada herkes arkadaşını ölümüne övüyor bilip bilmeden, ben buradan tavsiyeyle kime iş yaptırdıysam ağzım yandı. Gidin piyasayı araştırın sorun bilgisayar çağındayız karar verip yaptırın. He işinin ehli insan da çıkabilir burada vardır da ama burası kim ne derse desin o konuda hep yanlı.
burak işi makara da
şu konuda tavsiyeler her zaman çok tehlikelidir
doktor
avukat
kaportacı
boyacı
Yolda kurur demişler diye biliyorum bende..
burak işi makara da
şu konuda tavsiyeler her zaman çok tehlikelidir
doktor
avukat
kaportacı
boyacı
onu sezdim ikilemde kaldım da, benim söylediklerim kesinlikle bakidir kardeşim :) Konu dışında yazdım zaten.
Yolda kurur demişler diye biliyorum bende..
Teslim aldıklarında yağmur yağıyodu
Test boyayamı test etcekti Arabayla taksiyemi çıkcaktı ne testi bu böyle
Boya direncini ölçecekti
Hem taksiye çıksa ne olacak ki? Yakıtını dolduruyo
Boya direncini ölçecekti
Hem taksiye çıksa ne olacak ki? Yakıtını dolduruyo
Parasını verip kapı boyatıyoruz karışımızda muhattap yok yolda boya kurur dşo akıo sizde arkadaşları olarak koruyorsunuz maduruz maduurrr B16 bizi madur etti madurum madurumda madurum
YouTube (https://youtu.be/Ksx_ulS3hLo)
B16 Burak diyorum bende. +1905
-Murat Özcan-
03-10-2018, 17:07
Beyler konu biraz trollendi.
Kendi aramızda ki tartışmaları bi yere bıraksak önerilerde bulunsak daha iyi olur..
-Murat Özcan-
04-10-2018, 19:35
Gerekli usta bulunmuştur konu kapanabilir.
Teşekkürler..
Gerekli usta bulunmuştur konu kapanabilir.
Teşekkürler..usta bilgisi rica edebilir miyim?
Geçmiş olsun.. Leon'a dün sağ arka kapıdan mı vurdular acaba?
usta bilgisi rica edebilir miyim?
B16 nickli Burak isimli arkadaş boyayacakmış
Öle bir goy goy yapmışsınız ki yemin ediyorum ciddiye alarak okudum alla alla diyorum ben de sabah sabah afyonum patlamadı :D
-Murat Özcan-
05-10-2018, 14:14
Rıdvan PM attım dostum
-Murat Özcan-
05-10-2018, 14:18
Hocam pm kutun dolu
Geçmiş olsun.. Leon'a dün sağ arka kapıdan mı vurdular acaba?
Yok hocam ön tarafta bir sürtmeden kaynaklı göçük oluştu
Boya ve kaporta olayında meşhur olanın fiyatı fazla artıyor bana göre. B16 nickli arkadaşı tanımam tenzih ederim ama kötü kaporta boyacılar yüzünden normal yada iyi olanlar astronomik oluyor.
Boya ve kaporta olayında meşhur olanın fiyatı fazla artıyor bana göre. B16 nickli arkadaşı tanımam tenzih ederim ama kötü kaporta boyacılar yüzünden normal yada iyi olanlar astronomik oluyor.
Abi arkadaşlar troll yapmış ne kaportacıyım ne de boyacı. Jaguar parçası ithal ediyorum :)
Yan dallar; Aston Martin, Rolls Royce (Klasik), Ferrari ve Maserati'ye de parça getirtmişliğim hatta London Taxi parçası bile getirtmişliğim var. Boya, kaportacı değilim :)
Abi arkadaşlar troll yapmış ne kaportacıyım ne de boyacı. Jaguar parçası ithal ediyorum :)
Yan dallar; Aston Martin, Rolls Royce (Klasik), Ferrari ve Maserati'ye de parça getirtmişliğim hatta London Taxi parçası bile getirtmişliğim var. Boya, kaportacı değilim :)
Gerekli açıklamayı yapmış kendisi.
Anca göz boyar , araba boyasından anlamaz :(
Kardeş önümüzdeki haftaya fırın boya için randevu vermiştin. Arabayı sana boyatınca parasını kaskodan alcaz diye komple arabayı çizdik napcaz şimdi?
kliibapz
08-10-2018, 01:36
yahu adamın işi düşmüş bir tavsiye istemiş, 3 sayfa dolusu boş yapmışsınız. bakın troll şaka falan bile diyemiyorum çünkü komik de değil, baya boş yapmışsınız. gazınızı konu dışı sohbet kategorilerinde atamıyor musunuz? yöneticisi admini bilmem nesi yok mu buranın? benim de kaporta boya işim var salak salak okuyorum bir de yazılanları. neyse aman ya
yahu adamın işi düşmüş bir tavsiye istemiş, 3 sayfa dolusu boş yapmışsınız. bakın troll şaka falan bile diyemiyorum çünkü komik de değil, baya boş yapmışsınız. gazınızı konu dışı sohbet kategorilerinde atamıyor musunuz? yöneticisi admini bilmem nesi yok mu buranın? benim de kaporta boya işim var salak salak okuyorum bir de yazılanları. neyse aman ya
seninle seviyeli, şekilde atışmak isterim , müsait misin?
-Murat Özcan-
08-10-2018, 10:23
seninle seviyeli, şekilde atışmak isterim , müsait misin?
Dostum hala arıyormusun kaportacı buraya yazıyım en iyisi.
Serkan arkadaşımızın önerdiği C Servis Cengiz var sanayide. Konuştuk ve arabayı bıraktık kendisine gayet düzgün iyi birine benziyor sıcak kanlı davrandı. Bir kaç yaptıran kişilere de sorduk işçiliği iyi olduğunu yanlış insan olmadığını söylediler bizde güvendik herhangi bir sıkıntımız yok şuan. Yarın öbür gün alacağız aracımızı.
SekoLive
08-10-2018, 10:25
Dostum hala arıyormusun kaportacı buraya yazıyım en iyisi.
Serkan arkadaşımızın önerdiği C Servis Cengiz var sanayide. Konuştuk ve arabayı bıraktık kendisine gayet düzgün iyi birine benziyor sıcak kanlı davrandı. Bir kaç yaptıran kişilere de sorduk işçiliği iyi olduğunu yanlış insan olmadığını söylediler bizde güvendik herhangi bir sıkıntımız yok şuan. Yarın öbür gün alacağız aracımızı.
vay be murat benim iyi dediğimi sorgulatmışsın üzdün...
Kardeş önümüzdeki haftaya fırın boya için randevu vermiştin. Arabayı sana boyatınca parasını kaskodan alcaz diye komple arabayı çizdik napcaz şimdi?
Ekşi hesap şifrem sen de abi, ekşi'ye bi rezalet başlığı açarsın düşündüğün şeye bak
-Murat Özcan-
12-10-2018, 22:41
Konu kapanabilir..